FÅ EN NY HJEMMESIDE – HER ER 5 GRUNDE TIL HVORFOR DU SKAL HAVE NY HJEMMESIDE

Få en ny hjemmeside – her er 5 grunde til hvorfor du skal have ny hjemmeside

Har du en virksomhed uden en hjemmeside? Internettet er en verden væk fra den traditionelle markedsføring, og hvis du ikke er online, vil du miste store muligheder for din virksomhed. At have en hjemmeside vil tiltrække flere kunder til din virksomhed og dermed tjene flere penge.

crop hand using keyboard near notebook and coffee 23 2147823706

Din hjemmeside skal være dit 24-timers marketingværktøj

En hjemmeside alene kan fungere som en ekstra medarbejder, og en nøgle ressource for din virksomhed med fokus på mange forskellige typer af digitale marketing strategier, der kan øge dit brand online. E-handel er et hurtigt voksende detailmarked i Europa og Nordamerika, men 40-50% af verdens virksomheder har ikke en hjemmeside. Yderligere 80% af websteds ejere har ikke opdateret deres hjemmeside.

Her er 5 grunde til, at din virksomhed har brug for en hjemmeside

  • Forbedre din kundeservice

En af de positive konsekvenser i at have en hjemmeside til din virksomhed er, at du har en 24/7 kundeservice, som sparer dig på lønomkostninger. At tilbyde en hurtig respons kundeservice på din virksomheds hjemmeside med nogen regelmæssigt stillede spørgsmål, er en fantastisk måde at undgå at betale lønomkostninger og telefonregninger.

  •  Det vil gøre det muligt for dine kunder at blive opdateret

Ikke alene kan du bruge din hjemmeside til at sælge produkter eller tjenester, men du kan bruge din virksomheds hjemmeside som et værktøj til at reklamere andre online sider som Facebook og X eller endda reklamere for din blog. Du kan annoncere dit nyhedsbrev og opfordre kunder til at tilmelde sig og få de seneste tilbud eller reklamere for særlige rabatter. Nøglen til dette er at holde din hjemmeside opdateret.

  • Øget brand awareness 24/7

Din virksomheds hjemmeside og sociale medier er tilgængelige for dine potentielle kunder 24 timer 7 gange om ugen og 365 dage om året, muligvis når ud til tusindvis af potentielle kunder om måneden. Dette er hvis du styrer din hjemmeside ordentligt og ikke bare forlade den og tænker, at du har alt hvad du behøver. Det er vigtigt, at du har informeret dine webdesignere om at bruge alle relaterede og nødvendige søgeord og sørge for at disse søgeord konsekvent anvendes på sociale medier og bloggen.

  • Med en hjemmeside vil virksomheden få troværdighed

En hjemmeside er et godt sted, hvor du kan samle alt dit arbejde og effektivt bruge det som porteføljer af dine tilbud, hvor du kan vise dine kunders anmeldelse eller reklamere for dine produkter eller tjenester. Kunder ser efter produkter eller mærker, de kan stole på, så skal du være i overensstemmelse med din service eller produkttilbud og opnå en vellykket og positiv mund-til-mund markedsføring om din virksomhed.

  • En hjemmeside er værd at investere i

En masse virksomheder begår fejlen ved at fjerne eller minimere deres markedsføringsbudget, de frygter, at det ikke er vigtigt, og det kan de altid gøre senere. Men faktisk er de største omkostninger en virksomhed påfører er design og udvikling af enhver online og offline markedsføring. Investering på en virksomheds hjemmeside er faktisk meget mere omkostningseffektiv, da du kan fremvise billeder, videoer, links og informationer, som dine potentielle kunder har brug for og ikke behøver at bekymre sig om fornyelse af gebyrer, avisannoncer, som din virksomhed vokser.

Hvis du er på udkig efter en hjemmeside designer til din virksomheds hjemmeside, kan du ringe til os, og vi vil guide dig igennem om hvad du har brug for til en virksomheds hjemmeside. Dette tilbud er helt uforpligtende, så grib chancen og ring til os.

Skal vi hjælpe dig med din hjemmeside?

Kontakt os til en uforpligtende snak:

Telefon: 88 37 47 88
E-mail: smb@awork.dk