+45 88 37 47 88

Nem og overskuelig hjemmeside til den lokale virksomhed.

Kom i gang for kr. 8.388,-

BLIV KONTAKTET

Hjemmesiden som har alt du skal bruge.

En AWORK Hjemmeside er en full-service hjemmeside. Det betyder at alt lige fra skræddersyet design, til funktioner, support og hosting er inkluderet.

Skræddersyet design

Vi designer hjemmesiden så den passer perfekt til din virksomhed, din målgruppe og dine ønsker. Vi designer indtil du godkender det.

Fleksible funktioner

Vi udarbejder alle koder så funktionerne spiller sammen med designet. Er der specielle ønsker til funktionalitet, så er det intet problem.

Mobilvenligt design

Alle vores hjemmesider er mobilvenlige, så dine kunder nemt kan bruge din hjemmeside på både smartphones og tablets.

Hosting, e-mails & backup

Hjemmeside kommer inkl. hosting, e-mails, webmail og daglig backup. Vi opsætter kvit og frit e-mails på jeres mobiler og computere.

Hjemmesider vi har lavet til vores kunder.

Nedenfor ser du et uddrag af hjemmesider vi har lavet.

Foreningen Rosen

Simpel hjemmeside som er udviklet til at gøre en forskel for børn i Danmark og udland. Hjemmesiden er udviklet med et doneringsmodul så man kan donere til udsatte børn.

ProAccount

Hjemmeside til regnskabsbureauet Hjemmesiden udstråler at det er moderne og kompetente fagfolk. Der er især lagt vægt på at det skal være nemt at kontakte ProAccount.

Vikær Strand Camping

Hjemmesiden udstråler professionalisme og giver de vigtige oplysninger. Hjemmesiden er udviklet med et bookingmodul, så den viser de ledige, attraktive pladser.

Danmarks nemmeste hjemmeside

Vi har bygget det nemmeste system.

Vi ved hvor vigtigt det er for dig at kunne administrere din hjemmeside nemt og enkelt. Derfor har vi bygget Danmarks nemmeste hjemmeside-system.

Opstart

Når vi har indgået en aftale, så vil I blive kontaktet af vores udviklingsafdeling, som giver jer en kort introduktion til processen.

Udvikling

Vi udvikler design og funktionaliteter efter jeres ønsker med med de mest moderne teknikker og design-regler.

Lancering

Hjemmesidens design er nu godkendt fra jeres side og vi gennemtester den på tværs af mobile enheder og lancerer herefter.

De bedste værktøjer til din hjemmeside.

Hjemmesiden er spækket med værktøjer. Et af de bedste værktøjer er besøgstælleren som viser antal besøgende samt hvor mange henvendelser du modtager.

Hjemmesiden er Google-venlig

Vi sørger for at Googles søgemaskine tager godt imod din nye hjemmeside så den er at finde i Googles søgemaskine indenfor relativ kort tid. Det er alpha og omega, at din hjemmeside bliver indekseret af Google og vi har derfor indført, som en del af din hjemmeside-løsning, at din hjemmeside bliver indekseret og indsendt til Google med det samme hjemmesiden bliver lanceret.

Hvis du ønsker en endnu større fremtræden på Google, heriblandt at komme frem på nogle specifikke søgeord, så tilbyder vi også SEO-løsninger. I vores SEO-løsninger giver vi bl.a. en kontant garanti for en placering på side 1 i Googles søgeresultater. Hvis ikke vi når det, så får du penge tilbage.

Læs mere om vores SEO-løsning her.

Funktionaliteter til alle behov

Vi udvikler vores hjemmesider med funktionaliteter som gør hjemmesiden let og overskuelig at bruge. Desuden brugertester vi hjemmesiden inden lancering hvilket betyder, at din hjemmeside er testet godt igennem inden du får den leveret.

I AWORK udvikler vi funktionaliteterne på baggrund af dine behov, ønsker og krav hvilket garanterer dig en brugervenlig hjemmeside. Nedenfor ser du nogle af vores standard funktioner som er med i vores hjemmeside-løsning.

Stor erfaring med online markedsføring

Der er mange former for markedsføring – både online og offline. I AWORK specialiserer vi os kun i online markedsføring hvilket vi har arbejdet med gennem en menneskealder.

Vi mener derfor, at vi har er garant for en god portion ekspertise og erfaring til at vide hvad der virker og ikke virker. Du vil derfor også blive rådgivet og vejledt til den hjemmeside-løsning vi mener vil være den bedste for dig. Det gælder alt lige fra funktionaliteter til design. I hjemmesiden-løsningen har vi implementeret nedenstående markedsføringsværktøjer.

Plads til ekstra udvikling

Vi har et af Danmarks bedste udviklingsteam og mestrer stort set alle opgaver. Vi programmerer alle typer løsninger – alt lige fra en simpel hjemmeside til det lokale pizzeria*, til det nye store og indviklede Facebook. Af den årsag, tilbyder vi derfor også special programmering hvis du har ønsker hertil.

Læs mere om special programmering her.

*Se forresten vores case med pizzeriaet Da Cavalino, som vi fik op at ligge nummer 1 på Google.

Skal vi tage en snak?

Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater. Fortæl os om projektet og lad os tage en uforpligtende snak.

BLIV KONTAKTET

#hjemmeside

Seneste nyheder om hjemmesider.

Så mange kunder mister du med et dårligt webdesign

Mange virksomheder er ikke klar over, hvor vigtigt et godt webdesign er i forhold til at tiltrække flere kunder. Et godt webdesign kan mere end blot at se flot ud. Det forbedrer brugeroplevelsen, styrker dit brand, øger trafikken på din hjemmeside og vigtigst af alt...

læs mere

Sådan bliver du millionær inden de 30

I Danmark er det at blive rig og millionær et tabu, vi er underlagt janteloven. Så at prale med at blive millionær før man er blevet 30 er absolut no-go. Her er de 10 trin, der vil hjælpe dig på vej til at blive millionær inden du er fyldt 30.   Følg pengene I...

læs mere

Derfor skal du have et responsivt webdesign

Hurtige fakta 67 % er mere tilbøjelige til at købe fra et responsivt Website 40 % skifter til en konkurrents hjemmeside efter at have haft en dårligt mobil oplevelse på respektive hjemmeside 1 ud af 3 mobilsøgninger har en lokal årsag. 70% af mobilsøgninger til ens...

læs mere