Vælg en side

Hjemmesiden der er designet og udviklet ud fra jeres krav.

Kom i gang med det samme.

Derfor vil I elske vores hjemmesider.

Vi har samlet nogle punkter som vi mener er gode argumenter for, hvorfor I vil elske at have fået jeres hjemmeside udviklet hos os.

Moderne design

Hjemmesiderne indeholder de nyeste trends og teknologier.

Let at håndtere

Vi har Danmarks nemmeste hjemmeside-system.

Klar til udvikling

Hjemmesiden er åben og altid klar til videreudvikling.

Kompatibel med alt

Hjemmesiden er kompatibel med alle tredjeparter.

Google-venlig

Hjemmesidens koder tager hensyn til Googles principper.

AWORK Support

Du kan altid ringe eller skrive hvis du har spørgsmål.

Har I ønskerne, så har vi løsningerne.

Vi kan udvikle lige præcist det I ønsker. Er I på udebane i forhold til hvilke funktioner I skal have, så bare rolig – vi skal nok guide jer til de bedste løsninger.

Fleksible tilpasningsmuligheder

Der er uendelige muligheder for at tilpasse jeres ønskede funktioner, i stedet for de normale standardindstillinger som findes i alle systemer.

Vedligeholdelsen er enkel og hurtig

Vi er meget fortrolige med vores platform og mere end nogen som helst anden. Det betyder at udvikling, fejlfinding og fremtidige justeringer gør arbejdet langt nemmere.

Kompatibelt med tredjepartsprogrammer

Som et af de bedste og mest anerkendte CMS-platforme, kan vi tilpasse systemet på de mest innovative måder. Tredjepartsprogrammer kan således nemt integreres i systemet, så det opfylder jeres behov.

Systemet der er forberedt på fremtiden

Når I beslutter hvilket hjemmeside-system I skal bruge, er det vigtigt at tænke på fremtiden og de funktionaliteter I eventuelt kunne tænke jer. Med vores system får I et meget fleksibelt system, som tilbyder mange løsninger for ændringer i jeres virksomhedsmodel.

Ingen grænser for skræddersyning
Selv nogle af de bedste CMS-platforme har begrænsninger når det kommer til tilpasning. Vores hjemmeside-system giver mulighed for skalerbarhed og tilpassede funktionaliteter.
Vi har bygget det
Vores hjemmeside-system, som vi har bygget på en WordPress-base, har et strømlinet og intuitivt system som I nemt vil forstå at bruge. Vi kender systemet som vores egen baglomme og det kommer jer til gode når vi skal bygge jeres hjemmeside.

Hjemmesiden som har alt du skal bruge.

En AWORK Hjemmeside er en full-service hjemmeside. Det betyder at alt lige fra skræddersyet design, til funktioner, support og hosting er inkluderet.

Skræddersyet design

Vi designer hjemmesiden så den passer perfekt til din virksomhed, din målgruppe og dine ønsker. Vi designer indtil du godkender det.

Fleksible funktioner

Vi udarbejder alle koder så funktionerne spiller sammen med designet. Er der specielle ønsker til funktionalitet, så er det intet problem.

Mobilvenligt design

Alle vores hjemmesider er mobilvenlige, så dine kunder nemt kan bruge din hjemmeside på både smartphones og tablets.

Hosting, e-mails & backup

Hjemmeside kommer inkl. hosting, e-mails, webmail og daglig backup. Vi opsætter kvit og frit e-mails på jeres mobiler og computere.

Hjemmesider vi har lavet til vores kunder.

Nedenfor ser du et uddrag af hjemmesider vi har lavet.

Anchersen

Hjemmeside udviklet med intranet og medarbejder-login. Hjemmesiden skulle udstråle en rig historie og en virksomhed med stor erfaring indenfor turist- og rutekørsel.

Belis Kitchen & Bar

To restauranter under samme paraply skulle have synergi mellem hjemmesiderne, men stadig med sit eget præg. Det endte med et rigtig fint resultat med ét hovedsite og to respektive hjemmesider herunder.

Dansk Klima Center

Hjemmesiden udstråler det som en professionel og erfaren spiller indenfor klimaløsninger. Designet har et rent og skarpt design som giver et fængende udtryk for dens besøgende.

Foreningen Rosen

Simpel hjemmeside som er udviklet til at gøre en forskel for børn i Danmark og udland. Hjemmesiden er udviklet med et doneringsmodul så man kan donere til udsatte børn.

ProAccount

Hjemmeside til regnskabsbureauet Hjemmesiden udstråler at det er moderne og kompetente fagfolk. Der er især lagt vægt på at det skal være nemt at kontakte ProAccount.

Vikær Strand Camping

Hjemmesiden udstråler professionalisme og giver de vigtige oplysninger. Hjemmesiden er udviklet med et bookingmodul, så den viser de ledige, attraktive pladser.

Danmarks nemmeste hjemmeside

Vi har bygget det nemmeste system.

Vi ved hvor vigtigt det er for dig at kunne administrere din hjemmeside nemt og enkelt. Derfor har vi bygget Danmarks nemmeste hjemmeside-system.

Opstart

Når vi har indgået en aftale, så vil I blive kontaktet af vores udviklingsafdeling, som giver jer en kort introduktion til processen.

Udvikling

Vi udvikler design og funktionaliteter efter jeres ønsker med med de mest moderne teknikker og design-regler.

Lancering

Hjemmesidens design er nu godkendt fra jeres side og vi gennemtester den på tværs af mobile enheder og lancerer herefter.

De bedste værktøjer til din hjemmeside.

Hjemmesiden er spækket med værktøjer. Et af de bedste værktøjer er besøgstælleren som viser antal besøgende samt hvor mange henvendelser du modtager.

Hjemmesiden er Google-venlig

Vi sørger for at Googles søgemaskine tager godt imod din nye hjemmeside så den er at finde i Googles søgemaskine indenfor relativ kort tid. Det er alpha og omega, at din hjemmeside bliver indekseret af Google og vi har derfor indført, som en del af din hjemmeside-løsning, at din hjemmeside bliver indekseret og indsendt til Google med det samme hjemmesiden bliver lanceret.

Hvis du ønsker en endnu større fremtræden på Google, heriblandt at komme frem på nogle specifikke søgeord, så tilbyder vi også SEO-løsninger. I vores SEO-løsninger giver vi bl.a. en kontant garanti for en placering på side 1 i Googles søgeresultater. Hvis ikke vi når det, så får du penge tilbage.

Læs mere om vores SEO-løsning her.

Funktionaliteter til alle behov

Vi udvikler vores hjemmesider med funktionaliteter som gør hjemmesiden let og overskuelig at bruge. Desuden brugertester vi hjemmesiden inden lancering hvilket betyder, at din hjemmeside er testet godt igennem inden du får den leveret.

I AWORK udvikler vi funktionaliteterne på baggrund af dine behov, ønsker og krav hvilket garanterer dig en brugervenlig hjemmeside. Nedenfor ser du nogle af vores standard funktioner som er med i vores hjemmeside-løsning.

Stor erfaring med online markedsføring

Der er mange former for markedsføring – både online og offline. I AWORK specialiserer vi os kun i online markedsføring hvilket vi har arbejdet med gennem en menneskealder.

Vi mener derfor, at vi har er garant for en god portion ekspertise og erfaring til at vide hvad der virker og ikke virker. Du vil derfor også blive rådgivet og vejledt til den hjemmeside-løsning vi mener vil være den bedste for dig. Det gælder alt lige fra funktionaliteter til design. I hjemmesiden-løsningen har vi implementeret nedenstående markedsføringsværktøjer.

Plads til ekstra udvikling

Vi har et af Danmarks bedste udviklingsteam og mestrer stort set alle opgaver. Vi programmerer alle typer løsninger – alt lige fra en simpel hjemmeside til det lokale pizzeria*, til det nye store og indviklede Facebook. Af den årsag, tilbyder vi derfor også special programmering hvis du har ønsker hertil.

Læs mere om special programmering her.

*Se forresten vores case med pizzeriaet Da Cavalino, som vi fik op at ligge nummer 1 på Google.

Skal vi tage en snak?

Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater. Fortæl os om projektet og lad os tage en uforpligtende snak.

#hjemmeside

Seneste nyheder om hjemmesider.

Hvad er prisen for en ny hjemmeside?

Det kan være svært for en virksomhed at få et præcist svar på, hvor meget en hjemmeside skal koste, da få virksomheder sender deres priser til en hjemmeside online. Hjemmesidens oprettelsespris vil altid afhænge af projektet, dvs. hvad du har brug for, og hvad du vil...

læs mere