Indsend indhold
Dette har vi lavet for vores kunder.
Vi forsøger altid en dybdegående indsigt i vores kundes virksomhed og industri. Det sikrer, at vi får skabt et stærkt digitalt fundament, som giver resultater på den lange bane.
Kvalitet med et formål.

At udarbejde det perfekte webdesign, kan være svært. Mange glemmer den udfordring, de forsøger at løse, og går i stedet kun op i det æstetiske design.

 

I AWORK tror vi på at webdesign er en blanding af æstetisk design samt funktioner der skal løse en udfordring. Det er ikke enten eller, men en kombination af begge til at tjene et bestemt formål, med fokus på at få et bestemt resultat.

“Vores filosofi er simpel. Chancen for resultater er langt større med en digital strategi og et konkret formål.”
Allan Hansen

CMO // AWORK

Responsivt webdesign.

Med stigningen i brugen af mobile enheder er responsivt webdesign blevet utrolig populært. Det er faktisk blevet så populært at mobiler, i 2013, overhalede computere i forhold til surfing på netten. Mobile enheder har altså ændret tilgangen til webdesign.

 

Responsive webdesign er gør at designet tilpasser sig den enhed som en bruger besøger den respektive hjemmeside fra. Det betyder at brugeren får den bedste oplevelse på hjemmesiden, da indholdet står pænt og letlæseligt. Alle webløsninger i AWORK bliver, som standard, udviklet med et responsivt webdesign.

Funktioner pakket flot ind.

Webintegrationer indebærer dét at forbinde flere parter i ét samlet system – hjemmeside, webshop, portal osv. Disse parter henter så nødvendige data for at fuldføre helheden i systemet. I AWORK kan vi udføre adskillige former for webintegrationer.

 

En af vores største styrker, når vi udfører disse former for integrationer, er at pakke dem flot ind. Det betyder at vi går efter at skabe en synergi mellem parterne så det hele føles som ét system. Det skaber fundament for en brugeroplevelse der er gnidningsfri og lettilgængelig.

DEL MED DIT NETVÆRK

twitter facebook