HVAD KAN ET SSL CERTIFIKAT BESKYTTE MIN HJEMMESIDE OG WEBSHOP IMOD?

Hvad kan et SSL Certifikat beskytte min hjemmeside og webshop imod?

Online sikkerhed er utrolig vigtig i dag. Hackere har mange nye værktøjer til rådighed som gør at de nemt kan komme ind på sårbare hjemmesider og/eller webshops.

Hackernes voksende styrke er præcis hvorfor du har brug for et SSL Certifikat. Certifikatet giver dig en krypteret beskyttelse. Det gør at din hjemmeside har en sikker forbindelse til dataoverførsel. Det er utrolig vigtigt hvis din side opbevarer informationer som log-in detaljer og kunders personlige data.

Vi ved at SSL eller Secure Sockets Layer, bidrager til at gøre din side mere sikker. Sikkerhedsniveauet bliver strammere afhængig af hvilken type certifikat du har fået.

men dress up lifestyle hold smartphone screen 2034 144

Generelle ting som SSL beskytter dig imod

En ting er at din side er beskyttet mod svindlere. Bortset fra at give dig en krypteret sti til din data, autenticificerer den også. Husk altid på, at på internettet kan brugere sende data til mange servere eller computere. Alle kan udgive sig som dig/din side, og gøre brugere til grin ved at tage deres oplysninger. SSL sikrer at oplysningerne går til den korrekte server, og ikke til dem der forsøger at stjæle dem fra dig.

Vi har også tidligere nævnt at et certifikat også bidrager til at holde din hjemmeside sikker mod hackere. Det er svært for dem og for phishers at få SSL certifikater, da deres egne hjemmesider er mistænkelige. Det er nemt for online brugere at se om en hjemmeside har et certifikat eller ej. Web browseren sender en advarsel til dem hvis en hjemmeside ikke er sikker eller har en ikke-godkendt server.

Som en anden sikkerhedsforanstaltning ved SSL, vil den krypterede data være meningsløs for hackere hvis de skulle få fingrene i den. Alt de kan se er en streng af ulæseligt nonsense. Du kan være sikker på at din web servers data er sikret mod alle der ønsker at spionere  på dig og din sides besøgende.

Hvordan virker SSL?

For de fleste kan SSL certifikater og hvordan de virker være for teknisk, specielt siden det er noget der foregår i baggrunden. Men, de har bevist igen og igen at de er effektive mod skadelige programmer og mod dem som ønsker at skade en hjemmeside. Når alt kommer til alt er det i det store hele det der betyder noget.

Hvis du tager din forretning, og din kunders sikkerhed alvorligt, er en investering i et certifikat en af dine højeste prioriteter. En virksomheds hjemmeside, specielt hvis det er e-handel, håndterer trods alt ofte følsomme data såsom kreditkortoplysninger.  Ved at sikre dit web domæne reduceres alle risici og giver dine besøgende endnu en grund til at stole på dig og dit brand.

Her hos AWORK Webbureau ved vi hvor afgørende online sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger kan være for en forretnings drift og omdømme. Vores firmas web team hjælper gerne med at give dig et legitimt SSL certifikat som svarer til din hjemmesides behov og passer perfekt hertil, samt rådgiver dig yderligere om hvordan din side kan gøres mere sikker.

Skal vi hjælpe dig med dit SSL-Certifikat?

Kontakt os til en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788
E-mail: smb@awork.dk