×

  Kontakt os

  Få en digital karriere

  Vi er altid åbne overfor nye og dygtige kollegaer med store ambitioner. Du er derfor velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning samt CV.

  Bliv en del af et hold som vil fremad

  Vi stræber efter at matche din historie med dine forretningsmæssige mål som afkast, udførsel af en ny brand-strategi eller skabe brand awareness. Alt sammen for at opnå de bedste resultater.

  Søg uopfordret

  Er du en ildsjæl som vil være en del af et team der brænder igennem hver dag? Så send os ansøgning med det samme.

  Vi søger altid engagerede kollegaer

  AWORK er i konstant udvikling og af den grund er vi derfor altid på udkig efter nye og dygtige kollegaer. I AWORK arbejder vi ud fra nogle enkelte, men faste principper såsom, at vi skal have en sjov og udfordrende hverdag. Kombinationen af frihed under ansvar med nogle helt klare mål, udmønter sig i gode resultater til vores kunder. Hvis du er interesset i at få en karriere hos AWORK og blive en del af et team med store ambitioner, højt til loftet og som vil gå den ekstra mil, så send os en ansøgning.

  Vi er fulde af idéer

  Hos AWORK finder du et nytænkende team med en innovativ og professionel tilgang til tingene. At arbejde hos AWORK betyder nye udfordringer hver dag. Ingen opgaver er ens og du vil derfor opleve stor fleksibilitet og dynamik på arbejdspladsen.

   

  AWORK er en nytænkende virksomhed som leverer løsninger til alle behov. Hos AWORK er du ikke kun en i flokken, men du er med til at gøre en forskel gennem ansvar og indflydelse. I AWORK bliver du ganske enkelt en del af noget større, hvor du kan være med til at gøre en forskel.

  Kulturen hos AWORK

  Selv om alle har deres egne arbejdsområder bliver der sparret på kryds og tværs for at ende ud med det bedst mulige resultat til kunderne. Der bliver lagt stor vægt på punktlighed, professionalisme og, at alle opgaver bliver behandlet med samme seriøsitet, hver gang.

   

  Vi er ikke bange for at kaste os ud i alle slags jobs, store som små, og bestræber os altid på, at skræddersy løsningen så den passer perfekt til kundens behov

   

  AWORKs resultater er skabt af vilje, engagement, talent, dedikation og passion for det vi laver. Det garanter, at vi leverer gode, solide og bæredygtige løsninger til kunderne, hver dag.

  Hør mere om arbejdspladsen

  Vi laver løbende videoer til de ledige stillinger vi har her hos AWORK. I videoerne kan du høre nærmere omkring arbejdspladsen og dagligdagen fra nuværende medarbejdere, og måske dine kommende kollegaer.

  Trustpilot anmeldelser
  4.7