HOTELLET DER GAV SEXLEGETØJ, TIL SINE GÆSTER, I VALENTINSDAGSGAVE

Hotellet der gav sexlegetøj, til sine gæster, i Valentinsdagsgave

Valentinsdag er kærlighedens dag og den ene dag om året, hvor alt handler om nærvær, røde roser, chokolade og alle de andre ”klassiske” valentins ting og sager. Denne dag bliver typisk brugt med hyggeligt samvær med den person man holder allermest af. Er du i et parforhold, er der mere eller mindre en intern konkurrence om, ikke at være den i forholdet som giver den dårligste gave.

Dog er der begyndt at komme flere og frækkere alternativer til at spice den traditionelle fejring af Valentinsdag op.

Fifty Shades har løftet Valentinsdag

Efter udgivelsen af den første Fifty Shades film, er sexlegetøj ikke lige så tabubelagt som det var førhen og det er pludselig okay, at bruge andet end kroppen når du har intimt samvær med din partner. Fifty Shades har været med til at løfte Valentinsdag, så dagen også bliver mere attraktiv  for de personer som ikke er til den “klassiske” fejring af Valentinsdag, da de kan vise deres kærlighed og nærvær på en anderledes måde end med roser og chokolade.

Et af de store omdrejningspunkter i Fifty Shades trilogien er sexlegetøj og dét at blive domineret af et andet menneske.

carnival 2049637 960 720

Hotel Viking har taget Fifty Shades til sig på Valentinsdag

Dette har Hotel Viking i Nordjylland taget til sig. Siden udgivelsen af den første Fifty Shades film, har de haft flere forskellige Fifty Shades pakker og Valentinsophold, med filmen og dets indhold i fokus.

Hotel Viking fejrer nemlig Valentinsdag på en helt speciel måde, udover de klassiske input som middag og en tur i biografen, får du mere for pengene i Sæby.

I 2017 havde Hotel Viking omkring 300 gæster i forbindelse med Valentinsdag – og de fik den samme oplevelse som gæsterne der tilbringer dette års Valentine på hotellet får, dette skriver Hotel Viking på deres hjemmeside.

pexels photo 271639

Valentinsopholdet

Opholdet starter med check in klokken 14:00, hvor der herefter er fri adgang til hotellets spa & wellness område, velkomstdrink, 3 retters middag og en tur i biografen, for at se den nyeste Fifty Shades Freed.

Efter biografturen, vil der på hotelværelset vente bobler, chokolade og en ”forlæng filmen” overraskelse. Denne overraskelse, har en parallel linje til Fifty Shades universet og efter opholdet står du tilbage med en Valentine som er blevet fejret i bedste Fifty Shades-stil.

Utraditionel Valentinsdag

Dog er det ikke kun Hotel Viking i Nordjylland, der benytter sig af en utraditionel måde at fejre Valentinsdag på. De seneste par år, har restaurant Cap Horn i Nyhavn, København, nemlig tilbudt et utraditionelt Valentinsdag restaurantbesøg. Udover at servere en veltilberedt 4 retters menu, vil historiefortælleren Hans Lauren fylde lokalet med hans fortællinger omkring erotik og kærlighedens mirakel, som giver tilhørerne rig mulighed for selv at digte videre på fortsættelsen med deres egen fantasi.

pexels photo 842546

­­­­­­­­­­­­­­­

Valentinsdag handler ikke længere kun om røde roser, chokolade og alle de ”klassiske” aspekter. Det er blevet ”okay” at valentinsdag er begyndt at handle lige så meget om sexelegetøj, BDSM, erotiske fortællinger, nydelse, og det generelle samvær og nærvær man ikke lige finde tid til i hverdagen, men som man finder tid til på Valentinsdag for at glæde ens partner.

Ligemeget om man er til røde roser eller sexlegetøj, handler Valentinsdag i bund og grund om at gøre dagen/aftenen speciel og sørge for at ens partner føler sig værdsat og elsket.

Skal vi hjælpe jer med markedsføring til Valentinsdag?

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788
E-mail: smb@awork.dk