Flyt til AWORK

Webshoppen der kan integreres direkte til økonomisystemet.

Kom i gang med det samme.

Kom i gang med at sælge på nettet.

For at have den bedste webshop, kræver det ikke mindst at den er indbydende. Det kræver også at den er nem at håndtere i dagligdagen.

Let administrationspanel
Det er nemt at håndtere din webshop. Du kan oprette, redigere og fjerne alt fra sider, produkter, kategorier og meget mere.
Nem håndtering af moms

Sælger du både indlands og udlands? Det er intet problem. Momsen er nem at håndtere i webshoppen og kan opsættes med et par klik.

Ajourfør dit regnskab
Vi har gjort det nemt for dig at opdatere dit regnskab lige så snart der er kommet nye ordrer i webshoppen. Dit regnskab er altid opdateret.
Historik & ordrestatus
Hold styr på alle ordrer – både gamle og nye. Du kan se ordrehistorik og ordrestatus for alle ordrer og din kunde kan se for sine egne ordrer.
Danmarks nemmeste webshop
Webshoppen der sælger sig selv.

Vi ved at det vigtigste for dig er at håndtere dine ordrer med det samme og uden nogle hovedpiner. Håndter det hele uden noget behov for erfaring med kodning eller webshops.

Webshoppen der sælger sig selv.

Både jer og jeres kunder vil elske webshoppen. Nedenfor har vi samlet nogle punkter som vi mener er gode argumenter for, hvorfor I vil elske webshoppen.

Webshoppen sælger
Vi designer webshoppen med henblik på salg og mersalg.
Håndter uden besvær
Det er super let at håndtere dine ordrer samt kunder.
Google-venlig
Webshoppen tager hensyn til Googles principper.
AWORK Support
Du kan altid ringe eller skrive hvis du har spørgsmål.
Detaljeret produktvisning
Vis dine produkter med nøje detaljer. Det giver kunderne det bedste overblik.
Produktkategorier
Inddel dine produkter i kategorier så dine kunder hurtigt kan finde det rette produkt.
Tillægsprodukter
Giv dine kunder mulighed for at tilvælge et ekstra produkt til specifikke produkter. Der er utallige muligheder.
Mulighed for special tilbud
Har du lyst til at give et juletilbud? Eller vil du blot forkæle dine kunder? I webshoppen er der mange muligheder for at give tilbud. Du kan endda planlægge tilbuddene så de starter og slutter efter dit ønske.
Krydssalg på tværs af produkter
Sælg, sælg og sælg. Webshoppen giver dig rigtig mange muligheder for at vise produkter over det hele. Det er et rigtig godt værktøj til at skabe mersalg.
Relateret produktvisninger
Kigger kunden på et bestemt produkt, jamen hvorfor så ikke vise kunden endnu flere produkter indenfor samme produktkategori? Relateret produktvisning betyder at der bliver vist flere produkter til kunden som denne måske kunne være interesseret i. Det er endnu et værktøj til mersalg.
Top 10 mest solgte produkter
Vis dine kunder hvilke produkter der er de mest populære. Det vækker kundernes interesse og i bedste fald, deres købelyst.
Salgsrapporter og statistikker
Når du logger ind i webshoppen har du mulighed for at se dine salgsrapporter og statistikker med det samme. Du vælger selv hvordan du vil se dine tal og der er mange detaljerede rapporter. Det hjælper dig med at se hvor mange produkter du har solgt og meget mere.
Nyhedsbrev
Hold dine kunder til ilden og server dem med dine produkter, direkte i deres indbakke. På den måde er du hele tiden i kundernes tanker og du giver dem derfor grund til at købe i din webshop.
Lagerstyring
I webshoppen er der mulighed for at holde styr på dit lager. Det betyder at hver gang en kunde køber et af dine produkter, så er dit lager automatisk opdateret.

Der er også mulighed for at tilkoble tredjepartsprogrammer til din lagerstyring. Spørg din AWORK konsulent for mere information.

Skal vi skræddersy jeres webshop?

Nedenfor ser du et uddrag af webshops vi har lavet.

mibook
E-bogshandel med over 1 mio titler skulle have en let og forståelig webshop som deres brugere nemt kunne bruge. Særlig fokus var på søgemodulet som skulle bruges til at søge efter ISBN, forfatter, titler osv.
Swinging Hepcats
Danseklub som skulle bruge en webshop til at tilbyde dansetimer. Backend-delen skulle have et skræddersyet layout så det var muligt for administratorerne at se diverse data fra ordrerne.
Sikkertnabolag
App-firma som skulle bruge en webshop til at sælge sine produkter samt abonnementer. Webshoppen synkroniserer ordrerne direkte med Dinero regnskabsprogram og betalingerne direkte til ePay.
YasHagen
Webshop som skal fremvise produkter indenfor modebranchen. Webshoppen er udviklet med fokus på at fremvise produktbillederne fra sin bedste side.
Coiffure No. 5
Frisøren Coiffure No. 5 skulle have en hjemmeside til sin salon, men samtidig skulle det være en shop som kunne sælge salonens produkter.

Office Danmark

Denne webshop skulle sælge kontorartikler i stor skala. Vi udarbejdede et design med den devise om at produkter sælger produkter, og det har vist sig som en stor succes .

Tag dit firma til det næste niveau med en webshop.

Kom i gang med det samme.

En webshop pakket med ekspertise.

For at have den bedste webshop, kræver det ikke mindst at den er indbydende. Det kræver også at den er nem at håndtere i dagligdagen.
Din webshop kommer inklusiv en af de bedste spillere på markedet indenfor forsendelse. Med Pakkelabels.dk kan du nemt og hurtigt oprette forsendelseslabels på dine ordre samt sørge for at dine kunder får besked via Track & Trace.
For at modtage betalinger i din webshop, og efterfølgende få dem ind på din bankkonto, skal du have opsat en betalingsgateway. Med ePay har vi et tæt samarbejde hvor vi hurtigt kan få dig i gang med at modtage ordrer på nettet.

Webshops der holder styr på økonomien.

Udover at vores webshops allerede er opsat til Pakkelabels.dk, så er der også mulighed for fuld integration til regnskabsprogrammerne Dinero og Billy®.

Dinero regnskabsprogram

Med Dinero får I et stabilt regnskabsprogram som har nogle af landets bedste udviklere bag sig. Dinero er særdeles velegnet til selvstændige samt små og mellemstore webshops.

Pris: kr. 165 /md
Betales direkte til Dinero

Billy® regnskabsprogram

Med Billy® har I et regnskabsprogram som har været first mover i sit felt og regnskabsprogrammet er derfor også tit og ofte klar med nye spændende funktioner. Billy® er særdeles velegnet til iværksættere, samt små og mellemstore webshops.

Pris: kr. 145 /md
Betales direkte til Billy®

Skal vi tage en snak?

Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater. Fortæl os om projektet og lad os tage en uforpligtende snak.

#webshop

Seneste nyheder om webshops.

10 ting man skal tage højde for, når man vælger webbureau.

10 ting man skal tage højde for, når man vælger webbureau.

#1 Hvordan ser webbureauets egen hjemmeside ud? I vores seneste blogindlæg nævnte vi, hvor vigtigt et godt webdesign er for bl.a. førstehåndsindtrykket af din virksomhed. Det samme gør sig gældende for webbureauer. De lever af at designe hjemmesider og derfor er det...

læs mere
Aarhusiansk webbureau bliver en del af AWORK-familien

Aarhusiansk webbureau bliver en del af AWORK-familien

AWORK har leveret webløsninger siden 2012 og er i stor vækst. AWORK blev blandt andet i 2018, udnævnt til at være blandt top 90 bedste, af alle webbureauer i hele Norden. Vi er hele tiden på udkig efter nye veje, og muligheder for at udvikle os, og derfor er det med...

læs mere
Hvordan skaber jeg synlighed online?

Hvordan skaber jeg synlighed online?

I forlængelse af sidste uges blogindlæg "Hvorfor er det vigtigt at være synlig online" får du i denne uge 6 tips til hvordan du kan skabe den ønskede synlighed.   Der er mange måder at skabe synlighed; nogle er gratis, hvis du gør det selv og koster kun tid, andre...

læs mere

Hvad er en webshop

Kort sagt er en webshop en butik på internettet, med åbent 24 timer i døgnet, hvor der både kan købes direkte på computer, tablet og smartphone. En webshop oprettes efter formål ligesom en hjemmeside, hvilket derfor gør, at der er mange forskellige udgaver til hvert sit behov.

 

På alle webshops sælges der et produkt som f.eks. kan være en fysisk varer eller en ydelse. Når det kommer til oprettelse af en webshop kan man enten gøre det selv, eller få en professionel til at stå for oprettelsen og vedligeholdelse af webshoppen. Valget mellem disse to handler primært om dine egne færdigheder indenfor kodning og oprettelse af indhold. Fordelen ved at vælge en professionel til at stå for oprettelsen af webshoppen er at siden bliver skræddersyet efter dit behov og ønsker uden du behøver bruge tid på at oprette siden.

 

Når du har en webshop, er det muligt at benytte sig af et regnskabsprogram som også holder styr på dine handler, historik mm. Det betyder for dig at det hele bliver lagt op automatisk i regnskabsprogrammet. I dag er der en stigende tendes til at vælge den online forhandler frem for den fysiske. Dette skyldes primært at det er nemmere for forbrugeren at sidde der hjemme og bestille produktet, frem for at ned i butikken og købe et produkt. Det er desuden også muligt for online forhandlere at gøre kunderne opmærksomme på lagerstatus, hvilket gør at kunderne ikke kommer forgæves.

 

 

Hvorfor bruge en professionel webshop

En webshop er en meget billigere måde at sælge sine produkter på frem for at sælge via en fysisk butik. Udover omkostningerne ved lokalerne, løn til medarbejdere og den traditionelle markedsføring sparrer du også lageromkostninger, da du kan planlægge hvornår og hvor meget du skal købe ind. I det du sparer på diverse udgifter til den fysiske butik kan du også kan sælge dine produkter billigere og derved gøre din webshop mere attraktiv overfor kunderne.

Når du har en webshop på nettet er det også muligt at forlænge returretten på produkterne. Dette er med til at kunderne føler sig mere sikre i det de køber på din webshop.

 

Når du får et nyt sortiment ind, er det muligt at opdatere produkter og produktbeskrivelserne nemt og hurtigt. Det er derfor også nemt at opdatere lagerstatussen på de forskellige produkter. Din webshop vil være på 24/7 og det vil derfor være muligt for kunderne at købe dine varer udenfor den fysiske butiks åbningstid.

webshoppen er det også muligt at oprette et online chatsystem, hvor du kan hjælpe dine kunder. Det gør kundeservicen hurtigere og mere præcis, hvilket i sidste ende også reducere den tid du bruger på kundeservice.

 

En af de mange fordele ved at benytte sig af en webshop er at du har mulighed for at sælge globalt frem for kun at sælge lokalt. Det gør det derfor muligt at sælge dine produkter på verdensplan. Derfor vil du som forhandler også have mulighed for at få en større målgruppe end hidtil. I dag er det også muligt at kunder kan benytte sig af mange forskellige betalingsmuligheder. Det gør at dit site virker mere troværdigt overfor kunderne.

Når du har en webshop er det også muligt at annoncere på de sociale medier herunder Facebook, Instagram og LinkedIn for at gøre opmærksom på dine produkter ved brug af søgemaskiner som f.eks. Google. Her vil det også være muligt for dig at kunne målrette din markedsføring til en specifik målgruppe, som dine produkter henvender sig til. Det gør også at du ikke ”spilder” penge på en at markedsføre dig overfor kunder der ikke er relevante for dig.

 

Hvad er vigtigt når du opretter din webshop

Når du opretter din webshop er det vigtigt ligge vægt på brugervenligheden. Teksterne på webshoppen skal være dragende og ikke for tunge da det godt kan være med til at kunderne føler siden ikke er troværdig. Webshoppen skal være nem at administrere for dig, vise produkterne fra deres bedste side og ikke mindst kunne ajourfører dig med økonomien.

 

Produkterne skal have beskrivelser der gør kunderne mere interesseret. Det betyder at der skal stå lidt tekst så de ved hvad produktet kan, men stadig ikke så meget at brugeren føler de skal læse en mindre roman. Produktbeskrivelserne gør produkterne mere troværdige og øger kvaliteten på din webshop.

For at øge brugervenligheden er det vigtigt du vælger den rigtige platform. Hos AWORK benytter vi os primært af AWORK webshop.

 

Det er også vigtigt at i kan administrere jeres site og derfor skal jeres valg af platform have denne funktion som prioritet. En anden vigtig detalje er at siden skal være sikker. Det betyder at kunders informationer skal være sikre så hackere ikke kan finde deres oplysninger. Derfor er det en god ide at investere i et SSL certifikat. SSL certifikatet kode de indtastede data så kun du og den bruger kan se informationerne.

Da mange forbrugere i dag køber deres produkter over smartphones og tablets, er det vigtigt at webshoppen også ligger vægt på dette. Tekster, billeder og brugervenligheden skal være optimal på de forskellige enheder.

 

 

Er det økonomisk set smart at oprette en webshop

Ja det er det, da de mange omkostninger der er ved en fysisk butik ikke er der ved brug af en webshop. En webshop vil hurtigt være den billigere løsning og også nemmere, da den ikke kræver så stor vedligeholdelse som en fysisk butik.

Hvis du ender med at vælge et professionelt webbureau til at oprette din webshop, sparer du også tid.

 

Derfor er prisen for en webshop i længden langt billigere end at have en fysisk butik, da det hurtigere kommer til at tjene sig selv ind og derved dække omkostningerne ved at have en webshop.

Det er også muligt at kunne markedsføre din webshop online og den vej rundt skabe en øget awareness omkring dit produkt. Det betyder at du kan reducere dine traditionelle markedsføringsomkostninger og fokusere på online markedsføring i stedet, som i længden også vil være billigere. Grundet til dette er at du kan ligge opslag op på diverse medier gratis eller vælge at booste dine opslag til et lille beløb. Det vil også være muligt at benytte sig af SEO som ikke mindst får din side højere op på Googles søgeresultater, men også er med til at øge trafikken på din webshop.

 

Udover den økonomiske gevinst, vil det også være langt nemmere at administrere økonomisk set, da du ved brug af et regnskabsprogram vil kunne administrere så meget forskelligt ved dine salg. Dine lageromkostninger vil du også kunne formindske da dine muligheder for lagerstyring bliver bedre, da du får et overblik over salg af de forskellige produkter.