HVAD KARAKTERISERER EN HJEMMESIDE LAVET AF AWORK WEBBUREAU?

Hvad karakteriserer en hjemmeside lavet af AWORK webbureau?

Hjemmesider er ikke længere bare noget ekstra for din virksomhed. Det har ændret sig til at være en nødvendighed for virksomheder for at klare sig, i og med den digitale markedsføring begyndte at stige. Det er forståeligt at alle virksomheder gerne vil have en god hjemmeside. Desværre er det ikke dem alle der har evnerne til at designe deres egen, og endnu færre, en god en.

Det er muligt at købe en færdiglavet hjemmeside. Men mulighederne for at brugertilpasse den vil være begrænset. Hvis du vil have en hjemmeside der passer til din virksomheds brand, er det bedste du kan gøre at outsource det til en webdesigner. Med en webdesigner kan du få hver eneste detalje af din hjemmeside designet som du vil have det. Yderligere kan du få rådgivning om hvad du kan gøre siden de har stor erfaring med hjemmesider, sammenlignet med at gøre det selv hvor du kun får hjælp fra undervisningsvideoer på internettet.

Det eneste du skal arbejde med en webdesigner om er god kommunikation. Hos AWORK samarbejder vi altid med vores klienter således deres specifikke instruktioner bliver fulgt.

Hvordan AWORK designer vores hjemmesider og webshops

Hvordan vi tydeliggøre brandets budskab

For at give dine kunder et effektfuldt indtryk, er det afgørende at have en hjemmeside eller webshop der ser professionel ud og branding. Når de ser din hjemmeside første gang skal de kunne finde ud af hvad din virksomhed er om, hvad du laver og hvad du tilbyder. På den måde ved de at de er det rigtige sted, og du mister ikke potentielle leads og konverteringer. Når dit brand er mere kendt vil folk have forskellige oplevelser og anmeldelser om det. Vores rolle slutter ikke nødvendigvis med at hjælpe dig med din hjemmeside, vi hjælper også gerne med dit design af logo.

Hvordan vi gør indholdet vises enkelt på din hjemmeside eller webshop

Webdesign er ikke begrænset til layout og navigation af din hjemmeside, men inkluderer også hvordan dit indhold flyder og vises på de respektive sider. Dette inkluderer indhold såsom produktbilleder, videoer og lyd. Hvis disse ting ikke er ordentlig optimeret, vil hjemmesiden være generende for øjnene, specielt hvis de er overalt. En webdesigner vil sikre at dit indhold overbringer budskabet på en simpel og tydelig facon.

Hvordan vi gør at hjemmesiden eller webshoppen bliver nem at navigerer rundt på

Først og fremmest sikrer vi os at den hjemmeside vi laver er nem at navigere på, uden at gå på kompromis med æstetikken. Og en hjemmeside der ser elegant ud vil blive anset som ubrugelig hvis den tager for lang tid at loade. Det bør for eksempel være nemt at finde din webshop så din kunde ikke farer vild på andre sider på din hjemmeside. Kunderne besøger din hjemmeside for at søge efter information, produkter eller service, hvis det er for besværligt for dem finder de en anden hjemmeside der tilbyder noget tilsvarende.

Som en ny virksomhed er det kloge valg at stole på eksperterne før du begiver dig ud i at eksperimentere selv. Det kan spare dig for tid og kræfter og give optimale resultater!

Skal vi hjælpe dig med hjemmesiden eller webshoppens webdesign?

Kontakt os for en uforpligtende samtale:

Telefon: 88374788
E-mail: smb@awork.dk

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »