Lej professionelt
webinarstudie nu

Slip din indre vært, interviewer eller speaker ud, og mød både dine nye og gamle kunder på en ny måde. Lej et studie hos AWORK, så hjælper vi dig med det hele, så du får det bedste udgangspunkt for dit kommende webinar eller videopræsentation.

Webinarstudie

Skal du afholde webinar? Så lej webinarstudie hos os med professionelt udstyr. Vi hjælper dig hele vejen rundt og tilbyder hjælp med alt fra professionel optagelse, markedsføring til manuskript og indhold.

Guide og support

Har du spørgsmål? Så tjek vores ofte stillede spørgsmål nederst på siden, eller kontakt os på 88 37 47 88. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål om webinar eller videopræsentation.

AWORK har modtaget disse Clutch priser
AWORK Webbureau har modtaget Børsen Gazelle
AWORK er et webbureau i København, der kan hjælpe dig med alt fra en ny hjemmeside og webshop udvikling til online markedsføring. Uanset om du skal have hjælp til Google annoncering, annoncering på Instagram, Facebook annoncering, hosting af hjemmeside eller noget helt andet, så tag endelig kontakt til os.

Benyt dig af vores professionelle studie, og få lys, lyd og billede i topkvalitet

Er det første gang, du skal afholde et webinar eller en videopræsentation? Så har vi alt det udstyr, du skulle have behov for. Afhold webinar, og lej webinarstudie hos AWORK, så sørger vi for at sætte dig ind i tingene, så du kommer godt fra start. Vi tilbyder hjælp til alt fra optagelse, redigering, klipning, markedsføring til manuskript og indhold.

Fra kr. 4.499,-

Lej studie til afholdelse af webinaroptagelse af podcastlive udsendelseog meget andet

Lej podcast og webinar studie
Afhold webinar

Afhold dit eget webinar eller videopræsentation for dine kunder. Vi stiller op med professionelt udstyr, så du får de bedste muligheder.

Lej podcast og webinar studie
Professionelt studie

I vores studie skaber vi god lyd og godt billede med få midler. Vi har lavet et studie, hvor du trygt kan lave dit webinar med udstyr, der er nemt at betjene.

Skal du afholde webinar, og mangler du et sted, hvor du kan leje et studie? Du er havnet det helt rigtige sted. Hos AWORK webbureau kan vi hjælpe dig.
Vi er med hele vejen!

Vi hjælper dig hele vejen rundt og tilbyder hjælp med alt fra professionel optagelse, klipning, redigering, markedsføring til manuskript og indhold.

Video og livestream i bedste kvalitet

Vi hjælper dig med afvikling af dit webinar eller din videopræsentation. Med vores webinarstudie gør vi det nemt for dig at fremstå professionel i forbindelse med dit kommende webinar eller videopræsentation. Studiet har allerede dannet rammerne for adskillige interne og eksterne events, så vi er eksperter i den rigtige opsætning. 

Det tilbyder vi

Vi står klar med professionelle teknikere, som kan hjælpe med optagelse i højeste kvalitet. Vi hjælper også gerne med strukturering af indhold, medietræning samt markedsføring af dit webinar eller videopræsentation. Med vores kvalificerede hjælp, kan du lynhurtigt blive klar til dit webinar eller videopræsentation i højeste kvalitet.

Vores professionelle studie

I vores studie får du de bedste forudsætninger for dit webinar eller videopræsentation. Vi har opført et professionelt produktionsmiljø, som du kan leje til dit næste webinar. Afhold dit webinar eller video præsentation hos os, så er du garanteret perfekt lyd, lys og billede.

Interesseret i leje af studie?

Overveje du at leje vores studie? Så kontakt os på 88 37 47 88, og hør nærmere om vores tilbud samt priser. Som udgangspunkt afholder vi webinar i tidsrummet kl. 8-16. Det er dog muligt at afholde webinar udenfor dette tidsrum.

Spørgsmål til leje af professionelt studie

Spørgsmål til leje af professionelt studie

Du kan også ringe til os på 88 37 47 88. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål omkring afholdelse af webinar, video, podcast m.m.

