Teamet

Vores kultur er bygget på højt til loftet og frihed under ansvar. Vi mener, man udlever sit fulde potentiale med klare mål, fleksible rammer og en stor frihed.

Det starter med en passiondrømgnistidé

Vores kerneværdier, koblet sammen med vores passion for online markedsføring, skaber et optimalt udgangspunkt for at opnå de mål og ønskede resultater vi sætter for vores kunder.

Det hele starter med en passion. En passion for online markedsføring, programmering, design og dét at skabe noget.

Vi er et sammentømret team med passion for ét fælles mål: At skabe kvalitetsprodukter, der kan opfylde kundernes ønsker.

@aworkdk

følg os på Instagram

Glædelig jul og et godt nytår! 🎄✨ Vi vil gerne takke alle vores kunder og samarbejdspartnere for at have gjort år 2022 til noget helt særligt. Vi glæder os til det nye år, hvor vi kan skabe endnu flere resultater! 🙏 Vi holder julelukket fra fredag d. 16. december til d. 3. januar 🎅 Hvis du har behov for akut hjælp, kan du skrive til os via Facebook Messenger.

Torsdagskage på kontoret 🎉🍰 Nu hvor Mads er tilbage fra barsel ☺️🎈

Gazelle 2022 🎉🏆 #børsengazelle2022

Events

Rejser

Vi styrker vores sammenhold og kultur ved at rejse rundt i verden

For at performe sammen i hverdagen, gør vi en dyd ud af også at have det sjovt udenom arbejdet. Vi har derfor planlagt en rejse hvert år, men naturligvis baseret på, at vi når vores mål.

Vi har bl.a. været i Budapest, hvor tiden gik med teambuilding-events på Segway samt oplæg om online markedsføring.

5 punkter gør os til et stærkt team

Ærekærhed

Vi gør meget ud af at engagere os i dit projekt, og det betyder meget for os at være med på din virksomheds rejse fra starten af.

Punktlighed

Vi sætter en dyd i at overholde aftaler og levere inden for en aftalt tidsramme.​

Pro-aktivitet

Vi vil gerne kendes for at være pro-aktive og tage handling på tingene.

Kvalitet

Vores fokus ligger på at levere den bedste kvalitet, uanset om det handler om annoncering, SEO eller noget helt tredje.

Sjovt

Det skal være sjovt at gå på arbejde. Derfor bidrager vi alle til at opnå den bedste atmosfære.

Monday Padel

Start ugen med motion

Hos AWORK er vi aktive hver mandag, hvor vi mødes kl. 7.00 inden arbejde for at komme ordentligt i gang med en ny uge. Alle medarbejdere, der har lyst, kan være med. Vi spiller enten padel eller badminton.

Søg et job, hvor du ikke venter til det bliver weekend…

Vi brænder for at levere resultater for vores kunder. Hvis du deler samme passion, krydret med en passion for online markedsføring, så lad os høre fra dig.

Vi bruger mere tid sammen end med familien

Vores team og arbejdsmiljø er resultatpræget og i konstant forandring. For at opnå de bedste resultater, tror vi på frie og fleksible rammer.

Vi bruger mere tid sammen end med vores familie. Derfor skal rammerne være trygge, så passionen og drømmen kan udfoldes.

Vi bestræber os hele tiden efter at være på forkant med de nyeste teknologier og trends inden for online markedsføring. Vi vil gerne være med til at skubbe grænserne for at bringe vores bedste kreative idéer til livs på spændende og engagerende måder.

For os er det vigtigt hele tiden at være proaktiv i alt, hvad vi foretager os – lige fra kundeforhold til interne opgaver.

Derfor mener vi, det er vores forpligtelse, både overfor os selv og vores kunder, at vi er proaktive og med på det seneste nye. Kun på den måde kan vi levere de bedste produkter – altid.

Kontakt

Sjælland

Dronning Olgas Vej 2
2000 Frederiksberg

Jylland

Ny Banegårdsgade 55
8000 Aarhus

E-mail

job@awork.dk (job)
smb@awork.dk (salg)

Telefon

+45 88 37 47 88