Professionel hjemmeside

Få en hjemmeside kunderne ønsker at besøge igen.
Med vores store erfaring og dine ideer, skaber vi en brugervenlig hjemmeside.

AWORKWebbureau-priser

   Skræddersyet design i første klasse

   Tilfredshedsgaranti

   Fast pris på projektet

   Hjemmesiden lever op til GDPR

   Mobil- og Tabletvenlig hjemmeside

   Fast kontaktperson

Kr. 5.499,-
Det er et engangsbeløb
Afspil video

Hør lidt om hvordan Trine og Solrød Gymnasium har oplevet at være kunde hos os.

Det har vi lavet for vores kunder

Vi søger altid dybdegående indsigt i vores kundes virksomhed og industri.
Det sikrer, at vi får skabt et stærkt digitalt fundament, som giver
resultater på den lange bane.

Har du styr på hjemmesider?

Vi giver dig 4 hurtige tips til hvad der, som minimum, skal være styr på med din nye hjemmeside!

Der kan være en del faldgruber man skal undgå når man begiver sig ud i et nyt hjemmeside-projekt. Nedenfor giver vi 4 tips til hvad der skal være styr på og hvordan du kan få mest muligt valuta og afkast ud af hjemmesiden. Det er alpha og omega, at din hjemmeside tjener sit formål og giver et afkast på din investering.

Paulina AWORK
Din virksomhed fortjener det bedste design udtryk, funktionalitet og brugervenlighed.

Mit navn er Paulina og jeg er designer ho AWORK. Vi har med over 10 års erfaring sikret at du får den bedste viden indenfor design og online markedsføring.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre at får dit ønske opflydt.
Paulina
Webdesigner hos AWORK

Kunderejsen

Det er først og fremmest vigtigt, at du kender til din målgruppe, så du ved, eller har en fornemmelse af hvordan din kunderejse ser ud. Kunderejsen er alt lige fra brugeren f.eks. klikker på din annonce til, at brugeren foretager en værdifuld handling på din hjemmeside.

Content

Man siger, at "Content is King" og det er det virkeligt. Du skal derfor være bevidst om hvilket felt du gerne vil dominere inden for din branche, så du kan blive eksperten som kunderne går til. Når du ved dette, så skal du i gang med at udpensle det meget nøje via en stor mængde tekstforfatning.

Design

I din hjemmeside-pakke hos os, så klarer vi alt omkring dit design. Det er dog fint, at du har gjort dig nogle tanker på forhånd om hvilken farver du vil gøre brug af, da farver har stor betydning inden for webdesign. Designet skal nemlig lede brugeren til en værdifuld handling, så det er derfor vigtigt, at man ikke går på kompromis med hvad der virker inden for webdesign og god brugeroplevelse.

Sporing

Noget af det vigtigste når man har en god hjemmeside, er faktisk noget som brugerne ikke lægger mærke til. Det er nemlig sporing. Det er alpha og omega, at man har opsat sporingskoder korrekt, så man ved hvor man oplever sine succeser samt hvor brugerne falder fra. Denne viden kan vi nemlig bruge til. at skærpe hjemmesiden yderligere, så du over tid kan skabe mere og mere værdi fra din hjemmeside.

Her ses et uddrag af vores kunder som har valgt os som deres foretrukne hjemmeside-bureau.

AWORK Standard

Til højre kan du læse hvad der er med i en AWORK hjemmeside som standard. Det er dog ikke kun begrænset til dette, så tag endelig fat i os for en uforpligtende dialog.

Hvorfor AWORK?

Anerkendt bureau siden 2012

Altid tilfredshedgaranti

Toppen af Trustpilot

Gazelle 2021

Vi designer ud fra dine ønsker og behov, og giver samtidig vores anbefalinger til hvordan du kan få mest ud af dit hjemmeside-design.

Vi udarbejder alle koder så funktionerne spiller sammen med designet. Skal din hjemmeside have en specifik søgefunktion, produktvideoer, eller noget helt tredje har vi det bedste forslag.

Hjemmesiden er åben og altid klar til videreudvikling. Det betyder, at du løbende kan integrere en eller flere former for systemer, artikler, informationer o.a.

Vi udvikler en responsiv hjemmeside, så dine kunder nemt kan bruge din hjemmeside på deres computer, eller på farten på smartphones og tablets.

Hjemmesidens koder tager hensyn til Googles regler og principper. Det betyder, at du får en hjemmeside som Google vil tage godt imod.

Du kommer til at bruge verdens nemmeste hjemmeside-system, bedre kendt som WordPress. Du har mulighed selv at opdatere din side med nyheder og mere, uafhængigt af AWORK.

Du kan altid kontakte AWORK, når du har behov for hjælp og vejledning. Vi sidder klare til at hjælpe alle hverdage.

Sådan er processen med din hjemmeside

Vores proces omkring hjemmeside-udarbejdelse er gennemtestet og afprøvet. Vi har siden 2012 leveret hjemmesider til adskillige virksomheder og offentlige instanser, så du er sikret en tryg og gnidningsfri rejse fra A til Z.

AWORKs proces trin 1

Opstart

Når vi har indgået en aftale, så vil I blive kontaktet af vores udviklingsafdeling, som giver jer en introduktion til processen, så I kender forløbet.

Udvikling

Vi udvikler design og funktionaliteter efter jeres ønsker, med moderne teknikker og design-regler. Designet udvikles løbende med dine rettelser. 

AWORKs proces trin 3

Lancering

Når I har godkendt designet af hjemmesiden, tester vi alle funktioner og design på tværs af computer og mobile enheder og lancerer herefter.

AWORK er partner med WordPress
Her hos AWORK har vi mere end 15 års erfaring med WordPress og vi ved derfor hvilke muligheder der ligger for dig, og hvilke do's and don'ts der er.

Et lille WordPress fact

WordPress er verdens mest benyttede hjemmeside-system og det siges, at WordPress' markedsandel ligger på 40 % af alle hjemmesider i verden. Der findes utallige muligheder med WordPress, da det er open source og derfor kan udvikles til næsten alle ønsker.
AWORK er partner med Cloudflare
Til at håndtere dit domæne og din DNS benytter vi os primært af Cloudflare. Ikke nok med, at det skærper din hjemmesides performance, så beskytter det den også.

Det kan Cloudflare

Som Cloudflare Partner har vi en bred palette af services vi kan tilbyde dit domæne. Vi kan sørge for at levere din hjemmesides indhold hurtigere til de besøgende samt også beskytte med såkaldte DDoS angreb. Med Cloudflare er du bedre beskyttet end mange andre udbydere på området.

Hos os får din hjemmeside de bedste vilkår og værktøjer

Vi er partnere med de bedste leverandører i branchen. Det skaber grobund for en skarp hjemmeside som kan levere sit indhold til dine brugere hurtigt og sikkert.

AWORKs servere er ISO Certificeret
Vores servere er ISO certificeret hvilket betyder, at serverne er blevet revideret af en uafhængig tredjepart og, at de er i overensstemmelse med kravene i de nyeste kvalitetsstandarder.

Servere placeret i EU

Vi har vores egne servere beliggende i et datacenter i Tyskland. Herfra bliver de overvåget 24/7 og vi kan til enhver tid optimere, vedligeholde og udvikle på vores servere. Modsat deciderede hosting-firmaer så har vi kendskab til alle de hjemmesider vi hoster for, hvilket gør, at vi hurtigt kan fejlfinde og optimere hvis der er behov for det.
Comodo er partner med AWORK Webbureau
Vi har de seneste mange år været partner med Comodo som er vores SSL leverandør. Herfra kan vi levere forhåndsgodkendte SSL Certifikater så din hjemmeside står sikkert og skarpt foran sine besøgende.

Derfor bør du få et SSL Certifikat

Man bør få et SSL Certifikat for at holde sine data sikre, forhindre hackere i at oprette en falsk version af hjemmesiden samt formidle tillid til brugerne. Hertil er det faktisk bevist, at Google også vægter hjemmesider med SSL Certifikat højere end hjemmesider uden.
Læs mere om SSL Certifikater

Ofte stillede spørgsmål

Ja, det gør du. Det hele bliver leveret til dig med mindre du vælger hosting hos os.

Ja, beløbet på de kr. 5.499 er et engangsbeløb. Der kommer ikke nogle ekstra regninger for hjemmesiden.

Ja det kan du sagtens. Hør blot din kontaktperson hos os, så kan vi finde den bedste løsning til dit behov.

Nej det gør der ikke. Vi har valgt at køre en model hvor man har alt med i sin hjemmeside-pakke til ét fast beløb. Det skaber tryghed og gennemsigtighed, så processen kører gnidningsfrit.

AWORK Webbureau logo

Topscorer

AWORK ligger til tops på Trustpilot, Google og Facebook med en score på 4,93 ud af 5.

AWORK Webbureau mand

+400 kunder

Vi har kunder fra både indland og udland som vi hjælper hver eneste dag.

AWORK Webbureau PC

Målbart

Hos AWORK kan du se det præcise afkast af hvad du får ud af din hjemmeside.

AWORK Webbureau graf

Prisvindende

Vi har fået stor anerkendelse i form af flere priser i både Danmark og Europa.

Er du klar til at komme i gang?

Bliv kontaktet ved at klikke på knappen nedenfor eller ring på 88 37 47 88.
Vi rådgiver jer til valg af den rette løsning og strategi, så vi sammen kan opnå jeres mål.

Få et professionelt hjemmeside design

Hos AWORK Webbureau designer vi hjemmesider til den helt store guldmedalje og vi er nok oppe på over 2500 afsluttede projekter. Vi uddanner og forbedrer os kontinuerligt, så din hjemmeside bibeholder sin modernitet og popularitet. Hjemmeside udvikling har alle dage været en kompleks sag og det er tydeligt for enhver, at emnet kræver et højt niveau af dedikation og vedligeholdelse.

Med en alarmerende billig hjemmeside, er kvaliteten ringe. For pris og kvalitet går nemlig hånd i hånd

Men det ER muligt at gøre det til en fornuftig og billig pris, når man skal have udviklet ny hjemmeside. Om det er decideret billigt, er nok ikke helt sandt, da kvalitet koster. Pris og kvalitet går oftest hånd i hånd og i det mindste er det ikke til overpris. Her hos AWORK gør vi nemlig meget ud af at skræddersy vores løsninger til den specifikke kunde, så der er ikke to tilbud, der er ens, og en hjemmeside pris kræver stadigvæk en grundig analyse af din virksomhed.

Design af hjemmeside: Processen er ikke tilfældig

Når AWORK designer hjemmesider, er det første vi gør at analysere virksomheden. Det gøres af vores bedste marketing folk, som lynhurtigt kan danne sig et overblik over hvad din virksomhed indeholder, indbærer og udtrykker. Med den viden i rygsækken er det lettere for os at designe den professionelle hjemmeside, så det stemmer overens med DNA’en.

Den nye hjemmeside, som du får leveret, stemmer selvfølgelig overens med alle regler og krav, der er til professionelle hjemmesider. SSL certifikat og alt der kræves gør vi naturligvis klar til dig, så du ikke skal bekymre dig om noget. Når den er oppe, kører det hele automatisk, men vi overvåger selvfølgelig hjemmesidens kvalitet løbende.

Selve hjemmesiden udviklingen er et bøvlet arbejde, hvis man ikke er vant til det. Men vores trænede udviklere skaber dig en hjemmeside, der giver mening og er dermed én ting mindre at få hovedpine over. Hos AWORK er kvaliteten i orden, når vi laver din nye, professionelle hjemmeside.

Få skub i din WordPress hjemmeside – Men hov, hvad er WordPress?

WordPress er et open source blogsystem og CMS skrevet i PHP. Her kan installeres plugins, skiftes tema og tilføjes tags til sine blogindlæg. Det er det mest udbredte hjemmesidesystem i verden og er oversat til rigtig mange sprog.

Når man har en WordPress hjemmeside, er det vigtigt at have styr på samtlige værktøjer og muligheder derinde. Selvom brugervenligheden er nogenlunde i top, kan det stadig være svært at danne sig et reelt overblik. Derfor er det fornuftigt, at forskanse sig med et webbureau, som ved alt om WordPress. AWORK har specialiseret sig med WordPress gennem siden 2012 og det har gjort at vi er toptunede og klar, til at bruge WordPress til din hjemmeside.

Få WordPress hjælp, til din nye WordPress hjemmeside

Hjælp til WordPress kan være svært at få. Man kan selvfølgelig altid kontakte WordPress selv via deres Facebook hotline, men om de er aktive 24/7, er tvivlsomt. Derudover vil man skulle formulere sig på engelsk. Hos os taler vi dansk og vi er klar til at hjælpe dig, så du forstår det. Dette tager vi absolut ikke en krone for, så længe du er kunde hos os.

Prisen på WordPress arbejde er sammenhængende med kvaliteten af det færdige produkt

Prisen er, som alt andet af kvalitet, fair, men stadig på et niveau alle kan være med. Det er nemlig med at holde øjnene åbne, for der er mange der tilbyder wordPress hjemmesider til en alarmerende lav pris – men så er resultatet altså også derefter. Overlad trygt udarbejdelsen af din WordPress hjemmeside til AWORK. Så står du med et tilfredsstillende produkt allerede i første omgang.

Hastighedsoptimering gør din hjemmeside mere succesfuld og genererer flere henvendelser

Med en hastighedsoptimering kan du give dine potentielle kunder det førstehåndsindtryk du burde. Du får nemlig kun én chance, når det handler om brugeroplevelse. Lav webside hastighed er en af det allermest frustrerende ting, som vil afslutte kundens web session prompte. Du kan altid vælge at benytte Google Pagespeed Insights til at se, hvad du kan forbedre. Et andet godt værktøj er AWORK InSight hvor du ikke blot kan se hvor du kan og bør forbedre din hjemmeside eller WooCommerce webshop, men også hvor du kan samle alle kanaler under ét tag.

Hjemmesider med reduceret PLT sælger mere

Hjemmesider med høj ydeevne resulterer i høj besøgsrate, tilbagevendende kunder, lav afvisningsprocent, flere samtaler, engagement, højere rangering i organisk søgning og bedre brugeroplevelse. Langsomme websider vil koste dig penge og ødelægge dit omdømme – du vil med andre ord ikke blive taget seriøst, hvis det tager +5 sekunder at loade din side. Men ved at reducere page load time (den tid det tager at loade din hjemmeside, så den kan benyttes), vil du straks opleve en postiv påvirkning af din marketing og salgsprocesser. Du opnår højere trafik og tiltrækker flere kvalificerede leads, som kan konverteres til kunder.

Hvad er PLT når vi snakker hastighedsoptimering? Det er ret enkelt: PLT = Page Load Time

Page Load Time (PLT) er en web performance præstationsmåling, der viser den nødvendige tid, der kræves for at vise forbrugerens skærm. Det er din PLT, der påvirker både konvertering, synlighed og brugervenlighed.

Med hensyn til synlighed, er PLT også noget der påvirker, hvor hurtigt brugere kan finde din hjemmeside. Hjemmeside hastighed er en af de faktorer, som Google tager til overvejelse, når de dansker sider. En hjemmeside med lav ydeevne har ringe brugeroplevelse og skaber som resultat dårligere resultat i søgeresultatet.

AMAZON kan potentielt tabe 1,6 MIA USD på grund af 1 sekunds forsinkelse på sin webshop

Konvertering er en vigtig faktor når det kommer til din virksomheds succes og det går ud på at man får forbrugeren til at gøre det man gerne vil have dem til, også kaldet online nudging. For eksempel, at de vil købe dit produkt, tilmelde sig nyhedsbreve, registrere sig til et webinar, downloade en guide eller benytte sig af promo koder. Jo hurtigere en side loader, jo højere konverteringsrate har den. Ifølge Hubspot Research udgør 1 sekunds forsinkelse 7 procents reduktion i konverteringer.

Hvad koster en professionel hjemmeside?

En professionel hjemmeside koster som udgangspunkt mere end man lige tror. Det er nemlig ikke bare a walk in the park at lave en hjemmeside fra bunden. I hvert fald ikke hvis den skal være gennemført, inkludere webshop og matche resten af virksomhedsprofilen.

Men dermed ikke sagt at den skal være dyr. Pris og kvalitet går som bekendt hånd i hånd og det er desværre svært at ændre på en hjemmeside leveret af et andet webbureau. Derfor er det vigtigt at man vælger rigtigt første gang, og ikke lader hele din virksomhed gå på kompromis på grund af penge. Hvis din hjemmeside bliver god, er differencen hurtigt tjent ind igen. Med hensyn til domæne navn, er det muligt at få det via DK-Hostmaster. Det er dog noget lidt andet når det er et internationalt domæne (.eu, .net eller .com osv.), her kan du altid blive kontaktet af AWORK for at høre nærmere.

Prisen på en hjemmeside svinger alt efter hvor mange tilføjelser og hvilket program der benyttes.

En billig webshop løsning eller hjemmeside løsning findes ikke. I så fald, får du også en løsning, der er derefter. Vores pris på en hjemmeside pakke starter ved lidt over 8000 kr. Her får du et skræddersyet design i absolut første klasse, tilfredshedsgaranti, en WordPress hjemmeside, der lever op til GDPR regler og så er hjemmesiden naturligvis responsivt både til mobil og tablet. Derudover en kontinuerlig kontakt, hvor vi sidder klar til at svare på alskens spørgsmål, som eventuelt presser sig på.
Hos AWORK vurderer og aftaler vi sammen en fast pris, så der ikke er noget der kommer bag på hverken kunden eller os.

Responsiv hjemmeside, også kendt som: Mobilvenlig hjemmeside – hvad er det?

Et responsivt webdesign får din hjemmeside til at se godt ud på alle mobile enheder, men her er det dog hverken et program eller JavaScript, da det er HTML og CSS der bruges i denne forbindelse. Hjemmesider kan som bekendt normalt bruges, ved at tilgå sig adgang via mange forskellige devices. Om det er en stor tablet, en smartphone, en stationær computer eller en bærbar, bør hjemmesiden hverken udelukke nogen information eller dele siden op, den bør være lige perfekt på samtlige devices og ikke mindst være mobilvenlig.

Man bruger HTML og CSS til at skalere, skjule, formindske, forstørre eller flytte områder, så det ser godt ud på hvilken som helst skærm.

Responsive designs er meget vigtige I dag, og er faktisk den primære teknik du skal kunne, hvis du er webudvikler eller webdesigner. For det første skal layoutet være passende. Man bør starte med at skabe et ikke-responsivt layout, med fast standard størrelse, på f.eks. 1100 px bredde. Når man er tilfreds med sit ikke-responsive layout, tilføjer man såkaldte medieforespørgsler og små ændringer til CSS. Når det komme til webdesign, vil vi nemlig klart anbefale, at man tager én ting ad gangen. Når du er færdig med dit ikke-responsive layout, er den første ting man skal gøre, at indsætte følgende linjer indenfor og tags. Herfra bliver det kun mere indviklet.

Få hjælp til din responsive hjemmeside eller webshop: AWORK Webbureau er eksperter på området

Alt dette kan naturligvis virke lidt uoverskueligt og ovenstående er blot en lille bitte brøkdel af, hvad responsivt design indebærer og kræver. Hos AWORK er vi naturligvis eksperter i responsive hjemmesider, og her er der ingen ko på isen, når det handler om at få bygget en strålende hjemmeside – som både kan bruges på en computerskærm og en smartphone.

Fleksible tilpasningsmuligheder 

Der er uendelige muligheder for at tilpasse jeres ønskede funktioner, i stedet for de normale standardindstillinger som findes i alle systemer.

Vedligeholdelsen er enkel og hurtig

Vi er meget fortrolige med vores platform og mere end nogen som helst anden. Det betyder at udvikling, fejlfinding og fremtidige justeringer gør arbejdet langt nemmere.

Kompatibelt med tredjepartsprogrammer

Som et af de bedste og mest anerkendte CMS-platforme, kan vi tilpasse systemet på de mest innovative måder. Tredjepartsprogrammer kan således nemt integreres i systemet, så det opfylder jeres behov.

Systemet der er forberedt på fremtiden

Når I beslutter hvilket hjemmeside-system I skal bruge, er det vigtigt at tænke på fremtiden og de funktionaliteter I eventuelt kunne tænke jer. Med vores system får I et meget fleksibelt system, som tilbyder mange løsninger for ændringer i jeres virksomhedsmodel.

Ingen grænser for skræddersyning

Selv nogle af de bedste CMS-platforme har begrænsninger når det kommer til tilpasning. Vores hjemmeside-system giver mulighed for skalerbarhed og tilpassede funktionaliteter.

Vi har bygget det

Vores hjemmeside-system, som vi har bygget på en WordPress-base, har et strømlinet og intuitivt system som I nemt vil forstå at bruge. Vi kender systemet som vores egen baglomme og det kommer jer til gode når vi skal bygge jeres hjemmeside.

Hosting, e-mails og backup

Hjemmeside kommer inkl. hosting, e-mails, webmail og daglig backup. Vi opsætter ligeledes e-mails på jeres mobiler og computere.

Derfor skal du have en professionel hjemmeside
En hjemmeside er kort sagt, en samling af sider der er identificeret med et fælles domænenavn, hvor det offentliggøres på minimum en webserver. I dag oprettes omkring 380 nye hjemmesider i minuttet verden over. Hjemmesiden bliver tilgængeligt via den offentlige internetprotokol (IP) netværket, som f.eks. internettet eller det lokalenetværk (LAN). Dette sker ved at henvise til en ensartet ressourcelokaliseringsadresse (URL) som identificerer webstedet.

En hjemmeside kan oprettes til mange forskellige formål. Formålet afhænger af hvilket produkt det er du sælger men også hvilke funktioner du og dine kunder ønsker hjemmesiden skal kunne. Hjemmesiden kan være en personlig hjemmeside, virksomhedshjemmeside og så meget mere. Mange hjemmesider har et typisk dedikeret emne eller formål. Det betyder at en side kan være til underholdning, nyheder eller uddannelse.

Alle hjemmesider ligger på www som også er kendt som the World Wide Web, hvor interne sider er del af et intranet.

Hjemmesider oprettes i forskellige hjemmeside bygge programmer. Disse hjemmesidebyggere findes på nettet i forskellige udgaver hvor man kan abonnere på forskellige byggere. Det er dog også muligt at finde dem gratis, men kan i længden være besværligt hvis man ikke har et erfaringsgrundlag. I disse byggere indsættes forskellige moduler hvori det ønskede indhold sættes ind. Det variere fra hjemmesidebygger til hjemmesidebygger hvor brugervenlig de forskellige udgaver er. Derfor kan man vælge at få professionelle til at opsætte hjemmesiden i stedet.

Når man opretter en hjemmeside, kan man sætte den op så den passer til lige præcis det man ønsker. Det betyder at alt fra farvevalg til valg af funktioner og indhold kan specificeres efter dine ønsker.

Fordele ved at have en hjemmeside
En hjemmeside er en unik måde et gøre verden opmærksom på din virksomhed. En hjemmeside kan sættes op til lige netop dit behov. Det betyder for dig, at hvis du har behov for salg, skabe opmærksomhed eller noget helt tredje, vil der være en måde for dig, at formidle det ønskede budskab på dit website.

I dag søger flere og flere efter ting online. Kunder søger efter den billigste pris, oplysninger om butikken, placering mm. og screener nettet efter hvor de kan finde deres produkt. Når en hjemmeside optræder online, udstråler den også ”jeg er her i det lange træk” hvilket skaber troværdighed.

Når potentielle kunder klikker sig ind på dit site er det vigtigt at det har et overskueligt og lækkert design. Det er udseendet der tæller, da det er det første de ligger mærke til. Det er derfor man som virksomhed eller privatperson bør overveje, om man selv er i stand til dette eller om man bør vælge et professionel webbureau i stedet.

På lang sigt er en hjemmeside en billigere løsning end traditionel markedsføring. Markedsføring kan i længden være en dyr udgift med avisannoncer, tv-reklamer mm. Når du har en hjemmeside er det også oplagt at benytte sig af SEO. SEO er med til at du kan komme højere op på Google. Det eneste man dog skal huske med SEO er at det ikke sker fra den ene dag til den anden.

Hvis du står og overvejer om du selv skal udvikle din hjemmeside skal du huske at overveje omkostningerne. Det er både tidskrævende og kan være teknisk besværligt. På en hjemmeside er det også muligt at opdatere produkter og tekster idet produkter ændres og ønsket om at informere kunder om nyheder opstår. På hjemmesiden kan det gøres øjeblikkeligt, frem for traditionelvis, hvor et produkt skal fjernes fra butikkerne.

Det gode ved en hjemmeside er også at den altid er tilgængelig. Det betyder at selvom du er udenfor arbejdstiden, vil kunder stadigt kunne gå ind og se på dit site. På din hjemmeside er det også muligt at oprette en kundeservice. Dette øger din kundeservice og gør det også nemmere for dig idet du ikke behøver at besvarer de samme spørgsmål om og om igen. Det eneste du behøver at at skrive dem ind på din kundeservice-supportside.

En fordel ved en hjemmeside er desuden også at du kan gå efter en større målgruppe. En hjemmeside er jo tilgængelig fra alle verdens hjørner, så længe de har internet. Det betyder at du går fra at være lokal til at være global og vil være tilgængelig i hele verden

Hvis du ønsker at udvide din hjemmeside med en webshop er dette også muligt. Her vil du kunne sælge dine produkter online og benytte dig af Googles annonceredskaber til markedsføring.

Det her er vigtigt på din hjemmeside
For det første er det vigtigt at have et brugervenligt design. Det betyder at der ikke skal stå for meget på siden, og det der skal stå skal være relevant. Der skal være blikfangende informationer, som får den besøgende til at ville se og læse mere. Teksterne på siden skal være dragende og ikke teksttunge, så brugeren bliver tabt og derved klikker væk. Det er desuden også vigtigt at det der står på siden er relevant, at det har noget med produktet/produkterne eller virksomheden at gøre.

Siderne skal også have rene URL’er. Det betyder at der ikke må stå tal eller andet indhold der ikke er relevant med siden. F.eks. ville en url der hedder /hjemmesider være en ren URL.

Udover dette, er det også vigtigt at siden har mellemrum mellem teksterne, evt. bare områder eller billeder. Dette skyldes at en side med tekst side op og side ned kan virke voldsomt og kedeligt. Valget af farver er også vigtigt. Det kan være dit logo har en bestem farve, eller du har et ønske om en bestemt farve. Det er her vigtigt at lytte til din professionelle udbyder af hjemmesiden, da visse farver forbindes med negative ting eller som de ved ikke bør bruges. Hjemmesiden skal være nem at navigere rundt på. Det betyder at brugeren nemt skal kunne finde frem til det ønskede indhold på siden og blive sendt rundt til de rette sider.

For at finde din side benyttes søgemaskiner som Google, Bing, Yahoo og DuckDuckGo osv. til at finde siderne. Det er her hvor det er vigtigt at have en funktionel hjemmeside, som er Google-venlig. Det er vigtigt når man producerer en hjemmeside, at den er nem at navigerer rundt på og at indholdet er unikt. Disse forhold er med til at skabe kvalitet og troværdighed på dit site.

I dag er der en øget tendes til at bruger vælger at bruge deres smartphone til at finde dit site. Derfor er det vigtigt at den er konvertibel med smartphones og tablets. Det betyder at teksten på siden ændre sig således at den passer med den enhed den åbnes op på.

Der er mange forhold at fokusere på når det kommer til at oprette og vedligeholde en hjemmeside. Derfor er der mange virksomheder der i dag vælger at outsource denne del. Ved at vælge et webbureau vil din hjemmeside blive vedligeholdt og opdateret efter dit ønske. Derfor bør du som udgangspunkt, hvis du ikke selv har kendskab til hjemmesideopbygning vælge et webbureau som F.eks. AWORK til at oprette din unikke hjemmeside.

Hjemmesiden er Google-venlig
Vi sørger for at Googles søgemaskine tager godt imod din nye hjemmeside så den er at finde i Googles søgemaskine indenfor relativ kort tid. Det er alpha og omega, at din hjemmeside bliver indekseret af Google og vi har derfor indført, som en del af din hjemmeside-løsning, at din hjemmeside bliver indekseret og indsendt til Google med det samme hjemmesiden bliver lanceret.

Hvis du ønsker en endnu større fremtræden på Google, heriblandt at komme frem på nogle specifikke søgeord, så tilbyder vi også SEO-løsninger. I vores SEO-løsninger giver vi bl.a. en kontant garanti for en placering på side 1 i Googles søgeresultater. Hvis ikke vi når det, så får du penge tilbage.

Læs mere om vores SEO-løsning her.

Funktionaliteter til alle behov
Vi udvikler vores hjemmesider med funktionaliteter som gør hjemmesiden let og overskuelig at bruge. Desuden brugertester vi hjemmesiden inden lancering hvilket betyder, at din hjemmeside er testet godt igennem inden du får den leveret.

I AWORK udvikler vi funktionaliteterne på baggrund af dine behov, ønsker og krav hvilket garanterer dig en brugervenlig hjemmeside. Nedenfor ser du nogle af vores standard funktioner som er med i vores hjemmeside-løsning.

Stor erfaring med online markedsføring
Der er mange former for markedsføring – både online og offline. I AWORK specialiserer vi os kun i online markedsføring hvilket vi har arbejdet med gennem en menneskealder.

Vi mener derfor, at vi har er garant for en god portion ekspertise og erfaring til at vide hvad der virker og ikke virker. Du vil derfor også blive rådgivet og vejledt til den hjemmeside-løsning vi mener vil være den bedste for dig. Det gælder alt lige fra funktionaliteter til design. I hjemmesiden-løsningen har vi implementeret nedenstående markedsføringsværktøjer.

Plads til ekstra udvikling
Vi har et af Danmarks bedste udviklingsteam og mestrer stort set alle opgaver. Vi programmerer alle typer løsninger – alt lige fra en simpel hjemmeside til det lokale pizzeria, til det nye store og indviklede Facebook. Af den årsag, tilbyder vi derfor også special programmering hvis du har ønsker hertil.

Læs mere om special programmering her.

Se forresten vores case med virksomheden Dansk Kassesystem, som vi fik op at ligge nummer 1 på Google.

Du kender måske til vigtigheden af at have en hjemmeside og vil nu have din egen. Det kan dog måske være uoverskueligt at finde ud af hvordan og hvorfra, man skal få lavet sin hjemmeside. Der er en masse faktorer du bør overveje. En af de største faktorer er, selvfølgelig, prisen og hvor meget det vil koste dig. Du bliver nødt til at kende prisen så du ved hvad der passer til dit budget.

Webudvikling er relativt nyt så der er ikke mange fastsatte standarder i forbindelse med priser på en hjemmeside. Ethvert webbureau har sin egen måde at bygge sine egne hjemmesider eller levere sine services på. For eksempel antallet af sprog, platforme og systemer der kan anvendes til at bygge en hjemmeside, ny industri, så der er virkelig ikke ret mange standarder når det kommer til pris. Samtidig med, at industrien vokser, jo mere sandsynligt er det at der kommer flere prisstandarder.

Nu sidder du tilbage og tænker, “hvor meget koster en hjemmeside?” Hos AWORK Webbureau kan du få den præcise pris på din hjemmeside udspecificeret ned i alle detaljer. Du kan tilpasse de services du ønsker, eller vil fravælge. Du betaler kun for de services du får til din hjemmeside, så du har et overblik over hvad dine penge går til. Med denne hjemmeside prisberegner er det eneste du skal gøre at svare på enkelte spørgsmål.

Priser for hjemmesider kan variere alt efter projektet

Hjemmesider er ikke kun for store virksomheder; små virksomheder, opstarts- og mellemstore virksomheder har også brug for dem. Der vil selvfølgelig være en forskel i hvor meget de hver især har råd til og brug for, så det vil være noget vi som webbureau har brug for at vide fra begyndelsen.

En hjemmeside med tilvalg har en større pris

En hjemmeside kan har behov for vedligehold, da den aldrig må gå i stå. Du kan altså derfor komme ud for, at betale mere end for blot hjemmesiden. Der kan komme enkelte ydelser ved siden af som ikke er inkluderet i hjemmeside-prisen. Det inkluderer ikke kun udviklingen, men også vedligeholdelsen. Hertil kommer der også hostingen af løsningen.

Du skal derfor også vide hvad næste skridt er i den forbindelse og hvor længe du ønsker at benytte din webhosting, gratis support, e-mail og webmail. Hos AWORK Webbureau er alt inkluderet i din hjemmeside-pris, så her vil der ikke være nogle skjulte gebyrer eller ekstra regninger.

Prisen på ekstra udvikling til hjemmesiden

Selvfølgelig kan der være ønsker om specielle funktioner som skal tilføjes til ens hjemmeside, og som ikke er inkluderet i den enkelte hjemmeside-pakke, for at passe til ens online markedsføring. Det kan være booking-moduler, kalendermoduler, forumsmoduler, chat-moduler og mange flere.

Som et dansk webbureau, vil vores hjemmesider altid være på dansk, men der er også mulighed for at få sin hjemmesiden på engelsk, samt andre sprog, så man kan ramme et større marked. Jo mere specifikt og jo flere moduler man ønsker at tilføje til ens hjemmeside, jo højere vil hjemmeside-prisen også blive.

Markedsføring af hjemmesiden, kan øge prisen

Bortset fra at udvikle og vedligeholde en hjemmeside er det nødvendigt, at man markedsfører den for at tiltrække trafik og opnå en online tilstedeværelse. Dette kan gøres på flere måder og de er ikke nødvendigvis dyre. De markedsføringsservices vi tilbyder her hos AWORK Webbureau er SEOGoogle AdsFacebook annonceringInstagram annoncering og LinkedIn annoncering.

Når du har prøvet hjemmeside prisberegneren kan du blot indsæt din e-mail adresse og telefonnummer, og så kan du få en pris på din hjemmeside. Hvis du ikke synes, at hjemmesiden-prisen passer til dit budget, kan du altid tilpasse valgmulighederne, så det kommer til at passe til dit hjemmeside-budget.