×

  Kontakt os

  LINKEDIN ANNONCERING

  På LinkedIn kan du møde beslutningstagerne i de virksomheder du vil have som kunder. Lyder det interessant? Jamen, så læs mere nedenfor eller kontakt os med det samme.

  awork webbureaus priser og anmeldelser

  Solrød Gymnasium fortæller om sin oplevelse hos AWORK Webbureau

  Tiltræk følgere

  Opnå resultater

  Ram specifik målgruppe

  Analyse af dit websted

  Hjælp til annoncering

  Fast medierådgiver

  Fra kr. 2.299,-

  LINKEDIN ANNONCERING

  På LinkedIn kan du møde beslutningstagerne i de virksomheder du vil have som kunder. Lyder det interessant? Jamen, så læs mere nedenfor eller kontakt os med det samme.

  awork webbureaus priser og anmeldelser

  Det har vi lavet for vores kunder

  Vi forsøger altid en dybdegående indsigt i vores kundes virksomhed og industri. Det sikrer, at vi får skabt et stærkt digitalt fundament, som giver resultater på den lange bane.

  Solrød Gymnasium fortæller om sin oplevelse hos AWORK Webbureau

  Tiltræk følgere

  Opnå resultater

  Ram specifik målgruppe

  Analyse af dit websted

  Hjælp til annoncering

  Fast medierådgiver

  Fra kr. 2.299,-

  naturenergi er kunde hos AWORK Webbureau
  Danske Advokater er kunde hos AWORK Webbureau
  basisbank er kunde hos AWORK Webbureau
  solrød gymnasium er kunde hos AWORK Webbureau
  scalepoint er kunde hos AWORK Webbureau
  naturenergi er kunde hos AWORK Webbureau
  Danske Advokater er kunde hos AWORK Webbureau
  basisbank er kunde hos AWORK Webbureau
  solrød gymnasium er kunde hos AWORK Webbureau
  scalepoint er kunde hos AWORK Webbureau

  Det har vi lavet for vores kunder

  Vi forsøger altid en dybdegående indsigt i vores kundes virksomhed og industri. Det sikrer, at vi får skabt et stærkt digitalt fundament, som giver resultater på den lange bane.

  Avatar
  Google Ads som får VR Racing ud af Pitten

  VR Racing Denmark

  Google Ads

  Avatar
  Annoncering i flere lande samlet ét sted

  Nordic Gastric Balloon

  Google Ads

  Avatar
  Google Ads øger salg & leje af kassesystemer

  Dansk Kassesystem

  Google Ads

  Avatar
  Valg af teknikker, som øger bookinger

  Møbel & Tæpperenseriet

  Google Ads

  Hvilket niveau befinder i jer på?

  Hos AWORK betyder det ikke noget, om du lige har startet din virksomhed, eller om det er en større etableret virksomhed. Vi kan hjælpe alle med annoncering og vedligeholdelse.

  u

  Lige startet med LinkedIn

  Vi er ikke så rutineret på LinkedIn, så derfor leder vi efter et rutineret firma, der kan sikre vores kampagner får fuldt udbytte og positivt afkast.

  Z

  Opnå resultater

  Vi er godt i gang med vores Annoncering på LinkedIn, men vi vil gerne have hjælp til at håndtere og optimere Annoncerne løbende. Vi ser gerne, vores annonceringsafkast bliver forøget.

  Avanceret data

  Vi bruger Annoncering via LinkedIn, men vi er på udkig efter et webbureau til at optimere, håndterer og vedligeholde vores annoncer. Vi ser gerne, at vores afkast bliver forøget gemmen avanceret data.

  Har du spørgsmål til annonceringen?

  I er mere end velkommen til at kontakte os på mail og telefon for yderligere information eller spørgsmål. Der er en liste over ofte stillede spørgsmål nedenfor.

  Skal jeg sende noget indhold til annoncerne?

  Hvis du har noget indhold, du mener vil være godt i annoncerne, er du altid velkommen til at sende det. Hvis du ikke har, er det også helt fint. Vi skaber nemlig som udgangspunkt alt indhold i annoncerne.

  Hvad koster det at bruge jer til LinkedIn annoncering?

  AWORK tilbyder LinkedIn  annonceringspakker som, med garanti, vil opfylde dit behov. Din pakke er skræddersyet til dig og det er derfor ikke muligt for os blot at give dig en pris. Kontakt derfor en af vores konsulenter på telefon: +45 88 37 47 88 eller via e-mail: smb@awork.dk. Vi har nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet, når det kommer til LinkedIn annoncering.

  Gør I brug af software til at oprette mine LinkedIn annoncer?
  Nej, vi gør ikke brug af nogle former for software-værktøjer til at oprette annoncerne. Alle annoncer bliver oprettet af vores annonce-eksperter.
  Opretter I en ny LinkedIn annoncekonto eller bruger I min eksisterende?

  Det er helt op til den enkelte virksomhed, hvis du ønsker, at vores LinkedIn eksperter opretter en ny annoncekonto, gør vi det for jer. Hvis ikke bruger vi den eksisterende konto.

  Skaber I indholdet i mine LinkedIn annoncer?

  Ja, vi skaber alt indholdet i dine annoncer. Vi gør brug af en content marketingstrategi, når vi udarbejder dine annoncer. Hertil målretter vi annoncerne meget specifikt, så den rammer jeres målgruppe så præcis som muligt.

  Hvilke typer virksomheder kan bruge LinkedIn annoncering?

  Alle typer af virksomheder, uden undtagelse, kan drage fordel af AWORKs LinkedIn annoncering. Det virker lige godt for små, mellemstore og store virksomheder. Uanset om du er målretter til det lokale marked eller internationale marked, så vil AWORKs LinkedIn annoncering, hjælpe dig med at tiltrække nye kunder.

  Fokus på LinkedIns data

  Vi kan hjælpe jer med, det der er vigtigst for jeres virksomhed.
  Vi hjælper med at skabe værdi for jeres virksomhed samt øge jeres kendskabsgrad og omsætning.

  Fokus på ROI & ROAS

  Hos AWORK er værdien i fokus. Vi arbejder hele tiden på at opnå højst mulig konverteringsrate.

  T

  Retargeting annoncer

  Vi fanger de besøgende på jeres hjemmeside eller webshop, hvorefter vores LinkedIn eksperter gør alt i deres magt for, at de bliver konverteret hos jer.

  Datadrevne kampagner

  Vi engagerer os meget, når det kommer til annoncedata. Vi følger konstant op på jeres annoncer, så vi altid ved hvordan de performer.

  Annoncedata

  Vi håndterer løbende jeres annoncedata og sørger for at jeres ROAS øges for hver dag.

  Eksakt rækkevidde

  Vores mål er at finde den korrekte målgruppe og herefter øge rækkevidden for målgruppen.

  Afrapportering

  I har altid mulighed for afrapportering, som giver jer et klart billede af annoncernes ydeevne og afkast.

  Bedst i Norden

  Vi er stolte af at være blandt de bedste i Norden

  Hos os kender du altid prisen på din LinkedIn annoncering.

  Hos AWORK har vi altid prissikkerhed, når det kommer til at betale for jeres annoncer. Prisen er nemlig altid den samme og i vil altid kunne sætte jeres annoncer på pause. Vi har ingen skjulte gebyrer.

  Hurtig fakta om LinkedIn!

  Gennem årene har LinkedIn udviklet sig til det tredje største sociale medie i Danmark og på verdensplan (kun overgået af Facebook og Youtube) og det største netværk målrettet til erhvervslivet på verdensplan.

  Hvorfor LinkedIn annoncering?

  Er du i tvivl? – Vi har samlet nogle fordele omkring annoncering på LinkedIn

  Hvad får jeg med LinkedIn annoncering?

  Hos AWORK får du den fulde pakke, når det kommer til annoncering på LinkedIn. Vi tager os af alt vedrørende din LinkedIn-side. Det eneste du skal gøre, er at overlade det hele til os.

  Vores LinkedIn-eksperter vil opsætte en ny LinkedIn-side til din virksomhed – hvis du allerede har en, kan vi også arbejde videre med den. Vi vil sørge for at netop din virksomhed skiller sig ud fra mængden og, at din profil vil blive promoveret til lige nøjagtigt din målgruppe.

  Hvorfor bruge LinkedIn annoncering?

  Du skal benytte dig af LinkedIn annoncering, fordi det er det bedste sociale medie til at komme i kontakt med beslutningstagerne i erhvervslivet.

  • Det er det 3. største sociale medie med 1.800.000 danske brugere og endnu flere internationalt
  • Bliver primært brugt til networking

  Hvad er LinkedIn annoncering?

  LinkedIn annoncering er generelt det man kender som segmenteret display annoncering (push-marketing) med et utal af muligheder. Det er utrolig effektivt og har ofte en meget stor værdi for virksomheden. På LinkedIn har du mulighed for at annoncere meget præcist bla. ud fra faglig interesse, demografi og netværk. Gennem LinkedIn er der  fokus på B2B markedsføring.

  Kan LinkedIn annoncering betale sig?

  Det kan godt betale sig at få lavet LinkedIn-annoncer, men det kræver, at annonceringen bliver udført korrekt.

  Når man sætter sig for at bruge LinkedIn som annonceringsværktøj, er det derfor vigtigt, at man har målet for øje, så man får annoncerne ud til den rigtige målgruppe.

  Fordelen ved at få AWORK til at hjælpe din virksomhed er, at vores eksperter ved præcis, hvordan man får mest ud af LinkedIn og, at du derfor kan fokusere på det der er vigtigt for dig; Nemlig din virksomhed.

   

  Ring til os

  88 37 47 88

  Åbningstider:
  Mandag – Torsdag: 09.00 – 17.00
  Fredag: 09.00 – 15.00

  Det får du gennem LinkedIn annoncering hos AWORK

  Vores team hos AWORK Webbureau er eksperter i, hvordan din virksomhed får mest ud af at være på LinkedIn

  Tiltræk følgere

  For at få det optimale ud af din LinkedIn profil, er det vigtigt, du har en masse, der følger med på din LinkedIn profil.

   

  Dine følgere er din virksomheds fortalere, som kunde hos os sørger vi for, at din profil bliver vist til så meget som muligt og ikke mindst til de rigtige personer på LinkedIn.

   

  Med vores eksperthjælp vil du hurtigt få langt flere følgere og du vil finde ud af, hvor meget det rigtige setup kan gøre for din virksomhed. Du vil hurtigt mærke de mange fordele ved at være dygtig på LinkedIn.

  Brug LinkedIn til din rekruttering

  Lige så vel som, at Linkedin kan benyttes til ramme beslutningstagerne, så er LinkedIn et virkelig godt rekrutteringsværktøj, da du kan målrette dine annoncer meget specifikt.

   

  Er du f.eks. papirsælger, kan du gå ind og søge direkte efter virksomheder eller offentlige instanser, som kunne være potentielle kunder. Du har måske en idé om at f.eks kommuner bruger meget papir og du kan derfor målrette dine annoncer efter ansvarlige på dette område i kommunen.
  Få hjælp af vores LinkedIn-eksperter, så du kan få fuld udbytte af din LinkedIn profil.
  Analyse af hele din virksomhed
  Hos AWORK får du hjælp til at ramme præcis den målgruppe, der passer til din virksomhed og dine produkter. Vi går ned i de mindste detaljer for at sikre, at du rammer beslutningstagerne, så du kan skabe synlighed til dem der tager beslutningen om at blive kunde hos dig.
  Det kan f.eks. være:
  • Lokation
  • Virksomhedsnavn
  • Branche eller virksomhedsstørrelse
  • Titel eller funktion
  • Alder og køn
  • Hvilke grupper din målgruppe er medlem af
  • Og meget mere…

  4 GRUNDE TIL DU SKAL VÆLGE OS

  camera

  Topscorer

  AWORK ligger til tops på Trustpilot, Google og Facebook med en score på 4,93 ud af 5.

  camera

  +400 kunder

  Vi har kunder fra både indland og udland som vi hjælper hver eneste dag.

  camera

  Målbart

  Hos AWORK kan du se det præcise afkast af hvad du får ud af din Google Ads.

  camera

  Prisvindende

  Vi har fået stor anerkendelse i form af flere priser i både Danmark og Europa.

  4 GRUNDE TIL DU SKAL VÆLGE OS

  camera

  Topscorer

  AWORK ligger til tops på Trustpilot, Google og Facebook med en score på 4,93 ud af 5.

  camera

  +400 kunder

  Vi har kunder fra både indland og udland som vi hjælper hver eneste dag.

  camera

  Målbart

  Hos AWORK kan du se det præcise afkast af hvad du får ud af din Google Ads.

  camera

  Prisvindende

  Vi har fået stor anerkendelse i form af flere priser i både Danmark og Europa.

  HAR I ØNSKERNE, SÅ HAR VI LØSNINGERNE

  Vi kan både hjælpe små og store opgaver, og har hjulpet alt fra startups og større virksomheder, på kryds og tværs af brancher.

  Har du specielle ønsker, så er det heller ikke noget problem. Vi har faste priser, så du slipper for uforudsete omkostninger.  HAR I ØNSKERNE, SÅ HAR VI LØSNINGERNE

  Vi kan både hjælpe små og store opgaver, og har hjulpet alt fra startups og større virksomheder, på kryds og tværs af brancher.

  Har du specielle ønsker, så er det heller ikke noget problem. Vi har faste priser, så du slipper for uforudsete omkostninger.  Alle virksomheder bruger LinkedIn - også dine kunder og konkurrenter

  LinkedIn er det største professionelle erhvervsfokuseret medie i verden, så her kan du virkelig få udnyttet alle dine kontakter. LinkedIn er klart det bedste medie, når det kommer til B2B markedsføring.

  Hurtig fakta om LinkedIn!

  Med LinkedIn annoncer kan du hurtig ramme din målgruppe. Du kan bla. annoncerer efter Lokation, Virksomhedsnavn, branche eller virksomhedsstørrelse.

  DET SIGER KUNDERNE

  Anders Lodall-Staugaard, Det Gamle Bryghus

  Vi kan med stort ja anbefale AWORK til andre type virksomheder ligesom os eller måske i helt andre fag. Man får en super kundeservice og man får hvad man betaler for, og prisen er fair og personalet er søde og venlige. Vi anbefaler AWORK.

  Stefan Sternfoss, Sternfoss Consulting

  Har været yderst tilfreds med den service jeg har fået hos AWORK. Det var nemt at planlægge hjemmesidens design og indhold med dem, og de var meget fleksible. I den efterfølgende drift, har de været hurtige til at yde support og besvare spørgsmål. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

  Charlotte Hamann, Coach My Life

  Jeg kontaktede AWORK da jeg havde nogle udfordringer med min hjemmeside. Jeg blev mødt med en fantastisk imødekommenhed, samt en meget kompetent og serviceminded support. Jeg har kun godt at sige om AWORK, de har mine varmeste anbefalinger.

  Allan fra AWORK Webbureau præsenterer Facebook Ads

  SKAL DU ANNONCERE PÅ LINKEDIN?

  Lad os beregne prisen på din LinkedIn Ads. Du skal blot give os få informationer om dit projekt, så giver vi dig prisen. Det er uforpligtende og tager under 60 sekunder

   

  Er du klar til at komme i gang?

  Bliv kontaktet eller grib telefonen og ring til os på 88 37 47 88.
  Så sørger vi for at tage godt hånd om jer og jeres projekt.

  Bliv kontaktetELLERLæs mere om os

  Er du klar til
  at komme i gang?

  Bliv kontaktet eller grib telefonen
  og ring til os på 88 37 47 88.

  Så sørger vi for at tage godt hånd om jer
  og jeres projekt.

  Bliv kontaktetELLERLæs mere om os

  LinkedIn annoncering -den direkte vej til din målgruppe

  Vil du gerne have mere målrettet og kvalificeret trafik til din hjemmeside? Med LinkedIn annoncering kan du, som virksomhed, ramme plet, når du sigter efter din målgruppe. Her kan du læse nærmere om LinkedIn annoncering, som et godt værktøj til strategisk marketing for moderne virksomheder i dag.

  Hvad kan LinkedIn annoncering gøre for din virksomhed?

  Har din virksomhed en LinkedIn profil? Uanset om du arbejder i eget firma, lille erhvervsdrivende virksomhed, eller en større koncern, NGO eller politisk organisation, så kan LinkedIn annoncering hjælpe dig, med at finde frem til den rette målgruppe for lige netop din virksomhed. LinkedIn så første gang dagens lys i 2003 som en social netværksside målrettet erhvervsdrivende. I dag er platformen et verdensomspændende fænomen, der byder på et væld af muligheder. I dag er det blot et fåtal af mennesker i det moderne arbejdsliv, der ikke har en profil på LinkedIn. I september 2009 havde LinkedIn over 47 mio registrerede brugere på verdensplan (wikipedia), og antallet er støt stigende. Mange danske virksomheder er også kommet med på vognen, og flere bruger aktivt LinkedIn til strategisk og målrettet marketing.

  Dog er det langt fra alle virksomheder, der formår at udnytte platformens fulde potentiale ift. netværk, læring -og ikke mindst LinkedIn annoncering.

  LinkedIn annoncer -sådan kommer du i gang

  Overvejer du om LinkedIn annoncering kunne være relevant for dig eller din virksomhed?
  Det første du skal overveje er, om Linkedin er en platform der benyttes af din målgruppe eller andre virksomheder som din. Undersøg altid markedet på forhånd, inden du går i gang med at annoncere. Nogle virksomheder får et bedre udbytte af annoncering via. andre platforme som eksempelvis via. Google Ads, Facebook annoncering eller Instagram annoncering

  Hvis din research viser, at LinkedIn annoncering er et godt match til din type virksomhed, er det bare med at komme i gang. Selve oprettelsen af en virksomhedsprofil og en annoncekonto på LinkedIn er forholdsvis brugervenligt, men ønsker du at sætte hårdt ind på LinkedIn annoncering som din primære marketing strategi, er det en god idé at få hjælp fra eksperter i LinkedIn annoncering.

  Hos AWORK webbureau i København og webbureau i Aarhus har vi hjulpet mange af vores kunder til øget vækst.
  Med målrettet annoncering på LinkedIn, og det er bl.a. en af grundene til, at vi er blandt de bedste i Norden.

  Fasthold din målgruppe med LinkedIn remarketing

  LinkedIn remarketing er et stærkt værktøj, der bliver flittigt brugt til strategisk annoncering på LinkedIn. LinkedIn remarketing er en annoncetype/funktion, der muliggør at annoncer kan blive målrettet brugere, der har vist interesse for dig, din virksomhed eller dine annoncer. Du kan således fastholde din målgruppes interesse, ved fortsat at vise LinkedIn remarketing annoncer, med henblik på muligt køb, afhængigt af hvilken ydelse din virksomhed ønsker at promovere.

  LinkedIn lead ads -lad kunderne komme til dig

  LinkedIn Lead ads er annoncer skræddersyet med henblik på, at opnå flest muligt leads til din virksomhed. Annoncerne fungerer lidt som brødkrummer, hvor man tilbyder kunderne en feature som f.eks. en guide, en vejledning, et godt tilbud eller en konkurrence, i bytte for kundernes kontaktoplysninger. Kunderne opfordres således til at “signe up” til eksempelvis dit nyhedsbrev. Du får derfor mulighed, for at finde vej til interesserede kunders mailflow, og øge muligheden for et fremtidigt salg betydeligt.

  Annoncering på LinkedIn -fordele og ulemper

  Der er mange fordele ved LinkedIn annoncering. En af de største fordele, er at LinkedIn´s annonceplatform er et specialiseret værktøj til at finde din målgruppe. Du kan via. LinkedIn annoncer, finde frem til lige netop din målgruppe, og på denne måde sikre optimalt udbytte af dine annoncekroner.

  Har du yderligere spørgsmål til LinkedIn annoncering, er du meget velkomment til at kontakte os på smb@awork.dk og du vil blive kontaktet indenfor få dage.

  Trustpilot anmeldelser
  4.7