Professionel hjemmeside

Få en hjemmeside kunderne ønsker at besøge igen. Med vores store erfaring og dine ideer, skaber vi en brugervenlig hjemmeside.

N

Du bestemmer selv designet

N

Inkl. løbende opdateringer

N

Fast pris på projektet

N

Kåret til en af Nordens førende

N

Hjemmesiden lever op til GDPR

N

Responsive hjemmeside design

N

Fast markedsføringsrådgiver

N

Og meget mere

Fra kr. 8.388,-

Få et uforpligtende tilbud, med ideer til din hjemmeside

Leverer det bedste

Hos AWORK stræber vi efter at leverer de bedste resultater til vores kunder

Tilfredse kunder

Vi har glade og tilfredse kunder som vi er glade for at kunne hjælpe hver dag

Opdateret på trends

Vi er altid opdateret på de nyeste trends indenfor webdesign og teknologier

Bedst i Norden

Vi er stolte af at være blandt de bedste i Norden

Vi kan med stort ja anbefale AWORK til andre type virksomheder ligesom os eller måske i helt andre fag. Man får en super kundeservice og man får hvad man betaler for, og prisen er fair og personalet er søde og venlige. Vi anbefaler AWORK.

Anders, Det Gamle Brughus

Vi kan med stort ja anbefale AWORK til andre type virksomheder ligesom os eller måske i helt andre fag. Man får en super kundeservice og man får hvad man betaler for, og prisen er fair og personalet er søde og venlige. Vi anbefaler AWORK.

Anders, Det Gamle Brughus

En skræddersyet hjemmeside

Vi kan udvikle lige præcist det I ønsker. Er i på udebane i forhold til hvilke funktioner I skal have, så bare rolig – vi skal nok guide jer til de bedste løsninger.

Anja

Vi designer din drøm

Vi undersøger din virksomhed, konkurrenterne og trends, sådan at vi kan designe en hjemmeside, som passer perfekt til din virksomhed, din målgruppe og dine ønsker.

Funktioner efter ønske

Vi udarbejder alle koder så funktionerne spiller sammen med designet. Skal din hjemmeside have en specifik søgefunktion, produktvideoer, eller noget helt tredje har vi det bedste forslag.

En levende hjemmeside

Hjemmesiden er åben og altid klar til videreudvikling. Det betyder, at du løbende kan integrere en eller flere former for systemer, artikler, informationer o.a.

Pc-, tablet- & mobilvenligt design

Vi udvikler en responsiv hjemmeside, så dine kunder nemt kan bruge din hjemmeside på deres computer, eller på farten på smartphones og tablets.

Optimeret til google

Hjemmesidens koder tager hensyn til Googles regler og principper. Det betyder, at du får en hjemmeside som Google vil tage godt imod.

Nemt hjemmeside-system

Du kommer til at bruge verdens nemmeste hjemmeside-system, bedre kendt som WordPress. Du har mulighed selv at opdatere din side med nyheder og mere, uafhængigt af AWORK.

Support står altid til rådighed

Du kan altid kontakte AWORK, når du har behov for hjælp og vejledning. Vi sidder klare til at hjælpe alle hverdage.

Skal du have ny hjemmeside?

Beregn prisen på din nye hjemmeside.
Det er uforpligtende og tager under 60 sekunder

Opstart

Når vi har indgået en aftale, så vil I blive kontaktet af vores udviklingsafdeling, som giver jer en introduktion til processen, så i kender forløbet.

Udvikling

Vi udvikler design og funktionaliteter efter jeres ønsker, med moderne teknikker og design-regler. Designet udvikles løbende med dine rettelser. 

Lancering

Når I har godkendt designet af hjemmesiden, tester vi alle funktioner og design på tværs af computer og mobile enheder og lancerer herefter.

Bliv kontaktet

Skal vi tage en snak?

Vores trofaste partnere

Hvad en professionel hjemmeside kan gøre for dig

Her kan du læse mere om hjemmeside design og udvikling af professionelle hjemmesider hos AWORK

 

En professionel hjemmeside er kort sagt, en samling af sider der er identificeret med et fælles domænenavn, hvor det offentliggøres på minimum en webserver. I dag oprettes omkring 380 nye hjemmesider i minuttet verden over. Hjemmesiden bliver tilgængeligt via den offentlige internetprotokol (IP) netværket, som f.eks. internettet eller det lokalenetværk (LAN). Dette sker ved at henvise til en ensartet ressourcelokaliseringsadresse (URL) som identificerer webstedet.

 

En professionel hjemmeside kan oprettes til mange forskellige formål. Formålet afhænger af hvilket produkt det er du sælger men også hvilke funktioner du og dine kunder ønsker hjemmesiden skal kunne. Hjemmesiden kan være en personlig hjemmeside, virksomhedshjemmeside og så meget mere. Mange professionelle hjemmesider har et typisk dedikeret emne eller formål. Det betyder at en side kan være til underholdning, nyheder eller uddannelse.

 

Alle hjemmesider ligger på www som også er kendt som the World Wide Web, hvor interne sider er del af et intranet.

 

Hjemmesider oprettes i forskellige hjemmeside bygge programmer. Disse hjemmesidebyggere findes på nettet i forskellige udgaver hvor man kan abonnere på forskellige byggere. Det er dog også muligt at finde dem gratis, men kan i længden være besværligt hvis man ikke har et erfaringsgrundlag. I disse byggere indsættes forskellige moduler hvori det ønskede indhold sættes ind. Det variere fra hjemmesidebygger til hjemmesidebygger hvor brugervenlig de forskellige udgaver er. Derfor kan man vælge at få professionelle til at opsætte hjemmesiden i stedet.

 

Når man opretter en hjemmeside, kan man sætte den op så den passer til lige præcis det man ønsker. Det betyder at alt fra farvevalg til valg af funktioner og indhold kan specificeres efter dine ønsker. Hvis du ønsker at udvide din hjemmeside med en webshop er dette også muligt. Her vil du kunne sælge dine produkter online og benytte dig af Googles annonceredskaber til markedsføring.

 

Det gode ved en ny hjemmeside er også at den altid er tilgængelig. Det betyder at selvom du er udenfor arbejdstiden, vil kunder stadigt kunne gå ind og se på dit site. På din hjemmeside er det også muligt at oprette en kundeservice. Dette øger din kundeservice og gør det også nemmere for dig, idet du ikke behøver at besvarer de samme spørgsmål om og om igen. Det eneste du behøver at at skrive dem ind på din kundeservice-supportside.

 

 

 

Fordele ved at have et godt hjemmeside design

 

En hjemmeside er en unik måde et gøre verden opmærksom på din virksomhed. Et hjemmeside design kan sættes op til lige netop dit behov. Det betyder for dig, at hvis du har behov for salg, skabe opmærksomhed eller noget helt tredje, vil der være en måde for dig, at formidle det ønskede budskab på dit website.

 

I dag søger flere og flere efter ting online. Kunder søger efter den billigste pris, oplysninger om butikken, placering mm. og screener nettet efter hvor de kan finde deres produkt. Når en hjemmeside optræder online, udstråler den også ”jeg er her i det lange træk” hvilket skaber troværdighed.

 

En fordel ved en hjemmeside er desuden også at du kan gå efter en større målgruppe. En hjemmeside er jo tilgængelig fra alle verdens hjørner, så længe de har internet. Det betyder at du går fra at være lokal til at være global og vil være tilgængelig i hele verden

 

Når potentielle kunder klikker sig ind på dit site er det vigtigt at det har et overskueligt og lækkert design. Det er udseendet der tæller, da det er det første de ligger mærke til. Det er derfor man som virksomhed eller privatperson bør overveje, om man selv er i stand til dette eller om man bør vælge et professionel webbureau i stedet.

 

På lang sigt er en hjemmeside en billigere løsning end traditionel markedsføring. Markedsføring kan i længden være en dyr udgift med avisannoncer, tv-reklamer mm. Når du har en hjemmeside er det også oplagt at benytte sig af SEO. SEO er med til at du kan komme højere op på Google. Det eneste man dog skal huske med SEO er at det ikke sker fra den ene dag til den anden. *Se forresten vores case med pizzeriaet Da Cavalino, som vi fik op at ligge nummer 1 på Google.

 

Fleksible muligheder inden for hjemmeside udvikling hos AWORK

Der er uendelige muligheder for at tilpasse jeres ønskede funktioner, i stedet for de normale standardindstillinger som findes i alle systemer. Her kan du læse om de mange funktioner og muligheder for hjemmeside udvikling hos AWORK

 

Ny hjemmeside på flere sprog

Som et dansk webbureau, vil vores hjemmesider altid være på dansk, men der er også mulighed for at få sin hjemmesiden på engelsk, samt andre sprog, så man kan ramme et større marked. Jo mere specifikt og jo flere moduler man ønsker at tilføje til ens hjemmeside, jo højere vil hjemmeside-prisen også blive.

 
Vedligeholdelse af hjemmeside er enkel og hurtig

Vi er meget fortrolige med vores platform og mere end nogen som helst anden. Det betyder at udvikling, fejlfinding og fremtidige justeringer gør arbejdet langt nemmere.

 
Hjemmesiden er fuldt ud kompatibelt med tredjepartsprogrammer

Som et af de bedste og mest anerkendte CMS-platforme, kan vi tilpasse systemet på de mest innovative måder. Tredjepartsprogrammer kan således nemt integreres i systemet, så det opfylder jeres behov.

 
Professionel hjemmeside -systemet der er forberedt på fremtiden

Når I beslutter hvilket hjemmeside-system I skal bruge, er det vigtigt at tænke på fremtiden og de funktionaliteter I eventuelt kunne tænke jer. Med vores system får I et meget fleksibelt system, som tilbyder mange løsninger for ændringer i jeres virksomhedsmodel.

 
Hjemmeside design -Ingen grænser for skræddersyning

Selv nogle af de bedste CMS-platforme har begrænsninger når det kommer til tilpasning. Vores hjemmeside-system giver mulighed for skalerbarhed og tilpassede funktionaliteter.

 
Design af hjemmeside -vi har bygget det

Vores hjemmeside-system, som vi har bygget på en WordPress-base, har et strømlinet og intuitivt system som I nemt vil forstå at bruge. Vi kender systemet som vores egen baglomme og det kommer jer til gode når vi skal bygge jeres hjemmeside.

 
Hjemmeside inkl. hosting, e-mails og backup

Hjemmeside kommer inkl. hosting, e-mails, webmail og daglig backup. Vi opsætter ligeledes e-mails på jeres mobiler og computere.

 

Vi tager os af hjemmeside udvikling så I kan fokusere på jeres kerneopgaver

 

Hvis du står og overvejer om du selv skal i gang med hjemmeside udvikling skal du huske at overveje omkostningerne. Det er både tidskrævende og kan være teknisk besværligt. På en hjemmeside er det også muligt at opdatere produkter og tekster idet produkter ændres og ønsket om at informere kunder om nyheder opstår. På hjemmesiden kan det gøres øjeblikkeligt, frem for via traditionel vis, hvor et produkt skal fjernes fra butikkerne. Hjemmeside udvikling er kan byde på mange overraskelser, og kræve teknisk indsigt i cms systemer og være opdateret på nyeste krav der stilles til udvikling hjemmesider i tiden. Det er også stigende krav til hjemmesider i forhold til digital marketing, så det er vigtigt at din ny hjemmeside lever op til disse krav, så du ikke kommer bagerst i køen og bliver overhalet inden om af dine konkurrenter.

 

Eksperter i webdesign og digital marketing

Der er mange former for markedsføring – både online og offline. I AWORK specialiserer vi os kun i online markedsføring hvilket vi har arbejdet med gennem en menneskealder.

 

Vi mener derfor, at vi har er garant for en god portion ekspertise og erfaring til at vide hvad der virker og ikke virker. Du vil derfor også blive rådgivet og vejledt til den hjemmeside-løsning vi mener vil være den bedste for dig. Det gælder alt lige fra funktionaliteter til design. I hjemmesiden-løsningen har vi implementeret nedenstående markedsføringsværktøjer.

 
Plads til ekstra udvikling

Vi har et af Danmarks bedste udviklingsteam og mestrer stort set alle opgaver. Vi programmerer alle typer løsninger – alt lige fra en simpel hjemmeside til det lokale pizzeria*, til det nye store og indviklede Facebook. Af den årsag, tilbyder vi derfor også special programmering hvis du har ønsker hertil.

Læs mere om special programmering her.

 

Hvad koster en billig hjemmeside hos AWORK?

