Telefon: 88 37 47 88

SEO - AWORK Webbureau

SEO

Det får du med

Med SEO fra AWORK er du sikker på at opnå resultater på Google. Vi garanterer dig en side 1 placering på Google, ellers får du en kontant tilbagebetaling.

Du ser ikke samme garanti hos mange andre marketing- og webbureauer, men I AWORK er vi så mål- og kvalitetsbevidste at vi er overbeviste om, at vi kommer til at få din virksomhed på side 1 på Google, på de aftalte søgeord.

Vi tilpasser løsningen så den bliver fundet af Google. Koder, billeder, links m.m. bliver gennemgået.

Vi optimerer jeres nuværende tekster med henblik på Google, så din virksomhed opnår den rette profil overfor de besøgende samt Google. Metabeskrivelser og nøgleord bliver også tilføjet og optimeret.

Ønsker I at vi skriver jeres tekster, kan vi også klare dette. Oplys blot AWORKs konsulent om at du ønsker dette, så vil konsulenten udforme et skræddersyet tilbud til dig.

Vi sørger for at du får en højere placering på Google på dine udvalgte søgeord. En højere placering betyder flere besøgende og derved mulighed for at få flere kunder.

Vi optimerer løbende SEO-arbejdet med oprettelse af flere backlinks samt anden meta- og link-indhold. Google vil hermed hele tiden vægte jeres webløsning højt, da den bliver holdt opdateret.

Vi er altid til at få fat på hvis I har brug for support eller ønsker at vide mere om vores produkter.

Elmann-Advokatpartnerselskab-

Modtag et uforpligtende tilbud på SEO

SEO

Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater.
Fortæl os om dine ønsker.

jysk-baadtransport

SEO-analyse af dit websted

Vi starter med at analysere din branche for at kortlægge målgruppen og få et generelt billede samt forståelse af branchen. Herefter foretager vi en søgeordsanalyse som lægger fundamentet for vores fremtidige SEO-arbejde.

Vi fastlægger søgeorderne i samarbejde med dig, så du ved hvad vi laver og du kan til hver en tid se hvor langt vi er i processen. Vi udarbejder ligeledes en konkurrentanalyse, så vi kan kortlægge konkurrenter og se hvor kraftigt de markedsfører sig.

 • Søgeordsanalyse
  Vi undersøger hvilke søgeord det vil give mest mening at din virksomhed bliver fundet på. Det kommer bl.a. an på antal søgninger og konkurrence.
 • Konkurrentanalyse
  Vi undersøger hvad dine konkurrenter gerne vil findes på når brugerne søger. Dette bruger vi til at fastlægge hvordan du skal markedsføre din virksomhed og med hvilke søgeord.

Få at vide hvad du betaler for

Vi rådgiver dig til det vi mener er realistisk at forvente af vores SEO-arbejde. Med SEO er det alpha og omega, at der bliver opsat mål således, at forventningsafstemningen er på plads fra start af.

Igennem forløbet vil du modtage rapporter over hvordan vores SEO-arbejde udmønter sig, i form af bedre placeringer samt større synlighed på nettet. På denne måde er du helt klar over hvad dine penge går til.

 • Opsætning af specifikke mål (f.eks side 1 på et bestemt søgeord)
 • Opsætning af måleværktøjer

cavalino
mibook

On-Page SEO

Der er flere former for markedsføring – både online og offline. I AWORK arbejder vi kun med online markedsføring. Vi har derfor tilføjet de bedste, og mest anvendte, metoder og moduler så du får mest ud af din hjemmeside/webshop i forhold til markedsføring og konverteringer (konverteringer betyder at man gør en besøgende bruger til en kunde).

 • Gennemgang af webstedets opbygning
 • Optimering af websted
 • Gennemgang af websted for duplicate content
 • Optimering af deep-linking
 • Titelopbygning inkl. H1, H2, H3, H4 osv.
 • Billedoptimering inkl. alt-tags
 • Valg af x-antal søgeord efter aftale

Off-Page SEO

Vi sørger for at din websted bliver taget godt imod af Google. Vi opsætter og installerer derfor en række moduler og koder på din websted.

Vi fortæller Google hvad der skal indekseres (læses af søgemaskinen) og hvad der ikke skal. Hertil gør vi alt hvad vi kan for, at du får så mange links pegende ind til websted således, at dit websted får en bedre placering og større synlighed på nettet.

 • Analyse af inbound-links
 • Opbygning af tekster til indgående links inkl. søgeord
 • Løbende optimering over minimum 1 år
 • Valg af x-antal søgeord efter aftale

jasorejser
danskklimaseo

Priser

Priserne afhænger af hvilken SEO-pakke man ønsker. Tilbuddet sammensættes ud fra antal søgeord og løbeperiode. Ønsker du at høre mere om vores priser er du altid velkommen til at kontakte os – det er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Kontaktinformation:

E-mail: smb@awork.dk
Telefon: 88 37 47 88

Modtag et uforpligtende tilbud på SEO

SEO

Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater.
Fortæl os om dine ønsker.

SEO er en investering, ikke en omkostning

Synlighed er altafgørende

Det kan være svært at forstå hvorfor Google er så vigtig for din virksomhed. Der findes over 60 billioner hjemmesider på internettet. Dem der ligger i toppen får stort set alle søgninger og de potentielle kunder.

Man skal huske på, at Google altid har åbent. Din virksomhed kan derfor generere kunder selv når du har lukket. Der kan ligge henvendelser fra potentielle kunder i din indbakke når du møder ind på arbejde.

Alt dette sker ved synlighed og ved, at du bliver fundet på de rigtige søgeord som er relevant for den besøgende. Får du ikke henvendelser er det højst sandsynligt fordi dit fokus ikke er på Google og dit websted.

biomega
0
Forbinder
Vent venligst...
Send os en besked

AWORKs supportere er offline, men skriv en besked og en supporter vil vende tilbage snarest muligt.

Dit navn
* Din e-mail
* Din besked
* Dit telefonnummer
Chat med os

Har du brug for hjælp?

Dit navn
* Din e-mail
* Dit spørgsmål
Vi er online
Feedback

Hjælp os med at forbedre vores service. Din mening er værdifuld for os.

Hvordan vil du vurdere vores chat?

Ring på: 88 37 47 88

Klik her for at starte opkaldet