AWORK er Børsen Gazelle 2022 

AWORK er Børsen Gazelle 2022

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Først og fremmest vil vi gerne sige tusind tak til vores medarbejdere, der har ydet et fantastisk stykke arbejde. Dernæst skal der også lyde et stor tak til vores kunder, som hver dag udfordrer os, så vi fortsat kan blive endnu bedre til vores arbejde og derved yde den bedste service.

Hvert år bliver der uddelt et par tusinde gazeller, hvilket svarer til ca. 0,5-1% af alle virksomheder i Danmark – så det er et unikt fællesskab at være en del af! For at modtage en Børsen Gazelle pris, skal man som virksomhed formå at skabe vækst, vokse kontinuerligt og som minimum fordoble sin omsætning eller sit bruttoresultatet i løbet af fire regnskabsår med en positiv vækst alle årene – altså udføre en præstation ud over det sædvanlige!

Årets Gazeller er en inspiration for resten af Danmark, for der er meget, vi kan lære af gazellerne, der selv i kriser løber forrest og finder veje til ny vækst.

Ingen Gazelle pris uden bump på vejen

Vi går alle en svær tid i møde grundet de nuværende verdensomstændigheder – som privatpersoner såvel som virksomheder.

Hos AWORK har vi erfaret fra tidligere kriser, at vi kan komme stærkere på den anden side. Men det er selvfølgelig ikke ved at ligge på den lade side men ved at yde et hårdt stykke arbejde. Derfor bruger vi denne Børsen Gazelle pris som en motivation, for at vi også kan klare de udfordringer, vi støder på i fremtiden, hvis vi arbejder hårdt for det.

Derfor er en Børsen Gazelle både et kæmpe skulderklap til hele teamet for en stor indsats og en motivation for fremtiden.

“Vi er ikke perfekte, og vi laver fejl, men vi lærer af vores fejl og forbedrer og optimerer vores ydelser hele tiden. På den måde er kunderne, sikret den absolut bedste oplevelse med vores produkter. Det, at vi vinder Gazelle for andet år i træk, er på grund af de bedste kollegaer, samarbejdspartnere og kunder”, siger administrerende direktør, Jesper Enger-Rasmussen.

Læs mere om Børsens Gazelle pris her

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »