Telefon: 88 37 47 88

Webshop - AWORK Webbureau

Webshop

Det får du med

En webshop fra AWORK er en full-service webløsning. Det betyder at alt lige fra skræddersyet design, til funktioner, produktopsætning, betalingsløsning, support og hosting er inkluderet. Nedenfor kan du læse mere om hvad der er med i en webshop fra AWORK.

Vi designer webshoppen så den passer perfekt til din virksomhedsprofil, din målgruppe, dine produkter samt dine generelle ønsker. Vi bliver ved med at designe indtil du godkender det.

Vi udarbejder alle koder så funktionerne spiller sammen med designet. Er der specielle ønsker til funktionalitet, så er det intet problem. Betalingsløsningen er også inkluderet og bliver også opsat.

Alle vores webshops er responsive, så dine kunder nemt kan købe dine produkter via mobile enheder, heriblandt smartphones og tablets. Det er inkluderet i vores pakke.

Vores webshop-pakker er inkl. hosting med e-mails, webmail og 24/7 backup. Vi opsætter kvit og frit e-mail konti på jeres mobile enheder og computere. E-mails ligger i AWORK-skyen så I nemt og hurtigt kan holde øje med når jeres ordrer tikker ind.

Vi er altid til at få fat på hvis I har brug for support eller ønsker at vide mere om vores produkter.

mibook-2

Modtag et uforpligtende tilbud på webshop

Webshop

Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater.
Fortæl os om dine ønsker.


reddernes-foerste

Designet som en helhed

Designet på din webshop er særdeles vigtigt, da det udstråler din brandværdi og den tillid dine brugere kan have til webshoppen. Derfor vægter vi dit webdesign højt. Vi tænker altid i en helhed og udvikler designet og funktionaliteterne til at spille sammen med det udtryk du ønsker i din webshop.

AWORKs webshop er til den erhvervsdrivende som ønsker en webshop i første klasse – både hvad angår webdesign og funktionaliteter. AWORK sikrer dig et skræddersyet webdesign som er yderst brugervenligt og i højeste kvalitet.

 • Skræddersyet design
  Vi udvikler webshoppen efter dine behov, ønsker og krav.
 • Call-To-Action
  Vi udvikler og placerer købeknapper, produkter, kontaktformularer og telefonnumre de helt rigtige steder, så de besøgende køber hos dig.
 • Don’t Make Me Think
  Vi udvikler designet således, at de besøgende foretager køb hos dig indenfor relativt kort tid.
 • Responsivt design
  Designet tilpasser sig til tablets, smartphones, computere og browsere.

Funktioner der øger salget

I AWORK er det særdeles vigtigt, at funktionalitetrene og brugeradfærden er i højeste kvalitet i vores webshops. Vi har derfor inkluderet en masse mersalgs- og brugervenlighedsmoduler i din webshop.

Disse moduler gør det muligt for dig at modtage ordre, sende produkter, lave mersalg, oprette brugerkonti, vise relaterede produkter og meget mere. Vi har taget de vigtigste ting med i webshoppen og skåret alt unødvendigt fra – alt sammen for at holde prisen nede og kvaliteten oppe.

 • Let administrationspanel
 • WooCommerce, Magento & VirtueMart
 • Ubegrænset antal menuer og sider
 • Nemt ordre- & forsendelsesmodul
 • Synlig historik & ordrestatus for kunden
 • Mulighed for søgefunktion
 • Mulighed for kundelogin
 • Nem håndtering af moms
 • Mulighed for geo-tracking

drinkworld
office-danmark

Stor erfaring med online marketing

Der er mange former for markedsføring – både online og offline. I AWORK specialiserer vi os kun i online markedsføring hvilket vi har arbejdet med gennem en menneskealder.

Vi mener derfor, at vi har er garant for en god portion ekspertise og erfaring til at vide hvad der virker og ikke virker. Du vil derfor også blive rådgivet og vejledt til den webshop-løsning vi mener vil være den bedste for dig. Det gælder alt lige fra funktionaliteter til design. I webshop-løsningen har vi implementeret nedenstående markedsføringsværktøjer.

 • Detaljeret produktvisning
 • Produktkategorier
 • Tillægsprodukter
 • Mulighed for special tilbud
 • Krydssalg på tværs af produkter
 • Relateret produktvisninger
 • Opsætning af top 10 mest solgte produkter
 • Mulighed for salgsrapporter og statistikker
 • Opsætning af nyhedsbrev
 • Og meget mere…

Betalinger direkte til din bank

For at modtage diverse betalingskort fra kunderne skal man have en terminal. Du kan både tage imod dankort eller internationale betalingskort. Vi vejleder og hjælper dig med at få aftalen med Nets på plads så du kan tage imod Dankort. Ligeledes hjælper vi dig med de internationale betalingskort.

