Få skræddersyet din
Instagram annoncering​

Prøv vores prisberegner nedenfor og få en pris på dit projekt

Beregn din pris på Instagram Ads

Hvor stor er din virksomhed?

Hør om Murermester Mortensens oplevelse

For Murermester Mortensen var det særdeles vigtig at hans passion for han erhverv kom til udtryk overfor brugerne. Både gemme design og udtryk men særdeles også gennem den digital markedsføring vi har lavet. Nedenfor ser du den hjemmeside AWORK lavede til Murermester Mortensen. 

AWORK er Instagram Partner
AWORK Facebook Certifikat
AWORK er Meta Business Partner. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med alt inden for Facebook annoncering og Instagram annoncering. Skal du have hjælp til Facebook Ads eller Instagram Ads, så tag endelig kontakt til os
AWORK har modtaget disse Clutch priser
AWORK Webbureau har modtaget Børsen Gazelle
AWORK er et webbureau i København, der kan hjælpe dig med alt fra en ny hjemmeside og webshop udvikling til online markedsføring. Uanset om du skal have hjælp til Google annoncering, annoncering på Instagram, Facebook annoncering, hosting af hjemmeside eller noget helt andet, så tag endelig kontakt til os.

Øg dit engagement og trafik med Instagram annoncering

Instagram har over én milliard brugere verden over, der alle deler billeder igennem post og stories. Fordi mediet er så stort, befinder din målgruppe sig uden tvivl også på Instagram. Hos AWORK er vi eksperter i Instagram Ads, og med vores hjælp til annoncering på Instagram øger du dit engagement, trafik og konverteringer til din hjemmeside eller webshop – og dit brand. 

Fra kr. 2.624,- /md

Her ses et uddrag af vores kunder som har valgt os som deres foretrukne Instagram Ads bureau.

Skal du have hjælp til annoncering på Facebook og opsætning af dine annoncer på Facebook, så tag kontakt til AWORK webbureau. Vi er et Facebook marketing bureau, der kan hjælpe dig med alt inden for Facebook Ads - herunder Facebook remarketing. Vi hjælper også gerne med annoncering på Instagram, der er en del af Facebook

Whitepaper om
Facebook & Instagram Ads

Download vores whitepaper helt gratis, og få yderligere tre måneders gratis prøveperiode på vores analyseværktøj AWORK InSight.

Få mere for dine penge med vores All-In-One kampagne!

Få både annoncering på Snapchat, annoncering på TikTok, annoncering på Google, annoncering på Facebook, annoncering på Instagram og annoncering på LinkedIn samt SEO i én samlet pakke, og øg dit engagement og trafik til hjemmesiden.

Det er et ekstraordinært kampagnetilbud, så kontakt os allerede i dag, før det for sent!

Ring til os på 88 37 47 88, og hør nærmere. 

Læs mere om vores udvalgte cases, herunder også arbejdet med andre kunders Google Ads

Hvad får du med i din Instagram annoncering?

Her kan du læse lidt om hvad der er med i vores Instagram annoncer som standard. Vores Instagram annoncer er dog ikke kun begrænset til dette. Tag endelig fat i os for en uforpligtende dialog om annoncering på Instagram.

Synlighed på Instagram

Instagram har mere end én milliard brugere verden over. Netop derfor er Instagram annoncering et godt sted at starte, hvis du vil øge synlighed og kendskab til din virksomhed. Vores Instagram Ads-specialister kender til alt det tekniske bag Instagram annoncering og opslag. Derudover ved vi, hvordan du fanger din målgruppe. Gennem annoncer sørger vi for, at du er i top of mind hos dine (potentielle) kunder.

En fast Instagram Ads-specialist

Som noget helt unikt, får du tilknyttet en fast Instagram Ads-specialist, som hjælper dig med at maksimere outputtet af din Instagram annoncering. Vores Instagram Ads-specialister sikrer sig, at du ikke smider penge “ud ad vinduet” eller bruger dem forkert. Ads-specialisten hjælper dig med alt fra opsætning til tekstforfatning og overvågning af din annoncering på Instagram.

Målrettet annoncering på Instagram

Vi hjælper dig med at målrette dine annoncer på Instagram, så de rammer de helt rigtige målgruppe. Med Instagram Ads kan du indsnævre din målgruppe, så du ikke spilder tid og penge på dem, som alligevel ikke klikker og konverterer. Vi opsætter flow, som automatisk følger op på dine besøgende, og som påvirker dem, indtil de er klar til at foretage en handel.

Større kendskab dit brand

Vores Instagram Ads-specialist udarbejder sammen med dig en strategi og indholdsplan for din annoncering på Instagram. Vi sørger for, at du kommer godt fra start, og vi skaber klare målsætninger for din online tilstedeværelse. Med den rigtige strategi øger vi sammen kendskabet til dig og dit brand. Det gør vi ved at skabe awareness, flere besøgende samt salg og interesse til din virksomhed.

Indhold med værdi

Dit indhold er altafgørende for, hvordan dit organiske og betalte indhold performer på Instagram. Vores Instagram Ads-specialist udarbejder derfor alt indhold for dig. Det betyder, at vi også skriver teksterne til dine annoncer på Instagram. På den måde kvalitetssikrer vi dine annoncer og skaber indbydende indhold, som fanger din målgruppe.

Du kan selv se resultaterne

Vi tilbyder konverteringssporing af din Instagram annoncering. På den måde kan du se, hvor mange brugere der faktisk ender med at købe et produkt efter at have sat og klikket på din annonce. En konvertering er ikke kun et køb. En konvertering kan være mange ting. Det kan fx være: Tilmelding til nyhedsbrev, søgninger, tilføjelse til kurv, udfyldelse af kontaktformularer og meget mere. Konverteringssporing giver dig altså mulighed for at måle den direkte effekt og resultater af vores annoncer på Instagram.

Se lidt af vores arbejde nedenfor

Ved at udnytte Instagrams omfattende annonceringsplatform kan vi nøje målrette vores budskaber og nå ud til den rette målgruppe på en effektiv måde. Denne strategi giver vores kunder mulighed for at opbygge en stærk online tilstedeværelse og maksimere deres synlighed og indflydelse.

Sådan kommer vi i mål med dine Instagram kampagner og annoncer

Vi har siden år 2012 arbejdet med Instagram annoncering. Du er dermed sikret et Instagram-bureau, der har stor know-how inden for Instagram Ads. Hos AWORK ved vi, hvad der skal til for at skabe resultater, som skaber værdi for vores kunder gennem en målrettet og skarp annoncering på Instagram.

01.

Kendskab og analyse​

Første skridt er at stifte kendskab med dit brand, branche samt konkurrenter. Den information vil skabe grundlag for dine Instagram Ads kampagner og være startindekset. Derefter udarbejder vi en strategi og indholdsplan på baggrund af den information, vi har indsamlet i første trin. Sammen med dine mål kan vi nu afgøre, hvilken vej vi skal gå med dine annoncer på Instagram.

02.

Content udarbejdelse​

Vi udarbejder content for dig og skriver teksterne til dine annoncer på Instagram. Vi kvalitetssikrer dine annoncer og skaber indbydende indhold, som fanger din målgruppe. Vi bruger gerne visuelt materiale i vores annoncer. Det kan både være videoer og billeder, der fanger brugeren.

03.

Resultater og mål​

Vi har nu annonceret for dig, og resultaterne og målinger giver effekt. Nu kigger vi på, om vi skal lave nye eller optimere eksisterende annoncer. Med i annonceprisen får du også en månedlig rapport, hvor vi rapporterer om brug af annoncekroner, resultater og udvikling.

Er du klar til at komme i gang?

Bliv kontaktet ved at klikke på knappen nedenfor eller ring på 88 37 47 88.
Vi rådgiver dig til valg af den rette løsning og strategi, så vi sammen kan opnå dit mål.

Spørgsmål til Instagram Annoncering

De oftest stillede spørgsmål finder du nedenfor. Hvis ikke du finder svaret på dit spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive til os i chatten eller kontakte os på anden vis. ​

Instagram er en del af verdens største sociale medie – nemlig Facebook. Dette betyder også, at Instagram er afhængig af Facebook, når der skal udvikles Instagram annoncering. Instagram fokuserer primært på æstetikken omkring foto og video, og gør det muligt som bruger både at interagere med egen profil, venner/bekendtes profiler, brands/virksomheder og kendissers profiler – og med sine mere end en milliard aktive brugere pr. måned verden over, er Instagram et oplagt medie at annoncerer på.

Der findes flere måder at lave Instagram annoncering på, og det kan være forskelligt fra virksomhed til virksomhed hvilken form, der passer bedst. Dog er det væsentligt at huske på, at Instagrams hovedfokus er at formulere sig i billeder. Derfor kan du med fordel indsamle en række flotte billeder af din virksomhed, som vil være æstetisk flotte at præsentere på Instagram.

Har du en webshop, er det også muligt for dig at annoncere dine produkter direkte gennem Instagram, da Instagram har også en annoncefeature kaldet “Shopping”. Her er det muligt at tilkoble din webshop, så du kan tagge dine produkter på et billede eller i en story og lede brugerne direkte til webshoppen, hvor de kan gennemføre deres køb.

Hos AWORK hjælper vi dig med at finde frem til den rette strategi for din Instagram annoncering. Og da Instagram er ejet af Facebook, kan vi også hjælpe dig med din Facebook annoncering.

Alle typer virksomheder kan gøre brug af Instagram annoncering. Det kræver blot at du opretter en Facebook-side, da det er gennem Facebook Annonceadministrator du opsætter dine Instagram annoncer. Derfor kan du benytte dig af Instagram og Facebook annoncering på samme tid.

Da du ikke behøver en Instagram-profil for at annoncere, skal du ikke bekymre dig om at skulle opdatere og vedligeholde en Instagram-profil, men blot have en god hjemmeside eller webshop, som du kan lede brugerne til.

Alt efter hvilke type virksomhed du har, kan det dog være en fordel også at have en aktiv virksomhedsprofil på Instagram, hvor du kan fremvise dine produkter eller fortælle om dine services. Herigennem får du flere statistiske oplysninger om dine brugere.

Prisen på Instagram annoncering bestemmer du selv. Du vælger altså et beløb, du vil bruge på dine annoncer pr. dag eller pr. periode din annonce skal køre.

Det koster penge hver gang en bruger klikker på din annonce eller køber dit produkt via din annonce. Disse priser afhænger af udbud og efterspørgsel, hvor du, lige som ved en auktion, byder på at få vist din annonce for din valgte målgruppe.

Du vælger selv om du vil betale for pris pr. klik eller pr. visning af annoncen. Er din målgruppe meget bred, er priserne lavere. Det skyldes, at du muligvis eksponerer annoncen for ikke-interesserede brugere. Dette kan dog i nogle tilfælde være en god idé, hvis dit mål er at blive vist hos rigtig mange brugere.

Kontakt vores Ads Specialister på +45 88 37 47 88 eller skriv til os på smb@awork.dk

Hvor længe dine Instagram Ads skal køre afhænger af målet for dine annoncer. Ønsker du mange visninger og eksponeringer kan du eksempelvis sætte din annonce til at køre i en måned. Er din CTR-rate (click-through-rate) lav kan det være tegn på, at der er noget ved annoncen, som virker mindre godt. I de tilfælde, bør du ændre i annonce eller stoppe den.

Der er altså ikke noget konkret svar, på hvor længe annoncer på Instagram skal være aktive, da du må holde øje dine data og lade dem tale for sig.

Har du svært ved at overskue annoncedata eller vil du gerne have fagrlig rådgivning til Instagram annoncering, så kontakt os på på +45 88 37 47 88 eller skriv til os på smb@awork.dk

Ønsker du en guide til, hvordan du opsætter Instagram Ads? Der er mange faktorer og valg at tage højde for, når du skal annoncere på Instagram.

Du skal eksempelvis overveje, hvad målet er for annonceringen:
Er det konverteringer eller visninger, du er ude efter, og er det en bred eller snæver målgruppe du vil ramme?

Instagram er et visuelt medie, hvor gode billede og videoer har betydning for brugernes interesse i dine annoncer. Du skal derfor også tage højde for, hvilket visuelt signal du gerne vil sende med din annoncering?

Vores Ads Specialister hos AWORK kan guide dig igennem alle disse steps, når du skal annoncere på Instagram.

Tag fat i os på +45 88 37 47 88 eller skriv til os på smb@awork.dk

Vil du gerne have mere målrettet og kvalificeret trafik til din webshop eller hjemmeside? Med Instagram annoncering kan du, som virksomhed, ramme plet, når du sigter efter din målgruppe. Instagram annoncering er dine annoncer, som bliver vist I brugernes feed og Instagram Stories. Dine annoncer eksponeres altså mellem opslag og stories, fra de profiler brugerne allerede følger. Med Instagrams algoritmer og gode muligheder for at målrette interesserede brugere, blender dine annoncer let ind hos brugerne.

Skræddersyet annoncering på Instagram

Fordi Instagram er et visuelt medie, er det også vigtigt at dine Instagram annoncer ser profesionelle ud og fanger din målgruppe. Vi kan hjælpe dig med at lave flotte visuelle annoncer. Hos AWORK tilbyder vi Instagram annoncering, som er skræddersyet til dit behov for annoncering. Kontakt derfor en af vores konsulenter på telefon:  +45 88 37 47 88 eller via e-mail: smb@craft.awork.dk. Vi har nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet, når det kommer til Instagram annoncering.

Har din virksomhed en Instagram profil? Uanset om du arbejder i eget firma, er en lille erhvervsdrivende virksomhed, eller en større koncern, NGO eller politisk organisation, kan Instagram annoncering hjælpe dig med at finde den rette målgruppe for  din virksomhed. Instagram så for første gang dagens lys i 2010, og havde til formål at gøre det nemt at dele billeder fra mobiltelefonen. Det banebrydende ved Instagram var, at man kunne lægge filtre på billederne og dermed gøre dem æstetisk flottere og mere iøjnefaldende. Instagram blev i år 2012 solgt til Facebook. Sidenhen har det sociale medie taget verden med storm. Fordi Instagram er ejet af Facebook, skal du have en aktiv Facebookprofil for at oprette Instagram Ads, hvorefter du kan udforme effektive annoncer. Instagram er et oplagt sted til at styrke dit brand og tiltrække nye kunder. På Instagram kan du fange netop din målgruppe gennem segmentering på geografi, demografi, interesse, adfærd og meget mere. 

Strømlinet marketing på Instagram

Til forskel fra Facebook er Instagram et mere strømlinet format, hvor indholdstypen udelukkende er billed- og videoformat. De fleste danske virksomheder er med på vognen, og flere bruger aktivt Instagram Ads til strategisk og målrettet marketing.

Er du ny annoncør på Instagram, eller er annonceopsætningen tidskrævende og forvirrende? Med hjælp fra AWORK kan du være sikker på, at dine kampagner kører korrekt og skaber et positivt afkast. 

  • Du modtager et skræddersyet tilbud
  • Vi hjælper dig med at håndtere og optimere dine annoncer
  • Vi står klar til at behandle og analysere på din data
  • Vi står for alt – billeder, video og tekst til dine Instagram annoncer
  • Vi søger altid dybdegående indsigt i vores kundes virksomhed og industri. Det sikrer, at vi får skabt et stærkt digitalt fundament, som giver resultater på den lange bane

Overvejer du, hvorvidt Instagram annoncering er relevant for dig eller din virksomhed? Det første du skal overveje er, om Instagram er en platform, der benyttes af din målgruppe eller andre virksomheder som din. Undersøg altid markedet på forhånd, inden du går i gang med at annoncere. Nogle virksomheder får et bedre udbytte af annoncering via. andre platforme som eksempelvis via. Google AdsFacebook annoncering eller LinkedIn annoncering.

Hvis din research viser, at Instagram annoncering er et godt match til din type virksomhed, er det bare med at komme i gang. Selve oprettelsen af en virksomhedsprofil på Instagram er forholdsvis brugervenligt, men ønsker du at sætte hårdt ind på Instagram annoncering som din primære marketing strategi, er det en god idé at få hjælp fra eksperter i Instagram annoncering.

Hos AWORK webbureau har vi hjulpet mange af vores kunder til øget vækst med målrettet annoncering på Instagram. Det er en af grundene til, at vi er blandt de bedste i Norden.

En af fordelene ved annoncering på Instagram er, at man – ligesom Facebook annoncering – kan opsætte annoncer med specifikke målgruppeindstillinger. Instagram giver dig mulighed for at segmentere din målgruppe ud fra geografi, demografi, interesser, adfærd og meget andet. Det betyder også, at du let kan indsnævre din målgruppe, så dine annoncer bliver eksponeret for din specifikke målgruppe. Dermed får du størst værdi for dine annoncekroner.

Instagram retargeting er et stærkt værktøj, der bliver flittigt brugt til strategisk annoncering på Instagram. Instagram retargeting er en annoncetype/funktion, der muliggør at annoncer kan blive målrettet brugere, der har vist interesse for dig, din virksomhed eller dine annoncer. Du kan således fastholde din målgruppes interesse ved fortsat at vise Instagram retargeting annoncer, med henblik på muligt køb, afhængigt af hvilken ydelse din virksomhed ønsker at promovere.

Der er mange fordele ved Instagram annoncering. En af de største fordele, er at Instagrams annonceplatform er et specialiseret værktøj til at finde din målgruppe. Du kan via Instagram annoncer finde frem til lige netop din målgruppe. På den måde kan du sikre optimalt udbytte af dine annoncekroner.

Har du yderligere spørgsmål til Instagram annoncering, er du meget velkommen til at ringe til os på +45 88 37 47 88 eller skrive til os via e-mail: smb@craft.awork.dk