Vi søger kollegaer

Hjemmesiden der er designet og udviklet ud fra jeres krav.

Kom i gang med det samme.

Derfor vil I elske vores hjemmesider.

Vi har samlet nogle punkter som vi mener er gode argumenter for, hvorfor I vil elske at have fået jeres hjemmeside udviklet hos os.

Moderne design

Hjemmesiderne indeholder de nyeste trends og teknologier.

Let at håndtere

Vi har Danmarks nemmeste hjemmeside-system.

Klar til udvikling

Hjemmesiden er åben og altid klar til videreudvikling.

Kompatibel med alt

Hjemmesiden er kompatibel med alle tredjeparter.

Google-venlig

Hjemmesidens koder tager hensyn til Googles principper.

AWORK Support

Du kan altid ringe eller skrive hvis du har spørgsmål.

Har I ønskerne, så har vi løsningerne.

Vi kan udvikle lige præcist det I ønsker. Er I på udebane i forhold til hvilke funktioner I skal have, så bare rolig – vi skal nok guide jer til de bedste løsninger.

Fleksible tilpasningsmuligheder

Der er uendelige muligheder for at tilpasse jeres ønskede funktioner, i stedet for de normale standardindstillinger som findes i alle systemer.

Vedligeholdelsen er enkel og hurtig

Vi er meget fortrolige med vores platform og mere end nogen som helst anden. Det betyder at udvikling, fejlfinding og fremtidige justeringer gør arbejdet langt nemmere.

Kompatibelt med tredjepartsprogrammer

Som et af de bedste og mest anerkendte CMS-platforme, kan vi tilpasse systemet på de mest innovative måder. Tredjepartsprogrammer kan således nemt integreres i systemet, så det opfylder jeres behov.

Systemet der er forberedt på fremtiden

Når I beslutter hvilket hjemmeside-system I skal bruge, er det vigtigt at tænke på fremtiden og de funktionaliteter I eventuelt kunne tænke jer. Med vores system får I et meget fleksibelt system, som tilbyder mange løsninger for ændringer i jeres virksomhedsmodel.

Ingen grænser for skræddersyning
Selv nogle af de bedste CMS-platforme har begrænsninger når det kommer til tilpasning. Vores hjemmeside-system giver mulighed for skalerbarhed og tilpassede funktionaliteter.
Vi har bygget det
Vores hjemmeside-system, som vi har bygget på en WordPress-base, har et strømlinet og intuitivt system som I nemt vil forstå at bruge. Vi kender systemet som vores egen baglomme og det kommer jer til gode når vi skal bygge jeres hjemmeside.

Hjemmesiden som har alt du skal bruge.

En AWORK Hjemmeside er en full-service hjemmeside. Det betyder at alt lige fra skræddersyet design, til funktioner, support og hosting er inkluderet.

Skræddersyet design

Vi designer hjemmesiden så den passer perfekt til din virksomhed, din målgruppe og dine ønsker. Vi designer indtil du godkender det.

Fleksible funktioner

Vi udarbejder alle koder så funktionerne spiller sammen med designet. Er der specielle ønsker til funktionalitet, så er det intet problem.

Mobilvenligt design

Alle vores hjemmesider er mobilvenlige, så dine kunder nemt kan bruge din hjemmeside på både smartphones og tablets.

Hosting, e-mails & backup

Hjemmeside kommer inkl. hosting, e-mails, webmail og daglig backup. Vi opsætter kvit og frit e-mails på jeres mobiler og computere.

Hjemmesider vi har lavet til vores kunder.

Nedenfor ser du et uddrag af hjemmesider vi har lavet.

Anchersen

Hjemmeside udviklet med intranet og medarbejder-login. Hjemmesiden skulle udstråle en rig historie og en virksomhed med stor erfaring indenfor turist- og rutekørsel.

Belis Kitchen & Bar

To restauranter under samme paraply skulle have synergi mellem hjemmesiderne, men stadig med sit eget præg. Det endte med et rigtig fint resultat med ét hovedsite og to respektive hjemmesider herunder.

Dansk Klima Center

Hjemmesiden udstråler det som en professionel og erfaren spiller indenfor klimaløsninger. Designet har et rent og skarpt design som giver et fængende udtryk for dens besøgende.

Foreningen Rosen

Simpel hjemmeside som er udviklet til at gøre en forskel for børn i Danmark og udland. Hjemmesiden er udviklet med et doneringsmodul så man kan donere til udsatte børn.

ProAccount

Hjemmeside til regnskabsbureauet Hjemmesiden udstråler at det er moderne og kompetente fagfolk. Der er især lagt vægt på at det skal være nemt at kontakte ProAccount.

Vikær Strand Camping

Hjemmesiden udstråler professionalisme og giver de vigtige oplysninger. Hjemmesiden er udviklet med et bookingmodul, så den viser de ledige, attraktive pladser.

Danmarks nemmeste hjemmeside

Vi har bygget det nemmeste system.

Vi ved hvor vigtigt det er for dig at kunne administrere din hjemmeside nemt og enkelt. Derfor har vi bygget Danmarks nemmeste hjemmeside-system.

Opstart

Når vi har indgået en aftale, så vil I blive kontaktet af vores udviklingsafdeling, som giver jer en kort introduktion til processen.

Udvikling

Vi udvikler design og funktionaliteter efter jeres ønsker med med de mest moderne teknikker og design-regler.

Lancering

Hjemmesidens design er nu godkendt fra jeres side og vi gennemtester den på tværs af mobile enheder og lancerer herefter.

De bedste værktøjer til din hjemmeside.

Hjemmesiden er spækket med værktøjer. Et af de bedste værktøjer er besøgstælleren som viser antal besøgende samt hvor mange henvendelser du modtager.

Hjemmesiden er Google-venlig

Vi sørger for at Googles søgemaskine tager godt imod din nye hjemmeside så den er at finde i Googles søgemaskine indenfor relativ kort tid. Det er alpha og omega, at din hjemmeside bliver indekseret af Google og vi har derfor indført, som en del af din hjemmeside-løsning, at din hjemmeside bliver indekseret og indsendt til Google med det samme hjemmesiden bliver lanceret.

Hvis du ønsker en endnu større fremtræden på Google, heriblandt at komme frem på nogle specifikke søgeord, så tilbyder vi også SEO-løsninger. I vores SEO-løsninger giver vi bl.a. en kontant garanti for en placering på side 1 i Googles søgeresultater. Hvis ikke vi når det, så får du penge tilbage.

Læs mere om vores SEO-løsning her.

Funktionaliteter til alle behov

Vi udvikler vores hjemmesider med funktionaliteter som gør hjemmesiden let og overskuelig at bruge. Desuden brugertester vi hjemmesiden inden lancering hvilket betyder, at din hjemmeside er testet godt igennem inden du får den leveret.

I AWORK udvikler vi funktionaliteterne på baggrund af dine behov, ønsker og krav hvilket garanterer dig en brugervenlig hjemmeside. Nedenfor ser du nogle af vores standard funktioner som er med i vores hjemmeside-løsning.

Stor erfaring med online markedsføring

Der er mange former for markedsføring – både online og offline. I AWORK specialiserer vi os kun i online markedsføring hvilket vi har arbejdet med gennem en menneskealder.

Vi mener derfor, at vi har er garant for en god portion ekspertise og erfaring til at vide hvad der virker og ikke virker. Du vil derfor også blive rådgivet og vejledt til den hjemmeside-løsning vi mener vil være den bedste for dig. Det gælder alt lige fra funktionaliteter til design. I hjemmesiden-løsningen har vi implementeret nedenstående markedsføringsværktøjer.

Plads til ekstra udvikling

Vi har et af Danmarks bedste udviklingsteam og mestrer stort set alle opgaver. Vi programmerer alle typer løsninger – alt lige fra en simpel hjemmeside til det lokale pizzeria*, til det nye store og indviklede Facebook. Af den årsag, tilbyder vi derfor også special programmering hvis du har ønsker hertil.

Læs mere om special programmering her.

*Se forresten vores case med pizzeriaet Da Cavalino, som vi fik op at ligge nummer 1 på Google.

Skal vi tage en snak?

Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater. Fortæl os om projektet og lad os tage en uforpligtende snak.

#hjemmeside

Seneste nyheder om hjemmesider.

Hvordan virker SEO?

Bortset fra services så som udvikling af hjemmeside og online annoncer, tilbyder AWORK også SEO - et ord du tit vil støde på inden for den digitale markedsføringsindustri. Du ved at det har noget at gøre med søgemaskiner og hjemmesider, men hvad er det præcist?...

læs mere

Hvad karakteriserer en hjemmeside lavet af AWORK webbureau?

Hjemmesider er ikke længere bare noget ekstra for din virksomhed. Det har ændret sig til at være en nødvendighed for virksomheder for at klare sig, i og med den digitale markedsføring begyndte at stige. Det er forståeligt at alle virksomheder gerne vil have en god...

læs mere

Vigtige tips til landing pages du ikke bør gå glip af

Inden for generering af leads, er landing pages et af de vigtigste elementer, siden de indhenter den information du har brug for til at konvertere besøgene om til leads. Som verden ser ud i dag, med en masse falsk information og svindel, er det blevet sværere for...

læs mere

Hvorfor bruge en professionel hjemmeside

En hjemmeside er kort sagt, en samling af sider der er identificeret med et fælles domænenavn, hvor det offentliggøres på minimum en webserver. I dag oprettes omkring 380 nye hjemmesider i minuttet verden over. Hjemmesiden bliver tilgængeligt via den offentlige internetprotokol (IP) netværket, som f.eks. internettet eller det lokalenetværk (LAN). Dette sker ved at henvise til en ensartet ressourcelokaliseringsadresse (URL) som identificerer webstedet.

 

En hjemmeside kan oprettes til mange forskellige formål. Formålet afhænger af hvilket produkt det er du sælger men også hvilke funktioner du og dine kunder ønsker hjemmesiden skal kunne. Hjemmesiden kan være en personlig hjemmeside, virksomhedshjemmeside og så meget mere. Mange hjemmesider har et typisk dedikeret emne eller formål. Det betyder at en side kan være til underholdning, nyheder eller uddannelse.

 

Alle hjemmesider ligger på www som også er kendt som the World Wide Web, hvor interne sider er del af et intranet.

 

Hjemmesider oprettes i forskellige hjemmeside bygge programmer. Disse hjemmesidebyggere findes på nettet i forskellige udgaver hvor man kan abonnere på forskellige byggere. Det er dog også muligt at finde dem gratis, men kan i længden være besværligt hvis man ikke har et erfaringsgrundlag. I disse byggere indsættes forskellige moduler hvori det ønskede indhold sættes ind. Det variere fra hjemmesidebygger til hjemmesidebygger hvor brugervenlig de forskellige udgaver er. Derfor kan man vælge at få professionelle til at opsætte hjemmesiden i stedet.

 

Når man opretter en hjemmeside, kan man sætte den op så den passer til lige præcis det man ønsker. Det betyder at alt fra farvevalg til valg af funktioner og indhold kan specificeres efter dine ønsker.

 

 

Fordele ved brug af en hjemmeside

En hjemmeside er en unik måde et gøre verden opmærksom på din virksomhed. En hjemmeside kan sættes op til lige netop dit behov. Det betyder for dig, at hvis du har behov for salg, skabe opmærksomhed eller noget helt tredje, vil der være en måde for dig, at formidle det ønskede budskab på dit website.

 

I dag søger flere og flere efter ting online. Kunder søger efter den billigste pris, oplysninger om butikken, placering mm. og screener nettet efter hvor de kan finde deres produkt. Når en hjemmeside optræder online, udstråler den også ”jeg er her i det lange træk” hvilket skaber troværdighed.

 

Når potentielle kunder klikker sig ind på dit site er det vigtigt at det har et overskueligt og lækkert design. Det er udseendet der tæller, da det er det første de ligger mærke til. Det er derfor man som virksomhed eller privatperson bør overveje, om man selv er i stand til dette eller om man bør vælge et professionel webbureau i stedet.

 

På lang sigt er en hjemmeside en billigere løsning end traditionel markedsføring. Markedsføring kan i længden være en dyr udgift med avisannoncer, tv-reklamer mm. Når du har en hjemmeside er det også oplagt at benytte sig af SEO. SEO er med til at du kan komme højere op på Google. Det eneste man dog skal huske med SEO er at det ikke sker fra den ene dag til den anden.

 

Hvis du står og overvejer om du selv skal udvikle din hjemmeside skal du huske at overveje omkostningerne. Det er både tidskrævende og kan være teknisk besværligt.På en hjemmeside er det også muligt at opdatere produkter og tekster idet produkter ændres og ønsket om at informere kunder om nyheder opstår. På hjemmesiden kan det gøres øjeblikkeligt, frem for traditionelvis, hvor et produkt skal fjernes fra butikkerne.

 

Det gode ved en hjemmeside er også at den altid er tilgængelig. Det betyder at selvom du er udenfor arbejdstiden, vil kunder stadigt kunne gå ind og se på dit site. På din hjemmeside er det også muligt at oprette en kundeservice. Dette øger din kundeservice og gør det også nemmere for dig idet du ikke behøver at besvarer de samme spørgsmål om og om igen. Det eneste du behøver at at skrive dem ind på din kundeservice-supportside.

 

En fordel ved en hjemmeside er desuden også at du kan gå efter en større målgruppe. En hjemmeside er jo tilgængelig fra alle verdens hjørner, så længe de har internet. Det betyder at du går fra at være lokal til at være global og vil være tilgængelig i hele verden

Hvis du ønsker at udvide din hjemmeside med en webshop er dette også muligt. Her vil du kunne sælge dine produkter online og benytte dig af Googles annonceredskaber til markedsføring.

 

 

Hvad er vigtigt på en hjemmeside

For det første er det vigtigt at have et brugervenligt design. Det betyder at der ikke skal stå for meget på siden, og det der skal stå skal være relevant. Der skal være blikfangende indformationer, som får den besøgende til at ville se og læse mere. Teksterne på siden skal være dragende og ikke teksttunge, så brugeren bliver tabt og derved klikker væk. Det er desuden også vigtigt at det der står på siden er relevant, at det har noget med produktet/produkterne eller virksomheden at gøre.

 

Siderne skal også have rene URL’er. Det betyder at der ikke må stå tal eller andet indhold der ikke er relevant med siden. F.eks. ville en url der hedder /hjemmesider være en ren URL.

 

Udover dette, er det også vigtigt at siden har mellemrum mellem teksterne, evt. bare områder eller billeder. Dette skyldes at en side med tekst side op og side ned kan virke voldsomt og kedeligt. Valget af farver er også vigtigt. Det kan være dit logo har en bestem farve, eller du har et ønske om en bestemt farve. Det er her det er vigtigt at lytte til din professionelle udbyder at hjemmesiden, da visse farver forbindes med negative ting eller som de ved ikke bør bruges. Hjemmesiden skal være nem at navigere rundt på. Det betyder at brugeren nemt skal kunne finde frem til det ønskede indhold på siden og blive sendt rundt til de rette sider.

 

For at finde din side benyttes søgemaskiner som Google, Bing, Yahoo og DuckDuckGo osv. til at finde siderne. Det er her hvor det er vigtigt at have en funktionel hjemmeside, som er Google-venlig. Det er vigtigt når man producerer en hjemmeside, at den er nem at navigerer rundt på og at indholdet er unikt. Disse forhold er med til at skabe kvalitet og troværdighed på dit site.

 

I dag er der en øget tendes til at bruger vælger at bruge deres smartphone til at finde dit site. Derfor er det vigtigt at den er konvertibel med smartphones og tablets. Det betyder at teksten på siden ændre sig således at den passer med den enhed den åbnes op på.

 

Da der er mange forhold at fokusere på når det kommer til at oprette og vedligeholde en hjemmeside. Derfor er der mange virksomheder der i dag vælger at outsource denne del. Ved at vælge et webbureau vil blive vedligeholdt og opdateret efter dit ønske. Derfor bør du som udgangspunkt, hvis du ikke selv har kendskab til hjemmesideopbygning vælge et webbureau som F.eks. AWORK til at oprette din unikke hjemmeside.