Vælg en side

Annoncering på Instagram med et mål.

Skal I annoncere på Instagram, er det vigtigt, at I har et mål med jeres visuelle identitet. Målet vil afgøre hvilken storytelling og budskab jeres publikum vil modtage.

Instagram annoncering

Visuel storytelling via Instagram annoncering.

Instagram er blevet en af de store hjørnesten når det kommer til annonceringsstrategier på de sociale medier. Instagram er et socialt medie som engagerer tusindvis af brugere hver evig eneste dag – og det er grunden til, at I bør overveje Instagram annoncering.

 

Vi mener, at Instagram er mere end bare at tage en selfie med vennerne. Instagram giver nemlig jeres virksomhed en direkte mulighed for at fortælle jeres historie gennem stilbilleder, videoer og live-optagelser. Netop dét gør Instagram unik og det er her jeres unikke storytelling starter.

Kundecase med Instagram annoncering.

Vi har håndteret Instagram annoncer for mange forskellige typer virksomhed og nedenfor har vi skrevet lidt om en specifik kundecase med Montara Watches.

Montara Watches

En unik historie.

Med et elegant og stilfuldt produkt, og et klokkeklart mål omkring storytelling, skabte vi annoncer med klare budskaber. Budskaber der fortæller en unik historie, som publikum ikke har kunne modstå.

 

Kampagnen blev et hit og vi opnåede stigninger i både annonce- og brandkendskab.

Montara Watches

Vi lader tallene tale.

 • Mere end 200.000 eksponeringer.
 • Mere end 4.700 reaktioner.
 • 374 kommentarer og 186 delinger.
 • Opnået ROAS* på 69,75.

 

*ROAS står for “Return On Ad Spend” og indikerer hvor stort afkast man opnår på en annonce.

Det får du af vores Instagram eksperter.

Vores Instagram eksperter tager det bedste fra Instagrams annonceværktøjer og skræddersyer det til jeres behov. Resultaterne lader vi tale for sig selv.

Instagram annoncering benyttes oftest til at promovere et brand, et produkt eller en ydelse. Instagram er verdens mest populære sociale medie når det kommer til at dele billeder, videoer og live-optagelser. Instagram annoncering er nu blevet en af de vigtigste aspekter i enhver digital strategi og udgør fire vigtige aspekter:

 

 • Publicering af delbare og spændende indhold.
 • Promovering af brandet, produktet eller ydelsen.
 • Engagere andre brugere og opbygge et stærkt Instagram-netværk.
 • Regelmæssig analysering af Instagram annoncerne for at opnå optimale resultater.

 

I modsætning til andre markedsføringstiltag som f.eks. SEO, som primært har til formål at opbygge link-popularitet fra andre hjemmesider, og dermed forbedre hjemmesidens rangering i søgemaskinen, drejer Instagram annoncering sig om viral markedsføring. Det handler om at styre brandets, produktets eller ydelsens online popularitet af og herigennem drive målrettet trafik til hjemmesiden.

 

AWORK Webbureau er dit nye Instagram-webbureau og vi vil hjælpe jeres virksomheds synlighed på Instagram betydeligt. Vi tilbyder ekstraordinær Instagram annoncering og giver jeres virksomhed den eksponering, den fortjener på Instagram.

Stort set alle førende brands har en meget aggressiv tilgang til Instagram annoncering og det er der bestemt særlige grunde til. Instagram er blevet et af de afgørende sociale medier når det kommer til branding. Her er nogle af de vigtigste grunde til, at Instagram har fået en central rolle i de fleste virksomheds digitale strategi:

 

 • Instagram har ekstra meget trafik med over 75 millioner daglige brugere.
 • Trafikken stiger for hver dag der går.
 • Det samlede antal aktive brugere har allerede oversteget 300 millioner aktive brugere og det øges hver dag.
 • 70 % af Instagrams brugere logger ind mindst én gang om dagen og 35 % tjekker sin Instagram flere gange om dagen.
 • Det er ekstremt let at målrette kundeemner baseret på brugernes interesser.
 • Der foretages omkring 2,5 mia. Instagram “likes” hver dag, og der efterlades 1000 kommentarer hvert sekund.

 

Effektiv Instagram annoncering vil række langt når I gerne vil tage dit brand mod mere succes. Det vigtigste med Instagram annoncering er at have den rette partner ved sin side. Den partner for I, i AWORK Webbureau. Vi sørger for, at jeres brand, produkt og/eller ydelse bliver promoveret og, at I opnår lige et afkast der kan mærkes.

Vores Instagram annoncering er ret omfattende. Vores Instagram eksperter dække alt hvad der kræves for at promvere jeres brand, produkt og/eller ydelser på Instagram. I vil komme til at spare en masse tid ved at bruge vores Instagram annoncering. Vi starter med en fokusmåned hvor vi analyserer og tester annoncerne for at ramme den præcise målgruppe.

 

Dette får I med vores Instagram annoncering:

 

 • En optimeret Instagram-profil som er skabt til jeres brand.
 • Engagerende indhold som vil passe til jeres digitale strategi.
 • Interessante Instagram annoncer som vil lokke brugerne til at intereagere.
 • Målbar markedsføring som kan mærkes på bundlinjen.
 • Afrapportering og servicekald så I ved hvordan jeres anonncer yder.

Der er mange fordele ved Instagram annoncering og nedenfor har vi skrevet de væsentligste fordele:

 

 • Instagram annoncering er en af de bedste måder at drive målrettet trafik til sin hjemmeside eller webshop.
 • I vil modtage gode backlinks til jeres hjemmeside. Yderligere vil I modtage nye backlinks, når jeres indhold bliver delt.
 • Det styrker jeres brandkendskab iblandt jeres målgruppe og det øger muligheden for nye målgrupper.
 • Det forbedrer jeres brands synlighed giver jeres brand en vedvarende online synlighed.
 • Det er muligt at målrette via bestemte interesser.
 • Det er målbar og transparent markedsføring – I kan se præcis hvor meget I får ud af jeres annoncekroner.
 • Instagram annoncering er en fremragende måde at promovere jeres.
 • Det fungerer lige godt for alle typer virksomheder, herunder også B2B-virksomheder.

Tilpasning til ethvert annonceringsniveau.

Uanset om du er en ambitiøs startup eller et børsnoteret selskab, så kan vi håndtere, optimere og vedligeholde jeres annoncer. Ingen er for lille og ingen er for stor.

u

Ny med Instagram

Vi er nye på Instagram eller har kun kørt et par annoncer. Vi leder efter hjælp til at sikre, at vores kampagner kører korrekt og skaber et positivt afkast.

Z

Opnå resultater

Vi annoncerer i øjeblikket på Instagram, men har brug for hjælp til at håndtere og optimere vores annoncer løbende. Vi vil gerne øge vores annonceringsafkast.

Avanceret data

Vi benytter i øjeblikket Instagram annoncering, men vi søger et webbureau til at håndtere og optimere vores annoncer. Vi vil gerne øge vores afkast via avanceret data.

Du kender altid prisen for din Instagram annoncering.

I AWORK er du altid klar over hvad du betaler for Instagram annoncering. Prisen er altid den samme og der er ingen skjulte gebyrer. Betaling til Instagram bestemmer man selv og man kan til enhver tid sætte sin kampagne og sit budget på pause.

Hurtig fakta om Instagram!

Brugerne på Instagram har delt over 40 milliarder billeder og videoer til dato, og de deler i gennemsnit over 95 millioner billeder og videoer hver evig eneste dag.

Svarene på dine Instagram-spørgsmål.

Vi modtager ofte mange gode spørgsmål vedrørende annoncering på Instagram. Vi har derfor samlet de mest hyppige spørgsmål og givet jer svarene nedenfor.

Hvilke type virksomhed kan drage nytte af Instagram annonceringen?

Alle typer virksomheder kan, uden undtagelse, drage fordel af Instagram annoncering. Det virker lige godt for små, mellemstore og store virksomheder. Uanset om I er på et målrettet lokalt marked eller på den internationale scene, så vil Instagram annoncering hjælpe jer med at tiltrække nye kunder.

Er jeres Instagram annoncering baseret på content marketing?

Ja, gør vi brug af indholdstilgangen til Instagram annoncering for at tiltrække nye kundeemner og fremme jeres synlighed.

Opretter I en ny Instagram side eller bruger I vores eksisterende?

Det er helt op til jer. Hvis I vil have os til at bruge jeres eksisterende Instagram side, er det intet problem. Hvis I ønsker en ny Instagram side, så kan vi sagtens oprette en for jer.

Laver I designsene eller benytter I skabeloner til Instagram annoncerne?

Vi opretter udelukkende brugerdefinerede og skræddersyde designs og tekster til jeres Instagram side. Vi benytter os altså derfor ikke af nogen skabeloner.

Ring til os

88 37 47 88

Åbningstider:
Mandag – Torsdag: 10.00 – 17.00
Fredag: 10.00 – 16.00

Hvad koster jeres Instagram annoncering?

Vi starter med en fokusmåned til kr. 13.500, hvorefter vi vil fremvise en rapport med vores data for måneden. Her kommer vi ligeledes med et tilbud på den løbende, månedlige annoncering. Vi vil give jer et skræddersyet tilbud på vores Instagram annoncering efter fokusmåneden.

Benytter I en bestemt digital strategi til at promovere os på Instagram?

Ja vi har helt klare strategier som vi følger, men de bliver også skræddersyet til jeres behov således, at annoncerne opnår de bedste resultater for jer.

Gør I brug af software til at oprette Instagram annoncerne?

Nej, vi ikke gøre brug af nogle automatiske software-værktøjer til udarbejdelse af Instagram annoncerne.

Står I får indholdet til Instagram annoncerne eller skal vi levere det?

Vi vil sørge for at udarbejde alt nødvendigt indhold, men hvis I har jeres eget indhold I ønsker at bruge, så er det intet problem.

Skal vi tage en snak?

Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater. Fortæl os om projektet og lad os tage en uforpligtende snak.

#instagram

Seneste nyheder om Instagram annoncering.

Hvordan man som virksomhed bør bruge hashtags på Instagram

Hashtags udvider en brugers søgning uden for deres netværk. Hashtags er en fantastisk måde for folk at søge nye emner på sociale medier. At vælge det rigtige Hashtag til markedsføringsformål på sociale medier er meget vigtigt.     Hvad er hashtag og hvordan bruger du...

læs mere

Fordele ved markedsføring på de sociale medier

De sociale medier er konstant tilstede i vores liv, indarbejdet i simple hverdagsaktiviteter, såsom at spise, køre i bus osv. Det er en platform hvor du frit kan udtrykke dig og komme i kontakt med andre hvor som helst. De sociale medier udvikles i et hastigt tempo...

læs mere

Hvilke sociale medier skal du annoncere på?

De sociale medier har igen og igen bevist sig som værende virkelig effektive når det kommer til online annoncer. Du når ud til det rigtige publikum, engagerer dig med dem på et mere personligt niveau, og meget mere.   Mange digitale markedsføringsbureauer har set det...

læs mere

Du finder os også på Instagram.

Nedenfor ser du vores fire seneste opslag på vores Instagram side. Følg os på Instagram og følg med i vores hverdag.

[instagram-feed num=4 cols=4 width=1180 widthunit=px]