CSR

Her kan du læse om vores CSR-politik og hvilke krav vi stiller til os selv og vores samfundsansvar.

CSR

Vi vil gøre en forskel for andre

CSR står for Corporate Social Responsibility, som på dansk betyder samfundsansvar. AWORKs samfundsansvar handler om hvordan vi integrerer sociale, miljømæssige og etiske regler ind i alle vores forretningsaktiviteter og strategier.

Ansvar og krav

Vi har alle et ansvar

AWORK er et webbureau, med base i København og Aarhus, som udvikler online identiteter via online markedsføring. Vi føler, vi har et ansvar for at sikre, at vi driver forretningen forsvarligt overfor vores kunder, partnere, ejere, bestyrelse, medarbejdere og andre interessenter. Vi lever op til dette ansvar ved at følge statens retningslinjer og principper samt bidrage til samfundet.

 

Hos AWORK er det vores ansvar at sørge for, at vores strategier og alle aktiviteter overholder statens regelsæt inden for menneskerettigheder, arbejdsforhold, miljø og antikorruption. AWORK stiller også samme krav til nuværende og fremtidige samarbejdspartnere og leverandører.

Vores bidrag

Vi giver videre til andre

Om AWORK Webbureau

2021 · My Foundation

Vi har teamet op med My Foundation, i samarbejde med SOS Børnebyerne, hvor vi hjælper dem med eksponering via en fokuseret SEO-indsats. Det gør, at My Foundation står stærkt på Google, når der søges efter velgørende formål. Hertil står vi for optimering af My Foundations hjemmeside, så brugeroplevelsen kan afføde et afkast, til gavn for dem My Foundation hjælper.

Læs mere

2020 · Børns Vilkår

Vi har doneret kr. 10.000 til Børns Vilkår. Børns Vilkår arbejder for at sikre, at ingen børn i Danmark bliver svigtet og det er noget vi hos AWORK gerne vil støtte. Børnene er fremtidens guld og alle fortjener den bedste start på livet.

2019 · Børns Vilkår

Vi har doneret kr. 15.000 til Børns Vilkår. Børns Vilkår arbejder for at sikre, at ingen børn i Danmark bliver svigtet og det er noget vi hos AWORK gerne vil støtte. Børnene er fremtidens guld og alle fortjener den bedste start på livet.

2019 · De Unges Dag

Sponsorering af hosting, support og drift af hjemmeside for De Unges Dag. De Unges Dag er en festival som har til formål at støtte udsatte borgere i Danmark samt skabe god stemning for disse.

2018 · De Unges Dag

Sponsorering af hosting, support og drift af hjemmeside for De Unges Dag. De Unges Dag er en festival som har til formål at støtte udsatte borgere i Danmark samt skabe god stemning for disse.