Flyt til AWORK

Professionel hjemmeside

Få en hjemmeside der er designet ud fra dine ønsker og behov, og begynd at tage imod de besøgende brugere.

N

Vi designer indtil du godkender.

N

Inkl. support, mail og webhotel.

N

Hjemmesiden er mobilvenlig.

N

Fast pris på projektet.

N

Hjemmesiden lever op til GDPR.

N

Inkl. løbende opdateringer.

N

Fast markedsføringsrådgiver.

N

Kåret til en af Nordens førende.

kr. 8.388,-

Prisen kan variere alt efter tilvalg.

kr. 8.388,-

Prisen kan variere alt efter tilvalg.

Lad os høre om dit projekt.

Vi har samlet det hele til dig
og din hjemmeside.

Skræddersyet design

Vi designer hjemmesiden så den passer perfekt til din virksomhed, din målgruppe og dine ønsker. Vi designer indtil du godkender det.

Fleksible funktioner

Vi udarbejder alle koder så funktionerne spiller sammen med designet. Er der specielle ønsker til funktionalitet, så er det intet problem.

Kan altid skaleres og videreudvikles

Hjemmesiden er åben og altid klar til videreudvikling. Det betyder, at hvis du ønsker at integrere en eller flere former for systemer m.m. så er det altid muligt.

Mobilvenligt design

Alle vores hjemmesider er mobilvenlige, så dine kunder nemt kan bruge din hjemmeside på både smartphones og tablets.

Optimeret til google

Hjemmesidens koder tager hensyn til Googles regler og principper. Det betyder, at du får en hjemmeside som Google vil tage godt imod.

Nemt hjemmeside-system

Du kommer til at bruge verdens nemmeste hjemmeside-system, bedre kendt som WordPress. Systemet bruges i dag af over 16 mio. hjemmesider.

Support står altid til rådighed

Du kan altid ringe eller skrive hvis du har spørgsmål. Vores support sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage. Det er både via telefon, mail, chat og HelpDesk.

Hosting, e-mails og backup

Hjemmeside kommer inkl. hosting, e-mails, webmail og daglig backup. Vi opsætter ligeledes e-mails på jeres mobiler og computere.

Har I ønskerne, så har vi løsningerne.

Vi kan udvikle lige præcist det I ønsker. Er I på udebane i forhold til hvilke funktioner I skal have, så bare rolig – vi skal nok guide jer til de bedste løsninger.

Fleksible tilpasningsmuligheder
Der er uendelige muligheder for at tilpasse jeres ønskede funktioner, i stedet for de normale standardindstillinger som findes i alle systemer.
Vedligeholdelsen er enkel og hurtig
Vi er meget fortrolige med vores platform og mere end nogen som helst anden. Det betyder at udvikling, fejlfinding og fremtidige justeringer gør arbejdet langt nemmere.
Kompatibelt med tredjepartsprogrammer
Som et af de bedste og mest anerkendte CMS-platforme, kan vi tilpasse systemet på de mest innovative måder. Tredjepartsprogrammer kan således nemt integreres i systemet, så det opfylder jeres behov.
Systemet der er forberedt på fremtiden
Når I beslutter hvilket hjemmeside-system I skal bruge, er det vigtigt at tænke på fremtiden og de funktionaliteter I eventuelt kunne tænke jer. Med vores system får I et meget fleksibelt system, som tilbyder mange løsninger for ændringer i jeres virksomhedsmodel.
Ingen grænser for skræddersyning
Selv nogle af de bedste CMS-platforme har begrænsninger når det kommer til tilpasning. Vores hjemmeside-system giver mulighed for skalerbarhed og tilpassede funktionaliteter.
Vi har bygget det
Vores hjemmeside-system, som vi har bygget på en WordPress-base, har et strømlinet og intuitivt system som I nemt vil forstå at bruge. Vi kender systemet som vores egen baglomme og det kommer jer til gode når vi skal bygge jeres hjemmeside.

Hjemmesider vi har lavet til vores kunder.

Nedenfor ser du et uddrag af hjemmesider vi har lavet.

Avatar
En funktionel løsning både for kunder & medarbejdere

Anchersen

Webdesign

Avatar
En bolig portal med skræddersyede funktioner

NyHybel.dk

Webdesign

Avatar
En hjemmeside der inspirerer til at følge drømmen

Solrød Gymnasium

Webdesign

Avatar
Hjemmesiden hvor du fornemmer hyggen og den gode stemning

Det Gamle Bryghus

Webdesign

Avatar
En webshop med lækre produktbilleder som øger indkøbsglæden

Montara Watches

Webdesign

Avatar
En hjemmeside der udstråler hjerterum

Stormly

Webdesign

Verdens nemmeste hjemmeside

Det skal være nemt. Og det er det.

Vi ved hvor vigtigt det er for dig at kunne administrere din hjemmeside nemt og enkelt. Derfor vi din hjemmeside i verdens mest anerkendte hjemmeside-system, WordPress.

Opstart
Når vi har indgået en aftale, så vil I blive kontaktet af vores udviklingsafdeling, som giver jer en kort introduktion til processen.
Udvikling
Vi udvikler design og funktionaliteter efter jeres ønsker med med de mest moderne teknikker og design-regler.
Lancering
Hjemmesidens design er nu godkendt fra jeres side og vi gennemtester den på tværs af mobile enheder og lancerer herefter.

Bliv kontaktet

Skal vi tage en snak?

De bedste værktøjer til din hjemmeside.

Hjemmesiden er spækket med værktøjer. Et af de bedste værktøjer er besøgstælleren som viser antal besøgende samt hvor mange henvendelser du modtager.

Hjemmesiden er Google-venlig
Vi sørger for at Googles søgemaskine tager godt imod din nye hjemmeside så den er at finde i Googles søgemaskine indenfor relativ kort tid. Det er alpha og omega, at din hjemmeside bliver indekseret af Google og vi har derfor indført, som en del af din hjemmeside-løsning, at din hjemmeside bliver indekseret og indsendt til Google med det samme hjemmesiden bliver lanceret.

Hvis du ønsker en endnu større fremtræden på Google, heriblandt at komme frem på nogle specifikke søgeord, så tilbyder vi også SEO-løsninger. I vores SEO-løsninger giver vi bl.a. en kontant garanti for en placering på side 1 i Googles søgeresultater. Hvis ikke vi når det, så får du penge tilbage.

Læs mere om vores SEO-løsning her.

Funktionaliteter til alle behov
Vi udvikler vores hjemmesider med funktionaliteter som gør hjemmesiden let og overskuelig at bruge. Desuden brugertester vi hjemmesiden inden lancering hvilket betyder, at din hjemmeside er testet godt igennem inden du får den leveret.

I AWORK udvikler vi funktionaliteterne på baggrund af dine behov, ønsker og krav hvilket garanterer dig en brugervenlig hjemmeside. Nedenfor ser du nogle af vores standard funktioner som er med i vores hjemmeside-løsning.

Stor erfaring med online markedsføring
Der er mange former for markedsføring – både online og offline. I AWORK specialiserer vi os kun i online markedsføring hvilket vi har arbejdet med gennem en menneskealder.

Vi mener derfor, at vi har er garant for en god portion ekspertise og erfaring til at vide hvad der virker og ikke virker. Du vil derfor også blive rådgivet og vejledt til den hjemmeside-løsning vi mener vil være den bedste for dig. Det gælder alt lige fra funktionaliteter til design. I hjemmesiden-løsningen har vi implementeret nedenstående markedsføringsværktøjer.

Plads til ekstra udvikling
Vi har et af Danmarks bedste udviklingsteam og mestrer stort set alle opgaver. Vi programmerer alle typer løsninger – alt lige fra en simpel hjemmeside til det lokale pizzeria*, til det nye store og indviklede Facebook. Af den årsag, tilbyder vi derfor også special programmering hvis du har ønsker hertil.

Læs mere om special programmering her.

*Se forresten vores case med pizzeriaet Da Cavalino, som vi fik op at ligge nummer 1 på Google.

#hjemmeside

Seneste nyheder om hjemmesider.

10 ting man skal tage højde for, når man vælger webbureau.

10 ting man skal tage højde for, når man vælger webbureau.

#1 Hvordan ser webbureauets egen hjemmeside ud? I vores seneste blogindlæg nævnte vi, hvor vigtigt et godt webdesign er for bl.a. førstehåndsindtrykket af din virksomhed. Det samme gør sig gældende for webbureauer. De lever af at designe hjemmesider og derfor er det...

læs mere
Hvordan skaber jeg synlighed online?

Hvordan skaber jeg synlighed online?

I forlængelse af sidste uges blogindlæg "Hvorfor er det vigtigt at være synlig online" får du i denne uge 6 tips til hvordan du kan skabe den ønskede synlighed.   Der er mange måder at skabe synlighed; nogle er gratis, hvis du gør det selv og koster kun tid, andre...

læs mere
Derfor skal du have en professionel hjemmeside

En hjemmeside er kort sagt, en samling af sider der er identificeret med et fælles domænenavn, hvor det offentliggøres på minimum en webserver. I dag oprettes omkring 380 nye hjemmesider i minuttet verden over. Hjemmesiden bliver tilgængeligt via den offentlige internetprotokol (IP) netværket, som f.eks. internettet eller det lokalenetværk (LAN). Dette sker ved at henvise til en ensartet ressourcelokaliseringsadresse (URL) som identificerer webstedet.

 

En hjemmeside kan oprettes til mange forskellige formål. Formålet afhænger af hvilket produkt det er du sælger men også hvilke funktioner du og dine kunder ønsker hjemmesiden skal kunne. Hjemmesiden kan være en personlig hjemmeside, virksomhedshjemmeside og så meget mere. Mange hjemmesider har et typisk dedikeret emne eller formål. Det betyder at en side kan være til underholdning, nyheder eller uddannelse.

 

Alle hjemmesider ligger på www som også er kendt som the World Wide Web, hvor interne sider er del af et intranet.

 

Hjemmesider oprettes i forskellige hjemmeside bygge programmer. Disse hjemmesidebyggere findes på nettet i forskellige udgaver hvor man kan abonnere på forskellige byggere. Det er dog også muligt at finde dem gratis, men kan i længden være besværligt hvis man ikke har et erfaringsgrundlag. I disse byggere indsættes forskellige moduler hvori det ønskede indhold sættes ind. Det variere fra hjemmesidebygger til hjemmesidebygger hvor brugervenlig de forskellige udgaver er. Derfor kan man vælge at få professionelle til at opsætte hjemmesiden i stedet.

 

Når man opretter en hjemmeside, kan man sætte den op så den passer til lige præcis det man ønsker. Det betyder at alt fra farvevalg til valg af funktioner og indhold kan specificeres efter dine ønsker.

Fordele ved at have en hjemmeside

En hjemmeside er en unik måde et gøre verden opmærksom på din virksomhed. En hjemmeside kan sættes op til lige netop dit behov. Det betyder for dig, at hvis du har behov for salg, skabe opmærksomhed eller noget helt tredje, vil der være en måde for dig, at formidle det ønskede budskab på dit website.

 

I dag søger flere og flere efter ting online. Kunder søger efter den billigste pris, oplysninger om butikken, placering mm. og screener nettet efter hvor de kan finde deres produkt. Når en hjemmeside optræder online, udstråler den også ”jeg er her i det lange træk” hvilket skaber troværdighed.

 

Når potentielle kunder klikker sig ind på dit site er det vigtigt at det har et overskueligt og lækkert design. Det er udseendet der tæller, da det er det første de ligger mærke til. Det er derfor man som virksomhed eller privatperson bør overveje, om man selv er i stand til dette eller om man bør vælge et professionel webbureau i stedet.

 

På lang sigt er en hjemmeside en billigere løsning end traditionel markedsføring. Markedsføring kan i længden være en dyr udgift med avisannoncer, tv-reklamer mm. Når du har en hjemmeside er det også oplagt at benytte sig af SEO. SEO er med til at du kan komme højere op på Google. Det eneste man dog skal huske med SEO er at det ikke sker fra den ene dag til den anden.

