HVAD ER PRISEN FOR EN NY WEBSHOP?

Hvad er prisen for en ny webshop?

Hvor meget koster en webshop at bygge og hoste? Mange potentielle webshop ejere har en indikation, at det kræver en enorm mængde og tekniske færdigheder til at komme i gang med en webshop. Dette er ikke tilfældet. Hele processen med at oprette en webshop er mere tilgængelig, håndterbar og mest overkommelig prisbilligt.

Det er svært at levere et nøjagtigt prisklasse for at opbygge en webshop, da de fleste ting i livet er tilgængelige med lave eller høje omkostninger. Ved at demonstrere det typiske prisklasse, har du som forretningsejere en ide om, hvor meget du forventer at betale for en webshop.

woman with shopping bags holding smartphone 23 2147652180

Nedenfor finder du en anslået pris for den typiske webshop.

 • Hosting

På trods af dens betydning er det overraskende overkommeligt at hoste en webshop. En webhost giver dig en computer til at betjene din webshop. Hver fil, der udgør en webshop, er gemt på serveren. Hvis du vælger at holde din hosting til en lav pris, er DreamHost en populær webhosting og prisen er fra 50 kr. om måneden. Eller WordPress med priser fra 18kr. Premium hosting kan koste lidt mere. Delt hosting-tjenester vil få din webshop i gang, men for mere sofistikeret valg skal du vælge en premium hosting med WordPress, der tilbyder en webshop med mere end 25.000 månedlige besøgende til en estimeret pris på mere eller mindre 200 kr. Web hosting kan betales månedligt eller årligt.

 • Domæne

Domænenavn er, hvad dine kunder vil skrive for at komme til din webshop. Der er antal domæneudvidelser at vælge imellem, men hvis det er muligt, gå med .com, og hvis du målretter mod specifikt land, så er vi i Storbritannien, kan du vælge udvidelsen .uk eller andre som .org, .net, .au., dk. Heldigvis at købe et domænenavn er billigt i prisklassen fra 50kr. til 100kr. årligt.,

 • SSL-certifikat

SSL-certifikat er meget vigtigt, når du har en webshop, SSL-certifikat sikrer, at dine kunders betalingsoplysninger er sikre. De fleste online-købere stoler ikke på en webshop uden SSL-certifikat. SSL Certifikat kan koste mellem 300kr. til 600kr. årligt.

 • CMS

Det ideelle CMS eller Content Management System til webshops er WordPress. Der er tusindvis af muligheder fra WordPress, fra at downloade og installere temaer til layout udseende til plug-ins, som for det meste er gratis.

 • Webshop-plugin

WooCommerce er en af de mange populære webshop-plug-ins, denne plug-ins giver dig mulighed for at oprette produkter, som besøgende kan købe. Den bedste del af dette er gratis.

 • WooCommerce udvidelse

WooCommerce understøtter nogle premium udvidelser, som integrerer ekstra funktionalitet til din webshop.

 • Betalingsgateway

Betalings gateway er vigtig for din webshop, det gør det muligt for dine kunder at betale online og som webshop ejer, er du autoriseret til kundens betaling. Woocommerce understøtter antallet af betaling gateways, du kan tilbyde dine potentielle kunder antal muligheder for at betale for deres produkter. Udgifter til betaling gateway er anslået til 500kr.

Det er de grundlæggende behov og omkostninger ved oprettelsen af en webshop, men de fleste webshop priser afhænger af, hvad du har brug for, og hvilke funktioner du vil medtage. Anslåede priser nævnt ovenfor er kun en retningslinje, så du vil have en idé om dit anslåede budget ved oprettelsen af en webshop. Nedenfor er et estimeret omkostningsoversigt.

 • Hosting omkostninger – 300 kr. – 500 kr. Årligt
 • Domæneomkostninger – 50 kr. til 200 kr om året
 • SSL-certifikatudgifter – 300 kr. – 500 kr.
 • WordPress-omkostninger – Gratis (undtagen premium)
 • Woocommerce omkostninger – Gratis (undtagen premium)
 • Betaling Gateway omkostninger – gratis eller 500 kr.
 • Forsendelsesudgifter – 500 kr. til 1000 kr.

Skal vi hjælpe dig med din webshop?

Kontakt os til en uforpligtende snak:

Telefon: 88 37 47 88
E-mail: smb@awork.dk