SEO CASE – DA CAVALLINO

Om Da-Cavallino.dk

Da Cavallino er et godt, traditionelt stenovns pizzaria beliggende på Frederiksberg. Deres værdier bygger på service, gode råvarer og leverer samtidig til en fair pris. De udspringer fra Cassoria, en lille by i Italien, og har til hensigt at tilbyde samme gode Pizzaer lavet med italiensk charme.

Målsætning for SEO

Inden Da Cavallino startede med SEO havde de næsten ingen online tilstedeværelse. De var ikke til at finde på Google eller nogle søgemaskiner. Da Cavallino ønskede at forbedre deres placeringer og ville gerne frem i søgeresultaterne på lokale søgninger.

Udarbejdelse af relevante søgeord

For at finde relevante søgeord udarbejdede vi en søgeordsanalyse på mængden af lokale søgninger på relevante søgeord. Herefter gennemgik vi, i samarbejde med Da Cavallino, analysen og valgte de søgeord der virkede bedst.

Start på SEO

Da søgeordene var godkendt, startede vi SEO arbejdet med det samme. De havde valgt 5 søgeord:

– Pizza Frederiksberg
– Pizzaria Frederiksberg
– Italiensk Pizza Frederiksberg
– Italiensk Pizzaria
– Pizza Nordre Fasanvej

Fælles for alle 5 søgeord var at Da Cavallino ikke blev ramt på nogle af dem. Vi startede SEO arbejdet den 30. Marts 2016.

Status på SEO

Vi har nu ca. en måned efter start på SEO arbejdet lavet en status på Da Cavallinos søgeord og kan i dag finde 4 af deres 5 søgeord på side 1 på Google. Da Cavallino har fået masser af trafik og herigennem online bestillinger og er yderst tilfreds med vores samarbejde.


Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at komme i gang med SEO?

Har I brug for hjælp til at ligge en målrettet og effektiv SEO-strategi, der skaber positive resultater på bundlinjen? Så vil vi gerne hjælpe!

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788

E-mail: smb@awork.dk

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »