Få flere konverteringer med Facebook annoncering

Lad os stå for din annoncering på Facebook, så du kan fokusere på andre ting. Med over 2 milliarder Facebook-brugere på verdensplan, skal vi nok skabe konverteringer for dig.

Allan Hansen CSO ved AWORK Webbureau
Afspil video
Allan Hansen
CSO og partner

   Søgeord- og konkurrentanalyse

   Løbende optimeringsarbejde
   Vores priser er faste
   Udarbejdelse grafik, tekster og bannere
   Afrapportering hver måned

   Fast kontaktperson

Fra kr. 2.499,- /md

AWORKWebbureau-priser

Lidt udtagelser fra vores kunder..

Tina Bruhn
Med AWORK har vi fået en totalløsning og vi kan allerede efter et par måneder se betydelige resultater ift. den måde de gør tingene. Stor ros for løbende status og opfølgning, og samtidig for, at vi kan mærke, at I virkelig har lysten til at sætte sig ind i vores virksomhed. Det betyder meget for os, at I vil os og I gør hvad I kan for at sætte jer ind i vores produkter - stor anbefaling herfra.
Anders Lodall-Staugaard, Det Gamle Bryghus
Vi kan med stort ja anbefale AWORK til andre type virksomheder ligesom os eller måske i helt andre fag. Man får en super kundeservice og man får hvad man betaler for, og prisen er fair og personalet er søde og venlige. Vi anbefaler AWORK.
Stefan Sternfoss, Sternfoss Consulting
Har været yderst tilfreds med den service jeg har fået hos AWORK. Det var nemt at planlægge hjemmesidens design og indhold med dem, og de var meget fleksible. I den efterfølgende drift, har de været hurtige til at yde support og besvare spørgsmål. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Charlotte Hamann, Coach My Life
Jeg kontaktede AWORK da jeg havde nogle udfordringer med min hjemmeside. Jeg blev mødt med en fantastisk imødekommenhed, samt en meget kompetent og serviceminded support. Jeg har kun godt at sige om AWORK, de har mine varmeste anbefalinger.

Det har vi lavet for vores kunder

Vi søger altid dybdegående indsigt i vores kundes virksomhed og industri.
Det sikrer, at vi får skabt et stærkt digitalt fundament, som giver
resultater på den lange bane.

En ordrestigning som kan mærkes

Efter blot fire måneder er Skabagtigs salgstal øget med 552%, hvor de er gået fra 25 til 150 ordrer om måneden på baggrund af den Facebook annoncering vi har udarbejdet og opsat.

Annoncering via Facebooks annonceplatform

Facebook er nærmest blevet et allemandseje og det betyder, at du kan målrette ret specifikt med din markedsføring.

Facebook har gjort et stort indtog i folks dagligdag og det betyder, at alle sociale lag kan påvirkes til en brugbar handling for din virksomhed via Facebook. Med annoncering på Facebook kan du nemlig ramme alle fra topdirektøren til pedellen, og så kan du indsnævre det til yderligere interessegrupper, parametre samt lokationer m.fl.

Det gør, at du her har en annonceplatform som giver dig så specifik markedsføring, at du kan følge brugernes adfærd, samt annoncekronen fra du smider den i annonceplatformen til, at den kommer ud i den anden ende som et afkast.

Allan Hansen CSO ved AWORK Webbureau
Jeg støder tit på folk som tror de benytter Facebook annoncering til fulde, men når jeg så gennemgår deres annoncering, så ser jeg at de går glip af en masse potentiale. Det handler nemlig ikke så meget om blot at få opsat nogle kampagner og så lade dem køre - arbejdet består i større grad om det løbende vedligehold så man kan ramme en så relevant målgruppe som muligt.
Det er på den længere bane man virkelig mærker succesen med sin Facebook annoncering.
Allan Hansen
CSO og Partner

Indsigt er nøglen

Vi søger altid dybdegående indsigt i din virksomhed og industri. Det sikrer et stærkt digitalt fundament.

Målrettet annoncering

Vi hjælper jer med at målrette jeres annoncer, så jeres de rammer de helt rigtige brugere, som er interresseret i dit produkt.

Fast Facebook Specialist

I får tilknyttet en fast Facebook Specialist, som står klar til at behandle og analysere på jeres annoncedata.

Content produktion

I skal ikke bekymre jer om at have billeder og videomateriale klar. Vi producerer alt det visuelle content I har brug for.

Sådan er processen med din Facebook Ads

Vores proces omkring Facebook er gennemtestet og afprøvet. Vi har siden 2012 arbejdet med Facebook Ads i AWORK regi. Dog har flere af vores skarpe hoveder været med siden Facebook lancerede sin annonceplatform tilbage i 2007. Du er dermed sikret et Facebook-bureau med kæmpe know-how.

Opstartsprocessen

AWORKs proces trin 1

Kendskab og analyse

Første step er at stifte kendskab med jeres brand, branche samt konkurrenter. Den information vil skabe fundamentet for hele jeres Facebook Ads kampagner og være startindekset.

PPC strategi

Andet step er at udarbejde en PPC strategi på baggrund af den information vi har indsamlet i første step. Sammen med jeres mål kan vi nu afgøre, hvilken vej vi skal gå med jeres annoncer.

AWORKs proces trin 3

Kampagne og sporing

Tredje step er hvor vi opsætter sporing på jeres hjemmeside eller webshop. Det er også her vi afgør hvor trafikken skal sendes hen og hvad der skal ske med trafikken.

AWORKs proces trin 3

Kampagne og sporing

Tredje step er hvor vi opsætter sporing på jeres hjemmeside eller webshop. Det er også her vi afgør hvor trafikken skal sendes hen og hvad der skal ske med trafikken.

Det løbende optimeringsarbejde

Løbende optimering og justering

Dette består i optimering og justering af kampagnerne. Vi laver tragtanalyser hvor vi tester og sorterer annoncer fra. Det sikrer at vi får det bedste resultat på lang sigt.

Rapportering og servicekald

Dette er den kontinuerlige afrapportering. Vi udarbejder en rapport til jer og giver jer samtidig et telefonisk opkald hvor vi forklarer tallene i rapporten.

Vil du vide mere om Facebook Ads?

AWORK LIVE Logo

Gratis Facebook Ads webinar

Bliv inspireret til ny og bedre annoncering på Facebook ved at tilmelde dig vores gratis webinar om Facebook Ads.


Vi afholder løbende webinarer om annoncering, sociale medier og digital markedsføring. Se med og lær noget nyt.

AWORK Webbureau viden
AWORK Webbureau logo

Topscorer

AWORK ligger til tops på Trustpilot, Google og Facebook med en score på 4,93 ud af 5.

AWORK Webbureau mand

+400 kunder

Vi har kunder fra både indland og udland som vi hjælper hver eneste dag.

AWORK Webbureau PC

Målbart

Hos AWORK kan du se det præcise afkast af hvad du får ud af din hjemmeside.

AWORK Webbureau graf

Prisvindende

Vi har fået stor anerkendelse i form af flere priser i både Danmark og Europa.

Ofte stillede spørgsmål

Vil du vide mere om Facebook Ads, så læs de ofte stillede spørgsmål lige nedenfor.

Facebook annoncering er et af de bedste annonceringsværktøjer til at fremme et brand, produkt eller service til et kæmpe publikum. Facebook annoncering er nu blevet et af de vigtigste aspekter inden for online markedsføring, da det er et medie flest mennesker på verdensplan benytter hver eneste dag.

 

I modsætning til andre sociale medier og søgemaskiner, som typisk sigter efter at opbygge link-popularitet hos hjemmesider og dermed forbedre hjemmesiders søgemaskineplacering, så fokuserer Facebook på at styrke det sociale medie aspekt ved hjælp af principperne indenfor viral markedsføring og herigennem øge online popularitet.

 

Facebook Ads opbygges via Facebooks annonceringprogram Facebook Business. På Facebook Business, er det muligt at administrere dine igangværende annoncer og oprette nye annoncer. Når du betaler dig til at markedsføre dig på sociale medier, vises dine annoncer på andres profilers Facebook feed, selvom de ikke “Synes god om” din virksomhedsprofil.

 

Når brugere opretter en Facebook profil er det muligt at oplyse personlige data herunder: Køn, alder, etnicitet, religion, single/parforhold/gift, arbejdsområde og meget mere. Det er disse informationer, vi benytter os af, når vi skal ramme en specifik målgruppe til dine annoncer.

 

Facebook ejer også Instagram, hvor du derfor kan køre de samme kamapgner her, som på Facebook. Vi kan hjælpe dig med at kombinere Facebook -og Instagram Ads, så du reklamerer på begge platforme.

På Facebook er det muligt for dig, at oprette en virksomhedsprofil. Her kan du poste relevante opslag, billeder og artikler fra din hjemmeside eller webshop. Det er nødvendig for os at du har en virksomhedsprofil, for at vi kan hjælpe dig med Facebooks Ads.

 

Alle typer virksomheder kan benytte sig af Facebook Ads, og det vil helt sikkert gavne din virksomhed at benytte Facebook annoncering, hvis du har budskaber, du gerne vil have skal ramme en større målgruppe, hvis du har et produkt du gerne vil sælge eller en ydelse eller service, som flere mennesker skal vide eksisterer.

 

AWORK tilbyder Facebook annoncering pakker, som er skræddersyet til dit behov for annoncering. Kontakt derfor en af vores konsulenter på telefon: +45 88 37 47 88 eller via e-mail: smb@awork.dk. Vi har nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet, når det kommer til Facebook annoncering.

Hos AWORK er du altid klar over hvad du betaler for Facebook annoncering. Prisen er altid den samme og der er ingen skjulte gebyrer.

Betaling til Facebook bestemmer du selv og du kan til enhver tid sætte din kampagne og dit budget på pause. Du kan selv bestemme om du vil annoncerer for 10 kr. om dagen eller 10 kr. om måneden. Vi anbefaler dog at bruge liiiidt mere end 10 kr/dag, da prisen også afgører hvor mange Facebook-brugere, dine annoncer når ud til.

Som helt ny Facebook Ads-bruger vil du formentlig skulle sætte et par tusinde kroner af til annoncering for at sætte gang i din forretning. Derefter vil vi hos AWORK kunne optimere dine annoncer, så du når længere ud, rammer de rigtige personer og ender med en lavere klik-pris.


Hos AWORK tilbyder vi annonceringspakker, som er skræddersyet til dit behov, hvorfor priserne på pakkeløsningerne varierer.

Kontakt derfor en af vores konsulenter på telefon: +45 88 37 47 88 eller via e-mail: smb@awork.dk. Vi har nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet, når det kommer til Facebook annoncering.

Det er svært at definere en bestemt tidsperiode for din annonce.  Er der tale om en bestemt kampagne skal din Facebook annonce blot køre så længe tilbuddet er gældende.

 

Er der tale om generel annoncering, vil det være fint at lade annoncen køre i tre til fire uger. Derefter kan der tages stilling til, om det er værd at lade annoncen køre videre eller om der skal ske ændringer i det visuelle udtryk, i budskabet eller målgruppen.

Alt dette skal vi nok hjælpe dig med at vurdere. Vi holder løbende øje med din annoncering, så vi kan stoppe eller forlænge dine annoncer efter behov.

 

Kontakt derfor en af vores konsulenter på telefon: +45 88 37 47 88 eller via e-mail: smb@awork.dk for at få hjælp til Facebook annoncering.

Mangler du hjælp til annoncering på Facebook?

Hvordan opretter man Facebook Ads?

For under kr. 10 om dagen kan du få resultater med Facebook annoncering. Vi målretter markedsføringen efter konkrete målgrupper, hvor sporingsmulighederne er kæmpestore og du vil få viden om dine kunder, som du ikke havde før. Vi hjælper over hundredevis af små, mellemstore og store virksomheder med deres annoncering på Facebook.

En af de primære årsager til, at mange virksomheder vælger os til deres annoncering er, at vi opsætter mål og forventninger til resultaterne. På den måde ved du præcist hvad du får, for dine annoncekroner.

Facebook annoncering giver din virksomhed utallige fordele. Hvis du ønsker at dominere dit marked, har vi anført de fordele, som er afgørende for din virksomheds succes.

 • Du kan nå millioner af kunder inden for meget kort tid.
 • Din hjemmeside/webshop vil tiltrække konstant strøm af organisk trafik.
 • Du vil være i konstant kontakt med dine kunder / slutbrugere.
 • Du opnår en bedre forståelse af dine kunders præferencer.
 • Du vil nyde godt af forbedret brand-synlighed.
 • Dataindsigt til udvikling og effektivisering af markedsføringsstrategier.
 • Effektiv promovering af generelle -og sæsonbetonede tilbud.
 • Tiltrækning af nye kunder, forbedret brandloyalitet og øget omsætning.

Vi tilbyder meget omfattende Facebook annoncering!

 

Vi tager os af alt og det eneste du skal gøre er blot at give os de nødvendige oplysninger om din virksomhed, hvad du gerne vil opnå med Facebook Ads og hvilken type annoncering du ønsker. Vi udarbejder selvfølgelig en strategi i fællesskab, så du behøver ikke at have alle svarene klar med det samme.

