SÅDAN BLIVER DU MILLIONÆR INDEN DE 30

I Danmark er det at blive rig og millionær et tabu, vi er underlagt janteloven. Så at prale med at blive millionær før man er blevet 30 er absolut no-go.

Her er de 10 trin, der vil hjælpe dig på vej til at blive millionær inden du er fyldt 30.

#1 Følg pengene

I dagens økonomi kan du ikke spare op til at blive millionær. Det første skridt er at fokusere på at øge din indkomst i intervaller og gentage det. Søg efter områder af økonomien som vækster følg pengene her.

#2 Vent med at prale!

Lad vær med at køb dine første luksus genstande inden du har en forretning og en investering som generere et solidt afkast. Bliv kendt for din arbejdsmoral og ikke for dine nipsgenstande.

#3 Opspar penge til at investere, ikke opspar for at opspare

Den eneste grund du skal have for at spare penge er at investere det igen. Din pengesum vil have en signifikant ændring hvis du vælger at investere dem. Hvis du sætter dem ind i banken vil de blot blive støvede og give dig et meget lav afkast. Du vinder kun hvis du tager chancer.

#4 Undgå gæld, der ikke betaler dig

Gør det til en regel, at du aldrig bruger gæld, der ikke har udsigter til at tjene penge. Lån kun penge til en bil hvis du ved, at den kan øge din indkomst. Benyt kun gæld til at udnytte investeringer og vokse dine pengestrømme. –  Fattige mennesker bruger gæld til at købe ting, der gør rige mennesker rigere.

#5 Kæl om dine penge

Millioner af mennesker ønsker økonomisk frihed, men kun dem, der sætter det til en topprioritet opnår denne frihed. Behandle penge er som en jaloux kæreste. Ignorer det, og det vil ignorere dig, eller værre, vil det efterlade dig for nogen, der gør det til en prioritet.

pexels photo 210748

#6 Penge sover aldrig

Penge kender ikke til klokken, tidsplaner eller ferier. Penge elsker mennesker, der har en stor arbejdsmoral.

#7 Det giver ingen mening at være fattig

Det stinker at være fattig, det eliminerer enhver chance for at udleve ideer, tanker eller visioner. Bill Gates har sagt: “Hvis du er født fattig, er det ikke din fejl. Men hvis du dør fattig, det er din fejl.”

#8 Få en god mentor

De fleste af os er opdraget i middelklassen og har måtte kæmpe os igennem arbejderklassen, hvis du vil opnå succes som hæng ud med succesfulde mennesker som har et drive til at ville mere. Dermed øges din motivation for at ville mere og du vil have større chance for at få succes.

#9 Lad dine penge gøre arbejdet

Pengene er den hellige gral til at blive millionær. Du bør få flere penge fra dine investeringer end fra dit arbejde. Investering vil være din vægtløfter, herfra vil størstedelen af din formue komme fra derfor vil dine investeringer gøre det tungeste løft.

#10 Sæt din målsætning højt

Den største enkeltstående finansielle fejl, er ikke at tænke stort nok. Vi vil opfordre dig til at gå efter mere end en million. Der er ingen mangel på penge på denne planet, kun en mangel på mennesker tænker stort nok.

Brug disse 10 trin, og de vil gøre dig rig! undgå mennesker, der tynger dig og tilgå mennesker der motiverer dig.