SÅDAN TJENER DU PENGE ONLINE!

Lad os sige, du er en newbie i verden af online-salg og ønsker at tjene penge online, men du har et lille start budget.

Her er en fem-trin som vil guide dig mod succes.

1. Brug tid på at få feedback på det du skal sælger inden du lancere.

Stol ikke kun på bekræftelse fra venner og familie til at validere at du har et unikt og salgbart produkt eller service. Chancerne er, er de er mere følelsesmæssigt knyttet til dig, og de er mere tilbøjelige til at tror på hver idé, du deler.

Få en validering fra markedet og potentielle kunder, der ikke er i din omgangskreds. Nogle iværksættere teste om kunderne vil bruge penge på produktet, før man investerer tid og penge i en ny virksomhed.

Udover her kan du for eksempel gøre brug af en række crowdfunding platforme herunder Kickstarter, Indiegogo og Rockethub.

Eller hvis du er i et job i den industri du vil starte virksomhed i, kan få feedback fra kollegaer – din leder og kunder.

2. Anskaf dig en hjemmeside

Du skal have en hjemmeside – hvortil du kan henvise dine kunder til – samt vise at du er seriøs omkring din ide samt for at styrke dit brand. Hold din hjemmeside enkel og giv brugeren et klart indtryk af hvordan din virksomhed kan gavne dine kunder.

pexels photo 326424

3. Lav dit forarbejde –  kend dine konkurrenter og kunder

Undersøgelse både dine direkte konkurrenter og indirekte konkurrenter (dvs. hvis du sælger en brandalarm, så søge efter “hus sikkerhed” og finde alle hjemmeside / virksomheder som omhandler det emne).

4. Opret en handlingsplan for salg og markedsføring

For at tjene din første million i salg, skal du arbejde baglæns og sæt et nummer på, hvad det tager i månedlig indtægt for at komme til en million dit første år – Det betyder, du skal udregne hvor mange enheder, abonnementer eller tjenesteydelser skal sælges.

En måde at nå dit mål er at finde ud af hvilke markedsførings veje du skal udnytte. I betragtning af den brandværdi du kan få fra sociale medier. Så skal det bare udnyttes start med en eller to social-medier, hvor du kender din målgruppe. Generelt for nye produkter er de bedste kanaler Facebook og Instagram. Men det afhænger af din virksomhed, for konsulenter kan det være bedre at bruge linkedin istedet for instagram.

5. Udnyt dine egne kompetencer

Din mentalitet og engagement vil normalt spare dig penge, hvis dit budget er begrænset. Hvis du kører med et lavt budget så sæt dig ind i de forskellige værktøj som vil få din virksomhed til at vokse. SEOGoogle AdWordshjemmesidewebshop, bogføring osv.

Alle nystartede virksomheder er en gamble – men hvor intet vover intet vinder!


Skal vi lave en flot og professionel hjemmeside/webshop til jer?

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788

E-mail: smb@awork.dk