DreistStorgaard

Google Ads, Hjemmeside, Hosting, LinkedIn Ads, Meta Ads

Kunde
DreistStorgaard
Produkter
Facebook & Instagram Ads, LinkedIn Ads, Google Ads, SEO, Hjemmeside og Hosting
startup

Effektivisering

Mere med mindre

startup

Bæredygtig succes

Mindre budget, bedre resultater

startup

Succesanalyse

Succes og strategi

En innovativ tilgang

Unikke digitale oplevelser, der styrker tilstedeværelsen online og differentierer brandet.

Unikke URL'er er blevet anvendt som indikatorer for at måle strategiens tiltrækningskraft og fastholdelse.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk j jjjj j j j j j j j j jj j j j j jj jj j j j j j j j j j jjjjjjjj j j j j j j j jj j jj j j j

Omfattende dataindsamling og analyse gav værdifuld indsigt i annoncernes performance for løbende optimering.

14

Strategien har omfattet målrettet eksponering via Facebook-annoncering.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk j jjjj j j j j j j j j jj j j j j jj jj j j j j j j j j j jjjjjjjj j j j j j j j jj j jj j j j

Der er skabt enestående brugerengagement, der effektivt rammer målgruppen.

Effektiv annoncering

Skræddersyet annoncering

AWORK har påtaget sig opgaven med at udvikle og vedligeholde annoncering på Google, annoncer på LinkedIn og annoncering på Facebook.

Eksponentiel vækst og optimering

I perioden som DreistStorgaard har været kunde hos AWORK, er der bl.a. 1,4 mio eksponeringer på Facebook, 161.000 eksponeringer på LinkedIn og 143.000 eksponeringer på Google Ads.

macbook google
+ 0

Eksponeringer

+ 0

Kliks

0 %

Optimeringsresultat

Kundecases

SEO

Ikke mindst hjælper AWORK DreistStorgaard med SEO optimering på hhv. hovedsiden DreistStorgaard og datterselskabet DreistStorgaard Bolighandel.

 

Gennem det arbejde, som AWORK har udført for DreistStorgaard, kan der ses en markant ændring i deres Googleplacering med vores hjælp til SEO. Bl.a. på søgeord som “opret selskab” og “advokat rådgivning” er DreistStorgaard kommet 90 pladser op på deres Google placering.

Visuel excellence

Engagerende annoncer, der fanger øjet og formidler en spændende fortælling.

AWORK

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Skal du i gang med et nyt projekt?
Lad os tage en snak.

Når du står over for et nyt projekt, er det vigtigt at have den rette vejledning og rådgivning. Lad os tage en uforpligtende samtale og udforske dine ideer sammen. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere dit projekt og opnå dine mål.

Oplevelsen med AWORK

Afspil video
Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste