Om AWORK

Etableret i 2012 og i dag et af Nordens førende webbureauer inden for online markedsføring, branding og kommunikation.

AWORK Webbureau opererer i hele Danmark. Vi hjælper kunder i hele Danmark og mere end 10 forskellige lande med webløsninger og markedsføring. Vi holder til på både Sjælland og i Jylland.

Du kan finde os på sociale medier LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter og Youtube. Her er vi aktive med relevant indhold for vores kunder og potentielle kunder.

Vi operer i hele Danmark

AWORK Webbureau - Tommy og Jesper

Resultaterne taller for sig selv

Hos AWORK Webbureau har vi mange forskellige kunder, som søger forskellige løsninger nogen er interesseret i at få en webløsning som hjemmeside eller webshop andre søger markedsføring som SEOGoogle AdWords eller videoer til webshop og nogen søger hele pakken. En fælles faktor er at alle kunder gerne vil have et flot og professionelt produkt i bedste kvalitet, som vi selvfølgelig leverer.

Virksomhederne, der benytter AWORK Webbureau, er i forskellige størrelser og brancher. Vi er til for at hjælpe alle, store som små, med at fremme deres budskab, opnå større brand awareness samt forøge deres omsætning gennem en fastlagt online strategi.

Etableret i 2012

Siden 2012 har vores mål været at blive det mest foretrukne webbureau i Danmark. Vi har siden 2012 leveret over +2.500 løsninger og hjælper til dagligt +400 virksomheder i Danmark og udlandet. Vi er i dag et af de førende webbureauer i Norden med adresse i København og Aarhus.

Specialiseret i online markedsføring

I AWORK har vi specialiseret os i at skabe løsninger for alle typer virksomheder indenfor online markedsføring, branding og kommunikation – alt sammen for at styrke virksomhedernes markedsposition.

AWORK er et webbureau med fokus på resultatorienterede løsninger og vores kunder spænder lige fra start-ups til større virksomheder.

+2.500 leverede løsninger

AWORK Webbureau er et team bestående af dedikerede medarbejdere som sikrer at, kundernes løsninger giver resultater og bidrager positivt til deres omsætning. Med mere end 2.500 leverede webløsninger er AWORKs arbejde blevet gjor§t til en fast bestanddel af det danske erhvervsliv, som en af de mest foretrukne leverandører af webløsninger.

Mission

AWORKs mission er at skabe stærke markedspositioner for kunderne og samtidig skabe resultater til kunderne. I dette arbejde ser vi os selv som en forlængelse af kundens virksomhed og vi tilstræber os altid at blive en fast del af kundens virksomhed. På den måde kan vi, via strategisk rådgivning og sparring, bidrage til at kundens markedsposition står styrket.

Vision

Visionen bag AWORK er at hjælpe alle typer virksomheder, uanset størrelse, med at opnå en bedre indtjening og en større online tilstedeværelse på nettet. Netop dét stræber vi efter hver dag, så vi kan hjælpe så mange virksomheder med at fremme deres budskab, opnå større brand awareness og samtidig forøge deres omsætning via en fastlagt online strategi.

Vi sidder klar til at tage en snak

Fokus på markedsføring, drevet af resultater

Vi stræber efter at matche din historie med dine forretningsmæssige mål som afkast, udførsel af en ny brand-strategi eller skabe brand awareness. Alt sammen for at opnå de bedste resultater.

“Det vigtigste her hos AWORK er, at vi opnår resultater for vores kunder. Derfor løber vi alle den ekstra mil for, at vores kunder får succes."
Jesper Enger-Rasmussen
CEO & Partner
Gazelle AWORK
AWORK Jesper Gazelle

AWORK er blandt de bedste i Norden

Vi elsker det vi laver, hvorfor udnævnelsen blandt top 90 (af en skare på over 1.200 bureauer) i hele Norden, blot gør os endnu mere stolte. AWORK er blevet udnævnt af det uafhænige research-bureau, Clutch, fra Washington.

AWORK Webbureau har modtaget Børsen Gazelle
AWORKs bedømmelser

Hvad kan AWORK Webbureau tilbyde dig?

Vi kan tilbyde resultater gennem vores produkter som består af hjemmeside, webshop, Sikker Mail og SSL certifikater samt markedsføring via video til hjemmeside, video til webshop, fotografering til hjemmeside, produktbilleder til webshop, Google AdWordsFacebook annoncering, LinkedIn annoncering og Instagram annoncering.

Vi har en bred vifte af muligheder og vi er her til at guide dig igennem det hele.

Gennem AWORK Webbureau kan du få hjælp til online markedsføring, som kan give din hjemmeside eller webshop en side 1 placering på Google ved hjælp af SEO. Dette er med til at skabe værdi for dig gennem større eksponering af din virksomhed og dermed kan flere potentielle kunder, der leder efter produkter eller ydelser du leverer, finde dig gennem relevante søgeord.

Desuden er det muligt at ramme din målgruppe bedst og mest effektivt gennem Facebook annonceringInstagram annonceringLinkedIn annoncering og Google AdWords.

Hvis du har brug for at sikre din hjemmeside, webshop eller mail, kan vi hjælpe dig med SSL Certifikater eller Sikker Mail. På den måde sikrer du data og informationer, da de bliver krypteret og ikke kan “åbnes” af en hacker. Desuden får du en bedre placering ved en Google-søgning, når du benytter SSL certifikater. Grunden til dette er, at en ny Google-opdatering gør at hjemmesider og webshops med et SSL Certifikat, bliver rangeret højere. Dette er fordi, at Google gerne vil give de søgende brugere en sikker oplevelse.

Der er en stigende interesse for billeder og videoer. Dette ses blandt andet gennem det store indpas YouTube og Instagram har vundet. Fremtiden er i markedsføring gennem billeder og videoer frem for tekst, da det er kræver mindre af forbrugeren. Derfor tilbyder vi Video til hjemmeside, Video til webshop, Fotografering til hjemmeside og Produktbilleder til webshop. Det skaber mere salg, hvis man har mange og gode billeder eller videoer på hjemmeside og webshop, da mange kunder kun baserer køb ud fra billedet. Desuden er det med til at forbedre SEO, da kunden bliver på siden i længere tid.

Hvorfor bruge et webbureau?

AWORK ser på dig og din virksomhed som værende unik. Derfor kan der være behov for forskellige løsninger, om det er, Sikker Mail, SEO eller Facebook annoncering hjælper vi dig til den bedste løsning.

Vi er et webbureau, der arbejder med både store og små virksomheder i mange forskellige brancher og har derfor en bred erfaring indenfor faget. Vi har leveret mere end 2500 webløsninger og arbejder til dagligt med virksomheder i Danmark og udlandet.

Vi tilbyder professionelt og visuelt flot arbejde. Vi sikre at produktet lever op til dine forventninger og opfylder dine ønsker og behov. Det er vigtigt for os at du føler dig tryk i processen og at du mere end tilfreds med det stykke arbejde vi yder. Det er muligt at kontakte support mandag til fredag, så du kan få hjælp hele vejen igennem.

I 2018 blev vi kåret til et af de bedste webbureauer i Norden. Vi modtog prisen grundet kundetilfredshed og produktrelevans på markedet. Vi har fremragende anmeldelser på trustpilot og Google Reviews, hvor en masse kunder har udtrykt deres meninger og oplevelser med AWORK Webbureau.

Vi har et team af søde, rare og passioneret medarbejder, der altid er klar på at hjælpe dig. Teamet holder sig opdateret på ny teknologi og trends, så du er sikret det bedste resultat.

Hvad er et webbureau?

Et webbureau er et bureau, der varetager og håndterer virksomheders, institutioners og iværksætteres interesser, indenfor alt web-baseret. Produktleveringen foregår som B2B, og internt i virksomheders web-løsninger, som webbureauer er sat i verden til, for at skabe og forbedre.

SEO, Google Ads osv. kan ved et webbureau bestilles fra start eller tilkøbes med tiden

Den pågældende kunde, bliver analyseret og et webbureau som AWORK, skræddersyr den absolut bedste webløsning. Her kan diverse værktøjer tages i brug og der kan tilkøbes ekstra ydelser henad vejen, alt efter hvor hurtigt og hvor meget virksomheden udvikler sig. Et webbureau kan tilbyde optimering af hjemmeside, Google Ads, Facebook Ads, SEO osv. Alt kan dog også mere passende købes fra starten, så der ikke opstår tekniske helligdage eller huller hen ad vejen, således alt er top-tunet og optimeret fra start.

Definitionen på et webbureau

Et webbureau er defineret ved at have en in-house designer eller udvikler, til design af hjemmesider, som skal opleves og bruges via en webbrowser, og benytter sig ofte af et CMS, såsom WordPress, men kan også spænde over et bredere felt og inddrage koder eller UX. Webbureauer arbejder typisk også med at implementere diverse cloud-servicer og datakilder, for at skabe det bedst mulige resultat.

Webbureauers integrering af datakilder samt håndtering af generel data

Et webbureau vil typisk også arbejde med at integrere forskellige datakilder og cloud-services for at kunne præsentere et samlet resultat på en hjemmeside. Det handler om at optimere brugeroplevelsen og muligheden for dette. Jo flere besøg webbureauer får genereret, jo flere kunder som genererer større reach. Og sådan fortsætter det i en fin synergi, som kun fortsætter.

Vi er AWORK Webbureau

Hos AWORK Webbureau har vi en altomfavnende tankegang, som er gennemsigtig og opfølgende, og som kontinuerligt tager fat om de mange problemer, der kan forekomme uoverskuelige at gå i gang med. AWORK Webbureau er her for vores kunder og det bliver vi ved med at være.

Nationalt webbureau som også tænker lokalt

AWORK opererer i ovenstående byer og har tit kørende konsulenter rundt i hele Danmark. Som webbureau bryster vi os med, at vi er landsdækkende og nedenfor kan du læse lidt omkring vores færden på både nationalt og lokalt plan.

 

Hele Danmarks webbureau

På trods af at vi har til huse i hhv. København og Aarhus, er vi altid på farten og et møde er derfor muligt, uanset hvor du bor. 

Søger du rådgivning og udvikling af dit kommende webprojekt? Eller vil du have optimeret dit nuværende? Så er du kommet til det rette sted. Vi kan nemlig skabe værdi for din forretning – og det er uanset hvor du befinder dig i landet.

AWORK Webbureau – Nationalt webbureau på lokalt plan

Bor du hverken i København eller Aarhus, så fortvivl ikke. I det øvrige Danmark er det begrænset med udbuddet af webbureauer, men heldigvis er vi i den lykkelige situation, at vores branche i princippet kan være 100% digitaliseret og stadig levere. Derfor er det ingen hindring for os at tage fat om dit arbejde, ligemeget om du bor i for eksempelvis Esbjerg, Holstebro, Herning, Næstved eller Odense.

Lad eksperterne hjælpe dig til den succes du fortjener

AWORK er et prisvindende webbureau fysisk lokaliseret i København og Aarhus. Vi er stolte af at være blandt top 90 webbureauer i hele Norden og København, ud af en skare på +1.200 webbureauer.

For dig betyder denne anerkendelse at din webløsning bliver udviklet af specialister, som har et skarpt øje for detaljer og som inderligt ønsker at du bliver brancheførende. For at sikre at du kommer et skridt foran konkurrenterne, analyserer vi dine behov, besvarer dine spørgsmål og vejleder dig til den perfekte løsning.

VI ER EKSPERTER PÅ VORES OMRÅDE, SÅ DU HAR TID TIL AT VÆRE DET PÅ DIT EGET

Kundernes behov og online adfærd skifter hurtigt, hvorfor det er vigtigt at kende de nyeste tendenser, for at udnytte dine optimeringsmuligheder. Internettet giver kunderne utallige muligheder og gør det svært at skabe loyale og trofaste kunder.

