HVORFOR FRISØR SKAL HAVE EN HJEMMESIDE

Hvorfor frisør skal have en hjemmeside

Som frisør er din virksomhed en konkurrencedygtig niche; der kunne være hundredvis af frisører i dit område. Hvordan kan du skille sig ud? Hvordan kan du få online og lokal synlighed? Et frisørwebsted er et must for alle typer forretninger, da folk har tendens til at bruge internettet til at søge efter bestemte tjenester eller produkter.

Som frisør og skønhedsterapeut er du i forretningen, så dine kunder føler et selvværd boost med ny hår stil og nye trend ideer. Men da du er i en meget konkurrencedygtig erhvervskategori, er det svært for nye kunder at stole på din service uden få prøver og anmeldelser.

Mens andre saloner har lokale katalogoversigter, når folk stadig hen til linket til frisørens hjemmeside, for at få et billede af de tjenester, de tilbyder. De fleste nye kunder vender sig væk fra en virksomhed, hvis de ikke kan tilbyde et hjemmside, hvor klienter kan visualisere deres idé til en ny trendy frisyre.

Også mange frisørsaloner stole på sociale medier platforme for at reklamere deres forretning, mens sociale medier giver mening, da der er millioner online, men ud af million brugere på sociale medier, kan der kun være 10% af de brugere, der rent faktisk kunne bruge din service, på grund af placering, aldersgruppe og meget mere.

Mens et frisørsalon hjemmside kan være dit markedsførings værktøj såvel som dit visitkort, dit katalog og dit 24 timers kundeserviceværktøj, hvor dine kunder kan e-maile eller kontakte dig gennem et kontaktformular.

Så hvad skal du se efter, når du designer din frisør hjemmeside

 1. Design, Layout og Color tema

Mens du har en klar ide om, hvordan du vil have dit hjemmside til at se, og hvad du skal medtage. Det er vigtigt, at du er i overensstemmelse med dit layout, dit design og dit farvetema. Tænk på dine saloner internt design, farve og opsætning? Giv dine nye kunder og tilbagevendende kunder en følelse af at være i salonen, mens de besøger dit websted. Tilføj nogle multimedier på de respektive sider, måske et billede af din salon på forsiden.

 1. Responsive Website

Responsive hjemmside betyder, at dine kunder kan se din hjemmeside, uanset om de bruger en bærbar computer, mobiltelefon eller tablet.

 1. Store billeder er afgørende

Høj opløsning og professionelle billeder er nøglen i hår- og skønhedsindustrien. Din frisørside skal afspejle kvaliteten af din service. Du kan måske overveje et galleri af billeder af dit mesterværk. Eller følgende;

 • Før og efter skud
 • Afslut produktbilleder
 • Action skud
 • Placeringsbilleder
 • Korte videoer

Hvad har du mere brug for på din Salons hjemmeside

Tænk på, hvad du kunder vil se på din hjemmside, hvilken type information ønsker din klient fra din hjemmeside? Topniveau oplysninger som følgende:

 • Kontaktoplysninger
 • Google Maps widget
 • Booking-knappen
 • Åbningstider

Disse oplysninger skal være på hjemmesiden eller i menuen under kontakt, men det er bedst, at du har dine kontaktoplysninger på hver side på din hjemmeside samt reservationsblanket eller reservationsformularen.

Tænk altid på, hvilke oplysninger du skal forlade på din side for dine kunders skyld. Og for designen kan du altid spørge en webdesigner til ideer og hvad der passer til din type forretning. Det ville også være rigtig godt for din online synlighed, hvis du også investerer i SEO.

Skal vi hjælpe dig med en webshop?

Kontakt os til en uforpligtende snak:
Telefon : 88 37 47 88
Email : smb@awork.dk

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »