×

  Kontakt os

  SSL Certifikater

  Beskyt jeres data mod hackere.

  Et SSL Certifikat sørger for at beskytte jer og jeres kunders oplysninger, som bliver sendt til og fra hjemmesiden eller webshoppen.

  N

  Et professionelt indtryk af din hjemmeside

  N

  Brugerens informationer er krypterede

  N

  Skaber tryghed for din bruger

  N

  En højere Google ranking

  Hør mere om SSL Certifikater

  Hvad er et SSL Certifikat?

  Et SSL Certifikat sørger for at beskytte jer og jeres kunders oplysninger, som bliver sendt til og fra hjemmesiden eller webshoppen. SSL Certifikatet krypterer (sikrer) navne, adresser, adgangskoder, brugernavne, kreditkortnumre og meget mere, så hackere og andre på internettet ikke kan læse dem.

   

  Hvordan fungerer et SSL Certifikat?

  Et SSL Certifikat fungerer som et elektronisk ‘pas’ og certifikatet opretter hjemmesidens/webshoppens ægthed og autenticitet samt troværdighed, og sørger for at browsere og Web-servere opretter en sikker, krypteret forbindelse. Troværdighed bliver opbygget ved at tjekke det digitale certifikat, som inkluderer:

   

  • Certifikatetejers navn (individuelt eller firma)
  • Certifikatets serienummer og udløbsdato
  • En kopi af certifikatetejers ”offentlige” kryptografiske nøgle
  • Den digitale underskrift bevisudstedende myndighed
  • SSL-certifikater giver besøgende på hjemmesiden et ekstra visuelt signal, der viser sikkerhedslås med en, i nogle besøgendes browsere, karakteristisk grøn baggrund

  Professionelt indtryk

  Kryptering af infomationer

  Skaber tryghed for din bruger

  En højere Google ranking

  Hvordan beskytter et SSL certifikat min hjemmside, webshop eller mail

  Et SSL certifikat er med til at beskytte dig og dine kunders oplysninger. For at gøre kunder opmærksom på at dit site er sikkert, benyttes et SSL certifikat. SSL står for Secure Sockets Layer og er en krypteringsprotokol, der er med til at sikre at kun afsender og modtager kan læse de data eller informationerne der sendes imellem parterne. Det er både når man har med hjemmesider og mails at gøre, man benytter sig af SSL certifikater. Et SSL certifikat er et certifikat der kan benyttes til alle forskellige typer af hjemmesider, webshops og mails.

   

  SSL certifikatet kommer til udtryk på siden i dens URL. Her starter en hjemmesides URL som ikke har et SSL certifikat med http:// imens sider med SSL certifikat har et s med i teksten https:// i deres URL. S’et i https:// teksten er s-sikkerheden som illustreres i selve teksten. Udover i URL’en vil der også være en lille hængelås før URL’en starter. Denne hængelås er et tegn til kunder at siden er sikker. Hængelåsen kan til tider også have en grøn baggrund, men så længe låsen er på, er sidens data beskyttet. Somme tider kan du tilfældigvis gå ind på en side hvor der er et (i) i stedet for hængelåsen. Det betyder at den side du besøger ikke er sikker, og derfor ikke kryptere de data du skriver på siden.

   

  Hvordan virker et SSL certifikat

  SSL certifikater har to primære tekniske opgaver. Den primære opgave handler om at kryptere indhold mellem afsender og modtager. Det gælder heriblandt: informationer ved online handler, download af personlige oplysninger og person-følsomme data. Hvis en ikke forkert person modtager disse informationer, vil teksterne kun indeholde meningsløse numre og bogstaver, hvis ikke personen har den rette nøgle.

   

  Derudover inkluderer SSL certifikater også informationer om den side der besøges f.eks. webshoppens firmanavn. Dette gør at kunden er i stand til at verificere webshoppen eller vurdere at hjemmesiden stemmer overens med webshoppens firmanavn. Dette er med til at kunden ikke indtaster person-følsomme informationer så som cpr-nummer, tlf.-nr. mm. til en falsk side som udgiver sig for at være en anden.

