HVORFOR BØR DIN SKOFORRETNING HAVE EN HJEMMESIDE?

Mange små virksomheder, især skoforretninger, driver en meget økonomiskbegrænset forretning. De fokuserer mere på nødvendigheder og uopsættelige forhold; vil kun bruge penge, når de har brug for det. Men skobutiks hjemmeside er en af de vigtigste måder at markedsføre dine nye skokollektioner, og et websted kan præsentere din virksomhed for dig uden at du bruger meget tid og kræfter.

shoemaker

Nogle små virksomheder mener, at en Facebook-side kan være tilstrækkelig måde at markedsføre deres forretning på, eller et simpelt skilt ved vejen eller forretningen, hvor de grundlæggende oplysninger som telefonnummer, adresse og e-mail er synlige.

Traditionel måde at markedsføre din virksomhed, tjenester og produkter på er stadig en god metode, selvom vi drives af teknologi, og de fleste købere søger nu på internettet for nye varer.

Når du ikke har en hjemmeside til din skoforretning, kan du gå glip af mange kunder, der kunne være interesserede i dine varer.

Her er forskellige grunde til hvorfor du skal overveje at få en hjemmeside til din skoforretning.

  1. Din hjemmeside er dit ansigt udadtil online, så kunderne kan lære mere om dine produkter og vigtige informationer om din virksomhed. Hvis du er ejer af en lille virksomhed, skal du indse, at få en hjemmeside er ikke en dyr luksus, men en måde at øge omsætningen på.
  1. Det fungerer som dit markedføringsværktøj – Før du udskriver et visitkort eller bruger enorme mængder penge på reklamer, skal du forstå, at du har brug for en hjemmeside til at markedsføre din virksomhed. En hjemmeside skal fungere som kernen i hele din online markedsføringsstrategi.
  1. Det sælger dine produkter online uden besvær – Kunder har brug for en problemfri shoppingoplevelse, nogle købere har ikke tid til at gå til din fysisk butik. Disse shoppere bruger deres tid på at kigge efter en online butik, hvor de nemt kan købe de varer, de har brug for, betale og få det leverer til deres dør. E-handel er de seneste år vokset markant.

Et websted har store fordele for lokale virksomheder

En misforståelse om hjemmesider er, at de kun er ideelle til store virksomheder eller verdensomspændende virksomheder. Faktisk er et websted ligesom, hvis ikke mere, gavnligt for små virksomheder. Faktisk er det en god måde at opretholde forbindelsen med lokalbefolkningen.

Søgemaskiner rangerer ofte resultater efter placering. Med andre ord, hvis du leder efter “skoforretninger i nærheden af mig”, vil Google ikke tilbyde dig en butik, der er placeret i New York, medmindre du selvfølgelig bor der. Så det er ret klart, at en online tilstedeværelse har store fordele selv for små virksomheder, der er i lokaltmiljøet.

Dit websted er din virksomheds troværdighed

Intet er vigtigere end at blive fundet. Kunder vil ikke kunne finde dig, hvis du ikke opbygger din online synlighed. Hvis du Ikke dukker op på søgemaskiner eller internettet for den sags skyld er en af de hurtigste måder at miste troværdighed som en virksomhed. Det gør dig og din virksomhed ser uopdateret og utroværdig.

Hjemmesider er enkle og overkommelige at oprette

Mange små virksomheder er afhængige af tredjeparts platforme for at opbygge deres hjemmeside, fordi de mener det er kompliceret og dyrt.

Opbygning og vedligeholdelse af en hjemmeside er nemmere og billigere end nogensinde før, selvom du ikke er teknologisk kyndig. Du kan nu bruge enkle webpublicerings værktøjer til at bygge et hjemmeside på et par timer. Men hvis du ikke har brug for al den besvær og ikke har tid til at bygge det selv, anbefales det at ansætte en webdesigner til at udføre jobbet, og på denne måde kan du sikre dig at få den professionelle hjemmeside til din skoforretning.

Har du brug for os til at hjælpe dig med at opbygge din skoforretnings hjemmeside?

Skal vi hjælpe dig med en hjemmeside ti din skoforretning?

Kontakt os til en uforpligtende snak:
Telefon : 88 37 47 88
Email : smb@awork.dk