×

  Kontakt os

  Vores csr politik

  Her kan du læse om AWORKs CSR politik og hvilke krav vi stiller til os selv og vores samfundsansvar.

  VI VIL GØRE EN FORSKEL FOR ANDRE

  CSR står for Corporate Social Responsibility, som på dansk betyder samfundsansvar. AWORKs samfundsansvar handler om hvordan vi integrerer sociale, miljømæssige og etiske regler ind i alle vores forretningsaktiviteter og strategier.

  AWORK Webbureau 

  AWORK er et webbureau, med base i København og Aarhus, som udvikler online identiteter via online markedsføring. Vi føler vi har et ansvar for at sikre, at vi driver forretningen forsvarligt overfor vores kunder, partnere, ejere, bestyrelse, medarbejdere og andre interessenter. Vi lever op til dette ansvar ved at følge statens retningslinjer og principper samt bidrage til samfundet.

   

  Hos AWORK er det vores ansvar at sørge for, at vores strategier og alle aktiviteter overholder statens regelsæt inden for menneskerettigheder, arbejdsforhold, miljø og antikorruption. AWORK stiller også samme krav til nuværende og fremtidige samarbejdspartnere og leverandører.

  Vores bidrag til samfundet

  Som et led i vores hensyntagen til vores samfund, yder vi løbende støtte til diverse projekter og tiltag.

  2020 - Børns vilkår

  Vi har doneret kr. 10.000 til Børns Vilkår. Børns Vilkår arbejder for at sikre, at ingen børn i Danmark bliver svigtet og det er noget vi hos AWORK gerne vil støtte. Børnene er fremtidens guld og alle fortjener den bedste start på livet.

  2019 - Børns vilkår

  Vi har doneret kr. 15.000 til Børns Vilkår. Børns Vilkår arbejder for at sikre, at ingen børn i Danmark bliver svigtet og det er noget vi hos AWORK gerne vil støtte. Børnene er fremtidens guld og alle fortjener den bedste start på livet.

  2019 - De Unges Dag

  Sponsorering af hosting, support og drift af hjemmeside for De Unges Dag. De Unges Dag er en festival som har til formål at støtte udsatte borgere i Danmark samt skabe god stemning for disse.

  2018 - De Unges Dag

  Sponsorering af hosting, support og drift af hjemmeside for De Unges Dag. De Unges Dag er en festival som har til formål at støtte udsatte borgere i Danmark samt skabe god stemning for disse.

  Trustpilot anmeldelser
  4.9