AWORK Webbureau modtager to Clutch Awards, og manifesterer sig som Danmarks bedste PPC Management Firm

AWORK Webbureau modtager to Clutch Awards, og manifesterer sig som Danmarks bedste PPC Management Firm
awork clutch 2021 2

AWORK Webbureau modtager to Clutch Awards, og manifesterer sig som Danmarks bedste PPC Management Firm

Er du bekendt med Clutch? Det er et internationalt B2B bureau, der rangerer firmaer og afgør industriens frontløbere. Clutch gør sig bemærkede i anmeldelser fra verificerede webbureauer, således at der udelukkende bliver leveret objektive resultater. Deres platform har tildelt AWORK prisen i 2018 for “Top B2B Company” og for “Top Marketing Agency” 2020.

Det danske webbureau AWORK, med kontorer i Aarhus og København, er netop blevet udvalgt som 2021’s “Best PPC Management Firm” og “Top B2B Companies in Western Europe”.

awork clutch 2021 1

AWORKS CEO ADRESSERER SUCCESSEN TIL TROFASTE KUNDER OG ANSATTE

“Vi er glade og stolte over at være blandt toppen, når det gælder B2B virksomheder i Europa. Det er en klar indikator for, at vi gør noget rigtigt og får anerkendelse for det hårde arbejde, som vi leverer hver dag.”

– Jesper Enger-Steensgaard, CEO, AWORK

Vi er taknemmelige for vores loyale kunder, som udviser stor tillid og som gudskelov sætter pris på vores dedikation. Til dels takker vi dem for vores succes og projekter – uden dem var det ikke sket. Men derudover skyldes det også vores hårdtarbejdende team.

HVAD ER PPC: PAY-PER-CLICK ADVERTISEMENT

Kæmper du med at etablere en online tilstedeværelse, der vil noget? Måske skulle du overveje at benytte dig af pay-per-click annoncering, også kendt som PPC.

Takket være stigningen af SEO-arbejde, har PPC været overset af mange virksomhedsejere. De færreste kender dog til fordelene ved PPC. Der er ellers meget at hente, for det kan nemlig hjælpe dig med at skabe en stærkere drivkraft til din virksomhed. Det indebærer en model, hvor annoncører betaler et beløb, hver gang deres annonce bliver klikket på. Det er et koncept, som er meget “du betaler kun for det du får” og virker tiltalende og fair for mange.

AWORK TILBYDER DEN BEDSTE PPC TIL DIN VIRKSOMHED

Her hos AWORK re-definerer vi hvad PPC vil kunne betyde for dig, og vi viser hvordan du maksimerer det. PPC kan igangsættes via følgende værktøjer:

Vi er et prisvindende webbureau, der skaber profitable løsninger for vores kunder. Vi vil kun vores kunder det bedste og vi går under parolen: Når DE får succes, får VI succes.

Hvis du vil høre mere om AWORK, vores kvalifikationer og vores formåen, så tøv ikke med at kontakte os.

Jesper Enger-Rasmussen

1669719645821?e=1713398400&v=beta&t=r16ZrwLbkgyqtyDZtd Bz0AHuFXJnCAZOCgQMcUYjp4