Vil du sælge pizzaer online? Få en hjemmeside

At have en lille virksomheds hjemmeside til din pizzaria handler ikke kun om at sælge dine varer online; det giver også noget af værdi for dine kunder. Med så mange billige online-tjenester, er der virkelig ingen undskyldning for ikke at skaffe en hjemmeside.

Din pizzaria har brug for en hjemmeside for online bestilling så du kan få flere kunder

Du kan ikke benægte, at alle kan lide at bestille mad online og få det til at levere, de fleste restauranter, caféer og andre fødekæder har allerede udnyttet det faktum, at folk bruger timer på internettet på udkig efter de produkter og tjenester, især hvor man skal bestille mad og få det til at levere til deres dørtrin.

Pizzaria hjemmeside bringer dig og dine kunder bekvemmelighed

Det er unødvendigt at sige, at når du driver en fødekæde, der tilbyder take-out eller levering, bør du overveje et online bestillingssystem, og her er hvorfor.

Højere medarbejderproduktivitet

Tænk på al det tid, dine medarbejdere bruger at tage imod ordrer via telefon eller walk-in kunder. Når du tager ordrer over telefonen, er der en større chance for fejlkommunikation, der igen kræver kunder at blive længere på telefonen for at sikre, at de har fået den rigtige ordre. Ved at implementere online bestillingstjeneste via din pizzarias hjemmeside vil medarbejderne bruge mindre tid på telefonen og faktisk kan bruge mere tid på at forberede disse ordrer.

Du vil vokse din virksomhed

Nogle mennesker kan ikke lide at blive generet af at ringe og placere deres ordre- eller leveringsordre over telefonen og vælge restauranter, der leverer et online bestillingssystem eller app i stedet. At have en pizzaria hjemmeside handler om bekvemmelighed for både din virksomhed og for det meste af dine kunder. At give et problemfrit og nemt at bruge online ordresystem vil skabe en bedre oplevelse for dine kunder.

Her er en liste over fordelene ved online bestilling system gennem din pizza restaurants hjemmeside

 • Øge salget
 • Udvidet markeds rækkevidde
 • Online ordrer drev større indtægter
 • Færre ordreklager
 • Øget gode anmeldelser
 • Bedre markedsafkast
 • Positiv kundeservice
 • 24/7 tilgængelighed

Her er flere grunde til at overbevise dig om at have en hjemmeside til din pizza restaurant

 1. Din pizza restaurant vil troværdighed

Flere og flere mennesker søger online for produkter og tjenester. At have en hjemmeside til din pizzaria vil ikke kun give oplysninger, dine kunder søger, det vil også give din virksomhed troværdighed.

 1. Det sparer dig mange penge på lang sigt

En lille virksomhedsejer, især en der lige er begyndt, tror sikkert, at markedsføring af  virksomheden vil koste mange penge. Sammenlignet med omkostningerne ved traditionel reklame, såsom avisannoncer, radio reklamer, reklamemateriale og netværk, omfatter ofte investeringer af mange penge. Mens en hjemmeside, betyder en engangsinvestering og langsigtet opdatering. Hvis du ikke er for kyndig når det kommer til at designe dit egen hjemmeside, anbefales det at du ansætter en professionel website designer til at gøre jobbet for dig.

 1. Kunderne kan altid holdes underrettet

Din hjemmeside er dit første markedsføringsværktøj, hvor kunderne kan holdes orienteret om rabatter, specialtilbud og så videre.

 1. En pizzaria hjemmeside er altid tilgængelig

I modsætning til traditionel reklame er en hjemmeside altid tilgængelig til opdateringer, redigeringer og upload af nye billeder eller videoer så mange gange og så meget som du ønsker.

 1. En hjemmeside giver dig mulighed for at målrette mod flere målgrupper

Din hjemmeside er tilgængelig overalt til dine kunder, kan de kontrollere internettet fra en mobiltelefon, bærbar  eller tabletter til en pizza restaurant, du ved, at din hjemmeside er tilgængeligt for dem hvor som helst og til enhver tid.

Skal vi hjælpe dig med en pizzaria hjemmeside?

Kontakt os til en uforpligtende snak:
Telefon : 88 37 47 88
Email : smb@awork.dk