×

  Kontakt os

  Få en digital karriere

  Vi er altid åbne overfor nye og dygtige kollegaer med store ambitioner. Du er derfor velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning samt CV.

  Vi søger altid engagerede kollegaer

  AWORK er i konstant udvikling og af den grund er vi derfor altid på udkig efter nye og dygtige kollegaer. Hos AWORK arbejder vi ud fra nogle enkelte, men faste principper såsom, at vi skal have en sjov og udfordrende hverdag. Kombinationen af frihed under ansvar med nogle helt klare mål, udmønter sig i gode resultater til vores kunder.

   

  Hvis du er interesset i at få en karriere hos AWORK og blive en del af et team med store ambitioner, højt til loftet og som går den ekstra mil så send os en ansøgning.

  Sæt dit præg på vores vision

  Hos AWORK finder du et nytænkende team med en innovativ og professionel tilgang til tingene. At arbejde hos AWORK betyder nye udfordringer hver dag. Ingen opgaver er ens og du vil derfor opleve stor fleksibilitet og dynamik på arbejdspladsen.

   

  AWORK er en nytænkende virksomhed som leverer løsninger til alle behov. Hos AWORK er du ikke kun en i flokken, men du er med til at gøre en forskel gennem ansvar og indflydelse. I AWORK bliver du ganske enkelt en del af noget større, hvor du kan være med til at gøre en forskel.

  Kulturen hos AWORK

  Selv om alle har deres egne arbejdsområder bliver der sparret på kryds og tværs for at ende ud med det bedst mulige resultat til kunderne. Der bliver lagt stor vægt på punktlighed, professionalisme og at alle opgaver bliver behandlet med samme seriøsitet hver gang.

   

  Vi er ikke bange for at kaste os ud i alle typer opgaver, store som små, og bestræber os altid på at skræddersy løsningen, så den passer perfekt til kundens behov.

   

  AWORKs resultater er skabt af vilje, engagement, talent, dedikation og passion for det vi laver. Det garanter, at vi leverer gode, solide og bæredygtige løsninger til kunderne, hver dag.

  Trustpilot anmeldelser
  4.7