FORDELE VED MARKEDSFØRING PÅ DE SOCIALE MEDIER

De sociale medier er konstant tilstede i vores liv, indarbejdet i simple hverdagsaktiviteter, såsom at spise, køre i bus osv. Det er en platform hvor du frit kan udtrykke dig og komme i kontakt med andre hvor som helst. De sociale medier udvikles i et hastigt tempo dag for dag. Det er ikke svært at forstå hvorfor både store og mindre virksomheder udnytter det, siden det betyder at de bliver eksponeret for et bredere publikum.

Hvis du er en virksomhed der ikke er på nogle sociale medieplatforme, går du virkelig glip af noget. For at din virksomhed får succes er det i dag nødvendigt at du tilpasser dig ændringer og tendenser, såsom hypen om markedsføring på de sociale medier. Her er nogle af fordelene det kan tilbyde:

Øg brand awareness via de sociale medier

En hjemmeside er ikke nok hvis du vil nå det maksimale antal af potentielle kunder. Du vil blive overrasket over hvad en simpel Facebook side kan gøre. Nogle gange er det at blive genkendt effektiv markedsføring. Lad os tage følgende scenarie som eksempel:

Du har lige åbnet din Café, og har lagt en række Facebook annoncer ud over de sidste par måneder. Din målgruppe har set dem, selvom de måske ikke nødvendigvis har en interaktion med annoncerne. Næste gang de går ud for at drikke kaffe, husker de hvad de så på Facebook. Der er en stor chance for at din prøver din café, specielt hvis indholdet var interessant.

Genererer mere trafik med de sociale medier

Uden markedsføring på de social medier, er din trafik i bund og grund begrænset til din hjemmeside (hvis du har en), og de sædvanlige kunder der kommer i din fysiske butik. Din trafik kommer ikke videre organisk end det. Med det til side, har du besluttet dig for at markedsføre på de sociale medier for at tiltrække internationale kunder. 

Instagram annoncer tillader at du justerer dine præferencer for hvem der kan se dine oplæg, baseret på deres lokalitet, demografi, adfærd og interesser. Kan du forestille dig hvor svært det kan være at opnå på organisk vis? Med de sociale medier kan du få en mere målrettet tilgang.

De sociale medier kan etablere dit omdømme

Bortset fra SEO, kan konti på de sociale medier også bidrage til placeringer på søgemaskiner. Når internetbrugere søger efter et specifikt emne er det mest sandsynligt at de klikker på dem der er på den første side.  Dette kan du opnå ved at have et relevant indhold, såsom artikler, blogs og case studies. Med LinkedIn annoncer kan du booste din artikel til at blive set af flere professionelle inden for dit område. Dette kan hjælpe dig med at blive mere troværdig inden for professionelle kredse.

Kunderelationen kan forbedres via de sociale medier

E-mail, chat, og telefonopkald er ikke de eneste måder at give kundeservice. Du kan også gøre det på de sociale medier. Kunderne kan sende forespørgsler til dig, tagge dig i deres oplæg eller anmelde dine produkter eller din service.

Ved at interagere med dem bidrager du til en højere kundetilfredshed. Det er et faktum at alle elsker bekræftelse, og når du anerkender deres oplag, får de lyst til at gøre det igen og igen. Dette er en måde at opbygge et godt forhold til dine kunder.

Sociale medier er omkostningseffektive

Annoncering kræver at du bruger penge, det er uundgåeligt. Men med markedsføring på de sociale medier, får du et højt investeringsafkast. Du kan endda tilpasse dine annoncer til dit budget, så du ikke bruger for meget.

Oprettelse af en konto på de sociale medier er gratis, og det er altid bedre at have en til din virksomhed. Annoncering på de sociale medier kan være løsningen på din virksomheds problemer. Hvis du stadig er usikker kan du altid søge rådgivning hos en ekspert.

Skal vi hjælpe jer med markedsføring på de sociale medier?

Kontakt os til en uforpligtende snak:

Telefon: 88 37 47 88
E-mail: smb@awork.dk

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »