Telefon: 88 37 47 88

Hjemmeside - AWORK Webbureau

Hjemmeside

Det får du med

En hjemmeside fra AWORK er en full-service webløsning. Det betyder at alt lige fra skræddersyet design, til funktioner, support og hosting er inkluderet. Nedenfor kan du læse mere om hvad der er med i en hjemmeside fra AWORK.

Vi designer hjemmesiden så den passer perfekt til din virksomhedsprofil, din målgruppe og dine ønsker. Vi bliver ved med at designe indtil du godkender det.

Vi udarbejder alle koder så funktionerne spiller sammen med designet. Er der specielle ønsker til funktionalitet, så er det intet problem.

Alle vores hjemmesider er responsive, så dine kunder nemt kan bruge din hjemmeside på mobile enheder, heriblandt smartphones og tablets. Det er inkluderet i vores pakke.

Vores hjemmeside-pakker er inkl. hosting med e-mails, webmail og 24/7 backup. Vi opsætter kvit og frit e-mail konti på jeres mobile enheder og computere. E-mails ligger i AWORK-skyen så I nemt og hurtigt kan tilgå dem fra flere enheder.

Vi er altid til at få fat på hvis I har brug for support eller ønsker at vide mere om vores produkter.

toemrer-mester

Modtag et uforpligtende tilbud på hjemmeside

Hjemmeside

Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater.
Fortæl os om dine ønsker.

iconscup

Designet som en helhed

Designet på din hjemmeside er yderst vigtigt, da det er din virksomheds profil og ansigt udadtil. Hjemmesiden skal derfor hurtigt skabe et tillidsbånd mellem virksomheden og de besøgende brugere.

I AWORK vægtes kvaliteten af designet utrolig højt, da man med det helt rette design, kombineret med kvalitetsindhold, kan gøre mange besøgende brugere til kunder.

Vi tænker altid designet som en helhed og udvikler netop designet og funktionalitetterne så de spiller sammen og får lige det udtryk du ønsker din hjemmeside skal have.

 • Skræddersyet design
  Vi udvikler hjemmesiden efter dine behov, ønsker og krav.
 • Call-To-Action
  Vi udvikler og placerer knapper, kontaktformularer og telefonnumre de helt rigtige steder, så de besøgende kontakter dig.
 • Don’t Make Me Think
  Vi udvikler designet således, at vi leder brugeren til at foretage en brugbar handling for din virksomhed.
 • Responsivt design
  Designet tilpasser sig til tablets, smartphones, computere og browsere.

Funktionaliteter til alle behov

Vi udvikler vores hjemmesider med funktionaliteter som gør hjemmesiden let og overskuelig at bruge. Desuden brugertester vi hjemmesiden inden lancering hvilket betyder, at din hjemmeside er testet godt igennem inden du får den leveret.

I AWORK udvikler vi funktionaliteterne på baggrund af dine behov, ønsker og krav hvilket garanterer dig en brugervenlig hjemmeside. Nedenfor ser du nogle af vores standard funktioner som er med i vores hjemmeside-løsning.

 • Ubegrænset antal menuer og sider
 • Flot og elegant billedgalleri
 • Brugervenligt administrationspanel
 • Tilføj ubegrænset antal brugere
 • Mulighed for flere kontaktformularer
 • Blog er inkluderet

solgym
livgardensmusik

Stor erfaring med online marketing

Der er mange former for markedsføring – både online og offline. I AWORK specialiserer vi os kun i online markedsføring hvilket vi har arbejdet med gennem en menneskealder.

Vi mener derfor, at vi har er garant for en god portion ekspertise og erfaring til at vide hvad der virker og ikke virker. Du vil derfor også blive rådgivet og vejledt til den hjemmeside-løsning vi mener vil være den bedste for dig. Det gælder alt lige fra funktionaliteter til design. I hjemmesiden-løsningen har vi implementeret nedenstående markedsføringsværktøjer.

 • Installation af sociale feeds og Facebook faces
 • Sociale medie-links på undersider samt forside
 • Opsætning af nyhedsbrev: MailChimp
 • Opsætning af blog
 • AWORK SEO (tilkøb)

Hjemmesiden er Google-venlig

Vi sørger for at Googles søgemaskine tager godt imod din nye hjemmeside så den er at finde i Googles søgemaskine indenfor relativ kort tid. Det er alpha og omega, at din hjemmeside bliver indekseret af Google og vi har derfor indført, som en del af din hjemmeside-løsning, at din hjemmeside bliver indekseret og indsendt til Google med det samme hjemmesiden bliver lanceret.

