×

  Kontakt os

  Få flere konverteringer med Facebook Ads

  Lad os stå for din annoncering på Facebook, så du kan fokuserer på andre ting. Med over 2 milliarder Facebook-brugere på verdensplan, skal vi nok skabe konverteringer for dig.

  Matias Ørberg Kristensen
  Ads Specialist

  Matias AWORK

  Facebook Ads

  Vi skræddersyer jeres Facebook Ads til jeres branche og målgruppe

  Indsigt er nøglen

  Vi søger altid dybdegående indsigt i din virksomhed og industri. Det sikrer et stærkt digitalt fundament.

  Målrettet annoncering

  Vi hjælper jer med at målrette jeres annoncer, så jeres de rammer de helt rigtige brugere, som er interresseret i dit produkt.

  Fast medierådgiver

  I får tilknyttet en fast medierådgiver, som står klar til at behandle og analysere på jeres annoncedata.

  Content produktion

  I skal ikke bekymre jer om at have billeder og videomateriale klar. Vi producerer alt det visuelle content I har brug for.

  Kunde case

  Skabagtig

  + 500% flere ordrer

  Ved at samle annonceringen i én kampagne og lade Facebooks algoritme styre, og ved at fokusere på social proof og personlighed, gik Skabagtig fra 23 ordrer pr. måned til 150 ordrer pr. måned efter vores optimering af Facebook og Instagram Ads.

   

  På blot to måneder har vi påvirket den gennemsnitlige pris pr. gennemførte ordre fra kr. 25,- til kun kr. 7,83,- på grund ag den øgede eksponering.

  Personlig annoncering

  Vi valgte at fokusere annonceringen omkring Katrine fra Skabagtigts egne opslag på Facebook & Instagram, hvor hun har skabt et tæt bånd til sine følgere.

   

  På den måde bibeholdte vi Skabagtigs personlige præg og rammer målgruppen i øjenhøjde, hvor vi i høj gradlagde vi i høj grad lagde vægt på det personlige præg.

   

  Opslagene blev vist til de personer, der ud fra vores indsamling af data, passede bedst på målgruppeprofilen.

  Øget kendskab

  Skabagtig havde ikke før benyttet sig af Facebook Ads, men gjorde kun brug af deres organiske rækkevidde på Facebook.

   

  Skabagtig ønskede at række ud til nye og ukendte brugere og derved øge kendskabet til webshoppen skabagtig.dk. samt booste deres onlinesalg.

  En ordrestigning som kan mærkes

  For under kr. 10 om dagen kan du få resultater med Facebook annoncering. Vi sikrer, at dine annoncer er rettet mod konkrete målgrupper. Sporingsmulighederne er enorme, og du vil opnå viden om dine kunder, som du ikke havde før.

   

  Når vores kunder har succes, har AWORK succes!

  Vi opsætter realistiske mål og høje forventninger til resultaterne. Det er én af de primære årsager til, at mange virksomheder vælger AWORK som annonceringspartner!

   

  Vi hjalp Skabagtig med at booste deres webshop salg gennem annoncering på Facebook. Vi indgik et samarbejde med Skabagtig i oktober 2020.

   

  Efter blot fire måneder er Skabagtigs salgstal øget med 552%, hvor de er gået fra 25 til 150 ordrer om måneden på baggrund af den Facebook annoncering vi har udarbejdet og opsat.

  Vi er her for dig og din virksomhed

  Skal vi hjælpe dig med Facebook annoncering?

  Gør brug af vore prisberegner og lad os beregne prisen på dine Facebook Ads.

  Du skal blot give os få informationer om dit projekt, så giver vi dig prisen. Det er uforpligtende og tager under 60 sekunder

  Kunde case

  Cafe Freunde

  361% flere bestillinger

  Ved at konsolidere Café Freundes annoncer i én kampagne med en bred målretning og en remarketing kampagne samt ved at lade Facebooks algoritme kontrollere, formåede vi at skabe et enormt engagement omkring Cafe Freunde, hvor antal bestillinger blev ekspotentielt med eksponeringer og likes.

   

  På kun tre måneder havde Cafe Freunde en stining i antal take away bestillinger på 361% ved hjælp af AWORKs Facebook Ads, hvor også prisen pr. annonceklik faldt til kun 12,00 kr.

  Flere online bestillinger

  Som for så mange andre brancher medførte corona at Café Freunde måtte lukke ned for gæster i caféen.

   

  Dette vendte op og ned for den eksisterende annoncering, hvor målet ændrede sig fra at få flere gæster til få folk til at bestille mere takeaway.

  Målgruppen i foksus

  Vi valgte, at arbejde videre på Café Freundes nuværende annonceringstilgang, hvor de skaber engagement på deres Facebook side gennem fængende og delikate billeder af deres retter.

   

  Her valgte vi at skabe en bredere geografisk målgruppe samt en look-a-like målgruppe, for at øge eksponeringen af Cafe Freundes annoncering.

  Skab kontakt til jeres kunder

  Facebook annoncering er en perfekt mulighed for at komme i kontakt med hundredevis af nye og potentielle kunder.

   

  Med AWORK som jeres medierådgiver står vi sammen gennem hele processen fra start til slut. Det vil sige, at vi tager os af alt arbejdet med opsætning og overvågning, mens du blot skal give os de nødvendige oplysninger.

   

  Vi hjalp Café Freunde i Roskilde med at skabe opmærksomhed om deres nye takeaway koncept, som led i en overlevelsesstrategi under coronanedlukningen.

   

  Cafe Freunde havde før AWORKs annonceringsarbejde 118 henvendelser på takeaway, og fik i marts måned hele 545 henvenseler på takeaway! 

  Vil du vide mere?

  AWORK live

  Gratis facebook webinar

  Bliv inspireret til ny og bedre annoncering på Facebook ved at tilmelde dig vores gratis webinar om Facebook Ads.

   

  Vi afholder løbende webinarer om Instagram Ads, LinkedIn Ads, om digital markedsføring og andre events.

  Facebook er partner med AWORK Webbureau
  HVAD ER FACEBOOK ADS?

  Facebook annoncering er et af de bedste annonceringsværktøjer til at fremme et brand, produkt eller service til et kæmpe publikum. Facebook annoncering er nu blevet et af de vigtigste aspekter inden for online markedsføring, da det er et medie flest mennesker på verdensplan benytter hver eneste dag.

   

  I modsætning til andre sociale medier og søgemaskiner, som typisk sigter efter at opbygge link-popularitet hos hjemmesider og dermed forbedre hjemmesiders søgemaskineplacering, så fokuserer Facebook på at styrke det sociale medie aspekt ved hjælp af principperne indenfor viral markedsføring og herigennem øge online popularitet.

   

  Facebook Ads opbygges via Facebooks annonceringprogram Facebook Business. På Facebook Business, er det muligt at administrere dine igangværende annoncer og oprette nye annoncer. Når du betaler dig til at markedsføre dig på sociale medier, vises dine annoncer på andres profilers Facebook feed, selvom de ikke “Synes god om” din virksomhedsprofil.

   

  Når brugere opretter en Facebook profil er det muligt at oplyse personlige data herunder: Køn, alder, etnicitet, religion, single/parforhold/gift, arbejdsområde og meget mere. Det er disse informationer, vi benytter os af, når vi skal ramme en specifik målgruppe til dine annoncer.

   

  Facebook ejer også Instagram, hvor du derfor kan køre de samme kamapgner her, som på Facebook. Vi kan hjælpe dig med at kombinere Facebook -og Instagram Ads, så du reklamerer på begge platforme.

  HVILKE TYPER VIRKSOMHEDER KAN GØRE BRUG AF FACEBOOK ANNONCERING?

  På Facebook er det muligt for dig, at oprette en virksomhedsprofil. Her kan du poste relevante opslag, billeder og artikler fra din hjemmeside eller webshop. Det er nødvendig for os at du har en virksomhedsprofil, for at vi kan hjælpe dig med Facebooks Ads.

   

  Alle typer virksomheder kan benytte sig af Facebook Ads, og det vil helt sikkert gavne din virksomhed at benytte Facebook annoncering, hvis du har budskaber, du gerne vil have skal ramme en større målgruppe, hvis du har et produkt du gerne vil sælge eller en ydelse eller service, som flere mennesker skal vide eksisterer.

   

  AWORK tilbyder Facebook annoncering pakker, som er skræddersyet til dit behov for annoncering. Kontakt derfor en af vores konsulenter på telefon: +45 88 37 47 88 eller via e-mail: smb@awork.dk. Vi har nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet, når det kommer til Facebook annoncering.

  Hvad koster Facebook annoncering?

  Hos AWORK er du altid klar over hvad du betaler for Facebook annoncering. Prisen er altid den samme og der er ingen skjulte gebyrer.

