Dansk Kassesystem

Kunde
Dansk Kassesystem
Produkter
Hjemmeside, Google Ads, SEO

Leje og køb af kassesystemer til 4 forskellige kundesegmenter

Dansk kassesystem har leveret kassesystemer siden 1977. Frem til i dag har kassesystemerne gennemgået en kontinuerlig optimering, så de i dag eksempelvis kan integreres til økonomisystemer, er brugervenlige, og så de har et design, der passer til tidens trends.

Forretningen omfatter salg og leje af forskellige kassesystemer til restauranter, cafeer, bagere og detailhandel. Det betyder mange forskellige produkter til mange forskellige behov. For at dække de forskellige behov tilbyder Dansk Kassesystem mange forskellige produkter. For Dansk Kassesystem er det vigtigt at oplyse nuværende- og potentielle kunder, om hvad de som virksomhed kan tilbyde, så de i højere grad sikrer salg og mersalg.

Teknologien i dag tillader mange forskellige annonceformater, hvor det gælder om at anvende det annonceformat, som når ud til flest kunder- og potentielle kunder. Med andre ord så gælder det om at placere markedsføringskronerne, der hvor Dansk Kassesystem får mest for hver investeret krone.

Google Ads er et oplagt annonceformat i dette tilfælde, fordi der, med annoncer på Google, kan udvikles specifikke tekstannoncer, som omhandler hvert produkt. Dertil bliver hver tekstannonce knyttet til søgeord, som gør, at annoncer på Google kun bliver vist for kunder, som ønsker at købe eller leje et kassesystem. Klikker søgeren ikke på annoncen, når den bliver vist, betaler Dansk Kassesystem ikke for denne visning. Derimod får de gratis annoncering på Google.

Dansk Kassesystem med differentieret og personlig markedsføring

Google Ads annoncerne, som er lavet for Dansk Kassesystem, er opdelt i kampagner, hvor hver kampagne omhandler ét specifikt produkt. Herunder indeholder hver kampagnegruppe tekster med relevant information om hvert produkt. Til hver kampagne er der knyttet søgeord. Disse søgeord er ord, som potentielle kunder søger efter, når de ønsker at handle et kassesystem. På den måde sikrer vi, at alle søgende kun får vist annoncer, som giver dem værdi.

Løbende justering & optimering

Med redskaberne fra Google Ads og AWORK InSight er det muligt at følge kampagne performance for hver annonce og kampagne. Kampagnedata fortæller blandt andet, hvilke tidspunkter på ugen og dagen potentielle kunder søger efter kasseapparater, hvem der søger, om de gider at klikke på tekstannoncerne og meget mere. Den data, vi får om hver kampagne, gør det muligt at justere annoncen, og se hvilke kampagner har behov for at blive justeret.

0
Visninger på en måned
0
Klik til hjemmeside på en måned
0
GRatis visninger på en måned

Annoncer der følger udviklingen hos Dansk Kassesystem

Alle Google Ads kampagner følger udviklingen hos Dansk Kassesystem. Når Dansk Kassesystem kører en kampagne, med nyheder eller andet de ønsker at dele med nuværende og potentielle kunder, er det muligt at oprette nye annoncer. På den måde sikres at Google Ads altid er relevante og ‘up to date’. Hver gang der bliver oprettet en ny kampagne, bliver det afgjort, hvor længe den skal køre, og om den skal erstatte eller køre ved siden af andre Google Ads.

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.