 

Hvad koster en billig hjemmeside? Du kender måske til vigtigheden af at have en hjemmeside og vil nu have din egen. Det kan dog måske være uoverskueligt at finde ud af hvordan og hvorfra, man skal få lavet sin hjemmeside.

Der er en masse faktorer du bør overveje. En af de største faktorer er, selvfølgelig, prisen og hvor meget det vil koste dig. Du bliver nødt til at kende prisen så du ved hvad der passer til dit budget.

Webudvikling er relativt nyt så der er ikke mange fastsatte standarder i forbindelse med priser på en hjemmeside der er derfor stor forskel på hvor meget en billig hjemmeside kan koste fra virksomhed til virksomhed. Ethvert webbureau har sin egen måde at bygge sine egne hjemmesider eller levere sine services på. For eksempel antallet af sprog, platforme og systemer der kan anvendes til at bygge en billig hjemmeside, ny industri, så der er virkelig ikke ret mange standarder når det kommer til pris. Samtidig med, at industrien vokser, jo mere sandsynligt er det at der kommer flere prisstandarder.

Nu sidder du tilbage og tænker, “hvor meget koster en billig hjemmeside?”

Hos AWORK Webbureau kan du få den præcise pris på din hjemmeside udspecificeret ned i alle detaljer. Du kan tilpasse de services du ønsker, eller vil fravælge. Du betaler kun for de services du får til din hjemmeside, så du har et overblik over hvad dine penge går til. Med denne hjemmeside prisberegner er det eneste du skal gøre at svare på enkelte spørgsmål.

 

Ny Hjemmeside pris kan variere alt efter projektets størrelse og omfang

 

Hjemmesider er ikke kun for store virksomheder; små virksomheder, opstarts- og mellemstore virksomheder har også brug for dem. Der vil selvfølgelig være en forskel i hvor meget de hver især har råd til og brug for, så det vil være noget vi som webbureau har brug for at vide fra begyndelsen. En ny hjemmeside behøver ikke koste en bondegård. Vi skræddersyer en ny hjemmeside ud fra kundens specifikke ønsker og tilvalg, så du sikrer at du for de funktioner du skal bruge.

 
Din ny hjemmeside pris varieres ud fra forskellige tilkøb og ekstra funktioner

En ny hjemmeside kan har behov for vedligehold, da den aldrig må gå i stå. Du kan altså derfor komme ud for, at betale mere end for blot hjemmesiden. Der kan komme enkelte ydelser ved siden af som ikke er inkluderet i hjemmeside-prisen. Det inkluderer ikke kun udviklingen, men også vedligeholdelsen. Hertil kommer der også hostingen af løsningen.

 

Du skal derfor også vide hvad næste skridt er i den forbindelse og hvor længe du ønsker at benytte din webhosting, gratis support, e-mail og webmail. Hos AWORK Webbureau er alt inkluderet i din hjemmeside-pris, så her vil der ikke være nogle skjulte gebyrer eller ekstra regninger.

 

Selvfølgelig kan der være ønsker om specielle funktioner som skal tilføjes til ens ny hjemmeside, og som ikke er inkluderet i den enkelte hjemmeside design -pakke, for at passe til ens online markedsføring. Det kan være booking-moduler, kalendermoduler, forumsmoduler, chat-moduler og mange flere.

 

Markedsføring af hjemmeside kan øge prisen

Bortset fra at udvikle og vedligeholde en hjemmeside er det nødvendigt, at man markedsfører den for at tiltrække trafik og opnå en online tilstedeværelse. Dette kan gøres på flere måder og de er ikke nødvendigvis dyre. De markedsføringsservices vi tilbyder her hos AWORK Webbureau er SEO, Google AdWords, Facebook annoncering, Instagram annoncering og LinkedIn annoncering.

Når du har prøvet hjemmeside prisberegneren kan du blot indsæt din e-mail adresse og telefonnummer, og så kan du få en pris på din hjemmeside. Hvis du ikke synes, at hjemmesiden-prisen passer til dit budget, kan du altid tilpasse valgmulighederne, så det kommer til at passe til dit hjemmeside-budget.

 

Hjemmeside design i 2020

For det første er det vigtigt at have et brugervenligt hjemmeside design. Det betyder at der ikke skal stå for meget på siden, og det der skal stå skal være relevant. Moderne design af hjemmeside, skal være blikfangende informationer, som får den besøgende til at ville se og læse mere. Teksterne på siden skal være dragende og ikke teksttunge, så brugeren bliver tabt og derved klikker væk. Det er desuden også vigtigt at design af hjemmesiden, samt indhold/content er relevant, og stemmer over ens med produktet/produkterne eller virksomhedens brand.

 
Design af hjemmeside med rene URL’er

Det betyder at der ikke må stå tal eller andet indhold der ikke er relevant med siden. F.eks. ville en url der hedder /hjemmesider være en ren URL. Dette knytter sig til SEO -optimering, hvor rene url har indflydelse på hvor godt din side performer. Dette kan du læse mere om længere nede på siden.

 

Design af hjemmeside med fokus på visuel content.

Design af hjemmeside stiller i dag store krav til visuel formidling på hjemmesider så som farveholdning, opbygning, billeder og branding. Praktiske overvejelser som sidestruktur hører også med. Det er f.eks. også vigtigt at siden har mellemrum mellem teksterne, evt. bare områder eller billeder. Dette skyldes at en side med tekst side op og side ned kan virke voldsomt og kedeligt. Valget af farver er også vigtigt. Det kan være dit logo har en bestem farve, eller du har et ønske om en bestemt farve.

Eksperter i hjemmeside design

Det er her vigtigt at lytte til din professionelle udbyder af hjemmesiden, da visse farver forbindes med negative ting eller som de ved ikke bør bruges.

 
En professionel hjemmeside er brugervenlig og enkel

Hjemmesiden skal være nem at navigere rundt på. Det betyder at brugeren nemt skal kunne finde frem til det ønskede indhold på siden og blive sendt rundt til de rette sider. For at finde din side benyttes søgemaskiner som Google, Bing, Yahoo og DuckDuckGo osv. til at finde siderne. Det er her hvor det er vigtigt at have en funktionel hjemmeside, som er Google-venlig. Det er vigtigt når man producerer en hjemmeside, at den er nem at navigerer rundt på og at indholdet er unikt. Disse forhold er med til at skabe kvalitet og troværdighed på dit site.

 
Responsivt hjemmeside design

I dag er der en øget tendes til at bruger vælger at bruge deres smartphone til at finde dit site. Derfor er det vigtigt at den er konvertibel med smartphones og tablets. Det betyder at teksten på siden ændre sig således at den passer med den enhed den åbnes op på.

 
Vedligeholdelse af hjemmeside

Der er mange forhold at fokusere på når det kommer til at oprette og vedligeholde en hjemmeside. Derfor er der mange virksomheder der i dag vælger at outsource denne del. Ved at vælge et webbureau vil din hjemmeside blive vedligeholdt og opdateret efter dit ønske. Derfor bør du som udgangspunkt, hvis du ikke selv har kendskab til hjemmesideopbygning vælge et webbureau som F.eks. AWORK til at oprette din unikke hjemmeside.

 
Hjemmesiden er Google-venlig

Vi sørger for at Googles søgemaskine tager godt imod din nye hjemmeside så den er at finde i Googles søgemaskine indenfor relativ kort tid. Det er alpha og omega, at din hjemmeside bliver indekseret af Google og vi har derfor indført, som en del af din hjemmeside-løsning, at din hjemmeside bliver indekseret og indsendt til Google med det samme hjemmesiden bliver lanceret.

 
SEO-optimeret hjemmeside design

Hvis du ønsker en endnu større fremtræden på Google, heriblandt at komme frem på nogle specifikke søgeord, så tilbyder vi også SEO-løsninger. I vores SEO-løsninger giver vi bl.a. en kontant garanti for en placering på side 1 i Googles søgeresultater. Hvis ikke vi når det, så får du penge tilbage. Læs mere om vores SEO-løsning her.

 
Professionel hjemmeside -funktionaliteter til alle behov

Vi udvikler vores hjemmesider med funktionaliteter som gør hjemmesiden let og overskuelig at bruge. Desuden brugertester vi hjemmesiden inden lancering hvilket betyder, at din hjemmeside er testet godt igennem inden du får den leveret. I AWORK udvikler vi funktionaliteterne på baggrund af dine behov, ønsker og krav hvilket garanterer dig en brugervenlig hjemmeside. Nedenfor ser du nogle af vores standard funktioner som er med i vores hjemmeside-løsning.