SÅ VIGTIGT ER DET MED RESPONSIVT WEBDESIGN!

SÅ VIGTIGT ER DET MED RESPONSIVT WEBDESIGN!

I dag er alt information og viden lige ved hånden; når som helst, hvor som helst, enten via din smartphone eller tablet. Du behøver ingen gang bevæge fingrene, Siri fortæller dig alt du behøver at vide.

Hvorfor er Smartphones så vigtige?

Smartphones er en vigtig del af alle danskeres liv og mange føler sig fortabt uden en smartphone eller går i krise hvis den løber tør for strøm. På grund af denne popularitet, er det derfor også vigtigt for hjemmesider at give deres brugere en stor god online oplevelse, uanset om det er via computer, tablet eller smartphone.

Hvad er Responsive Design?

Du ved at en hjemmeside bruger responsivt webdesign, hvis displayet ser godt ud og er nem at navigere på.

Hvis du nogensinde har set på en hjemmeside på din telefon, og det er så vanskeligt at bruge, at du ender bare at give op, var det nok ikke responsiv. Dette er ikke, hvad du ønsker for din hjemmeside.

Du ønsker at dine brugere nyder deres oplevelse på hjemmesiden og er på så længe som muligt. Når dine brugere forlader dit websted pga. ikke være responsiv, går du måske glip af et potentielt salg og god omtale. Husk på at grunden til at du har en hjemmeside er at få og fastholde kunder!

Google Mobile algoritme opdatering

Hvis du ikke har hørt, eller ikke er en ivrig læser af diverse SEO blogs, så begyndte Google at rulle ud med opdateringer til deres algoritme den 21. april 2015. Denne opdatering vurderede sider på responsivt design og mobil venlighed.

Nedenfor er der et eksempel, der illustrerer, hvordan en virksomheds gennemsnitlig trafik oplevede en enorm stigning i trafik straks efter at have gået over til responsivt design.


Skal vi hjælpe jer med at lave en responsiv hjemmeside/webshop?

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788

E-mail: smb@awork.dk

Del denne nyhed:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

AWORK Webbureau
Pressemeddelelse
awork

AWORK kåres som Clutch 100 Leader

AWORK Webbureau, der er grundlagt i 2012, er et top-performance webbureau, som leverer fænomenal online markedsføring til virksomheder i hele verden. Med base på Frederiksberg

Læs mere »