Dedikeret server for din virksomhed​

Er webshoppen eller webløsning blevet for langsom?  Vi opsætter, hoster og administrere din server. Med fuldsupport og 24 / 7 / 365 overvågning til en fair pris. 

Start med at indhent et tilbud i dag

 

AWORKWebbureau-priser

Dedikeret server eller shared hosting i særklasse

   Dansk kundeservice og support 

   24 / 7 / 365 Overvågning

   Centos | Ubuntu

   Datacenter i Tyskland og Finland

   Nemt og brugervent administrationspanel

   SSL Certificeret af Comodo

   Firewall | bitNinja

   Intel Core

intel-server
centos-dedikeret-server
ubuntu-dedikeret-server
plesk-awork

Dedikeret Server

At have en dedikeret server gennem AWORK betyder, at du lejer en fysisk server i vores datacenter, som kun er dedikeret til dig. Vi sørger for, at pladsen udelukkende er lejet ud til dig, og så står for selve driften.

På den måde vil alle de mere tekniske aspekter af, at have en dedikeret server, være overdraget til os. Du vil derfor få alle fordelene ved en dedikeret server uden at skulle have de tekniske kompetencer til at drifte den, da vi sørger for sikkerhed, opsætning osv.

AWORK dedikeret server

Start med en udforpligtende snak

Vi tilbyder en rigtig konkurrencedygtig pris på dedikeret server. Så ring og hør mere om mulighederne for dig

Vores teknikere sidder klar til at hjælpe dig.

AWORK er SSL Partner med Comodo
Comodo er partner med AWORK Webbureau

Vi er officiel SSL partner med Comodo.

Hvis du er interesseret i at høre mere om de SSL Certifikater vi kan levere, så er du velkomne til at ringe til os på: 88 37 47 88

Hvad er dedikeret server?​

En dedikeret server betyder, at du har din helt egen server, som du ikke deler med nogle andre ( Shared host). På den måde skal du ikke dele ressourcer med andre, som kan sikre mere stabil drift for din hjemmeside eller webshop. En dedikeret server er især relevant for dig, som har en webshop eller hjemmeside, som kræver det højeste niveau af drift, hastighed og sikkerhed. Dedikeret server er på den måde det ypperste indenfor hosting og server sammenlignet med andre typer, såsom virtuel eller delt server.

Høj ydeevne og glade brugere!

En høj ydeevne er især vigtigt for webshops eller hjemmesider, som tager imod meget trafik. Hvis du har din hjemmeside eller webshop på en delt server, så vil du kunne mærke udsving i hastigheden, hvilke i mange tilfælde er på grund af serveren. For hvis andre hjemmesider, på samme server, trækker en stor mængde trafik, så vil du kunne mærke et fald i hastighed. Med en dedikeret server er alt båndbredden dedikeret til din hjemmeside alene.

Sikkerhed der er til at forstå!​

Når du er på en delt server, så ligger ansvaret for sikkerhed på din hostingudbyder som installerer firewall og andre sikkerhedsprogrammer. Her er sandsynligheden for at blive udsat for hackerangreb også større, da du deler risikoen med mange andre hjemmesider.

Hvis du har en dedikeret server, så har du muligheden for at installere præcis de sikkerhedsprogrammer du vil, og her er der mindre risiko for at blive hacket, da din side er den eneste på serveren. Hos AWORK ved vi hvordan vi harden serveren og beskytte den mod D-Dos angreb m.m. 

Andre fordele ved dedikeret server:

✓  Højere oppetid

✓  Bedre performance

✓  Mere sikkerhed

✓  Mere pålidelig

✓  Højere fleksibilitet

Dedikeret server hos AWORK​

Start med en uforpligtende samtale og fortæl os lidt om dit behov eller problem med din webløsning. 

Servere spiller en central rolle for webløsninger og hvis det ikke spiller så oplever du nedetid og ikke mindst nedgang i dine ordretal. 

Start med at ringe til os på 88374788

Gazelle AWORK

Hvilken type hosting er bedst for mig? ​

Det hele handler om dit behov. Har du brug for mere stabilitet, hastighed og sikkerhed, så er dedikeret server sikkert relevant for dig. Dog kan dedikeret server være en lidt dyrere i drift end delt hosting, hvorfor det ofte er sider med meget trafik, som er interesseret i dedikeret hosting.

Lad os tage en uforpligtende snak omkring et dedikeret server setup for dig.

 

Kontakt os nedenfor eller ring til os på 88374788