HVORFOR ER SEO VIGTIGT?

SEO får din hjemmeside højere op blandt resultaterne på Google.

SEO er forkortelsen for Search Engine Optimization, på dansk søgemaskineoptimering, og er et værktøj der bruges af webmastere, webdesignere og webudviklere for at forbedre de interne og eksterne aspekter af en hjemmeside eller webshop i forhold til søgemaskinernes krav – alt sammen for at forbedre hjemmesidens synlighed i søgemaskinerne. Jo højere placering en hjemmeside får på Google og andre søgemaskiner, jo flere besøgende bliver der også sendt afsted til hjemmesiden via søgemaskinerne – dette er takket være SEO. Ranking er den placering en hjemmeside får i søgemaskinerne, når søgningen er foretaget. Konkurrencen mellem hjemmesider er af målrettede søgeord og søgesætninger. Jo flere virksomheder, der kæmper for de samme søgeord i søgemaskinerne, jo større er konkurrencen også – og dermed også de penge og den tid, der skal bruges på SEO.

SEO er et værktøj, der kan og vil udkonkurrere dine konkurrenter…

…det skal bare bruges rigtigt! Hvad nytter det at have en hjemmeside, hvis ikke der er nogle der ser den? Med SEO kan du selv styre og optimere din hjemmeside og dets undersider, så DINE kunder ser din side. Den mest anvendte søgemaskine i både Danmark og det meste af verden er Google, hvilket er grunden til, at de fleste SEO-eksperter primært går efter bedre synlighed og ranking på Google. Dét at have en hjemmeside, som ligger indenfor de 2-3 første sider på Google, er alpha og omega! Nutidens kunder orker ikke at bruge tid på at lede mange steder – de vil have den rette information med det samme! DERFOR er det vigtigt, at du og din hjemmeside eller webshop har en god ranking på Google.

SEO er en utrolig vigtig del af din online markedsføring.

I dag er SEO en af de, hvis ikke den, mest effektive måder at nå ud til sine kunder på. Med en søgemaskineoptimeret hjemmeside, bliver det uden tvivl lettere for dine kunder, samarbejdspartnere og/eller andre at finde dig via Google, Yahoo, Jubii, Ask.com, osv. Adskillige søgemaskine-analyser har vist, at ca. 90 % af trafikken på internettet bliver skabt via søgemaskiner. Desuden viser analyser også, at de fleste brugere kun klikker på søgeresultaterne på siderne fra 1-3.

Søgemaskineoptimering giver dig succes – så kom i gang!

Søgemaskineoptimering (SEO) er uden tvivl vejen frem til en bedre placering, samt dét at blive mere synlig på for eksempel Google, Yahoo, Jubii og Ask.com. Selve vigtigheden af at have en topplacering på Google, er selvfølgelig forskellig fra projekt til projekt, men søgemaskineoptimering handler i bund og grund om at optimere din hjemmeside, til at blive så tilgængelig og nem at finde for dine kunder som overhovedet muligt.

Sørger du for at optimere din hjemmeside, vil du uden tvivl, nogle måneder efter optimeringen (hvis optimeringen er gjort rigtigt), kunne mærke ændringer i trafikken på din hjemmeside. Når man søgemaskineoptimerer sin hjemmeside, er det vigtigt, at man kigger på, hvad ens kunder søger på (søgeord) og/eller kan lide at købe på nettet. Det er nemlig lige præcis søgeord, du bliver fundet på!! Derfor er det yderst vigtigt, at du får lavet søgemaskineoptimering, på ALLE dine sider, da hver side på din hjemmeside er unikt og skal optimeres til deres individuelle behov og/eller søgeord.


Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at komme i gang med SEO?

Har I brug for hjælp til at ligge en målrettet og effektiv SEO-strategi, der skaber positive resultater på bundlinjen? Så vil vi gerne hjælpe!

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788

E-mail: smb@awork.dk

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »