FORDELE OG ULEMPER VED AT VÆLGE EN WIX HJEMMESIDE

Fordele og ulemper ved at vælge en Wix hjemmeside

Der er flere måder at opbygge en webshop på. Wix er en af de mest populære programmer i webshop builder produkttype. Det har alle de funktioner, du har brug for til at opbygge en webshop, men du vil måske overveje fordele og ulemper, før du beslutter dig for at vælge Wix som din hjemmeside bygger.

bv

Hvad er Wix?

Wix er en velkendt cloud-base hjemmeside byggerr for små virksomheder og enkeltpersoner. Det har alle de funktioner, du har brug for til nemt at oprette en webshop uden at kræve kodnings kompetencer. Wix giver dig hundrede hjemmeside skabeloner, professionelle billedsamlinger, billedfiltre, sikker hosting, personlig domæne, SEO værktøjer og bloggen understøtter 26 sprog, booking tjenester, e-mail marketing funktion og online butik funktionalitet.

Hvor meget koster en Wix hjemmeside?

Wix har en gratis plan, hvis du bruger Wix-underdomænet (f.eks. Yourwebsite.wix.com), skal du også vise Wix-annoncer og have begrænset funktionalitet. Hvis du vil bruge det brugerdefinerede domæne og have mere funktionalitet, kan du vælge Premium Wix Plan. Hvis du er til en gratis website builder, kan du undersøge mulighederne for gratis Wix Website.

Adult fitness camps Asian videos buy winstrol belchertown teen center hot asian babes fucking in fitness center in amateur-erotica.com

Hvad er fordelene ved at vælge en Wix hjemmeside?

Wix har historisk set ikke gode fagfolk, mens det er en simpel løsning til DIY hjemmeside for mange enkeltpersoner. Her er få fordele ved at vælge Wix hjemmeside:

 • Gratis hjemmeside

Du kan straks oprette dit webshop uden omkostninger overhovedet. Den gratis service giver dig et Wix-underdomæne, brandannoncer, gratis adgang, 500 MB opbevaring og 1 GB båndbredde. Til alle formål er det nok for en lille operation.

 • Premium planer

Der er 5 premium planer at vælge imellem, afhængigt af størrelsen af webshoppen, du har til hensigt at bygge.

 • VIP – $ 25 per måned
 • e-handel $ 17 per måned
 • Ubegrænset – $ 14 per måned
 • Combo – $ 10 per måned
 • Tilslut domæne – $ 5 per måned

Wix-planer giver dig mulighed for hurtigt at få en hjemmeside op, uden alt det tekniske opdræt og alt i pakken er givet til dig.

 • Hundredvis af designskabeloner

Du får vælge mellem hundredvis af skabeloner til enhver virksomhed, du har. Uanset om du vil have en online butik eller forretning og tjenester i forbindelse med fotografering, video, musik, mad og restaurant, indkvartering, arrangementer, sundhed og wellness, mode og kreativ kunst, nævner du det, der er hundredvis af skabeloner at vælge imellem og design som du synes godt om.

 • Side konfiguration

Wix’s backend og overordnet design er funktionelle til kernen. De har også renset alle kanterne for at gøre det smukkere, det er enkelt og ret intuitivt med drag and drop-funktionen, hvilket gør det lettere for dig at klare.

 • Grundlæggende elementer på et webshop er ret nem at bruge

At regne ud design, sider, navigation, er alle de grundlæggende elementer i et websshop let at konfigurere. De har alle de værktøjer og retningslinjer, du har brug for til nemt at oprette din hjemmeside.

Ulemper ved at vælge Wix som din webshop

Så meget som der er flere fordele ved at vælge Wix nævnt ovenfor, er det rimeligt at tage et kig på ulemperne. Wix er kommet langt siden den blev lanceret i 2002. Når du arbejder med en professionel marketingmedarbejder eller webshop udvikler, er der få ting, som de vil påpege som ulemper ved at vælge Wix.

Der er også nogle klager på nettet, nogle er berettigede, og nogle er ikke.

 • Langsigtet prisfastsættelse

Wix betalte planer startende fra $ 4 per måned; Selv denne premium plan fjerner ikke Wix-annoncerne fra dit webshop. Som planen går op, er Wix dyrere end de fleste af sine konkurrenter som Weebly eller SquareSpace. Hvis du vælger at bruge Wix i mere end et par måneder, vil de være en meget dyrere løsning end andre website builders.

 • Design og redigering

Selv om du kan drag and drop alt og hvor som helst, mangler der stadig nogle immaterielle aktiver. Der er parametre og linealer for at holde styr på en grad. Men i forhold til markedsføringsmaterialer er nogle kunder skuffet over, hvor meget tid og indsats de har brug for, for at kunne præsentere et projekt.

 • Skabeloner er for evigt

Når du har valgt en skabelon, sidder du fast med det. Mange klager vedrørende at skifte til en anden skabelon er ikke tilgængelige. Folk er nødt til at starte fra bunden, hvis de vil omdanne eller skifte til en anden skabelon.

 • Apps og udvidelser

Som enhver anden hjemmeside bygger tilbyder Wix apps og udvidelser til din webshop via Wix App Market. Men der er mange apps, der ikke er apps, men Iframes, der blev tilføjet til den nye Wix-side. Som for eksempel Etsy app, tilføjer det faktisk ikke Etsy-funktionaliteten til dit websted i stedet, det tilføjer et vindue for folk at navigere i din Etsy-butik, mens de er på din webshop.

 • Tekniske begrænsninger og avancerede marketingværktøjer

Tilføjelse af yderligere koder til din webshop er vanskeligt, ligesom det er vanskeligt at tilføje eller ikke få adgang til pixler, retarget værktøjer, brugerdefinerede deleknapper, brugerdefinerede e-mail-samlingsværktøjer er alle vanskelige at tilføje eller ikke tilgængelige.

 • Ingen blogging-app

Hvis du vil tilføje en blog, skal du installere en tredjepartsprogram. Du kan installere Tumblr eller Blogger via app-markedet, manglen på native blogging ansøgning er et stort greb af mange. Som nyt, konstant indhold giver søgemaskiner web crawls en grund til at skubbe dit websted op i søgemaskiner som Google, Yahoo og Bing.

Hvis du vil vælge Wix som dit hjemmeside program, er det ideelt, at du opretter en liste over fordele og ulemper ved Wix og  de forskellige hjemmeside programmer der er på markedet, så du vil vide, hvad der passer bedst til din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig med din hjemmeside?

Kontakt os til en uforpligtende snak:

Telefon: 88 37 47 88
E-mail: smb@awork.dk