 

Hvis du står og overvejer om du selv skal udvikle din hjemmeside skal du huske at overveje omkostningerne. Det er både tidskrævende og kan være teknisk besværligt. På en hjemmeside er det også muligt at opdatere produkter og tekster idet produkter ændres og ønsket om at informere kunder om nyheder opstår. På hjemmesiden kan det gøres øjeblikkeligt, frem for traditionelvis, hvor et produkt skal fjernes fra butikkerne.

 

Det gode ved en hjemmeside er også at den altid er tilgængelig. Det betyder at selvom du er udenfor arbejdstiden, vil kunder stadigt kunne gå ind og se på dit site. På din hjemmeside er det også muligt at oprette en kundeservice. Dette øger din kundeservice og gør det også nemmere for dig idet du ikke behøver at besvarer de samme spørgsmål om og om igen. Det eneste du behøver at at skrive dem ind på din kundeservice-supportside.

 

En fordel ved en hjemmeside er desuden også at du kan gå efter en større målgruppe. En hjemmeside er jo tilgængelig fra alle verdens hjørner, så længe de har internet. Det betyder at du går fra at være lokal til at være global og vil være tilgængelig i hele verden

Hvis du ønsker at udvide din hjemmeside med en webshop er dette også muligt. Her vil du kunne sælge dine produkter online og benytte dig af Googles annonceredskaber til markedsføring.

Det her er vigtigt på din hjemmeside

For det første er det vigtigt at have et brugervenligt design. Det betyder at der ikke skal stå for meget på siden, og det der skal stå skal være relevant. Der skal være blikfangende informationer, som får den besøgende til at ville se og læse mere. Teksterne på siden skal være dragende og ikke teksttunge, så brugeren bliver tabt og derved klikker væk. Det er desuden også vigtigt at det der står på siden er relevant, at det har noget med produktet/produkterne eller virksomheden at gøre.

 

Siderne skal også have rene URL’er. Det betyder at der ikke må stå tal eller andet indhold der ikke er relevant med siden. F.eks. ville en url der hedder /hjemmesider være en ren URL.

 

Udover dette, er det også vigtigt at siden har mellemrum mellem teksterne, evt. bare områder eller billeder. Dette skyldes at en side med tekst side op og side ned kan virke voldsomt og kedeligt. Valget af farver er også vigtigt. Det kan være dit logo har en bestem farve, eller du har et ønske om en bestemt farve. Det er her vigtigt at lytte til din professionelle udbyder af hjemmesiden, da visse farver forbindes med negative ting eller som de ved ikke bør bruges. Hjemmesiden skal være nem at navigere rundt på. Det betyder at brugeren nemt skal kunne finde frem til det ønskede indhold på siden og blive sendt rundt til de rette sider.

 

For at finde din side benyttes søgemaskiner som Google, Bing, Yahoo og DuckDuckGo osv. til at finde siderne. Det er her hvor det er vigtigt at have en funktionel hjemmeside, som er Google-venlig. Det er vigtigt når man producerer en hjemmeside, at den er nem at navigerer rundt på og at indholdet er unikt. Disse forhold er med til at skabe kvalitet og troværdighed på dit site.

 

I dag er der en øget tendes til at bruger vælger at bruge deres smartphone til at finde dit site. Derfor er det vigtigt at den er konvertibel med smartphones og tablets. Det betyder at teksten på siden ændre sig således at den passer med den enhed den åbnes op på.

 

Der er mange forhold at fokusere på når det kommer til at oprette og vedligeholde en hjemmeside. Derfor er der mange virksomheder der i dag vælger at outsource denne del. Ved at vælge et webbureau vil din hjemmeside blive vedligeholdt og opdateret efter dit ønske. Derfor bør du som udgangspunkt, hvis du ikke selv har kendskab til hjemmesideopbygning vælge et webbureau som F.eks. AWORK til at oprette din unikke hjemmeside.

Vores trofaste partnere