×

  Kontakt os

  Vi stræber efter kvalitet

  Vores kultur er bygget på højt til loftet og frihed under ansvar. Vi mener man udlever sit fulde potentiale med klare mål, fleksible rammer og en stor frihed.

  Det starter med en passion

  Det hele starter med en passion. En passion for online markedsføring, programmering, design og dét at skabe noget. Vi er et sammentømret team med passion for ét fælles mål: at skabe smukke produkter der kan opfylde kundernes ønsker.Lad os tage dig med på rejsen hvor tanker, story-telling og innovation er redskaberne til at omdanne idéer til resultater.

  Teamet hos AWORK Webbureau

  Skal du være en del af teamet?

  Hvis du er på udkig efter et job og vil være en del af et ambitiøst team, så se vores ledige stillinger og send os din ansøgning samt CV. 

  Vi vil være de første og bedste.

  Vi stræber hele tiden efter at være på forkant med de nyeste teknologier og trends indenfor online markedsføring. Vi vil gerne være med til at skubbe grænserne for at bringe vores bedste kreative idéer til livs på spændende og engagerende måder.

   

  Vi stræber også efter hele tiden at være proaktiv i alt, hvad vi foretager os – lige fra kundeforhold til interne opgaver.

   

  Vi mener det er vores forpligtelse, ikke mindst overfor os selv, men så sandelig også vores kunder, at vi er proaktive og med på det seneste nye. Kun på den måde kan vi levere de bedste produkter – altid.

  Fleksibel og resultatorienteret

  Vores uformelle og åbne kontormiljø giver mulighed for fleksibilitet, som du ikke finder andre steder. Vil man sidde og arbejde i sofaen eller i den lækre stol i lounge-hjørnet, så gør man det.

   

  Vores miljø er resultat-præget og konstant i forandring. For at opnå de bedste resultater, tror vi på at frie og fleksible rammer, med klokkeklare mål og ansvar, er det rette fundament.