ANNONCETENDENSER FRA 2017, SOM DU HØJST SANDSYNLIGT OGSÅ VIL SE I 2018

Hvis der er noget der er konstant hvad angår tendenser på internettet, så er det at de hele tiden ændrer sig. Folks smag ændrer sig, og det der virker i år, gør ikke nødvendigvis næste år. Denne vekseltilstand i tendenserne er grunden til at flere virksomheder oplever at det er svært at markedsføre sig selv online.

At holde din viden om tendenser opdateret er afgørende når det kommer til online annoncer. Det kan være det der gør forskellen på om annoncer og kampagner på Google Adwords, eller sociale medier, bliver en success eller mislykkedes. Det bidrager desuden til at reducere unødvendige udgifter.

2017 er overstået, og det samme er en masse annoncetendenser. Dog, har de nuværende annoncetendenser en god chance for at fortsætte ind i 2018.

Google: Mobiltelefoner er konger

Siden årets første kvartal, har Googles annoncer set en kraftig stigning i klik fra mobiltelefoner. Det er ikke så overraskende, siden antallet af mobiltelefon brugere fortsat er stigende. Det er mere end nogensinde før, vigtigt at optimere annoncer og hjemmesider til mobiltelefoner. Mobiltelefonernes erhvervspotentiale vil forsætte i vækst. Hvis du ønsker at tiltrække flere kunder med Google bør du gøre det nu.

Facebook: Lists vs Long, Testimonials

Flere virksomheder er begyndt at bruge “lists type of copy” til Facebook annoncer i år. Lists er en afprøvet og testet metode og er en mere ligetil facon at levere information på.   På den anden side, er “long form ad copy” også blevet populær. Det gør det muligt for dig at imitere en højkvalitets skriveform der ofte anvendes af bloggere og andre individuelle personer.

Mange annoncører har brugt en kombination af “long captions” og lists for at få det meste ud af begge former. Med anvendelse af kundeanmeldelser, og udvælgelse af citater fra dem til annoncer ses også i et stort omfang. Det giver din mærkevare en form for troværdighed, hvis andre oprigtigt har noget godt at sige om dine produkter og din service.

Instagram: Færre Hashtags betyder mere

Instagram annoncer er utrolig nyttige for virksomheder der ønsker at vise deres produkter frem. I og med det er en visuelt tung hjemmeside, så består annoncerne oftest af billeder, dog er der et stigende antal af virksomheder der nu også anvender videoannoncer. Videoer gør at du kan tilføje mere indhold på et enkelt opslag og kan sende et tydeligere budskab.

Det er også erfaret at opslag med færre hashtags (mindre en 10), rent faktisk gør det bedre end dem med alt for mange. Anvendelsen af mærke hashtags er også blevet en norm for mange virksomheder, siden det gør det nemmere for brugeren at finde deres mærkevare.

LinkedIn: Bevar det altid professionelt

En ting der altid bør tages med i overvejelserne er at LinkedIn er mere effektiv når det kommer til B2B. Her annoncerer du mere for ligestillede professionelle og virksomhedsejere, ikke forbrugere. Tendenserne er også mere vedvarende her, og varer længere end tendenserne på Facebook eller Instagram. Ved at bevare en mere professionel, men personlig tone i dine LinkedIn annoncer tiltrækker du flere potentielle kunder. Anvendelsen af ord som “succes” og “forretning” “karriere” hjælper også.

Hver platform for markedsføring er anderledes. At holde sig opdateret med dem alle kan være en problematisk opgave, men med AWORK har du ikke brug for at bekymre dig om de seneste markedsføringstendenser som din virksomhed burde følge. Det er en del af vores arbejde altid at være opdateret på hvad der er populært og hvad der virker bedst for netop din forretning.

Skal vi hjælpe jer i gang med online annoncering?

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788
E-mail: smb@awork.dk