Kunde
AK Nygart
Produkter
Webinarer

Tre webinarer om brystforstørrelse, botox og filler

AK Nygart har afholdt tre webinarer hos AWORK. Alle tre webinarer blev afholdt hos AK Nygart på deres kontorer i København, da det var vigtigt at oplægsholderne kunne benytte sig af forskellige rekvisitter i deres oplæg. Der blev afholdt henholdsvis et webinar om botox og filler med kosmetisk sygeplejerske Mie Hjarbæk og og to webinarer om brystforstørrelse med plastikkirug Jakob Astrup og Anders Frøkjær Ulrik. 

Ved bestilling og booking af webinar hos AWORK hjalp vi AK Nygart med opsætning og tilmelding samt teknisk support både før, under og efter afholdelsen af webinaret.

Før webinaret afholdte vi en generalprøve, så vi havde styr på, hvad der skulle ske under selve afholdelsen af webinaret. Her gennemgik vi eventuelle tekniske spørgsmål samt opsætning inden webinaret gik live. 

Under afholdelsen var vores webinarekspert med i studiet for at holde øje med lyd og billede, såfremt der skulle opstå tekniske eller billede/lydmæssige udfordringer undervejs.

Ud fra statistik kan det ses, at der har været stor engagement og deltagelse til webinaret. Hele 600 var tilmeldt, og stort set alle tilmeldte så også med fra start til slut. Opsætningen af billede og lyd har været taget godt imod i den anden ende af skærmen, og de tilmeldte har været glade for det endelig resultat af det afholdte webinar.

Du kan se de webinaret vi afholdte for Danske Patienter her.

Skal du i gang med et nyt projekt?
Lad os tage en snak.

Når du står over for et nyt projekt, er det vigtigt at have den rette vejledning og rådgivning. Lad os tage en uforpligtende samtale og udforske dine ideer sammen. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere dit projekt og opnå dine mål.

Oplevelsen med AWORK

Afspil video
Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste