+45 88 37 47 88

Tag dit firma til det næste niveau med en webshop.

Kom i gang for kr. 11.789,-

BLIV KONTAKTET

En webshop pakket med ekspertise.

For at have den bedste webshop, kræver det ikke mindst at den er indbydende. Det kræver også at den er nem at håndtere i dagligdagen.

Din webshop kommer inklusiv en af de bedste spillere på markedet indenfor forsendelse. Med Pakkelabels.dk kan du nemt og hurtigt oprette forsendelseslabels på dine ordre samt sørge for at dine kunder får besked via Track & Trace.

Læs mere

For at modtage betalinger i din webshop, og efterfølgende få dem ind på din bankkonto, skal du have opsat en betalingsgateway. Med ePay har vi et tæt samarbejde hvor vi hurtigt kan få dig i gang med at modtage ordrer på nettet.

Læs mere

Kom i gang med at sælge på nettet.

For at have den bedste webshop, kræver det ikke mindst at den er indbydende. Det kræver også at den er nem at håndtere i dagligdagen.

Let administrationspanel

Det er nemt at håndtere din webshop. Du kan oprette, redigere og fjerne alt fra sider, produkter, kategorier og meget mere.

Nem håndtering af moms

Sælger du både indlands og udlands? Det er intet problem. Momsen er er nemt at håndtere i webshoppen og kan opsættes med et par klik.

Ajourfør dit regnskab

Vi har gjort det nemt for dig at opdatere dit regnskab lige så snart der er kommet nye ordrer i webshoppen. Dit regnskab er altid opdateret.

Historik & ordrestatus

Hold styr på alle ordrer – både gamle og nye. Du kan se ordrehistorik og ordrestatus for alle ordrer og din kunde kan se for sine egne ordrer.

Danmarks nemmeste webshop

Webshoppen der sælger sig selv.

Vi ved at det vigtigste for dig er at håndtere dine ordrer med det samme og uden nogle hovedpinger. Håndter det hele uden noget behov for erfaring med kodning eller webshops.

Disse webshops sælger allerede i dag.

Nedenfor ser du et uddrag af webshops vi har lavet.

YasHagen

Webshop som skal fremvise produkter indenfor modebranchen. Webshoppen er udviklet med fokus på at fremvise produktbillederne fra sin bedste side.

FC Larsen

Skal du bruge savklinger, så kan du finde dem i Danmarks største niche-webshop. Webshoppen velkommer en gammel industri ind på et nyt marked.

Simca

I denne webshop kan du finde maskiner til rengøring. Produkterne er inddelt i kategorier, hvilket gør webshoppen nem og overskuelig for kunderne at navigere i.

Skal vi tage en snak?

Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater. Fortæl os om projektet og lad os tage en uforpligtende snak.

BLIV KONTAKTET

#webshop

Seneste nyheder om webshops.

Derfor skal du have et responsivt webdesign

Hurtige fakta 67 % er mere tilbøjelige til at købe fra et responsivt Website 40 % skifter til en konkurrents hjemmeside efter at have haft en dårligt mobil oplevelse på respektive hjemmeside 1 ud af 3 mobilsøgninger har en lokal årsag. 70% af mobilsøgninger til ens...

læs mere

Så vigtigt er det med responsivt design!

I dag er alt information og viden lige ved hånden; når som helst, hvor som helst, enten via din smartphone eller tablet. Du behøver ingen gang bevæge fingrene, Siri fortæller dig alt du behøver at vide. Hvorfor er Smartphones så vigtige? Smartphones er en vigtig del...

læs mere

Optimer webshoppen yderligere

I AWORK er det særdeles vigtigt, at funktionaliteterne og brugeradfærden er i højeste kvalitet. Derfor har vi allerede inkluderet nogle mersalgsmoduler i webshops-løsningerne. Disse moduler gør det muligt for dig at modtage ordrer og sende produkter. Hos AWORK har du...

læs mere
0
Connecting
Please wait...
Send os en besked

AWORKs supportere er offline, men skriv en besked og en supporter vil vende tilbage snarest muligt.

Dit navn
* Din e-mail
* Din besked
* Dit telefonnummer
Chat med os

Har du brug for hjælp?

Dit navn
* Din e-mail
* Dit spørgsmål
Vi er online
Feedback

Hjælp os med at forbedre vores service. Din mening er værdifuld for os.

Hvordan vil du vurdere vores chat?