Hos AWORK arbejder vi for at kunderne vælger dig, fremfor konkurrenterne. Vi uddanner os kontinuerligt og følger tendenserne indenfor netop din branche. Hos AWORK Webbureau opdaterer vi din online profil, sådan at denne matcher kundernes behov og ønsker. Du skal blot fortælle os om du ønsker flere henvendelser, bookinger, tilmeldinger, mere trafik eller andre aktiviteter som skaber værdi for dig. Vi holder dig i hånden i alt fra idéudvikling, valg af optimal løsning, implementering, sparring og optimering.

Med vores viden kan vi skræddersy din hjemmeside

Vi har +2.500 projekter bag os og denne erfaring bruger vi når vi udvikler brugervenlige hjemmesider. Som webbureau assisterer vi vores kunder fra vores kontor i København. Vi inviterer gerne til en kop kaffe på kontoret, eller kommer forbi dig, uanset adresse, for at fortælle mere om hvilken hjemmeside løsning vi kan tilbyde dig.

Når du bestiller en professionel hjemmeside fra os, designer vi efter dit behov, dine ønsker og din målgruppe, indtil du er tilfreds. Ud over at skabe et design, der tiltrækker kunderne, så dækker vi også dine tekniske behov. Vi koder din hjemmeside således den tager højde for de regler og principper, som gør sig gældende hos Google. 

Vi udvikler en åben og ny hjemmeside, som betyder at du altid kan videreudvikle din hjemmeside med integrering af systemer og tilføjelse af funktioner. På den måde tillader vi din hjemmeside at vækste og tage form, i takt med udviklingen af din forretning. Dertil sørger vi for at din hjemmeside får et SSL certifikat, sådan at den beskytter både jeres og kundernes oplysninger i henhold til GDPR.

Vi ved det er vigtigt at dit hjemmeside design er responsivt både på tablet, smartphone og på større skærme. Derfor designer vi din hjemmeside, sådan at den er iøjnefaldende i alle størrelser. Når vi taler om UX-design, refereres der til en hjemmeside, som er designet med kunden i fokus. For at sikre at dine kunder kan få den bedste oplevelse, hjælper vi også gerne med fotografering til hjemmeside og video til din hjemmeside.

Uanset om du ønsker hjælp til vedligeholdelse af din nuværende hjemmeside, eller hjælp til at udvikle en ny hjemmeside – så er vores AWORK support klar til at hjælpe dig alle ugens dage.

Sikker mail – Sikker oplevelse for dig og dine kunder

Med Sikker Mail hos AWORK kan du trygt sende og modtage personfølsomt og fortroligt data. Mail anvendes verden over, som den primære kommunikationsmetode og dette gør også mail til et af de primære ofre for hacking angreb af cyberkriminalitet. Et hacking angreb betyder at uvedkommende får adgang til oplysninger, som kan skade både din virksomhed og dine kunder.

Fra den 1. januar 2019 blev det vedtaget at alle virksomheder som sender personfølsomt data, skal anvende en sikker mail. Virksomheder og brancher som er underlagt denne lovgivning, omfatter alle som gør brug af personfølsomt data, såsom opholdsteder, botilbud, plejehjem, børnehaver, krisecentre, dagskoler, forsikringsselskaber osv.

For at du kan samle alle dine web behov et sted tilbyder vores webbureau ‘Sikker Mail’, sådan at du trygt kan sende og modtage personfølsomt og fortroligt data. Sikker Mail krypterer indholdet i mails, der sendes mellem sikker mail konti og sikrer at uvedkommende ikke kan åbne disse mails. Du kan sende en sikker mail til virksomheder, det offentlige, udlandet og privatpersoner, så længe de også har sikker mail.

Vores webbureau tilbyder Sikker Mail til markedsførende priser og hjælper også med installeringen af Sikker Mail. Alt du selv skal gøre er at logge på med dit arbejder-NemId.

Dansk support, lagerplads og kalenderdeling med Microsoft Office 365

AWORK tilbyder Microsoft Office 365 til markedsførende priser, hvor i får Microsofts pakker samlet. Vores webbureau tilbyder 3 forskellige abonnementer, hhv. Office 365 Business, Office 365 Business Premium og Office 365 Business Essentials.

Ved at handle Microsoft Office 365 hos AWORK bliver jeres abonnement opdateret løbende. Vi har selvfølgelig Microsoft Office 365 både til Mac og PC.

Er du i tvivl om hvilket abonnement dækker forretningens behov, så vejleder vi selvfølgelig, sådan at du får dækket dine behov til den rigtige pris.

Vi sikrer vedvarende kundebesøg ved anvendelse af SEO

Hos AWORK inkluderer vi hjemmesidetekster i nogle af vores SEO-pakker, da det giver vores kunder bedre mulighed for at få succes med SEO hos AWORK. SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, som vi på dansk kalder søgemaskineoptimering.

Som et af Danmarks førende SEO bureauer , sikrer vi at potentielle kunder vælger din virksomhed frem for konkurrenterne. Kort fortalt foretager AWORK en søgeordsanalyse. Dette gør vi for at nå ud til flest potentielle købere, med brugen af effektive og optimale søgeord. Herefter går de forskellige processer i forhold til søgemaskineoptimeringen i gang, for at sikre en topplacering på Google.

Dette er vi faktisk så sikre på at vi kan, at vi tilbyder alle vores kunder en kontant garanti. Med andre ord betyder dette, at du får målbare resultater eller pengene tilbage.

Vi producerer tekster med den helt rigtige ordkombination til din professionelle hjemmeside, som både overbeviser Google og dine kunder om at din virksomhed er det bedste valg. Hvordan ved du så, at det er vores SEO tekster der skaber værdi for din forretning? Vi holder dig løbende opdateret om din placering på Google og præcis hvor mange kunder vores arbejde genererer. Vi nøjes ikke med at nå vores mål, men fortsætter for at nå endnu bedre resultater og flere kunder til din virksomhed.

Kunne du tænke dig at overhale dine konkurrenter? Så lad AWORK, dit SEO bureau, hjælpe dig med at nå dine mål.

Vi sikrer at du får kunder igennem Facebook, Instagram og LinkedIn

Vi har meget fokus på sociale medier hos AWORK, da der er adgang til meget data, som gør det nemt for dig at komme ud til dine målgrupper. AWORK arbejder med Facebook annoncering, Instagram annoncering og LinkedIn annoncering, hvor vi hjælper dig til at få fuldt udbytte af sociale medier.

Sociale medier er et af de bedste værktøjer til at opbygge loyalitet og brand awareness og dette kan vores webbureau hjælpe dig med.

Undersøgelser viser, at hvert individ verden over bruger 2 timer på sociale medier om dagen i søgen efter inspiration og underholdning. Sociale medier omfavner flere platforme og vores bureau vejleder dig til det rigtige valg, som gør dig synlig på de rigtige platforme.

Ved at analysere din virksomhed, branchen, kunderne og konkurrenterne, finder vi frem til det mest optimale kanalvalg og oplagte hyppighed ud fra dine kampagner. Hertil opsætter vi segmenterede målgrupper for at sikre den højeste interesse for dine kampagner.

For at sikre flest kunder for hver kampagne, opsætter vi re-marketing, som følger kunden igennem hele købsrejsen.

Hæv din bundlinje og nå ud til din specifikke hmålgruppe med Facebook Ads

Facebook er dén sociale platform med flest brugere. I Danmark har 75% af Danmarks befolkningen en profil på det sociale medie, som de anvender dagligt. Derfor er det et oplagt medie til at øge din bundlinje med anvendelse af Facebook ads hos AWORK.

Det unikke med Facebook er at det er muligt at nå præcise målgrupper, ud fra demografi såsom alder, bopæl, køn, interesser og meget mere. Facebook annoncering kan derfor hjælpe dig med at nå din specifikke målgruppe. På Facebook betaler man for hver gang din annonce bliver vist for en bruger og ikke hver gang en bruger viser interesse og klikker på din annonce. Derfor kan det blive dyrt med Facebook annoncering, hvis der ikke segmenteres snævert.

Hos AWORK Webbureau foretager vi en dybdegående analyse af din virksomhed, sådan at vi ved alt om dine kunder. Ud fra den indsamlede kundeviden, opstilles en specifik målgruppe med den højeste interesse for din virksomhed. På den måde sikrer AWORK at Facebook Ads giver dig den bedste Return on Investment for dine investerede kroner.

Vi analyserer løbende dine kampagner, sådan at du ved om det er billeder, tekst eller video der tiltrækker dine kunder. Analyserne omfavner også andre relevante faktorer, som vi rapporterer til dig løbende, sådan at vi kan optimere og forbedre dine Facebook annoncer løbende.

Skab relationer til nye kunder med Instagram Ads

Med instagram har du mulighed for at nå forbrugeren der hvor de i stigende grad bruger deres tid, til at blive inspirerede af smukke billeder og underholdende videoer.

Instagram er et oplagt medie til at promovere fysiske produkter, hvor dit visuelle udtryk kan inspirere til køb. Derfor er Instagram det oplagte sted til at fortælle din virksomhedshistorie med hjælp af Instagram ads.

Instagram anvendes til diverse former af kommunikation. Ud over videoer og billeder, giver Instagram dig også mulighed for at skabe relationer til kunderne via små historier i ‘story’. Instagram anvendes til at interagere med tidligere bekendtskaber og til at stifte nye bekendtskaber.

Derfor har Instagram Ads aldrig været ligeså relevant som nu.

Markedsfør dit produkt direkte til beslutningstagere med LinkedIn Ads

LinkedIn annoncering giver dig mulighed for at markedsføre dit produkt eller service direkte til beslutningstagere. Den primære interesse hos LinkedIn brugere er forretning og derfor er brugerne på LinkedIn også modtagelige for din forretning.

Vores arbejde hos AWORK består af at undersøge, hvordan din virksomhed bliver eksponeret til den relevante målgruppe. Med LinkedIn insights viser vi dig de reelle tal, sådan at du hele tiden ved hvilket udbytte du får for dine LinkedIn Ads.

Med total gennemsigtighed hvor du ved ligeså meget som os, har vi mulighed for at optimere vores indsats, sådan at du får mest ud af din LinkedIn annoncering.

Hos AWORK Webbureau er vi konkurrencemennesker og elsker at se din LinkedIn annoncering vinde. Derfor er en vigtigt for os at analysere din tilstedeværelse på LinkedIn, sådan at du kommer i kontakt med endnu flere beslutningstagere.

Vi har opskriften på en sælgende webshop

AWORK har en afdeling som de seneste 7 år kun har haft ét fokus – at producere webshops.

Med afdelingens snævre fokus på at fremstille webshops, er vi eksperter og kan levere de bedste webshops på markedet. Dette kan vi fordi vi søger kreative udfordringer og hele tiden skubber grænsen for hvad der er muligt.

Etablering af en ny AWORK webshop eller optimering af nuværende webshop er en stor beslutning, fordi det er afgørende for om dine kunder handler hos dig eller hos konkurrenten.

Hos AWORK webbureau har vi erfaring med opsætning af 100+ webshops, hvor vi bruger erfaringen til at forbedre- og udvikle os. Vi vægter at udvikle en sælgende webshop, som kan udvikles i takt med forretningens udvikling. Din webshop hos AWORK bliver derfor fornyet med de nyeste funktioner, sådan at du bibeholder og erhverver nye kunder hele tiden. 

Webshops med fokus på høj Google rangering

Webshops med billeder og videoer rangeres højere af Google. For at skabe det bedste salgsgrundlag for din webshop tilbyder AWORK derfor produktion af videoer og billeder til din webshop. Dertil viser studier at flere foretrækker at blive eksponeret for en video, i stedet for at læse en tekst. En produktvideo kan både anvendes til at vise dit produkt eller forklare dit budskab.

