Vælg en side

Drømmer du om en karriere indenfor online markedsføring?

Perfekt. Vi søger nemlig altid dygtige kollegaer.

Bliv en del af et hold som vil fremad.

Vi stræber efter at have det perfekte team af motiverede og skarpe hoveder. Vi tror på værdien i en fri kultur og lægger stor vægt på at finde de rigtige mennesker, som vil yde maksimalt.

DEL MED DIT NETVÆRK

twitter facebook

Praktikstillinger (mulighed for ansættelse efterfølgende)

Fuldtids- og deltidsstillinger

Er du en ildsjæl?

Er du en ildsjæl som vil være en del af et team der brænder igennem hver dag? Så send os ansøgning med det samme.

Vi søger altid engagerede kollegaer.

AWORK er i konstant udvikling og af den grund er vi derfor altid på udkig efter nye og dygtige kollegaer. I AWORK arbejder vi ud fra nogle enkelte, men faste principper såsom, at vi skal have en sjov og udfordrende hverdag. Kombinationen af frihed under ansvar med nogle helt klare mål, udmønter sig i gode resultater til vores kunder.

Hvis du er interesset i at få en karriere hos AWORK og blive en del af et team med store ambitioner, højt til loftet og som vil gå den ekstra mil, så send os en ansøgning.

Vi er fuld af idéer.

Hos AWORK finder du et nytænkende team med en innovativ og professionel tilgang til tingene. At arbejde hos AWORK betyder nye udfordringer hver dag. Ingen opgaver er ens og du vil derfor opleve stor fleksibilitet og dynamik på arbejdspladsen.

AWORK er en nytænkende virksomhed som leverer løsninger til alle behov. Hos AWORK er du ikke kun en i flokken, men du er med til at gøre en forskel gennem ansvar og indflydelse.

I AWORK bliver du ganske enkelt en del af noget større, hvor du kan være med til at gøre en forskel.

Kulturen i AWORK.

Selv om alle har deres egne arbejdsområder bliver der sparret på kryds og tværs for at ende ud med det bedst mulige resultat til kunderne. Der bliver lagt stor vægt på punktlighed, professionalisme og, at alle opgaver bliver behandlet med samme seriøsitet, hver gang.

Vi er ikke bange for at kaste os ud i alle slags jobs, store som små, og bestræber os altid på, at skræddersy løsningen så den passer perfekt til kundens behov.

AWORKs resultater er skabt af vilje, engagement, talent, dedikation og passion for det vi laver. Det garanter, at vi leverer gode, solide og bæredygtige løsninger til kunderne, hver dag.

Klar på en snak?

Har du spørgsmål til en af vores ledige stillinger eller ønsker du blot at vide mere om AWORK som arbejdsplads? Så lade os tage en snak.

 
Vi søger kollegaer!
AWORK Webbureau Nyhedsbrev

Vil du have hemmelige våben i din indbakke?

Intet går vores næse forbi og vi holder dig derfor opdateret med alt lige fra Mark Zuckerbergs seneste Facebook-opslag til Googles nyeste våben indenfor kundekonvertering!

Velkommen, det er fedt at have dig med ombord :-)