FÅ EN NY WEBSHOP – HER ER 5 GRUNDE TIL HVORFOR DU SKAL HAVE EN NY WEBSHOP

Få en ny webshop – her er 5 grunde til hvorfor du skal have en ny webshop

Oprettelse af en webshop er blevet mere populær for mange virksomheder. En webshop eller e-handelsbutik giver dig mulighed for at sælge dine produkter online til globale kundegruppe.

E-handelsbranchen i dag blomstrer, viser flere analyser at verdensomspændende detailhandel med e-handel forventes at stige fra $ 1,3 billioner i 2014 til $ 4.5 billioner i 2021. På grund af dette faktum, er det en god ide at du starter din egen webshop, med en minimal investering kan du få enorme indtægter til gengæld.

Årsagen til, at online-butikker eller webshops vokser hurtigt, er fordi teknologien gør det muligt for folk at få adgang til internettet hver dag. Desuden er teknologien i forbindelse med e-handel som webshop-platforme og betalingssystemer blevet bedre og mere overkommelig.

internet 1593358 960 720

Her er 5 grunde til, at du skal starte din webshop

1.E-handel er en voksende industri

Som nævnt ovenfor er e-handel en hurtigt voksende industri, og som virksomhedsejer er det afgørende for din virksomhed at holde sig på top af trenden. Hvis du leder efter et marked, hvor der er plads til vækst, er det lige netop hér.

2. Det er let at oprette en webshop

Et bredt udvalg af platforme giver dig mulighed for at oprette din webshop, og at administrere en webshop har gjort det meget lettere for virksomhedsejere at administrere deres butikker. Der er et bredt udvalg af overkommelige platforme og skalerbar afhængigt af virksomhedens behov.

3. Folk køber online

Alle ved, at en butik uden kunder hurtigt vil lukke. Det samme gælder for onlinebutikker. Men heldigvis køber folk mere online end fra fysisk butik. Data viser, at 80% af personer med internetadgang har købt online, og 69% af generationer født mellem 1980’erne og 1990’erne foretrækker at handle online.

4. Du kan nemt identificere og nå nye potentielle kunder

Det er nemmere at vise dine produkter fra din webshop til sociale medieplatforme som FacebookX eller Instagram, hvor du nemt kan nå dine kunder. Internettet tilbyder enorme muligheder, og denne form for tilgang bringer ofte virksomhedsejere øgede indtægter.

5. Automatiseret salg

De fleste webshops-løsninger tilbyder måder at automatisere dele af forretningsprocesser i forbindelse med salg. Og det bedste er, at du kun skal oprette din webshop én gang, og de kan generere salg, mens du fokuserer på andre ting i din virksomhed.

En webshop tilbyder virksomhederne en vigtig mulighed for at tilbyde deres kunder bekvemmelighed døgnet rundt. En god webshop-strategi, der tilføjer fremragende kundeservice og en dynamisk social media-tilstedeværelse i blandingen, kan generere mere trafik og bedre salg til din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig med din webshop?

Kontakt os til en uforpligtende snak:

Telefon: 88 37 47 88
E-mail: smb@awork.dk