×

  Kontakt os

  Microsoft Office 365

  Med Microsoft Office 365 får I Microsofts pakker samlet. Ved at abonnere på én af de tre Microsoft Office 365 abonnementer får I de tilhørende pakker til én pris månedligt. Abonnementerne opdateres løbende, så I ikke behøver at bekymre jer om Microsofts opdateringer. Microsoft Office 365 abonnementerne har versioner til både Mac og PC.

  N

  Dansk support

  N

  Lagerplads på 50 GB

  N

  Kalenderdeling

  N

  Synkronisering

  Vil du høre mere om Microsoft office 365?

   

  Office 365 Business

  Office 365 Business Premium

  Office 365 Business Essentials

   
   
   

  Følgende Office-programmer følger med i abonnementet Office 365 Business

  Outlook Word
  Excel PowerPoint
  OneNote Access

  Følgende tjenester følger med i Office 365 Business pakken

  OneDrive

  Office 365 Business er til jer, der har behov for Office-programmer, skybaseret fillagering -og deling.

  Følgende Office-programmer følger med i abonnementet Office 365 Business Premium

  Outlook Word
  Excel PowerPoint
  OneNote Access

  Følgende tjenester følger med i Office 365 Business pakken

  OneDrive Exchange
  SharePoint Skype for Business
  Microsoft Teams

  Office 365 Business Premium er til jer, som har et behov for en professionel mail, Office-programmer og andre virksomhedstjenester

   Følgende Office-programmer følger med i abonnementet Office 365 Essentials

  (Ikke inkluderet)

  Følgende tjenester følger med i Office 365 Business pakken

  OneDrive Exchange
  SharePoint Skype for Business
  Microsoft Teams

  Office 365 Business Essentials er til jer, der har brug for en professionel mail og andre virksomheds-tjenester. Her er Office-programmer ikke inkluderet.

  Mailhosting 50 GB postkasse og brugerdefineret domæneadresse
  Office 2016- programmer i skrivebordsvision: Word, Excel, Powerpoint, Powerpoint, Outlook, Onenoe og Acces, Publisher til PC
  Word, Excel og Powerpoint i Webversion

  En ekstra webversion af Outlook

  En ekstra webversion af Outlook

  Fuldt installerede Office-apps til fem tablets, fem telefoner og fem Mac-computere eller pc’er pr. bruger dækkes af én licens.

  Gælder for 5 telefoner og fem tablets.

  1 TB OneDrive lagerplads til fillagering og -deling
  Teamwebsteder, SharePoint og Intranet til hele virksomheden
  Op til 250 deltagere på onlinemøder og videomøder.
  Forbindelse mellem dine teams ved brug af Microsoft Teams, Hub til Teamwork.
  Plej dine kunderelationer med Outlooks Customer Manager.
  Brug Microsofts Booking og administrer virksomheden bedre.
  Microsoft planner, administrer opgaver og teamwork.
  Administrer daglige personaleopgaver og tidsplaner med Microsofts StaffHub
  Antal maksimale brugere

  300

  300

  300

  Support ved FastTrack-Implementering uden ekstra beregning, ved køb af 50+ pladser
  Web- og telefonsupport 24/7
  Licenseret til brug kommercielt

  Pris for abonnement 

  Priserne er uden moms
  1 år kr. 65,80 bruger/måned
  (Binding på årsbasis)
  1 måned kr. 78,90 bruger/måned
  1 år kr. 78,70 bruger/måned
  (Binding på årsbasis)
  1 måned kr. 78,90 bruger/måned
  1 år kr. 31,50 bruger/måned
  (Binding på årsbasis)
  1 måned kr. 37,80 bruger/måned

  Kontakt os for at høre mere på

  +45 88 37 47 88

  Fordele ved Microsoft Office 365

  • Alle produkter er samlet i én pakke.
  • Ingen bekymringer om opdateringer da Microsoft office progammer opdateres løbende.
  • Størstedelen af andre virksomheder benytter sig af Microsoft Office produkter, hvilket derfor gør at I nemt vil kunne åbne sendte dokumenter.
  • Brugervenlig overflade som størstedelen kender til.
  • Microsoft Office er mobilkonvertibel, hvilket for jer betyder at kalender, mail, filer, kontakter og så meget mere er synkroniseret med mobile enheder.
  • Gemte dokumenter gemmes i skyen. Det betyder for jer at ved en evt. strømafbrydelse, hacking af systemet eller nedbrud af computerenheden vil dokumenterne være sikrede i skyen.

  Hvis I er interesseret i at høre mere om Microsoft Office 365 pakkerne, er I velkomne til at ringe ind på: +45 88 37 47 88 .

  Microsoft Office 365

  Virksomheden Microsoft blev i 1975 grundlagt af Bill Gates og Paul Allen. I løbet af sine mange år i branchen, har Microsoft udviklet mange forskellige teknologiske programmer, som har været med til at gøre hverdagen nemmere for privatpersoner og virksomheder. Microsoft er mest kendt for sit software program Microsoft Windows, som bruges på mange forskellige computerenheder verden over. Siden hen har Microsoft udviklet produktet Microsoft Office, som er mest kendt for sine programmer Word og Excel. De har i løbet af de sidste år udvidet deres sortiment med mange forskellige programmer og tjenester. Hvert produkt, er med til at gøre arbejdsdagen og ikke mindst arbejdsprocessen nemmere, ved hjælp af deres brugervenlige programmer.

   

  Microsoft Office 365 er en produktserie som har pakkerne Office 365 BusinessOffice 365 Business Premium og Office 365 Business Essentials. Alle pakker er tilegnet virksomheder og har produkter der varierer afhængigt af kundernes behov.

   

  I dag benyttes Microsoft Offices programmer af mange virksomheder, hvilket derfor vil gøre det langt nemmere for dig, hvis du har Microsoft Office, idet du nemt vil kunne læse og redigere i dokumenterne.

   

  I modsætning til mange andre skriveprogrammer opdatere Microsoft deres programmer løbende og er helt gratis. I mange henseender er det derfor langt billigere at anskaffe sig Microsoft Offices programmer.

   

  Microsoft Office 365 Business

  Pakken Business indeholder programmer så som Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Access. Derudover indeholder Microsoft Office 365 Business også tjenesten OneDrive.

   

  Business abonnementet er til virksomheder der har behov for Officeprogrammerne, skybaseret fillagering og -deling.

   

  I Outlook er det muligt at oprette mails, have en intern kalender og så meget mere. Word og Excel er et skrive- og regneprogram med mange forskellige funktioner der kan gøre din dag så meget nemmere. I PowerPoint er det muligt at fremvise data og informationer på en brugervenlig og professionel måde. I OneNote kan du samle noter og oplysninger som kan hjælpe dig med at holde overblikket over diverse projekter. Microsoft Offices program Access er et databehandlingsprogram, som gør det muligt at opbevare data et samlet og sikkert sted, hvor forskellige brugere kan have adgang til.

   

  Alle Microsofts programmer og tjenester opdateres automatisk så du er klar med det nyeste produkt.

   

  Udover Microsoft Offices programmer har abonnementsløsningen også andre features. I pakken medfølger mailhosting og en brugerdefineret domæneadresse. Webversioner af Word, Excel og PowerPoint. Det er også muligt at installere Office på 5 tablets, telefoner og Mac- eller PC computere, hvis du vælger at abonnere på pakken, pr. købt licens. Til lagering af diverse filer, er det også muligt at benytte sig af 1 TB lagerplads til fillagering og -deling i OneDrive. Derudover vil du også have mulighed for at benytte dig af support 24/7.

   

  Alt dette kan du tilkøbe dig via vores abonnement Microsoft Office 365 Business som i længden har vist sigt langt billigere end at købe de årlige pakker.

   

  Microsoft Office 365 Business Premium

  Abonnementsløsningen Microsoft Office 365 Business Premium er den pakke der indeholder alle Microsofts programmer og tjenester. De programmer der medfølger er Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access. Derudover medfølger tjenesterne, Onedrive, Exchange, SharePoint, Skype for Business og Microsoft Teams. Pakken Business Premium er til dig som har brug for en professionel mail, Officeprogrammerne og diverse virksomhedstjenester.

   

  I Outlook kan du benytte dig af Mailtjenesten, kalenderen og joblisten. Programmerne Word og Excel har mange forskellige funktioner der gør din skriveprocess og regneprocess nemmere. PowerPoint åbner op for en masse måder du kan gøre din fremlæggelse professionel på en brugervenlig måde. Officeprogrammet OneNote gør det muligt at du kan holde styr på tekster, noter og så meget mere. Databehandlingsprogrammet Access opbevarer data et sikkert og samlet sted i en database. Her har brugere med adgang mulighed for at finde dokumenterne.

   

  Tjenesten OneDrive gør det muligt at gemme filer i skyen. Det betyder at du kan finde dine data selv hvis din enhed bryder sammen, eller bliver hacket. Du har derudover via din abonnementløsning 1TB fillagering i skyen. Microsoft Exchange er en arbejds-mailkonto, hvor du kan have styr på både kontakter og kalender. SharePoint er et program, der gør det muligt for dig som virksomhed, at have en database hvor i kan benytte der af en vidensdelings og dokumentstyringsportal.

   

  I pakken medfølger bl.a. mailhosting, Officeprogrammerne i skrivebordsversion, webversioner af Word, Excel, og PowerPoint, Officeappen så du kan installere office til 5 tablets, telefoner, mac- eller PC computere. Derudover medfølger 1 TB lagerplads i skyen, intranet til hele virksomheden, Microsoft booking system og web- og telefonsupport 24/7.

   

  Alle disse tjenester bliver opdateret løbende og du er derfor ikke nødsaget til at købe og installere nye pakker, når Microsoft Office opdatere programmerne.

   

  Microsoft Office 365 Essentials

  Microsoft Office 365 Essentials er en pakke der indeholder alle Microsofts tjenester. Derfor er Microsoft Offices programmer ikke en del af abonnementet. Pakkerne indeholder tjenesterne, OneDrive, Exchange, SharePoint, Skype for Business og Microsoft Teams. Pakken er til dig, der har brug for en professionel mail og virksomhedstjenester.

   

  Tjenesten OneDrive er et sted, hvor du kan gemme filer i skyen. Det er med til at du nemt vil kunne finde dine data hvis din enhed tilfældigvis bryder sammen. I abonnementløsningen har du desuden også 1TB fillagering i skyen. Arbejds-mailkonto programmet Exchange er med til at du kan have styr på kontakter såvel som din kalender. SharePoint gør det muligt at du kan have en database hvor du kan benytte vidensdelings og dokumentstyringsportalen.

   

  I pakkeløsningen Microsoft Office 365 Essentials medfølger der også mange forskellige ekstra features som gør pakken endnu bedre. De ekstra features tæller bl.a. 50 GB mailhosting, webversioner af Word, Excel og Powepoint, Office apps til 5 telefoner og 5 tablets, 1TB onedrive lagerplads, intranet til hele virksomheden, onlinemøder/videomøder med op til 250 deltagere, Microsoft planner og web-og telefonsupport 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

   

  Alle Microsoft Offices tjenester bliver automatisk opdateret løbende.

   

  AWORK kan hjælpe dig med at abonnere på Microsoft Office løsninger

  Idet AWORK er blevet Microsoft partner, er det muligt for dig at kunne abonnere på et af de tre pakker, Business, Business Premium eller Essentials ved at kontakte os. Alle pakker har sine fordele, hvilket kun afhænger af dine behov. Du kan derfor kontakte os, så vi kan hjælpe dig med hvilken pakkeløsning, der passer bedst til dine behov.

    

  AWORK tilbyder derudover også hjemmesider, webshops og online markedsføring i form af SEO og ved brug af Google AdWords, Facebook, Instagram og LinkedIn. Desuden tilbyder vi også SSL certifikater til at beskytte din mail, hjemmeside og webshop