×

Kontakt os

Vi er AWORK Webbureau

Etableret i 2012 og i dag et af Nordens førende webbureauer indenfor online markedsføring, branding og kommunikation.

AWORK er blandt de bedste i Norden

Vi elsker det vi laver, hvorfor udnævnelsen blandt top 90 (af en skare på over 1.200 bureauer) i hele Norden, blot gør os endnu mere stolte.
AWORK er blevet udnævnt af det uafhænige research-bureau, Clutch, fra Washington.

Bedst bedømte webbureau i Danmark

I april 2020 opnåede vi den højeste placering på Trustpilot. Med en score på 4,9 ud af 5, blev vi rangeret som nummer 1 ud af 223 webbureauer, målt på kundetilfredshed.

Grundlagt i 2012

AWORK blev grundlagt i 2012 for at være det foretrukne webbureau indenfor online markedsføring i Danmark. AWORK har siden 2012 leveret over 2500+ webløsninger og hjælper til dagligt 100+ virksomheder i Danmark og udlandet. AWORK er i dag et af de førende webbureauer i Norden med hovedkvarter i København og kunder fra mere end 10 forskellige lande.

Specialiseret i online markedsføring

I AWORK har vi specialiseret os i at skabe løsninger for alle typer virksomheder indenfor online markedsføring, branding og kommunikation – alt sammen for at styrke virksomhedernes markedsposition.

 

AWORK er et webbureau med fokus på resultatorienterede løsninger og vores kunder spænder lige fra start-ups til større virksomheder.

Over 2.500 leverede webløsninger

AWORK Webbureau er et team bestående af dedikerede medarbejdere som sikrer at, kundernes løsninger giver resultater og bidrager positivt til deres omsætning. Med mere end 2.500 leverede webløsninger er AWORKs arbejde blevet gjor§t til en fast bestanddel af det danske erhvervsliv, som en af de mest foretrukne leverandører af webløsninger. Fundamentet i AWORK bygger på professionelt udført arbejde som skal kunne generere et overskud for kunderne og samtidig være på et prisleje hvor alle kan være med.

Mission

AWORKs mission er at skabe stærke markedspositioner for kunderne og samtidig skabe resultater til kunderne. I dette arbejde ser vi os selv som en forlængelse af kundens virksomhed og vi tilstræber os altid at blive en fast del af kundens virksomhed. På den måde kan vi, via strategisk rådgivning og sparring, bidrage til at kundens markedsposition står styrket.

Vision

Visionen bag AWORK er at hjælpe alle typer virksomheder, uanset størrelse, med at opnå en bedre indtjening og en større online tilstedeværelse på nettet. Netop dét stræber vi efter hver dag, så vi kan hjælpe så mange virksomheder med at fremme deres budskab, opnå større brand awareness og samtidig forøge deres omsætning via en fastlagt online strategi.

Fokus på markedsføring, drevet af resultater.

Vi stræber efter at matche din historie med dine forretningsmæssige mål som afkast, udførsel af en ny brand-strategi eller skabe brand awareness. Alt sammen for at opnå de bedste resultater.

“Det vigtigste i AWORK er at opnå resultater for vores kunder. Derfor løber vi alle den ekstra mil for at vores kunder får succes.”

Jesper Enger-Rasmussen, CEO // AWORK 

BANK

Nykredit Bank
Reg. Nr.: 5479
Konto Nr.: 0001551830
IBAN Nr.: DK4554790001551830
SWIFT Kode: NYKBDKKK

ADRESSE & INFO

AWORK ApS
Frederikssundsvej 62, 3. Sal
2400 København

CVR: 34725845

ÅBNINGSTIDER

Abent:
Mandag – Torsdag: 9.00 – 17.00
Fredag: 9.00 – 15.00

Telefonisk support:
Mandag – Fredag: 9.00 – 14.00

Lukket:
Weekend og helligdage

Visuel stil

AWORKs Farver & Fonte

#EF4B4C

#EF6968

#2E5375

#393939

#FFFFFF

Overskrifter:

Lato
abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Brødtekst:

Lato
abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Vi støtter vores omverden, Naturligvis.

Hos AWORK er det vigtigt for os, at vi kan gøre en forskel. Det gør vi ved at støtte vores planet, dyrene der betræder den, samt vores medmennesker.

Bliv kontaktet

Skal vi tage en snak?

Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater.
Fortæl os om projektet og lad os tage en uforpligtende snak.

Ofte stillede spørgsmål.

Læs lidt om hvorfor du bør vælge AWORK som dit foretrukne webbureau
samt hvad vi kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Hvorfor vælge AWORK Webbureau?

AWORK ser på dig og din virksomhed som værende unik. Derfor kan der være behov for forskellige løsninger, om det er hjemmeside, Sikker Mail, SEO eller Facebook annoncering hjælper vi dig til den bedste løsning.

