Københavns Trafikskole

Hjemmeside

startup

Synlig vækst

Øget synlighed og henvendelser

startup

Styrket brand

Øget troværdighed

startup

Skræddersyet

Hjemmeside tilpasset brandet

Eksklusivt design, fører til optimale resultater.

Løsningen

Vi skabte en dynamisk hjemmeside, der fangede spændingen ved køretimerne ved at inkludere optagelser fra virkelige lektioner.

Differentierede kontaktformularer blev implementeret for at imødekomme individuelle tilmeldingsbehov.

Det moderne og unikke design afspejlede trafikskolens innovative tilgang og tiltrak potentielle elever.

10 e1708592506314
KBH Trafikskole Case e1708593613153

Resultatet

Den nye hjemmeside blev en attraktion for potentielle elever. Optagelserne og det moderne design forbedrede brugeroplevelsen og differentierede trafikskolen. Antallet af tilmeldinger steg markant, og feedbacken fra elever og besøgende var positiv, hvilket styrkede Københavns Trafikskoles online tilstedeværelse og position som en førsteklasses udbyder af køreundervisning.

Efter den nye hjemmeside blev lanceret, var der en stor stigning i synlighed og henvendelser. Den hurtige etablering af en stærk online-tilstedeværelse var ikke kun godt for trafikskolens image, men også for dens vækst.

Implementering

Med den nye hjemmeside blev der ikke kun tilføjet moderne funktioner og et friskt design – en flot og overskuelig oversigt og program blev også implementeret. Denne nye funktion gjorde det nemt for eleverne at få et klart billede af, hvornår der var ledige køretimer, samt hvilke kurser og events trafikskolen tilbød. Med den intuitive og brugervenlige oversigt kunne eleverne hurtigt og bekvemt planlægge deres køreuddannelse i overensstemmelse med deres egen tidsplan og behov. 

Denne opdatering blev mødt med stor entusiasme fra både nye og eksisterende elever, og det bidrog til at styrke trafikskolens omdømme som en moderne og professionel udbyder af køreundervisning.

11

Øget synlighed

Styrket online tilstedeværelse

Øget vækst

Flere henvendelser

Styrket brand

Styrket troværdighed

Visuel excellence

Skarp, brugervenlig og professionel hjemmeside

Se den nye hjemmeside og den gamle.

Skal du i gang med et nyt projekt?
Lad os tage en snak.

Når du står over for et nyt projekt, er det vigtigt at have den rette vejledning og rådgivning. Lad os tage en uforpligtende samtale og udforske dine ideer sammen. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere dit projekt og opnå dine mål.

Oplevelsen med AWORK

Afspil video
Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste