BLIV KLOGERE PÅ GOOGLE ADWORDS

Hvad er Google AdWords?

Google AdWords er Googles annoncerings system, hvor annoncører byder på bestemte søgeord, for at deres annoncer skal vises i Googles søgeresultater. Annoncørerne skal betale for disse klik.

Virker AdWords?

Afhængig af konkurrenceevnen på de søgeord, du byder på og relevansen af det pågældende søgeord til reelle konverteringer for din virksomhed, kan AdWords fungerer ganske godt for din virksomhed og være ret profitabel. For det meste er Google AdWords yderst effektivt for mange typer virksomheder, så længe de ikke spilder deres penge på de forkerte søgeord, eller laver svage annoncer med de forkerte søgeord.

Hvor meget koster Google AdWords?

Mange faktorer kan påvirke omkostningerne til AdWords for din virksomhed. Lær alt om disse omkostninger, hvordan annonceringen virker, og lær om den gennemsnitlige pris pr klik for annoncører hænger sammen i vores guide forneden.

Hvem kan bruge Google AdWords?

Alle virksomheder kan annoncere på Google, i skal blot åbne en Google AdWords-konto.

Hvad er CPC?

CPC, eller pris pr klik, er det beløb, en annoncør betaler hver gang nogen klikker på deres annonce.

Hvordan virker CPC?

Din CPC bestemmes af konkurrenceevnen af dine søgeord, din maksimale bud og dit kvalitetsscore.

Hvordan beregner man den gennemsnitlige pris pr klik?

Det gennemsnitlige beløb, du bruger hver gang en søgeperson klikker på din annonce.

Hvad er Googles kvalitetsscore?

Dette er en algoritme Google bruger til at bestemme, hvor relevant og nyttig din annonce er for brugeren, primært baseret på din annonces klikfrekvens, søgeords relevans, og kvaliteten af din destinationsside. Jo højere kvalitetsscore, desto bedre: En høj kvalitetsscore på et søgeord vil spare dig penge og give dig bedre annoncerings placeringer.

Hvordan bestemmer Google hvad du skal betale?

Den pris, der betales af annoncøren, er bestemt af mængden af klik.

Hvad er Googles annonce rangering?

Google annonce rangering er placeringen af virksomhedens søgeord på google og afgøres på en kombination af dit maksimumbud og kvalitetsscore.


AWORK hjælper jer med AdWords

Hvis AdWords er noget du tænker kunne være interessant for dig og din virksomhed. Så tilbyder AWORK annoncering, hvor vi opsætter dine søgeord for dig så du for mest ud af dit budget og opnår den højeste annnonce rangering.

Læs mere omkring hvordan AWORK kan hjælpe dig med annoncering på Google. Vi hjælper også gerne med annoncering på sociale medier – såsom annoncering på Facebook, annoncering på Instagram og annoncering på LinkedIn

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788

E-mail: smb@awork.dk