Telefon: 88 37 47 88

Om AWORK Webbureau - AWORK Webbureau

Om AWORK Webbureau

kaffe-hos-awork

Lad os byde på en kop kaffe

Vi vil hjertens gerne fortælle dig mere om hvordan AWORK Webbureau kan hjælpe din virksomhed med at udnytte internettets salgs- og markedsføringskanaler.

 

Kontakt os i dag.

Kerneværdier i AWORK Webbureau

Full service webbureau

Grunden til at mange af vores kunder vælger os skyldes, at det er simpelt, let og at alt er samlet ét sted.

Vi klarer alt fra udvikling og design, til at hoste webløsningen samt yde support. Desuden inkluderer vores webløsninger e-mails og webmail.

Vi er med hele vejen og arbejder i kulissen for din virksomhed. Kontakt os i dag, så kan vi fortælle mere om, hvorfor vores kunder vælger os. Og hvorfor du også skal vælge os.

Vores kunder

Alt fra små- og mellemstore til store virksomheder hvoraf branchelisten blandt andet indeholder banker, autoforhandlere, detailkæder m.fl. Størrelsen på din virksomhed er ikke vigtig i AWORK.

Det vigtigste er, at vores kunder får en god oplevelse med den løsning de får. En god oplevelse i forhold til, at den når det opsatte mål sammen med så lidt arbejde for kunden som muligt.

Fokus på din forretning

I AWORK har vi fokus på at skabe profitable løsninger ved at udnytte internettets utallige salgsmetoder. En webløsning må aldrig bare være en webløsning. En webløsning skal drives, vedligeholdes og udvikles. Det kan vi sørge for.

I AWORK tilbyder vi jer en strategisk og gennemtænkt løsning, som ikke kun vil gennemskinne i jeres brand, men også blive en profitabel forretning for jer.

Vi skaber resultater der kan mærkes

Vores digitale specialister evner, med stor kvalitet og præcision, at udføre digitale strategier for at opnå de bedste løsninger for vores kunder.

Vi udvikler en gennemtænkt digital forretningsstrategi som vil gennemskinne kundens brand samt opnå en profitabel brand- og markedsposition.

Vi udvikler kreative løsninger og formår samtidig at skabe resultater der kan mærkes.

Grundlagt i 2012

AWORK blev grundlagt i 2012 af en række nøglepersoner, indenfor online markedsføring, i det danske erhvervsliv.

AWORK er i dag et af de førende webbureauer i Norden med hovedkvarter i København og kunder fra mere end 10 forskellige lande.

I AWORK har vi specialiseret os i at skabe løsninger for små og mellemstore virksomheder indenfor online markedsføring, branding og kommunikation – alt sammen for at styrke virksomhedernes markedsposition.

AWORK er et webbureau med fokus på resultatorienterede løsninger og vores kunder spænder lige fra start-ups til større virksomheder.

AWORK Webbureau er et team bestående af dedikerede medarbejdere som sikrer at, kundernes løsninger giver resultater og bidrager positivt til deres omsætning. Med mere end 2.500 leverede webløsninger er AWORKs arbejde blevet gjort til en fast bestanddel af det danske erhvervsliv, som en af de mest foretrukne leverandører af webløsninger.

Fundamentet i AWORK bygger på professionelt udført arbejde som skal kunne generere et overskud for kunderne og samtidig være på et prisleje hvor både små og mellemstore kan være med.

Mission

AWORKs mission er at skabe stærke markedspositioner for kunderne, som samtidig også skaber resultater på kundernes bundlinje. I dette arbejde ser vi os selv som en forlængelse af kundens virksomhed og vi tilstræber os altid at blive en fast del af kundens virksomhed. På den måde kan vi, via strategisk rådgivning og sparring, bidrage til at kundens markedsposition står styrket.

Vision

Visionen bag AWORK er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at opnå en bedre indtjening og en større online tilstedeværelse på nettet. Netop dét stræber vi efter hver dag, så vi kan hjælpe så mange virksomheder med at fremme deres budskab samt brand og samtidig forøge deres omsætning.

AWORK INFO

Bank

Danske Bank
Reg. Nr.: 3409
Konto Nr.: 0011184987
IBAN Nr.: DK7430000011184987
SWIFT Kode: DABADKKK

Adresse og info

Telefon: +45 88 37 47 88
E-mail: smb@awork.dk

AWORK ApS
Falkoner Allé 15, 4. TV.
2000 Frederiksberg, Danmark

CVR: 34725845

Åbningstider

Åbent:
Mandag – Torsdag: 9.00 – 17.00
Fredag: 10.00 – 16.00

Tider for telefonisk support:
Mandag – Fredag: 10.00 – 14.00

Lukket:
Weekend og helligdage

Jobmuligheder

Vi er altid på udkig efter talentfulde, passionerede og ambitiøse kollegaer. Hvis du derfor er interesseret i en karriere i AWORK, så kan du se hvad vi har af ledige stillinger ved at klikke nedenfor.

Hvis vi ikke har nogen specifikke ledige stillinger offentliggjort på vores hjemmeside, så opfordrer vi dig stadig til at sende dit CV samt ansøgning, uopfordret.

 

Se ledige stillinger

0
Forbinder
Vent venligst...
Send os en besked

AWORKs supportere er offline, men skriv en besked og en supporter vil vende tilbage snarest muligt.

Dit navn
* Din e-mail
* Din besked
* Dit telefonnummer
Chat med os

Har du brug for hjælp?

Dit navn
* Din e-mail
* Dit spørgsmål
Vi er online
Feedback

Hjælp os med at forbedre vores service. Din mening er værdifuld for os.

Hvordan vil du vurdere vores chat?

Ring på: 88 37 47 88

Klik her for at starte opkaldet