Billeder er med til at skabe en levende hjemmeside, som både fremstår mere funktionel og professionel. Lad vores webbureau hjælpe med produktionen af billeder til din AWORK webshop, sådan at din webshop får et pænt helhedsindtryk med en fin, rød tråd.  

Ved at samle designet af selve webshoppen, billeder samt videoer hos vores webbureau, kan vi sikre en gennemført webshop med skarpe detaljer. Vi har redskaberne til at sikre en succesfuld og fremtidssikker webshop, hvor det tekniske udgør en højere enhed sammen med et unikt design.

AWORK er dit WordPress webbureau – med udvikling og dedikation i højsædet

Ved et samarbejde med vores WordPress team, styrker vi din virksomhed med den absolut største mulighed for udvikling. Vi har et solidt og dedikeret udviklingsteam, som fokuserer på WordPress hjemmeside udvikling. Vi implementerer altid de nyeste teknologier og er en del af den globale WordPress kreds.

Skalér din WordPress hjemmeside eller webshop

AWORK er som altid forrest i bussen, når det handler om at forbedre din virksomhed. Der bruges de nyeste værktøjer, for at få mest muligt ud af din idé. WordPress er en platform, hvorpå man kan designe sin webshop og/eller sin blog. Det er et open-source system (CMS), og via WordPress kan vi skabe det bedst mulige resultat til dig og din virksomhed.

Google Analytics til WordPress

Google Analytics går naturligt hånd i hånd med WordPress og er standard for web analyse værktøjer. Desværre er det bøvlet for mange WordPress brugere at tilføje Google Analytics til WordPress for at spore deres websted. Her kender AWORK til en masse fif, bl.a. kan man tilføje Google Analytics via en gratis plugin. Disse kan også være lidt mere avancerede både til at tilføje din sporingskode til dit website, men også til at se grundlæggende statstikker i dit WordPress dashboard. Det er også muligt at tilføje Google Analytics til dit websted med Google Tag Manager eller synkronisere, hvis maksimal ydeevne betyder meget for dig.

WooCommerce webbureau som tilbyder intuitive WooCommerce webshops – shop-plugin til WordPress

Det anerkendte webshop-plugin WooCommerce til WordPress er kendt for en enorm brugervenlighed og med hensyn til integrationer og udvidelser, er det meget fleksibelt. WooCommerce kan man også kalde for en webshop-platform, og mulighederne inden for udvikling af denne er enorme – her kan tilføjes fuld shopløsning med integrationer til samtlige betalingsterminaler.

Frie designmuligheder: Fuldend din brugeroplevelse med WooCommerce

Hvis webshop-pluginnet WooCommerce var en computer, ville det klart være en computer fra Apple. Brugervenligheden er så imponerende, at det næsten er for godt til at være sandt. Designmæssigt er der ingen grænser – den sublime kundeoplevelse kan skabes ved hjælp af et anstrengelsesniveau, som er lige så nemt som at klø sig i nakken. Nem navigation og god til ordre- og fragthåndtering. Når et samarbejde indgåes med AWORK, udvikles det altid af vores dygtige og veluddannede udviklere i København eller Aarhus. Vi håndterer alt fra strategi til implementering af løsningen, og du får tilknyttet en fast kontaktperson til dit projekt.

Sikkerheden er i top med WooCommerce

Når du får udviklet din webshop med WordPress og WooCommerce, har du en stor tryghed og sikkerhed i, at understøtter stort set alle tredjepartsprogrammer. Hos AWORK har vi en del samarbejdspartnere, hvor deres systemer også kan integreres. Her kan nævnes et fragtsystem via Shipmondo, en POS-løsning via Sofier, en betalingsgateway via Bambora m.fl. Desuden så er softwaren bag WooCommerce skabt af Automatic, som også er dem der har skabt WordPress. Det betyder, at de 2 systemer er fuldt integrerbare med hinanden og har samme nemme og intuitive design. Derudover er WooCommerce og WordPress lavet på en sådan måde, at det hele tiden Google-indekseres og lever op til Googles SEO-principper.