Vælg en side

Vi er
AWORK
Webbureau

Etableret i 2012 og i dag et af Nordens førende webbureauer indenfor online markedsføring, branding og kommunikation.

#AWORKWEBBUREAU

Fokus på markedsføring,
drevet af resultater.

Vi stræber efter at matche din historie med dine forretningsmæssige mål som afkast, udførsel af en ny brand-strategi eller skabe brand awareness.
Alt sammen for at opnå de bedste resultater.

Grundlagt i 2012

AWORK blev grundlagt i 2012 af en række nøglepersoner, indenfor online markedsføring, i det danske erhvervsliv.

AWORK er i dag et af de førende webbureauer i Norden med hovedkvarter i København og kunder fra mere end 10 forskellige lande.

Specialiseret i online markedsføring
I AWORK har vi specialiseret os i at skabe løsninger for alle typer virksomheder indenfor online markedsføring, branding og kommunikation – alt sammen for at styrke virksomhedernes markedsposition.

AWORK er et webbureau med fokus på resultatorienterede løsninger og vores kunder spænder lige fra start-ups til større virksomheder.

Over 2.500 leverede webløsninger
AWORK Webbureau er et team bestående af dedikerede medarbejdere som sikrer at, kundernes løsninger giver resultater og bidrager positivt til deres omsætning. Med mere end 2.500 leverede webløsninger er AWORKs arbejde blevet gjort til en fast bestanddel af det danske erhvervsliv, som en af de mest foretrukne leverandører af webløsninger.

Fundamentet i AWORK bygger på professionelt udført arbejde som skal kunne generere et overskud for kunderne og samtidig være på et prisleje hvor alle kan være med.

Mission

AWORKs mission er at skabe stærke markedspositioner for kunderne og samtidig skabe resultater til kunderne. I dette arbejde ser vi os selv som en forlængelse af kundens virksomhed og vi tilstræber os altid at blive en fast del af kundens virksomhed.

På den måde kan vi, via strategisk rådgivning og sparring, bidrage til at kundens markedsposition står styrket.

Vision

Visionen bag AWORK er at hjælpe alle typer virksomheder, uanset størrelse, med at opnå en bedre indtjening og en større online tilstedeværelse på nettet.

Netop dét stræber vi efter hver dag, så vi kan hjælpe så mange virksomheder med at fremme deres budskab, opnå større brand awarness og samtidig forøge deres omsætning via en fastlagt online strategi.

BANK

Nykredit Bank
Reg. Nr.: 5479
Konto Nr.: 0001551830
IBAN Nr.: DK4554790001551830
SWIFT Kode: NYKBDKKK

ADRESSE & INFO

AWORK ApS
Falkoner Allé 15, 4. Sal
2000 Frederiksberg

CVR: 34725845

ÅBNINGSTIDER

Åbent:
Mandag – Torsdag: 9.00 – 17.00
Fredag: 10.00 – 16.00

Telefonisk support:
Mandag – Fredag: 10.00 – 14.00

Lukket:
Weekend og helligdage

Jesper Enger-Rasmussen

CEO // AWORK

“Det vigtigste i AWORK er at opnå resultater for vores kunder. Derfor løber vi alle den ekstra mil for at vores kunder får succes.”

Vi støtter vores omverden. Naturligvis.

Hos AWORK er det vigtigt for os, at vi kan gøre en forskel. Det gør vi ved at støtte vores planet, dyrene der betræder den, samt vores medmennesker.

csr-maerket logo
Miljøvenligpakning

Skal vi tage en snak?

Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater. Fortæl os om projektet og lad os tage en uforpligtende snak.

 
Vi søger kollegaer!
AWORK Webbureau Nyhedsbrev

Vil du have hemmelige våben i din indbakke?

Intet går vores næse forbi og vi holder dig derfor opdateret med alt lige fra Mark Zuckerbergs seneste Facebook-opslag til Googles nyeste våben indenfor kundekonvertering!

Velkommen, det er fedt at have dig med ombord :-)