Københavns Kommune

Kunde
Københavns Kommune
Produkter
Webinarer

Engagement til webinarer

Københavns Kommune har, i samarbejde med Center for Digital Dannelse, afholdt live webinar fordelt over to aftener i AWORKs webinar og podcaststudie. Dette udmundede sig i to temaaftener med oplæg fra eksperter, der fortæller og svarer på spørgsmål om børn og unges digitale liv.

Ved bestilling og booking af webinar hos AWORK hjalp vi Københavns Kommune og Center for Digitale liv med opsætning og tilmelding samt teknisk support både før, under og efter afholdelsen af webinaret. I dette tilfælde har AWORK opsat webinaret i vores interne webinar-system, så det var klar til at gå live på de givne dage, som Københavns Kommune og Center for Digital Dannelse havde booket sig ind. Ved ankomst gennemgik AWORK eventuelle tekniske spørgsmål samt opsætninger inden webinaret gik live. Under afholdelsen var vores webinarekspert med i studiet for at holde øje med lyd og billede, såfremt der skulle opstå tekniske eller billede/lydmæssige udfordringer undervejs.

Ud fra statistik kan det ses, at der har været stor engagement og deltagelse til begge webinarer, opsætningen af billede og lyd har været taget godt imod i den anden ende af skærmen, og de tilmeldte har været glade for det endelig resultat af de to afholdte webinarer.

Du kan se de to webinarer, vi afholdte for Københavns Kommune her.

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.