Vækst din forretning
med en ny webshop

AWORK er Certificeret Partner hos e-mærket

Det bliver ikke nemmere end en WooCommerce webshop

Få en ny webshop, der kan gøre din dagligdag nemmere med mulighed for integrering til alt fra regnskabssystem til fragtsystem.

kr. 9.490,-

AWORK har modtaget disse Clutch priser
AWORK Webbureau har modtaget Børsen Gazelle
AWORK Webbureau & Marketingbureau er Gazelle 2022

Antallet af besøgende på webshoppen steg

Målet for markedsføringen for Your Event Partner ApS var flere opkald, flere udfyldte kontaktformularer og flere store events. Med AWORKS hjælp fik Your Event Partner ApS et løft og oplevede flere opkald og kunder. AWORKs arbejde gav pote, eftersom antallet af besøgende på webshoppen steg markant. Dette var bl.a. et tegn på en god webshop med relevant indhold. 

Afspil video

Her ses et uddrag af vores kunder, som har valgt AWORK som deres foretrukne webbureau til at lave en ny webshop.

Beregn din pris på webshop

Hvor stor er din virksomhed?
WooCommerce er partner med AWORK Webbureau

Boost dit salg med WooCommerce webshop

“Jeg oplever ofte, at kunder finder det en anelse kompliceret at komme i gang med en webshop. Det forstår jeg egentlig godt, da der kan være meget at forholde sig til.

Med vores tilgang, og et brugervenligt shop-system som WooCommerce, så sørger vi for at tage hånd om det hele. Alt lige fra opsætning af betalingsgateway og ansøgning hos f.eks. Nets til design, udvikling og lancering.

Det skaber en tryghed hos vores kunder, og det er naturligvis sådan det skal være.”

Ida Gustafsson
Webdesigner

Udvalg af kunder som har valgt os til at udvikle en ny webshop

Her ser du nogle af de kunder som har valgt os som deres foretrukne webbureau. Vi hjælper alle typer af kunder – lige fra den lokale garnforretning til kommuner. Ens for hver kunde er, at vi skræddersyer hver enkelt opgave så vi sikrer det mest effektfulde samarbejde.

Whitepaper om
Facebook & Instagram Ads

Download vores whitepaper helt gratis, og få yderligere tre måneders gratis prøveperiode på vores analyseværktøj AWORK InSight.

Få mere for dine penge med vores All-In-One kampagne!

Få både annoncering på Google, annoncering på Facebook, annoncering på Instagram og annoncering på LinkedIn samt SEO i én samlet pakke, og øg dit engagement og trafik til hjemmesiden.

Det er et ekstraordinært kampagnetilbud, så kontakt os allerede i dag, før det for sent!

Ring til os på 88 37 47 88, og hør nærmere. 

Læs mere om vores udvalgte cases, herunder også arbejdet med andre kunders Google Ads

Hvad får du med i din webshop-pakke?

Her kan du læse lidt om hvad der er med i vores webshop-pakke som standard. Vores webshop-pakke er dog ikke kun begrænset til dette. Tag endelig fat i os for en uforpligtende dialog om vores webshop-pakke.

Skræddersyet design

Vores webspecialister designer din webshop ud fra dine ønsker og behov. Samtidig giver de deres anbefalinger til, hvordan du kan få mest ud af dit webshop-design. Vi udarbejder alle koder, så funktionerne spiller sammen med designet. Skal din webshop have en specifik søgefunktion, produktvideoer, eller noget helt tredje, kan vi også hjælpe med dette.

Salgsrapporter

Når du logger ind i webshoppen, har du mulighed for at se dine salgsrapporter og statistikker med det samme. Du vælger selv, hvordan du vil se dine tal i forskellige detaljerede rapporter. Rapporterne hjælper dig med at se, hvor mange produkter du har solgt og meget mere.

Lagerstyring

Med en ny webshop hos AWORK giver vi dig mulighed for at holde styr på dit lager. Det betyder, at hver gang en kunde køber et af dine produkter, er dit lager automatisk opdateret. Der er også mulighed for at tilkoble tredjepartsprogrammer til din lagerstyring. Kontakt din AWORK konsulent for mere information.

Betalingsmodul

Alle vores webshops bliver udarbejdet i det populære shop modul WooCommerce, som er det mest brugte shop-system i verden. Vi hjælper med opsætning af betalingsgateway og ansøgning hos NETS, så din webshop bliver klar til salg.

Mulighed for specialtilbud

Har du lyst til at give et juletilbud? Eller vil du blot forkæle dine kunder? Med en ny webshop hos AWORK er der mange muligheder for at give et godt tilbud. Du kan endda planlægge tilbuddene, så de starter og slutter efter dit ønske.

Detaljeret produktvisning

Vis dine produkter med nøje detaljer. Det giver kunderne det bedste overblik. Inddel også dine produkter i kategorier, så dine kunder hurtigt kan finde det rette produkt.

Krydssalg og mersalg

Sælg, sælg og sælg. Webshoppen giver dig mange muligheder for at vise produkter forskellige steder på din webshop. Det er et rigtig godt værktøj til at skabe mersalg.

Relateret produktvisning

Hvis din kunde kigger på et bestemt produkt, hvorfor så ikke vise kunden endnu flere produkter indenfor samme produktkategori? Relateret produktvisning betyder, at der bliver vist flere produkter til kunden, som kunden måske kunne være interesseret i. Det er endnu et værktøj til mersalg.

Se lidt af vores arbejde indenfor webshop-udvikling

Vi søger altid dybdegående indsigt i vores kundes virksomhed og industri.
Det sikrer, at vi får skabt et stærkt digitalt fundament, som giver
resultater på den lange bane.

Sådan skaber vi din nye WooCommerce webshop

Vores proces omkring webshop udvikling er gennemtestet og afprøvet. Vi har siden 2012 leveret webshops til adskillige virksomheder og offentlige instanser, så du er sikret en tryg og gnidningsfri rejse fra A til Z, når du skal have en ny webshop.

01.

Opstart og brief

Noget af det vigtigste, når man har en god webshop, er faktisk noget som brugerne ikke lægger mærke til – nemlig sporing. Det er alpha og omega, at man har opsat sporingskoder korrekt, så man ved, hvor man oplever sine succeser, samt hvor brugerne falder fra. Denne viden kan vi nemlig bruge til at skærpe webshoppen yderligere, så du over tid kan skabe mere og mere værdi fra din webshop.

02.

Udvikling og opsætning

Vi udvikler design og funktionaliteter efter dine ønsker med moderne teknikker og design-regler. Designet udvikles løbende med dine rettelser. 

03.

Lancering af webshoppen

Når du har godkendt designet af webshoppen, tester vi alle funktioner og design på tværs af computer og mobile enheder. Dermed er du altid sikker på at få en mobilvenlig webshop hos AWORK. Herefter lancerer vi din nye webshop.

Er du klar til at komme i gang?

Bliv kontaktet ved at klikke på knappen nedenfor eller ring på 88 37 47 88.
Vi rådgiver dig til valg af den rette løsning og strategi, så vi sammen kan opnå dit mål.

Spørgsmål til ny webshop

De oftest stillede spørgsmål finder du nedenfor. Hvis ikke du finder svaret på dit spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive til os i chatten eller kontakte os på anden vis. 

En webshop er en butik, der ligger på internettet. Kunden kan gå ind på webshoppen og købe varer eller ydelser direkte fra mobil, computer eller tablet.

En webshop er altså en samling af sider, der er identificeret med et fælles domænenavn, hvor det offentliggøres på minimum én webserver. Webshoppen bliver tilgængelig via den offentlige internetprotokol (IP) netværket, som f.eks. internettet eller det lokalenetværk (LAN). Dette sker ved at henvise til en ensartet ressourcelokaliseringsadresse (URL), som identificerer webstedet. Alle webshops ligger på www, som også er kendt som the World Wide Web, hvor interne sider er del af et intranet.

At få udviklet en webshop kan ikke sammenlignes med udvikling af en hjemmeside, da der i en webshop udvikling er langt flere faktorer, du skal tage højde for. Du skal bl.a. have styr på sikkerheden, kundesupport med chat, produktbilleder og beskrivelser samt betalingsgateway og indløser-aftale skal også på plads. En hjemmeside kan være meget mere end online salg, hvor en webshop primært bruges til at sælge varer og ydelser. 

Ja, det gør du. Det hele bliver leveret til dig – med mindre du vælger enten en dedikeret server eller shared hosting hos os.

Pris og kvalitet går hånd i hånd. Det er vigtigt, at du vælger rigtigt første gang, og at du ikke lader din virksomhed gå på kompromis med kvalitet. Hvis din webshop er god, er differencen nemlig hurtigt tjent ind igen. 

Prisen på din webshop er afhængigt af tilføjelser, samt hvilket program der benyttes. Vores priser starter på 9.490 kr. Her får du et skræddersyet design i højeste klasse, tilfredshedsgaranti, et site der lever op til GDPR regler og responsivt design, så din webshop er både en tablet- og mobilvenlig webshop. Yderligere medfølger der ligeledes support, så du når som helst, kan ringe til os og få hjælp. 

Ja, prisen for webshop udvikling er et engangsbeløb. Der kommer ikke nogle ekstra regninger for webshoppen.

Med AWORK som din webshop udbyder, sikrer du dig en professionel webshop, der lever op til alle krav og regler.

Prisen på din webshop afhænger af tilføjelser, samt hvilket program der benyttes. Vores priser på en webshop starter på 9.490 kr. Her får du et skræddersyet design i højeste klasse, tilfredshedsgaranti, en webshop der lever op til GDPR regler og er en både tablet- og mobilvenlig webshop. Derudover får du også en ny webshop med betalingsgetaway og indløser-aftale og kundesupport med chat.

Med webshop udvikling hos AWORK medfølger der ligeledes support, så du når som helst kan ringe til os og få hjælp. Lad os komme i gang med samarbejdet allerede i dag. Ring til os på 88 37 47 88, og vi vil rådgive dig til valg af den rette løsning og strategi, så vi sammen kan opnå dine mål.

Ja det kan du sagtens. Vi tilbyder både dedikeret server og shared hostingKontakt blot din kontaktperson hos os, så kan vi finde den bedste løsning til dit behov.

WordPress

WordPress er det mest udbredte webshop-system i verden, hvorfor vi også bruger WordPress hos AWORK. Vi har specialiseret os i WordPress siden år 2012, hvilket gør os eksperter på området. Uanset formålet har WordPress de største muligheder for udvidelser af systemet uden at skulle til at udvikle nyt software eller opfinde den dybe tallerken fra bunden af.

WooCommerce webshop

Hver enkelt webshop hos AWORK er en WooCommerce webshop, da de bliver udarbejdet i det populære shop modul, WooCommerce. WooCommerce er med god grund det mest brugte shop system i verden. Vi hjælper med opsætning af betalingsgateway og ansøgning hos NETS, så din WooCommerce webshop bliver klar til salg.

Vi udvikler vores webshops med funktionaliteter, som gør din webshop let og overskuelig at bruge. Desuden brugertester vi webshoppen inden lancering. Det betyder, at din webshop er testet godt igennem, inden du får den leveret.

I AWORK udvikler vi funktionaliteterne på baggrund af dine behov, ønsker og krav. Det garanterer dig nemlig en brugervenlig webshop 

En responsiv webshop er en webshop er også kendt som en mobilvenlig webshop. Webshops skal kunne tilgås via mange forskellige devices. Om det er en stor tablet, en smartphone, en stationær computer eller en bærbar, bør webshoppen hverken udelukke nogen information eller dele siden op. Responsive designs er meget vigtige i dag, og er faktisk den primære teknik du skal kunne, hvis du er webudvikler eller webdesigner.