Det kan godt være lidt indviklet med hvad men skal vælge, du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at få et godt råd herom. Vi opsætter webshoppen til din ønskede betalingsmetode. Nedenstående betalingsløsninger er allerede inkluderet i webshoppen.

 • ePay
 • Stripe
 • PayPal

Har du et ønske om en anden betalingsløsning en ovenstående, kan dette også sagtens lade sig gøre. Kontakt os blot og vi finder den bedste løsning til dig.

coiffure
basisbank

Special programmering

Vi har et af Danmarks bedste udviklingsteam og mestrer stort set alle opgaver. Vi programmerer alle typer løsninger – alt lige fra en simpel webshop til den lokale computerbutik, til det nye store og indviklede eBay. Af den årsag, tilbyder vi derfor også special programmering hvis du har ønsker hertil.

Læs mere om special programmering her.

Priser

AWORKs webshop-løsning starter fra kr. 15.588 ekskl. moms. Ønsker du at høre mere om vores priser eller generel information omkring vores webshop-løsning, så er du altid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter – det er ganske uforpligtende.

Kontaktinformation:

E-mail: smb@awork.dk
Telefon: 88 37 47 88

mk-sound

Modtag et uforpligtende tilbud på webshop

Webshop

Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater.
Fortæl os om dine ønsker.


Ofte stillede spørgsmål til webshop-løsningen

Ja, når vi er ved at færdige med udviklingen af webshoppen, vil du modtage et test-link, hvor du har mulighed for at se webshoppen igennem inden vi lancerer den.

AWORKs webshops bliver bygget i de mest anerkendte og brugervenlige systemer verden over, nemlig WordPress, Magento og Joomla. AWORKs supportere vil altid være ved din side hvis du har brug for hjælp.

Webshoppen
Forestil dig et scenarie hvor en bruger besøger din webshop og finder et produkt som brugeren gerne vil have. Herefter går brugeren til kurven for at betale. Her indtaster brugeren så de relevante informationer, såsom betalingskortoplysningerne.

Terminalen
Terminalen skal ikke ses som en fysisk terminal som du betaler via, nede i en fysisk butik. Terminalen er en elektronisk terminal, hvor du selv indtaster de nødvendige informationer, da det hele foregår online.

Det næste trin er så hvor webshoppen tager de informationer som brugeren lige har indtastet og gør dem klar til overførsel.

Terminalen bliver først aktiveret når brugeren har trykket på godkend ordre. dvs. at brugeren har indtastet de nødvendige betalingskortoplysninger som er nødvendige for at kunne betale for dit produkt.

Indløser
Når overførelsen er gået igennem fra terminalen, så kommer den hen til indløseren, som så vil fortsætte processen, og sende dine penge videre til din bank.

Indløseren kan med andre ord, beskrives som en mellemmand, der tilbyder en service, så brugere kan handle sikkert når de er online.

Din bank
Banken modtager de overførte penge fra brugeren, via indløseren, og sætter dem derefter ind på din konto, og dermed er du blevet betalt for dit solgte produkt.

I AWORK er det særdeles vigtigt, at funktionaliteterne og brugeradfærden er i højeste kvalitet. Derfor har vi inkluderet nogle mersalgsmoduler i webshop-løsningen. Disse moduler gør det muligt for dig at modtage ordrer og sende produkter.

I AWORK har du hele tiden mulighed for at udvikle din webshop samt optimere den. Vi tilbyder både moduler inden for salg, markedsføring, økonomi, SEO, kundehåndtering og meget mere.

Ja, din webshop vil være at finde på Google med mindre at webshoppen aktivt er blevet opsat således, at den ikke må findes af søgemaskinerne, heriblandt Google.

Hvis du ønsker at komme højere op i Googles søgeresultater, så anbefaler vi, at du erhverver dig AWORK SEO til din løsning. Med AWORK SEO giver vi dig bl.a. en garanti for en placering på side 1 og ellers får du penge tilbage.

Du skal blot kontakte os på +45 88 37 47 88 eller skrive til os på smb@awork.dk. Du vil efterfølgende blive kontaktet af en vores konsulenter som vil tage sig af dig og hjælpe dig i gang med din nye webshop.

Ja, vi tager backup 1 gang i døgnet. Det betyder at hvis der, af ukendte årsager, skulle ske noget med din webshop i form af udefrakommende hacker eller virus angreb, så kan vi tage en backup og få din webshop op at køre igen, i løbet af kort tid.

0
Forbinder
Vent venligst...
Send os en besked

AWORKs supportere er offline, men skriv en besked og en supporter vil vende tilbage snarest muligt.

Dit navn
* Din e-mail
* Din besked
* Dit telefonnummer
Chat med os

Har du brug for hjælp?

Dit navn
* Din e-mail
* Dit spørgsmål
Vi er online
Feedback

Hjælp os med at forbedre vores service. Din mening er værdifuld for os.

Hvordan vil du vurdere vores chat?

Ring på: 88 37 47 88

Klik her for at starte opkaldet