HVORFOR DIN CAMPINGPLADS SKAL HAVE EN HJEMMESIDE

Hvorfor din campingplads skal have en hjemmeside

Camping er klassisk sommeraktivitet, og det er en fantastisk måde at tilbringe kvalitetstid sammen med din familie. Derfor er det vigtigt, at du som campingpladsindehaver har et campingpladswebsted for din virksomhed.

camp

Din hjemmeside er bare ikke et sted for potentielle kunder at lære om din campingplads og eventuelt lave en reservation. Det er ansigtet i din virksomhed, et kraftfuldt værktøj til markedsføring af din campingplads og meget mere.

Her er få tips om campingpladsens hjemmeside design

Overskrift

Skærpe din campingpladsens overskrift for at overbevise besøgende om at læse og se, hvad du har at tilbyde.

Forøg kundetilfredsheden

At vælge det rigtige design på din  hjemmeside er meget vigtigt, du ønsker ikke at overvældre dine besøgende med for meget information på den første side, men giver dem mulighed for at bruge forskellige websider til de oplysninger, de søger. For eksempel kan du have en side til galleri, kontaktoplysninger, reservation osv.

Udseende har stor effekt

Din campingplads hjemmeside skal se professionelt ud. Mens der er mange virksomheder, der foretrækker at designe deres egen hjemmeside, har de nogle få succeser. Det er dog altid bedst at gå med professionelt designet hjemmeside for at opmuntre alle til at gøre forretninger med dig. Medmindre du selvfølgelig er en erfaren hjemmside designer, behøver du ikke at ansætte en webdesigner til at gøre jobbet for dig.

Giv gode billeder og indhold

For meget selvforfremmelse har ikke været tydelig effektiv med hensyn til campingvirksomhed. Folk har en tendens til at være mere visuelle, når de vil sikre deres campingferie at være bedst. Derfor er det vigtigt, at du giver din hjemmeside besøgende visuel tilfredshed. Opret en side, hvor du kan dele et godt billede af din campingplads til besøgende, hvilket giver dem en fornemmelse af hvad man kan forvente, når man vælger at booke din campingplads til deres ferie.

Betalings- og reservationsindstillinger skal være synlige

Hvis du vil have folk til at booke deres campingferie på din campingplads, skal du tilføje bookingknappen på hver side på din hjemmeside. Folk ønsker ikke at forstyrre sig ved at udskrive bookingreserve kvittering, men i stedet tilbyde en reservationsbekræftelse via e-mail, der også kan ses ved brug af en mobilenhed.

Besøgende sikkerhed bekymringer

Kunderne er optaget af at overføre personlige oplysninger, som f.eks. Kreditkortnummer over internettet. Du behøver ikke kun den relevante teknologi som SSL på plads, men lad dine kunder vide om det ved at sætte Secure Site Certificate synligt på din booking side.

Opret forretningswebsted, der virker

Formålet med dit websted på campingpladsen er at give dine potentielle besøgende, der har adgang til internettet, de rigtige oplysninger og en fantastisk hjemmesideoplevelse. Campingpladsens hjemmeside skal give alle de nødvendige oplysninger, du kan tænke på, altid overveje dine besøgende og give de oplysninger, de sandsynligvis vil søge efter.

Skal vi hjælpe dig med en transportselskab webshop?

Kontakt os til en uforpligtende snak:
Telefon : 88 37 47 88
Email : smb@awork.dk