 

Når du erhverver dig AWORKs Facebook annonceringsløsning, vil vores eksperter opsætte en ny Facebook-konto til dit brand i Facebook, med mindre du allerede har en. Vi vil designe dine annoncer således, at dit brand skiller sig ud af mængden. Din profil vil blive promoveret til lige nøjagtigt den målgruppe du ønsker og AWORKs Facebook annoncering omfatter også opbygning af Facebook-fans.

 

Vi tilbyder også fotografering og udarbejdelse af videomateriale til dine Facebook Ads, så du skal ikke bekymre dig om selv at tage produktbilleder eller skyde annonceringsvideoer.

Hvorfor er Facebook annoncering en uundværlig ingrediens i din virksomheds marketing strategi? Hvorfor har Facebook annoncering så stor betydning for din virksomhed? Statistikken taler for sig selv, se nedenfor:

 • Der er 1,3 milliarder aktive månedlige brugere.
 • Omkring 800 millioner mennesker logger på Facebook dagligt.
 • Ca. 20% årlig stigning i medlemmerne.
 • 300 millioner billeder uploades dagligt.
 • Facebook-brugere bruger i gennemsnit 20 minutter dagligt på Facebook.
 • Facebook giver adgang til folk fra alle aldersgrupper.
 • Du kan interagere med dine slutbrugere via Messenger og kommentarer.
 • Du kan nå dine kunder på over 70 sprog.

Alle disse tal har en betydelig markedsføringsværdi for dit brand. Med andre ord, så har Facebook magt til at sætte dit brand lige for næsen af publikum – og det er det, som betyder mest for din virksomhed. Facebook er altså en af de hurtigste måder at nå din målgruppe på.

Vi analyserer din hjemmeside/webshop samt Facebook-side – alt sammen med henblik på, at det er korrekt sat op i forhold til de besøgende som kommer fra Facebook. Her analyserer vi, om din webløsning er klar, til at omdanne de besøgende til kunder.

Det er særdeles vigtigt, at det hele er korrekt sat op og på plads inden dine Facebook annoncer bliver udviklet og aktiveret, så du får mest muligt ud af dine annoncekroner. Vi analyserer på føglende:

 

 • Produkt og/eller budskaber, som skal annonceres omkring.
 • Landingpage: den side dine annoncer henviser til.
 • Funktionerne og designet på din hjemmeside/webshop.
 • Om din hjemmeside/webshop er opdateret iht. Facebooks principper.

Vi analyserer din målgruppe og ser hvor de mest købeklare kunder befinder sig og hvilke søgeord de benytter. I analysen kigger vi på geografi, alder, sprog samt tidsperiode som dine annoncer skal kunne ses af dine potentielle kunder.

Ud fra vores analyse får vi et godt indblik i, hvordan vi skal udforme dine annoncer. Vi ved hermed hvordan vi skal fremvise dit budskab på en professionel måde, som vækker købelyst hos brugeren. I korte træk gør vi følgende:

 • Analyse af din målgruppe og dennes interesser.
 • Analyse af søgeord, annoncer og kampagner.
 • Analyse af konkurrenter.
 • Analyse af hvad dine potentielle kunder søger på.

Efter vores analyse påbegynder vi selve udvikling af annoncerne. Annoncerne og kampagnerne bliver udviklet af AWORKs Facebook specialister i samarbejde med AWORKs tekstforfattere.

Samspillet mellem vores AdWords specialister og tekstforfattere sikrer, at dine annoncer fremstår så flotte og velformulerede som muligt. Vi har mange års erfaring med hvilke virkemidler, som fanger brugernes interesse ved annoncering.

 • Opsætning af kampagner.
 • Opsætning af annoncer.
 • Opsætning af søgeord.
 • Opsætning af målsætninger.

Vi optimerer løbende dine annoncer, kampagner og søgeord for at forbedre konverteringsraten fra Facebook Ads. Vi installerer konverteringscripts på din hjemmeside/webshop, så du kan se præcis hvor mange annoncekroner, du betaler, for hver kunde du erhverver.

Du vil desuden også kunne se præcis hvilke annoncer der giver dig flest klik og flest henvendelser. Du vil så kunne se dit ROI (Return On Investment) – altså hvor meget du får ud af dine annoncekroner. Vi opsætter også retargeting, hvilket betyder, at brugere som har været inde og besøge din hjemmeside/webshop, vil få vist annoncer fra dig, når de besøger andre sider på nettet. Dette er en oplagt mulighed for at fange en kunde, som du måske ville have mistet, hvis du ikke havde benyttet dig af Facebook Ads.

 • Løbende optimering og vedligeholdelse.
 • Opsætning af konverteringsscripts.
 • Opsætning af Facebook Retargeting.