 

Vi er et webbureau, der arbejder med både store og små virksomheder i mange forskellige brancher og har derfor en bred erfaring indenfor faget. Vi har leveret mere end 700 webløsninger og arbejder til dagligt med virksomheder i Danmark og udlandet.

 

Vi tilbyder professionelt og visuelt flot arbejde. Vi sikre at produktet lever op til dine forventninger og opfylder dine ønsker og behov. Det er vigtigt for os at du føler dig tryk i processen og at du mere end tilfreds med det stykke arbejde vi yder. Det er muligt at kontakte support mandag til fredag, så du kan få hjælp hele vejen igennem.

 

I 2018 blev vi kåret til et af de bedste webbureauer i Norden. Vi modtog prisen grundet kundetilfredshed og produktrelevans på markedet. Vi har fremragende anmeldelser på trustpilot og Google Reviews, hvor en masse kunder har udtrykt deres meninger og oplevelser med AWORK Webbureau.

 

Vi har et team af søde, rare og passioneret medarbejder, der altid er klar på at hjælpe dig. Teamet holder sig opdateret på ny teknologi og trends, så du er sikret det bedste resultat.

Hvem benytter AWORK Webbureau?

Hos AWORK Webbureau har vi mange forskellige kunder, som søger forskellige løsninger nogen er interesseret i at få en webløsning som SSL Certifikater eller webshop andre søger markedsføring som SEOGoogle AdWords eller videoer til webshop og nogen søger hele pakken. En fælles faktor er at alle kunder gerne vil have et flot og professionelt produkt i bedste kvalitet, som vi selvfølgelig leverer.

 

Virksomhederne, der benytter AWORK Webbureau, er i forskellige størrelser og brancher. Vi er til for at hjælpe alle, store som små, med at fremme deres budskab, opnå større brand awareness samt forøge deres omsætning gennem en fastlagt online strategi.

 

For at få et større indblik i hvilke virksomheder, der benytter AWORK Webbureau gå til siden kunder. Her finder du en samling af udvalgte kunder.

Hvad kan AWORK Webbureau tilbyde dig?

Vi kan tilbyde resultater gennem vores produkter som består af hjemmesidewebshop, Sikker Mail og SSL certifikater samt markedsføring via video til hjemmeside, video til webshop, fotografering til hjemmeside, produktbilleder til webshop, Google AdWordsSEOFacebook annoncering, LinkedIn annoncering og Instagram annoncering.

 

Vi har en bred vifte af muligheder og vi er her til at guide dig igennem det hele.

 

Gennem AWORK webbureau kan du få hjælp til online markedsføring, som kan give din hjemmeside eller webshop en side 1 placering på Google ved hjælp af SEO. Dette er med til at skabe værdi for dig gennem større eksponering af din virksomhed og dermed kan flere potentielle kunder, der leder efter produkter eller ydelser du leverer, finde dig gennem relevante søgeord.

 

Desuden er det muligt at ramme din målgruppe bedst og mest effektivt gennem Facebook annonceringInstagram annoncering, LinkedIn annoncering og Google AdWords.

Hvis du har brug for at sikre din hjemmesidewebshop eller mail, kan vi hjælpe dig med SSL Certifikater eller Sikker Mail. På den måde sikrer du data og informationer, da de bliver krypteret og ikke kan “åbnes” af en hacker. Desuden får du en bedre placering ved en Google-søgning, når du benytter SSL certifikater. Grunden til dette er, at en ny Google-opdatering gør at hjemmesider og webshops med et SSL Certifikat, bliver rangeret højere. Dette er fordi, at Google gerne vil give de søgende brugere en sikker oplevelse.

 

Der er en stigende interesse for billeder og videoer. Dette ses blandt andet gennem det store indpas Youtube og Instagram har vundet. Fremtiden er i markedsføring gennem billeder og videoer frem for tekst, da det er kræver mindre af forbrugeren. Derfor tilbyder vi Video til hjemmeside, Video til webshop, Fotografering til hjemmeside og Produktbilleder til webshop. Det skaber mere salg, hvis man har mange og gode billeder eller videoer på hjemmeside og webshop, da mange kunder kun baserer køb ud fra billedet. Desuden er det med til at forbedre SEO, da kunden bliver på siden i længere tid.

AWORK Webbureau opererer i hele Danmark

AWORK Webbureau opererer i hele Danmark. Vi hjælper kunder i hele Danmark og mere end 10 forskellige lande med webløsninger og markedsføring. Vi holder til i København. Hovedkontoret ligger på Frederikssundsvej 62, 3. Sal, 2400 København.

 

Du kan finde os på sociale medier LinkedIn, Facebook, Instagram, Google+, Twitter og Youtube. Her er vi aktive med relevant indhold for vores kunder og potentielle kunder.

Trustpilot anmeldelser
4.9