Skal du have en ny mobilvelig webshop? Få hjælp til at udvikle en mobilvenlig webshop AWORK, hvor vi naturligvis er eksperter på området.

Hos AWORK laver vi webshop udvikling til den helt store guldmedalje, og vi har på nuværende tidspunkt afsluttet mere end 2500 projekter. Vi uddanner og forbedrer os kontinuerligt, så din webshop bibeholder sin modernitet og popularitet.

Webshop udvikling har alle dage været en kompleks sag, og det er tydeligt for enhver, at webshop udvikling kræver et højt niveau af dedikation og vedligeholdelse. Hos AWORK gør vi meget ud af at skræddersy alle vores løsninger til den specifikke kunde.

Har din virksomhed en Facebook profil? Uanset om du arbejder i eget firma, er en lille erhvervsdrivende virksomhed, eller en større koncern, NGO eller politisk organisation, så kan Facebook annoncering hjælpe dig med at finde frem til den rette målgruppe for lige netop din virksomhed. Facebook blev til i 2004 af Mark Zuckerberg, og var oprindeligt tænkt som et netværksmedie for studerende på Harvard University. Inden længe tog Facebook fart og spredte sig ikke kun til universiteter i USA, men resten af verden. I 2017 rundede Facebook to milliarder brugere, der er månedligt aktive. Hermed er Facebook også markant større end andre sociale medier. Stort set alle danske virksomheder er med på vognen, og flere bruger aktivt Facebook Ads til strategisk og målrettet marketing. Med Facebook Ads kan du målrette dine annoncer mod bestemte målgrupper, eller folk der allerede har interageret med udvalgte sider på din hjemmeside. Med remarketing målretter du annoncerne til de Facebook-brugere, der er mest klar til at lave et køb. 

Når AWORK designer webshops, er det første vi gør at analysere din virksomhed. Det gøres af vores en af vores medarbejdere, som lynhurtigt kan danne sig et overblik over hvad din virksomhed indeholder, indebærer og udtrykker. Med den viden er det lettere for os at designe din webshop.

Webshoppen, som du får leveret, stemmer selvfølgelig overens med alle regler og krav, der er til professionelle webshops. SSL certifikat gør vi naturligvis klar til dig, så du ikke skal bekymre dig om noget. Når webshoppen er oppe, kører det hele automatisk, og vi overvåger webshoppens kvalitet løbende. Hos AWORK er kvaliteten i top, når vi laver din nye, professionelle webshop.

Da mange forbrugere i dag køber deres produkter over smartphones og tablets, er det vigtigt med en tablet- og mobilvenlig webshop. I AWORK designer vi altid webshops, så du får en mobilvenlig webshop som også kan tilgås via forskellige tablets.

En af de helt store årsager til, at du bør benytte AWORK som webbureau til udviklingen af din webshop, er netop alle de mange faktorer som spiller ind. Det er bedst at lade eksperterne, hermed AWORK, om det hårde arbejde.

At få udviklet en webshop kan koste mange penge, men priserne kan også variere meget. Prisen kommer nemlig meget an på, om du skal have udviklet integrationer til f.eks. et økonomisystem eller andre tredjeparter. Hos AWORK Webbureau er du fuldt dækket ind med din webshop-løsning, da alt er inklusiv i webshoppen. Det gør det nemt for dig, da du så ved, at du ikke skal tilkøbe ekstra moduler for at få din webshop til at fungere ordentligt.

Ønsker du at tilkoble integrationer til din webshop, skal du have for øje, at det kan få prisen på din webshop til at stige. 

Ønsker du at få en pris på din webshop, kan du benytte prisberegneren, som udregner pris med og uden ekstra integrationer. Her kan du få et uforpligtende tilbud på en ny webshop.

Hos AWORK udvikler vi ikke kun din webshop, vi laver også online markedsføring. Vi laver online markedsføring indenfor:

Disse markedsføringsydelser vil naturligvis tilføje yderligere omkostninger til prisen på en ny webshop, men det er bestemt en investeringen værd, da det kan være med til at skubbe gang i salget i din webshop.