Du kan også ringe til os på 88 37 47 88. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål omkring afholdelse af webinar, video, podcast m.m.

Et webinar er et kursus, hvor du og dine kunder kan mødes på online. Det betyder, at du og dine deltagere ikke er i samme rum, men sidder på hver jeres skærm.

Når vi planlægger et webinar, udspringer det fra et marketing emne, som, vi synes, skaber værdi for dig. Vi starter med brainstorming, hvor vi drøfter alle gode idéer og vælger så at gå videre med de bedste idéer. Når vi har en klar forestilling om hvordan webinaret skal foregå, laver vi et manuskript.   

 

Grundigt forarbejde forud for webinar

For hvad er et webinar, med masser af gode input, hvis disse input ikke bliver fremstillet på den rigtige måde? Når vi har skrevet vores manuskript, træner underviseren det igennem flere gange og har også en generalprøve. Generalprøven er for forretningsdrivende og marketing interesserede ligesom dig. Dette gør, at hele webinaret trænes og tilrettes, indtil det sidder lige i skabet.

Læs mere om vores webinar her

Det er helt op til dig, hvor meget  AWORK er inde over dit webinar. Du kan blot leje et studie med professionel udstyr, men du kan også få hjælp til hele produktionen. Vi har tekniske eksperter til at hjælpe dig gennem hele processen inkl. planlægning, optagelse og post-produktion, hvis du ønsker dette.

Nej, det er der ikke. Fordelen ved et webinar er, at der ikke er samme begrænsning på deltagerantallet, som ved et fysisk kursus. Det medfører, at du kan få større rækkevidde, og dermed kan du nå ud til endnu flere potentielle kunder. 

Et webinar kan være en stor hjælp for din virksomhed eller organisation til at holde fast i medarbejdere og kunder samt tilegne sig nye kontakter. Overordnet set kan et webinar være med til at tydeliggøre, hvad din virksomhed arbejder med. Et webinar der fortæller om jeres forretning, ydelser eller interesseområder kan supplere til at styrke kendskabet til jeres virksomhed gennem flere typer digitale platforme foruden jeres hjemmeside eller webshop. Derudover giver du mange mennesker mulighed for at interargere med dig på samme tid, uanset den geografiske placering. Det gør det nemt for deltagerne at indhente ny viden – altså den viden du besidder og er ekspert i.

Ligesom med alle andre oplæg skal du sørge for at gøre dig umage i din fremtoning, samt det du fortæller om, for at folk bliver hængende. Tag kontrollen, og lev dig ind i de emner og historier, du fortæller om i dit webinar. Du kan bl.a. arbejde med følgende:

  • Gør formålet med dit oplæg klart
  • Skab en stemning deltagerne har lyst til at være i
  • Tag interaktion og spørgsmål alvorligt
  • Find den platform, der passer bedst til dig og din virksomhed
  • Følg op hos deltagerne, så de kommer tilbage

Når du lejer et studie hos os, hjælper vi dig med at få et overblik over dit oplæg. Så er du klar til at præstere, når dit webinar går live, og optagelserne starter.

AWORK er et webbureau, der tilbyder professionel videoproduktion – også til dit webinar. For at komme i gang med et webinar er det eneste, du skal gøre, at leje et webinarstudie hos os, så står vi får al teknikken. Det eneste du selv skal sørge for, er indholdet til dit webinar. 

Fordelen ved et webinar er, at du spare tid og penge, og du kan nå ud til hele verden, landet eller virksomheden med et digital oplæg. Derudover er der ikke en begrænsning på, hvor mange deltagere du kan have. Ulemperne derimod er, at du ikke møder deltagerne fysisk og mister derfor muligheden for at netværke, som vi kender det. Derudover kan du heller ikke på samme måde “nurse” eller byde på forplejning til dine deltagere, når webinaret ikke foregår fysisk.

Er du klar til at komme i gang?

Bliv kontaktet ved at klikke på knappen nedenfor eller ring på 88 37 47 88.
Vi rådgiver dig til valg af den rette løsning og strategi, så vi sammen kan opnå dit mål.