Hvis du ønsker en endnu større fremtræden på Google, heriblandt at komme frem på nogle specifikke søgeord, så tilbyder vi også SEO-løsninger. I vores SEO-løsninger giver vi bl.a. en kontant garanti for en placering på side 1 i Googles søgeresultater. Hvis ikke vi når det, så får du penge tilbage. Læs mere om vores SEO-løsning her.

 • Opsætning til Google Analytics
  Besøgstæller som måler hvor mange besøgende du får og hvad de foretager sig på din hjemmeside.
 • Besøgsrapport
  Efter ønske sender vi dig en månedlig rapport om dine besøgstal.
 • Konverteringssporing
  Efter ønske implementerer vi en stykke kode som gør, at du vil kunne se hvor mange besøgende som reelt bliver til kunder hos dig. Det betyder at du kan se helt specifikt hvad en ny kunde koster at få i stalden.
 • Opsætning til Google AdWords (tilkøb)
  Annoncering på Google således. at du kan få kunder i butikken med det samme. Læs mere om vores løsning med Google AdWords her.

danskklimacenter-2

Priser

AWORKs hjemmeside-løsning starter fra kr. 8.388 ekskl. moms. Ønsker du at høre mere om vores priser eller generel information omkring vores hjemmeside-løsning, så er du altid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter – det er ganske uforpligtende.

Kontaktinformation:

E-mail: smb@awork.dk
Telefon: 88 37 47 88

ssn

Modtag et uforpligtende tilbud på hjemmeside

Hjemmeside

Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater.
Fortæl os om dine ønsker.

Ofte stillede spørgsmål til hjemmeside-løsningen

Ja, din hjemmeside-løsning er utrolig brugervenlig og kan matche ethvert behov. Hvis du på et tidspunkt får brug for hjælp er vi altid lige ved siden af, hvilket du ikke skal betale ekstra for.

Nogle kunder benytter os som deres primære tovholder på deres hjemmeside-løsning og andre kunder bruger os som deres sekundære tovholder, hvis de blot skal have hjælp en gang imellem.

Vi udvikler og designer i de mest benyttede og anerkendte systemer verden over, nemlig WordPress og Joomla. Disse systemer er Open Source systemer, hvilket betyder at der altid kan videreudvikles på din hjemmeside.

Din hjemmeside er altså altid klart til at blive videreudviklet hvis du for eksempel ønsker et økonomisystem integreret m.m.

Ja, alle vores løsninger er full-service løsninger, heriblandt selvfølgelig også vores hjemmeside-løsning.

Vores fokus er på, at du some kunde skal bruge mindst tid på din hjemmeside samt online markedsføring og mere tid på det du er god til – nemlig din forretning. Hjemmeside-løsningen fra AWORK er derfor full-service og inkluderer hosting, e-mails, webmail, besøgstæller og meget mere.

Ja, din hjemmeside vil være at finde på Google med mindre at hjemmesiden aktivt er blevet opsat således, at den ikke må findes af søgemaskinerne, heriblandt Google.

Hvis du ønsker at komme højere op i Googles søgeresultater, så anbefaler vi, at du erhverver dig AWORK SEO til din løsning. Med AWORK SEO giver vi dig bl.a. en garanti for en placering på side 1 og ellers får du penge tilbage.

Du skal blot kontakte os på +45 88 37 47 88 eller skrive til os på smb@awork.dk. Du vil efterfølgende blive kontaktet af en vores konsulenter som vil tage sig af dig og hjælpe dig i gang med din nye hjemmeside.

Ja, vi tager backup 1 gang i døgnet. Det betyder at hvis der, af ukendte årsager, skulle ske noget med din hjemmeside i form af udefrakommende hacker eller virus angreb, så kan vi tage en backup og få din hjemmeside op at køre igen, i løbet af kort tid.

0
Forbinder
Vent venligst...
Send os en besked

AWORKs supportere er offline, men skriv en besked og en supporter vil vende tilbage snarest muligt.

Dit navn
* Din e-mail
* Din besked
* Dit telefonnummer
Chat med os

Har du brug for hjælp?

Dit navn
* Din e-mail
* Dit spørgsmål
Vi er online
Feedback

Hjælp os med at forbedre vores service. Din mening er værdifuld for os.

Hvordan vil du vurdere vores chat?

Ring på: 88 37 47 88

Klik her for at starte opkaldet