   

  Den korte forklaring på et SSL certifikatet er at data som sendes mellem browseren og webserveren er private. Det vil sige at dine kunders følsomme data bliver behandlet af en sikker ekstern server som minimerer risikoen for hackerangreb og sikre at informationerne ikke lander i den forkertes hænder. Dette skyldes at hackere ikke har nøglen der kan ”åbne” de krypterede data og informationer.

   

  SSL er så at sige et elektronisk ”pas” hvor certifikatet øger hjemmesidens ægthed og autencitet samt troværdighed. Certifikatet er med til at browser og web-server opretter en sikker krypteret forbindelse.

   

  Hvordan opbygger et SSL certfikitat troværdigheden på min hjemmeside, webshop eller mail

  Troværdigheden opbygges ved at tjekke det digitale certifikat. Det digitale certifikat indeholder: Certifikatets serienummer og udløbsdato, certifikattetejers navn – individuelt eller som firma, den digitale underskrift bevisudstedende myndighed og en kopi af certifikatejeres ”offentlige” kryptografiske nøgle.

   

  Det der tæller for at få et SSL certifikat er at kunden får større tillid til din hjemmeside eller webshop og tør handle på dit site da det virker mere troværdigt og sikkert. Udover det vil det også være mere sikkert at sende person-følsomme oplysninger via mail.

   

  Når man har at gøre med SSL certifikater findes der to nøgler en offentlig nøgle og en privat nøgle. Den offentlige nøgle er frit tilgængelig og hjemmesiden vil automatisk vise nøglen til sine besøgende. Når den offentlige nøgle sender informationer, sender den til den private nøgle. Den private nøgle beskyttes af webserveren og igen andre bør få adgang til denne. Den private nøgle er med til at åbne krypteret information fra den offentlige nøgle.

   

  Hvilke fordele opnår jeg med et SSL certifikat

  Et SSL certifikat, er med til at øge din rangering på Google. Det betyder ikke at du automatisk kommer op på side 1, men at du har mulighed for at komme højere op end dem uden SSL certifikater. Hvis du ønsker at komme endnu højere op på Google, bør du læse mere om SEO. Grunden til dette er at du i Googles øjne er registeret som en rigtig virksomhed. For at kunne handle via Google shopping er det i dag også et krav at man har et SSL certifikat. Dette skyldes at Google ønsker at beskytte sine søgere/brugere bedst muligt, og give dem de bedste forslag på deres søgninger.

   

  Det er vigtigt for dig som virksomhed med en hjemmeside eller webshop at finde en professionel forhandler af SSL certifikater, så du får det helt rigtige produkt, der beskytter dine kunder så godt som muligt. Der er mange forskellige udbydere af SSL certifikater og derfor også mange der sælger certifikaterne billigt. Det er derfor muligt at du finder et billigt SSL certifikat, men det er ikke ensbetydende med at det dækker dit eller din virksomheds behov. Derfor er det vigtigt at finde et webbureau der har forstand på SSL certifikater, som f.eks. AWORK. AWORK hjælper dig med at finde det bedst mulige SSL certifikat, som passer til dine behov.

   

  Hvordan opsætter jeg SSL certifikatet til min hjemmeside, webshop eller mail

  Ved implementering af et SSL certifikat hjælper AWORK dig med at sætte det op på din hjemmeside og mail. Vi guider dig fra a-z så du ikke står med det hele alene. Vi hjælper dig med at få din hjemmeside, webshop eller mail godkendt, således at du kan få dit SSL certifikat opsat. Når du henvender dig til os for at få SSL certifikatet opsat på din side, sætter vi det op på din hjemmeside, webshop eller mail, fra den ene dag til den anden.

   

  SSL certifikater er et produkt du køber igennem et abonnement. Prisen for SSL certifikater, er billig taget i betragtning at mange kunder vil fravælge din hjemmeside, hvis de ikke føler at din side er sikker at handle på. Derfor kan du godt sige at du mister kunder, hvis du ikke tilkøber dig et SSL certifikat, da din side ikke virker sikker eller troværdig.

   

  Så ønsker du at være det bedste valg for dine kunder? Ønsker du at skabe troværdighed og gøre dine kunder sikre når de handler på din hjemmeside, webshop eller sender dig en mail, så er et SSL certifikat helt klart det bedste valg for dig.

  Trustpilot anmeldelser
  4.7