  Betaling til Facebook bestemmer du selv og du kan til enhver tid sætte din kampagne og dit budget på pause. Du kan selv bestemme om du vil annoncerer for 10 kr. om dagen eller 10 kr. om måneden. Vi anbefaler dog at bruge liiiidt mere end 10 kr/dag, da prisen også afgører hvor mange Facebook-brugere, dine annoncer når ud til.

  Som helt ny Facebook Ads-bruger vil du formentlig skulle sætte et par tusinde kroner af til annoncering for at sætte gang i din forretning. Derefter vil vi hos AWORK kunne optimere dine annoncer, så du når længere ud, rammer de rigtige personer og ender med en lavere klik-pris.


  Hos AWORK tilbyder vi annonceringspakker, som er skræddersyet til dit behov, hvorfor priserne på pakkeløsningerne varierer.


  Kontakt derfor en af vores konsulenter på telefon: +45 88 37 47 88 eller via e-mail: smb@awork.dk. Vi har nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet, når det kommer til Facebook annoncering.

  HVOR LÆNGE SKAL FACEBOOK ADS KØRE?

  Det er svært at definere en bestemt tidsperiode for din annonce.  Er der tale om en bestemt kampagne skal din Facebook annonce blot køre så længe tilbuddet er gældende.

  Er der tale om generel annoncering, vil det være fint at lade annoncen køre i tre til fire uger. Derefter kan der tages stilling til, om det er værd at lade annoncen køre videre eller om der skal ske ændringer i det visuelle udtryk, i budskabet eller målgruppen.

  Alt dette skal vi nok hjælpe dig med at vurdere. Vi holder løbende øje med din annoncering, så vi kan stoppe eller forlænge dine annoncer efter behov.

   

  Kontakt derfor en af vores konsulenter på telefon: +45 88 37 47 88 eller via e-mail: smb@awork.dk for at få hjælp til Facebook annoncering.

  GUIDE TIL FACEBOOK ADS

  Mangler du hjælp til annoncering på Facebook?

  Hvordan opretter man Facebook Ads?

  For under kr. 10 om dagen kan du få resultater med Facebook annoncering. Vi målretter markedsføringen efter konkrete målgrupper, hvor sporingsmulighederne er kæmpestore og du vil få viden om dine kunder, som du ikke havde før. Vi hjælper over hundredevis af små, mellemstore og store virksomheder med deres annoncering på Facebook.

  En af de primære årsager til, at mange virksomheder vælger os til deres annoncering er, at vi opsætter mål og forventninger til resultaterne. På den måde ved du præcist hvad du får, for dine annoncekroner.

  Hvad er fordelene ved Facebook annoncering?

  Facebook annoncering giver din virksomhed utallige fordele. Hvis du ønsker at dominere dit marked, har vi anført de fordele, som er afgørende for din virksomheds succes.

  • Du kan nå millioner af kunder inden for meget kort tid.
  • Din hjemmeside/webshop vil tiltrække konstant strøm af organisk trafik.
  • Du vil være i konstant kontakt med dine kunder / slutbrugere.
  • Du opnår en bedre forståelse af dine kunders præferencer.
  • Du vil nyde godt af forbedret brand-synlighed.
  • Dataindsigt til udvikling og effektivisering af markedsføringsstrategier.
  • Effektiv promovering af generelle -og sæsonbetonede tilbud.
  • Tiltrækning af nye kunder, forbedret brandloyalitet og øget omsætning.
  Hvorfor lade AWORK stå for min Facebook annoncering?

  Vi tilbyder meget omfattende Facebook annoncering!

  Vi tager os af alt og det eneste du skal gøre er blot at give os de nødvendige oplysninger om din virksomhed, hvad du gerne vil opnå med Facebook Ads og hvilken type annoncering du ønsker. Vi udarbejder selvfølgelig en strategi i fællesskab, så du behøver ikke at have alle svarene klar med det samme.

  Når du erhverver dig AWORKs Facebook annonceringsløsning, vil vores eksperter opsætte en ny Facebook-konto til dit brand i Facebook, med mindre du allerede har en. Vi vil designe dine annoncer således, at dit brand skiller sig ud af mængden. Din profil vil blive promoveret til lige nøjagtigt den målgruppe du ønsker og AWORKs Facebook annoncering omfatter også opbygning af Facebook-fans.

  Vi tilbyder også fotografering og udarbejdelse af videomateriale til dine Facebook Ads, så du skal ikke bekymre dig om selv at tage produktbilleder eller skyde annonceringsvideoer.

  Hvorfor bruge Facebook Ads?

  Hvorfor er Facebook annoncering en uundværlig ingrediens i din virksomheds marketing strategi? Hvorfor har Facebook annoncering så stor betydning for din virksomhed? Statistikken taler for sig selv, se nedenfor:

  • Der er 1,3 milliarder aktive månedlige brugere.
  • Omkring 800 millioner mennesker logger på Facebook dagligt.
  • Ca. 20% årlig stigning i medlemmerne.
  • 300 millioner billeder uploades dagligt.
  • Facebook-brugere bruger i gennemsnit 20 minutter dagligt på Facebook.
  • Facebook giver adgang til folk fra alle aldersgrupper.
  • Du kan interagere med dine slutbrugere via Messenger og kommentarer.
  • Du kan nå dine kunder på over 70 sprog.

  Alle disse tal har en betydelig markedsføringsværdi for dit brand. Med andre ord, så har Facebook magt til at sætte dit brand lige for næsen af publikum – og det er det, som betyder mest for din virksomhed. Facebook er altså en af de hurtigste måder at nå din målgruppe på.

  SÅDEN OPSÆTTER VI DINE FACEBOOK ADS

  Vi analyserer din hjemmeside/webshop samt Facebook-side – alt sammen med henblik på, at det er korrekt sat op i forhold til de besøgende som kommer fra Facebook. Her analyserer vi, om din webløsning er klar, til at omdanne de besøgende til kunder.

  Det er særdeles vigtigt, at det hele er korrekt sat op og på plads inden dine Facebook annoncer bliver udviklet og aktiveret, så du får mest muligt ud af dine annoncekroner. Vi analyserer på føglende:

   

  • Produkt og/eller budskaber, som skal annonceres omkring.
  • Landingpage: den side dine annoncer henviser til.
  • Funktionerne og designet på din hjemmeside/webshop.
  • Om din hjemmeside/webshop er opdateret iht. Facebooks principper.

  Vi analyserer din målgruppe og ser hvor de mest købeklare kunder befinder sig og hvilke søgeord de benytter. I analysen kigger vi på geografi, alder, sprog samt tidsperiode som dine annoncer skal kunne ses af dine potentielle kunder.

  Ud fra vores analyse får vi et godt indblik i, hvordan vi skal udforme dine annoncer. Vi ved hermed hvordan vi skal fremvise dit budskab på en professionel måde, som vækker købelyst hos brugeren. I korte træk gør vi følgende:

  • Analyse af din målgruppe og dennes interesser.
  • Analyse af søgeord, annoncer og kampagner.
  • Analyse af konkurrenter.
  • Analyse af hvad dine potentielle kunder søger på.

  Efter vores analyse påbegynder vi selve udvikling af annoncerne. Annoncerne og kampagnerne bliver udviklet af AWORKs Facebook specialister i samarbejde med AWORKs tekstforfattere.

  Samspillet mellem vores AdWords specialister og tekstforfattere sikrer, at dine annoncer fremstår så flotte og velformulerede som muligt. Vi har mange års erfaring med hvilke virkemidler, som fanger brugernes interesse ved annoncering.

  • Opsætning af kampagner.
  • Opsætning af annoncer.
  • Opsætning af søgeord.
  • Opsætning af målsætninger.

  Vi optimerer løbende dine annoncer, kampagner og søgeord for at forbedre konverteringsraten fra Facebook Ads. Vi installerer konverteringscripts på din hjemmeside/webshop, så du kan se præcis hvor mange annoncekroner, du betaler, for hver kunde du erhverver.

  Du vil desuden også kunne se præcis hvilke annoncer der giver dig flest klik og flest henvendelser. Du vil så kunne se dit ROI (Return On Investment) – altså hvor meget du får ud af dine annoncekroner. Vi opsætter også retargeting, hvilket betyder, at brugere som har været inde og besøge din hjemmeside/webshop, vil få vist annoncer fra dig, når de besøger andre sider på nettet. Dette er en oplagt mulighed for at fange en kunde, som du måske ville have mistet, hvis du ikke havde benyttet dig af Facebook Ads.
  >

  • Løbende optimering og vedligeholdelse.
  • Opsætning af konverteringsscripts.
  • Opsætning af Facebook Retargeting.

  AWORKS kunder

  Dem har vi også hjulpet

  naturenergi er kunde hos AWORK Webbureau
  Danske Advokater er kunde hos AWORK Webbureau
  basisbank er kunde hos AWORK Webbureau
  solrød gymnasium er kunde hos AWORK Webbureau
  scalepoint er kunde hos AWORK Webbureau