Vælg en side

Webshoppen der kan integreres direkte til økonomisystemet.

Kom i gang med det samme.

Kom i gang med at sælge på nettet.

For at have den bedste webshop, kræver det ikke mindst at den er indbydende. Det kræver også at den er nem at håndtere i dagligdagen.

Let administrationspanel

Det er nemt at håndtere din webshop. Du kan oprette, redigere og fjerne alt fra sider, produkter, kategorier og meget mere.

Nem håndtering af moms

Sælger du både indlands og udlands? Det er intet problem. Momsen er er nemt at håndtere i webshoppen og kan opsættes med et par klik.

Ajourfør dit regnskab

Vi har gjort det nemt for dig at opdatere dit regnskab lige så snart der er kommet nye ordrer i webshoppen. Dit regnskab er altid opdateret.

Historik & ordrestatus

Hold styr på alle ordrer – både gamle og nye. Du kan se ordrehistorik og ordrestatus for alle ordrer og din kunde kan se for sine egne ordrer.

Danmarks nemmeste webshop

Webshoppen der sælger sig selv.

Vi ved at det vigtigste for dig er at håndtere dine ordrer med det samme og uden nogle hovedpinger. Håndter det hele uden noget behov for erfaring med kodning eller webshops.

Webshoppen der sælger sig selv.

Både jer og jeres kunder vil elske webshoppen. Nedenfor har vi samlet nogle punkter som vi mener er gode argumenter for, hvorfor I vil elske webshoppen.

Webshoppen sælger

Vi designer webshoppen med henblik på salg og mersalg.

Håndter uden besvær

Det er super let at håndtere dine ordrer samt kunder.

Detaljeret produktvisning

Fremvis produkterne med lige så mange informationer du vil.

Salgsrapporter og statistikker

Hold øje med antal besøgende og hvor meget du har solgt.

Google-venlig

Webshoppen tager hensyn til Googles principper.

AWORK Support

Du kan altid ringe eller skrive hvis du har spørgsmål.

Skal vi skræddersy jeres webshop?

Nedenfor ser du et uddrag af webshops vi har lavet.

mibook

E-bogshandel med over 1 mio titler skulle have en let og forståelig webshop som deres brugere nemt kunne bruge. Særlig fokus var på søgemodulet som skulle bruges til at søge efter ISBN, forfatter, titler osv.

Swinging Hepcats

Danseklub som skulle bruge en webshop til at tilbyde dansetimer. Backend-delen skulle have et skræddersyet layout så det var muligt for administratorerne at se diverse data fra ordrerne.

Sikkertnabolag

App-firma som skulle bruge en webshop til at sælge sine produkter samt abonnementer. Webshoppen synkroniserer ordrerne direkte med Dinero regnskabsprogram og betalingerne direkte til ePay.

YasHagen

Webshop som skal fremvise produkter indenfor modebranchen. Webshoppen er udviklet med fokus på at fremvise produktbillederne fra sin bedste side.

Coiffure No. 5

Frisøren Coiffure No. 5 skulle have en hjemmeside til sin salon, men samtidig skulle det være en shop som kunne sælge salonens produkter.

Office Danmark

Denne webshop skulle sælge kontorartikler i stor skala. Vi udarbejdede et design med den devise om at produkter sælger produkter, og det har vist sig som en stor succes .

Tag dit firma til det næste niveau med en webshop.

Kom i gang med det samme.

En webshop pakket med ekspertise.

For at have den bedste webshop, kræver det ikke mindst at den er indbydende. Det kræver også at den er nem at håndtere i dagligdagen.

Din webshop kommer inklusiv en af de bedste spillere på markedet indenfor forsendelse. Med Pakkelabels.dk kan du nemt og hurtigt oprette forsendelseslabels på dine ordre samt sørge for at dine kunder får besked via Track & Trace.

For at modtage betalinger i din webshop, og efterfølgende få dem ind på din bankkonto, skal du have opsat en betalingsgateway. Med ePay har vi et tæt samarbejde hvor vi hurtigt kan få dig i gang med at modtage ordrer på nettet.

Webshops der holder styr på økonomien.

Udover at vores webshops allerede er opsat til Pakkelabels.dk, så er der også mulighed for fuld integration til regnskabsprogrammerne Dinero og Billy®.

Dinero regnskabsprogram

Med Dinero får I et stabilt regnskabsprogram som har nogle af landets bedste udviklere bag sig. Dinero er særdeles velegnet til selvstændige samt små og mellemstore webshops.

Pris: kr. 165 /md
Betales direkte til Dinero

Billy® regnskabsprogram

Med Billy® har I et regnskabsprogram som har været first mover i sit felt og regnskabsprogrammet er derfor også tit og ofte klar med nye spændende funktioner. Billy® er særdeles velegnet til iværksættere, samt små og mellemstore webshops.

Pris: kr. 145 /md
Betales direkte til Billy®

Skal vi tage en snak?

Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater. Fortæl os om projektet og lad os tage en uforpligtende snak.

#webshop

Seneste nyheder om webshops.