Flyt til AWORK

Presse

På denne side finder du billeder og logoer, som du nemt kan downloade. Dertil finder du pressemeddelelser fra AWORK samt artikler, som diverse medier har skrevet om os.

AWORK blandt top 27 Inbound marketingbureauer i 2019

DesignRush har udnævnt AWORK som top 27 til inbound markedsføring, fordi vi mestrer Link Building, Influencer Marketing og SEO.


Se som PDF

De 3 mest effektive former for indgående marketing

Yahoo Finance omtaler AWORKs udnævnelse. Artiklen fortæller at vi bygger længerevarende relationer og er resultatorienterede.


Se som PDF

Blandt de bedste i Norden i 2018

AWORK er udnævnt som en “Top Service” virksomhed blandt virksomheder i Danmark, Finland og Sverige i 2018. Udnævnelsen baseres på at AWORK skorer højt på faktorerne positive kunde tilbagemeldelser, høj tilstedeværelse i markedet, bred produktportefølje og en høj kvalitet af leverede opgaver.


Se som PDF

AWORK

AWORK blev grundlagt i 2012 for at være det foretrukne webbureau indenfor online markedsføring i Denmark. Siden 2012 har AWORK leveret over 2500+ webløsninger og hjælper til dagligt hundredvis af virksomheder i Danmark og udlandet. AWORK er i dag et af de førende webbureauer i Norden, med hovedkvarter i København og kunder fra mere end 10 forskellige lande.

Pressekit

Vi har gjort det let at få adgang til vores logo og billeder. Du kan downloade filerne ved at trykke på billederne. Hvis du ønsker mere information er du altid velkommen til at kontakte os.